Upami anjeun milari tempat kanggo ngagaleuh Bubuk Resveratrol sacara ageung, hiji perusahaan anu tiasa anjeun percanten pikeun sumber bahan baku nyaéta Cofttek. Perusahaan, kusabab tim panilitian anu kuat sareng departemén penjualan anu didédikasikeun, parantos ngadegkeun ayana di saalam dunya dina waktos anu singget - éta ngagaduhan palanggan sareng mitra di sakumna dunya. Resveratrol anu dihasilkeun ku perusahaan sumping dina sakumpulan ageung 25 kg sareng sumber tina bahan kualitas luhur, sahingga mastikeun yén suplemén anu dihasilkeun tina éta tiasa dipercaya pikeun kualitas sareng khasiatna. Upami anjeun hoyong mésér resveratrol sacara ageung, hiji-hijina tempat pikeun balanja cofttek.com.

FAQ Resveratrol

Naon Ari Resveratrol?

Resveratrol (501-36-0) mangrupikeun sanyawa polifenol anu aya dina seueur pepelakan tapi paling umum dina anggur. Resveratrol sering disebat 'stilbene' kusabab strukturna sareng éta stilbene paling populér. Stilbenes mangrupikeun sanyawa pepelakan anu paling umum dipendakan dina kulawarga anggur sanaos tiasa aya dina jumlah anu alit dina pepelakan sanés ogé. Dina buah anggur, resveratrol aya dina kulit sareng dianggo salaku fitokalein atanapi toksin tutuwuhan, ngajagi anggur tina sababaraha inféksi.

Salami mangtaun-taun, panaliti tetep lieur ku kamampuan masarakat Perancis ngonsumsi tuangeun beunghar jenuh sareng tetep teu kapangaruhan ku panyawat koronér. Seueur jalma mikir yén resveratrol mangrupikeun jawaban tina 'Paradox Perancis' Kasakit Jantung ieu. Kaleresan, anggur beureum ngagaduhan peran alit dina ngaktipkeun 'French Paradox' ieu. Diét sareng gaya hirup mangrupakeun faktor anu sami penting.

Nagara-nagara di mana konsumsi anggur beureum langkung dipikaresep, padumukanana tiasa nyéépkeun dugi ka 0.2 mg resveratrol unggal dinten. Nanging, di seueur nagara anu anggur beureum henteu langkung resep sapertos di Spanyol atanapi Amérika Kalér, padumukna cenderung kurang di resveratrol. Pabrikan, di sakumna dunya, janten datang sareng suplemén resveratrol anu ngajangjikeun sababaraha kauntungan kaséhatan sakaligus.

Pertanyaanana nyaéta: nyaéta resveratrol salaku pangaruh sabab suplemén ieu nyatakeun? Marilah urang tingali sababaraha kagunaan resveratrol.

Naha Urang Kedah Resveratrol?

Anggur beureum nurunkeun koléstérol, kanyataan anu paling urang sadar. Nanging, henteu seueur urang terang yén éta mangrupikeun sanyawa pepelakan resveratrol anu masihan anggur beureum tina harta ieu. Sapanjang anggur beureum, resveratrol aya dina sababaraha kadaharan sanés. Resveratrol (501-36-0) munggaran diisolasi dina 1939 sareng mangtaun-taun, panilitian anu dilakukeun dina sanyawa ieu parantos ngungkabkeun sababaraha manpaat kasihatanna, anu dina gilirannana, parantos ningkat kana paménta pikeun sanyawa ieu. Lian ti nurunkeun koléstérol, resveratrol ogé dikenal pikeun naekeun fungsi kognitif sareng ngatur tekanan getih.

Dina tulisan anu rumit ieu ngeunaan resveratrol, kami bahas mangpaatna, pamakean, sareng dosis anu aman ogé mamatahan anjeun dina suplemén resveratrol pangsaena dina 2021 ogé dimana mésér sanyawa tutuwuhan ieu sacara seueur. Nanging, hayu urang mimitian ku dasar-dasarna heula.

Naon manpaatna resveratrol?

① Éta Nurunkeun Tekanan Getih

Dina 2015, panilitian ngungkabkeun yén dosis tinggi resveratrol ngirangan tekanan darah sistolik anu urang tingali salaku nomer luhur dina bacaan tekanan darah. Tekanan getih sistolik tinggi dianggap ancaman pikeun kasihatan hiji jalma sabab éta nambahan résiko panyakit jantung di hiji jalma. Resveratrol nurunkeun tekanan getih ku ngahasilkeun langkung oksida nitrat, anu antukna nyababkeun saluran getih janten santai. Sanaos aya cekap bukti pikeun nunjukkeun resveratrol ngirangan tekanan darah, langkung seueur panilitian anu kedah dilakukeun ngeunaan dosis anu leres. (1) Sonia L. Ramírez-Garza, Emily P. Laveriano-Santos,

② Éta Dipikawanoh pikeun Ningkatkeun Kaséhatan Méntal

Panilitian anu dilakukeun mangtaun-taun parantos nunjukkeun yén konsumsi anggur beureum anu biasa sacara signifikan ngalambatkeun turunna kognitif anu diinduksi ku umur. Ieu utamina disababkeun ku resveratrol anu aya dina anggur beureum. Resveratrol ngagaduhan sipat anti radang sareng anti oksidan sareng éta ngawatesan panggunaan béta-amiloid, anu tanggel waler pikeun serangan Alzheimer.

③ Resveratrol Khususna Nguntungkeun pikeun Jalma anu Diabetes

Dina sababaraha taun ka pengker, sababaraha studi sato parantos dilakukeun pikeun ngulik efek resveratrol dina diabetes. Dina sato, resveratrol ningkatkeun sensitipitas insulin sareng ngeureunkeun fungsi énzim anu tanggung jawab ngarobih glukosa kana sorbitol. Sorbitol nyaéta gula anu nyababkeun setrés oksidatif sareng nyababkeun komplikasi di urang sareng diabetes. Éta ogé, para ilmuwan yakin yén resveratrol ngaktifkeun AMPK, protéin anu kalebet metabolisme glukosa, waktosna ngirangan tingkat gula dina awak.

Resveratrol

④ Éta Tiasa Nahan Sél Kanker sareng Tiasa Ningkatkeun Umur Manusa

Panaliti nunjukkeun yén resveratrol tiasa ngahambat kamekaran sél kanker dina awak ku cara ngarobah ekspresi gén sél kanker. Anu langkung penting, studi sato ogé nunjukkeun yén resveratrol nyegah penyebaran kanker anu gumantung ka hormon ku cara ngaganggu jalan anu ditepikeun hormon.

Kitu oge, pangaruh anu hirup gaya hirup resveratrol janten topik diskusi hébat diantara élmuwan. Dina seueur panilitian sato, resveratrol ningkatkeun umur umur anu dipilih ku ngaktifkeun génis anu tangtu dikenal pikeun ngalawan sareng ngaleungitkeun panyakit nu aya umur. Élmuwan ngaharepkeun hasil anu sami di manusa. Nanging, langkung seueur panalungtikan anu diperyogikeun.

⑤ Mangrupikeun ubar anu épéktip pikeun Artritis sareng Nyeri Sendi

Resveratrol mangrupikeun ubar anu efektif ngalawan duanana rematik sareng nyeri gabungan. Sanyawa dumasar kana pepelakan ieu ngajaga awak tina panyawat sareng rematik gabungan ku ngalambatkeun karusakan rawan. Sababaraha kajian sato ogé parantos nunjukkeun yén resveratrol ngajagi sendi ku ngirangan radang.

⑥ Éta Nyayogikeun Perlindungan Ngalawan Panyakit Jantung

Resveratrol ngajaga jantung ku sababaraha cara. Studi sato parantos nunjukkeun yén sanyawa ieu ngajagaan tina panyawat jantung ku ngeureunkeun fungsi énzim husus, anu dipatalikeun sareng produksi koléstérol. Anu langkung penting, kumargi resveratrol ngagaduhan sipat antioksidan, éta ngéduksi oksidasi koléstérol LDL, anu sacara utamina tanggung jawab ngawangun plak dina tembok arteri.

Naha Resveratrol saé pikeun ati anjeun?

Éta nyayogikeun panyalindungan ati tina kacilakaan kimia, cholestatic, sareng alkohol. Resveratrol tiasa ningkatkeun metabolisme glukosa sareng profil lipid sareng ngirangan fibrosis ati sareng steatosis. Salajengna, éta tiasa ngarobih komposisi asam lemak sél hépatik.

Naon kadaharan anu hésé dina ati?

6 kadaharan anu kedah dihindari upami anjeun ngagaduhan ati anu lemu

  • Alkohol mangrupikeun panyabab utama panyakit ati lemak ogé panyakit ati sanés.
  • Ditambih gula. Tetep jauh tina tuangeun gula sapertos permén, cookies, soda, sareng jus buah.
  • Kadaharan anu digoréng. Ieu seueur gajih sareng kalori.
  •  
  • Roti bodas, sangu, sareng pasta.
  • Daging beureum.

Kumaha carana abdi tiasa ngajantenkeun ati abdi kuat?

13 Cara pikeun Ati Séhat

  1. Ngajaga beurat séhat.
  2. Tuang diet saimbang.
  3. Laksana rutin.
  4. Nyingkahan racun.
  5. Paké alkohol tanggung jawab.
  6. Hindarkeun panggunaan ubar terlarang.
  7. Nyingkahan jarum anu kacemar.
  8. Candak perawatan médis upami anjeun kakeunaan getih.
  9. Entong bagi barang kabersihan diri.
  10. Prakték kelamin aman.
  11. Kumbah leungeun anjeun.
  12. Turutan pitunjuk pikeun sadaya pangobatan.
  13. Terpaksinasi.

Naha Resveratrol saé pikeun ginjal?

Resveratrol tiasa nyegah tatu ginjal, kalebet nephropathy diabetik, tatu ginjal anu disababkeun ku narkoba, kacilakaan ginjal anu diinduksi ku aldosteron, kacilakaan ginjal iskemik-réperfusi, tatu ginjal anu diinduksi sepsis, sareng ginjal anu kahalangan, ngalangkungan épék antioksidan sareng aktivasina SIRT1.

Naha mentega suuk ngagaduhan resveratrol?

Mentega Kacang: Mantega kacang hadé pikeun ganti baju apel sareng seledri, tapi éta ogé ngandung sababaraha resveratrol (dugi ka. 13 mg per cangkir). Mentega kacang mangrupikeun sumber hébat niacin sareng mangan.

Naha Resveratrol ngabantosan anjeun ngirangan beurat?

Sacara umum, meta-analysis ayeuna nunjukkeun yén asupan resveratrol nyata ngirangan beurat, BMI, WC sareng massa gajih, sareng sacara signifikan ningkat massa langsing, tapi henteu mangaruhan tingkat leptin sareng adiponectin.

Naon anu Resveratrol lakukeun kana kulit?

Resveratrol tiasa gampang nembus panghalang kulit sareng aktip ngalambatkeun prosés sepuh kulit. Resveratrol ogé ngagaduhan sipat anti radang, anti mikroba, sareng antioksidan, sahingga ngajaga kulit anjeun tetep séhat sareng bébas tina perobihan sareng peradangan.

Anggur naon anu ngagaduhan jumlah resveratrol anu pangluhurna?

Resveratrol pakait pisan sareng anggur beureum sareng anggur beureum didamel tina buah anggur. Anggur sapertos Malbec, Petite Sirah, St. Laurent sareng Pinot Noir ngagaduhan eusi resveratrol anu pangluhurna.

Naha resveratrol ningkatkeun énergi?

Resveratrol parantos didadarkeun salaku niru larangan kalori, ngarah ningkat kinerja latihan sareng sensitipitas insulin (ningkatkeun pengeluaran énergi), ogé ngagaduhan pangaruh nurunkeun gajih awak ku ngahambat adipogenesis, sareng ningkatkeun mobilisasi lipid dina jaringan adiposa

Naha Resveratrol nurunkeun tekanan darah?

Resveratrol dimédiasi nurunkeun tekanan getih ku paradoxically ngainduksi oksidasi protéin, utamina dina waktos setrés oksidatif, mékanisme anu tiasa janten ciri umum molekul antioksidan.

Naon kadaharan anu tinggi dina resveratrol?

Anjeun panginten parantos nganggo jumlah resveratrol anu saé. Éta aya dina katuangan sapertos kacang, pistachios, anggur, anggur beureum sareng bodas, blueberry, cranberry, bahkan koko sareng coklat hideung. Tutuwuhan ti mana kadaharan ieu sumping ngadamel resveratrol pikeun ngalawan inféksi jamur, radiasi ultraviolét, setrés, sareng cilaka.

Naon kadaharan gaduh paling quercetin?

Quercetin dikandung dina réa dina apel, madu, buah prambus, bawang, anggur beureum, céri, buah jeruk, sareng sayuran daun héjo. Diantara sayuran sareng buah, eusi quercetin paling luhur dina bawang. Warna sareng jinis bohlam sigana mangrupikeun faktor anu nangtukeun pikeun konsentrasi quercetin dina bawang.

Naha resveratrol ningkatkeun téstostéron?

Panaliti mendakan tingkat téstostéron total murag ku 23.1 persén diantara awéwé anu nampi suplement resveratrol. Dina babandingan, kadar téstostéron ningkat 2.9 persén dina grup plasebo.

Naon kajadian upami anjeun tuang kismis sapopoé?

Asupan kismis anu séhat kalayan diét sadidinten anjeun tiasa nyalametkeun anjeun tina kakurangan zat beusi. Anggur anu garing ieu langkung handap kalori sareng sacara alami amis. Éta ogé rada serat, ku alatan éta, ngabantosan awak raos langkung lami ku porsi alit.

Dupi anjeun nyandak teuing resveratrol?

Nalika dicandak dina dosis dugi ka 1500 mg unggal dintenna dugi ka 3 bulan, resveratrol nyaéta POSSIBLY SAFE. Dosis anu langkung luhur dugi ka 2000-3000 mg unggal dinten parantos dianggo salami salami 2-6 sasih. Nanging, dosis resveratrol anu langkung luhur ieu langkung gampang nyababkeun masalah lambung.

Naha Resveratrol nurunkeun téstostéron?

Resveratrol ngirangan tingkat prékursor androgén anu beredar tapi teu aya pangaruhna kana, téstostéron, dihydrotestosteron, tingkat PSA atanapi volume prostat.

Naha Resveratrol Leres Gawé?

Sababaraha panilitian nunjukkeun yén resveratrol tiasa dikaitkeun sareng résiko peradangan sareng pembekuan getih anu langkung handap, anu tiasa nurunkeun résiko panyakit jantung anjeun. Tapi panilitian sanés henteu mendakan manpaat tina resveratrol dina nyegah panyakit jantung.

Naon anu dilakukeun Resveratrol pikeun raray anjeun?

Dilarapkeun sacara topikal, resveratrol ngabantosan mayungan permukaan kulit, ngaganggu sareng ngabantosan pangaruh lingkungan négatip, sareng nyéhatkeun kulit anu katingalna capé. Éta ogé ngagaduhan sipat anu nyenyerian kulit anu penting anu tiasa ngabantosan ngirangan katingal tina warna beureum

Sabaraha resveratrol kuring tiasa nyandak unggal dinten?

Dosis resveratrol anu saluyu gumantung kana fungsi suplemén anu dicandak. Misalna, suplementasi pikeun aliran getih cerebral ngabutuhkeun jalma pikeun ngonsumsi resveratrol dina kisaran 250-500 mg sedengkeun nalika diresepkeun pikeun hambatan aromatase, kisaran biasana dijaga sakitar 500 mg sapoé.

Individu anu séhat anu nyandak resveratrol pikeun ningkatkeun kasihatan kardiovaskular atanapi ningkatkeun umur panjang disarankan pikeun ngajaga dosisna antara 150-445 mg. Nanging, jalma-jalma anu ngalaman karusuhan naon waé disarankan tetep dosis handap dina 5-10mg per dinten. Upami anjeun sangsara tina kaayaan naon waé, pastikeun konsultasi sareng dokter sateuacan sateuacan nganggo pangobatan naon waé

Naha Resveratrol ngencangan kulit?

Dina studi sato sareng dina uji klinis, 1% resveratrol parantos kabuktosan pikeun ngirangan pigmentasi anu diinduksi ku UV nalika dilarapkeun sacara topikal kana kulit. Analogi resveratrol, RTA sareng RTG, ogé nunjukkeun épék pencerahan kulit manusa dina uji klinis dina konsentrasi anu diuji (04% RTA, 0.8% RTA sareng 0.4% RTG).

Kumaha anjeun nerapkeun resveratrol kana ramo anjeun?

Héjo nyarios sérum, oléskeun saatos anjeun ngabersihkeun, atanapi upami anjeun nganggo toner dina rutin perawatan kulit anjeun, maka anjeun bakal nerapkeunana saatos léngkah éta. Upami anjeun nganggo resveratrol dina pelembab, maka anjeun bakal nerapkeunana saatos beberesih sareng nyusu, dua kali unggal dinten, énjing-énjing sareng sonten.

Naha Resveratrol saé pikeun jarawat?

Antioksidan disebat resveratrol dipendakan dina anggur sareng anggur beureum tiasa ngabantosan pamiceunan anu jahat, studi anyar ti UCLA kapendak. Nalika panaliti nerapkeun antioksidan resveratrol kana galur baktéri anu nyababkeun jarawat, aranjeunna mendakan éta ngahambat pertumbuhan bug anu ngahasilkeun jarawat pikeun waktos anu tetep.

Naha resveratrol aman pikeun ginjal?

Resveratrol tiasa nyegah tatu ginjal, kalebet nephropathy diabetik, tatu ginjal anu disababkeun ku narkoba, kacilakaan ginjal anu diinduksi ku aldosteron, kacilakaan ginjal iskemik-réperfusi, tatu ginjal anu diinduksi sepsis, sareng ginjal anu kahalangan, ngalangkungan épék antioksidan sareng aktivasina SIRT1.

Naha CoQ10 nganyenyeri ginjal anjeun?

Efek samping tina CoQ10 sigana jarang sareng hampang. Éta kalebet diaré, seueul, sareng nyeri haté. Résiko. Jalma anu ngagaduhan panyakit kronis sapertos gagal jantung, masalah ginjal atanapi ati, atanapi diabetes kedah waspada tina ngagunakeun suplemén ieu.

Naon kadaharan anu ngandung resveratrol tinggi?

Éta aya dina katuangan sapertos kacang, pistachios, anggur, anggur beureum sareng bodas, blueberry, cranberry, bahkan koko sareng coklat hideung. Tutuwuhan ti mana kadaharan ieu sumping ngadamel resveratrol pikeun ngalawan inféksi jamur, radiasi ultraviolét, setrés, sareng cilaka.

Naon vitamin anu heuras dina ginjal?

Vitamin leyur gajih (A, D, E sareng K) langkung gampang ngawangun dina awak anjeun, janten ieu dihindari kacuali resep ku dokter ginjal anjeun. Vitamin A khususna matak pikahariwangeun, sabab kadar toksik tiasa lumangsung kalayan suplemén sapopoé.

Naon katuangan anu ngabantosan ginjal?

  • Cai.
  • Lauk gajih.
  • Kentang amis.
  • Héjo daun hideung.
  • Berry.

Naha Resveratrol Aman?

Resveratrol dicandak dina dosages dugi ka 1500 mg sapopoé ngalangkungan sungut dianggap aman. Durasi asupan kitu, henteu langkung ti 3 bulan. Dosis anu luhur dina kisaran 2000-3000 mg sapopoé tiasa dipendakan tapi dipikanyaho ngabalukarkeun masalah burih.

Wanoja hamil sareng payudara kedah nyayogikeun suplemén resveratrol dina jumlah leutik. Nanging, aranjeunna kedah nyobian sareng kéngingkeun dosana resveratrol anu diperyogikeun tina sumber alami, sapertos kulit anggur sareng jus anggur. Anggur teu matak dikonsumsi ku grup ieu.

Jalma anu ngalaman gangguan perdarahan kedah ngajauhan resveratrol sabab ngalambatkeun getih. Nya kitu, jalma anu kakurangan tina kaayaan sénsitip hormon, sapertos ovarian, rahim, atanapi kanker payudara ogé kedah ngajauh tina suplemén resveratrol.

Naha Malbec saé pikeun haté anjeun?

Anggur Malbec gaduh sababaraha kulit anu kandel tina sagala jinis anggur-anggur. Ieu ngandung harti aranjeunna dieusian ku antioksidan resveratrol anu mangrupakeun konci pikeun kaséhatan kardiovaskular sareng imun.

Naha Resveratrol nyababkeun nyeri sirah?

Kami parantos nunjukkeun yén tindakan resveratrol ku ningkatkeun fungsi vasodilator endothelial, anu parantos nyababkeun anu sanés nunjukkeun yén resveratrol dina anggur beureum tiasa janten panyabab migren.

Naon efek samping tina nyandak resveratrol?

Resveratrol henteu katingalina gaduh efek samping dina dosis jangka pondok (1.0 g). Upami teu kitu, dina dosis 2.5 g atanapi langkung per dinten, épék sampeu tiasa kajantenan, sapertos seueul, utah, diare sareng disfungsi ati dina penderita panyakit ati lemak non-alkohol

Naon resveratrol dianggo pikeun ngubaran?

Popularitas ngembang resveratrol anu tiasa ditimbulkeun kana sagala rupa kagunaan produk ieu. Suplemén Resveratrol naekeun leungitna beurat dina individu sawawa ogé ngamajukeun kulit anu saé. Suplemén resveratrol, nalika dicandak saencan latihan, ogé nambahan mangpaat anu aya hubunganana sareng latihan anu parah. Panaliti ogé kabuktosan yén Resveratrol nurunkeun glukosa getih sareng ningkatkeun aliran getih. Hal éta ningkatkeun sensitipitas insulin sareng, saba kitu, dianggap suplemén anu hadé pikeun jalma anu kaserang diabetes. Ogé promosi kaséhatan kardiovaskular ku turun trigliserida. Anu pamungkas, éta ngirangan kagiatan sél kanker sareng mangrupikeun ubar anu efektif ngalawan rematik kronis sareng cet gabungan.

Naha Resveratrol ngirangan éstrogén?

Resveratrol parantos kabuktosan neken panyebaran sél kanker payudara ER-positip sareng négatip dina sistem kultur sél. Éta tindakan salaku éstrogén agonis atanapi antagonis gumantung kana jinis sél, reséptor isoform reséptor, sareng ayana éstrogén endogén

Naon tanda yén aya anu salah dina ginjal anjeun?

  • Parobihan sabaraha anjeun kiih.
  • Kee anu beueus, getih, warnaan, atanapi coklat.
  • Nyeri bari ngising.
  • Ngabengkok dina panangan, pigeulang, sampéan, sampéan, sakitar panon, rupina, atanapi beuteung.
  • Suku guligah nalika bobo.
  • Nyeri gabungan atanapi tulang.
  • Nyeri di tengah-tengah dimana ginjal aya.
  • Anjeun capé sadaya waktos.

Dupi abdi tiasa nyandak resveratrol kalayan masalah tiroid?

Data ieu nunjukkeun yén resveratrol mangrupikeun sambetan ekspresi sareng fungsi NIS dina sél tiroid normal. Salajengna, resveratrol katingalina ngagaduhan peran salaku disruptor tiroid, sahingga kami nyarankeun ati-ati ku ingestasi sajumlah ageung resveratrol.

Naon bentuk resveratrol anu pangsaéna?

Anggur beureum ngagaduhan konsentrasi luhur resveratrol pikeun tuangeun. Ieu berkat jumlah kulit anggur dina waktos difermentasi kanggo ngadamel anggur beureum. Ayana Resveratrol dina anggur beureum mangrupikeun hiji alesan anjeun panginten kantos nguping éta séhat dina haté. 

Naha apel ngagaduhan resveratrol?

Tim peneliti di Washington State University ngungkabkeun yén anggur, buah beri hideung, buah prambus, strawberry sareng apel, beunghar ku resveratrol, ngaduruk gajih anu kaleuleuwihi. Kieu carana. Strategi anyar pikeun nyegah sareng ngubaran obesitas aya dina antioksidan anu aya dina seueur buah: resveratrol.

Dimana Kudu Kuring Mésér Bubuk Resveratrol dina Didadak?

Kalayan jalma-jalma janten langkung sadar kana manpaat resveratrol, paménta suplemén resveratrol parantos ningkat pisan di pasar. Ieu nyababkeun perusahaan manufaktur saling bersaing pikeun ngahasilkeun suplemén kualitas luhur pikeun mérés pangsa di pasar. Upami anjeun produsén suplemén kaséhatan anu ngarencanakeun maju ka pasar suplemén resveratrol, anjeun kedah mastikeun yén anjeun kéngingkeun bubuk resveratrol kualitas luhur. Sumber bahan anu saé kualitasna mangrupikeun léngkah munggaran dina mastikeun kasuksésan usaha naon waé.

 

Upami anjeun milari tempat anu mésér bubuk resveratrol dina jumlah ageung, hiji perusahaan anu tiasa anjeun percanten pikeun sumber bahan baku nyaéta Cofttek. Perusahaan, kusabab tim panilitian anu kuat sareng departemén penjualan anu didédikasikeun, parantos ngadegkeun ayana di sadunya waé dina waktos anu singget - éta ngagaduhan palanggan sareng mitra di sakumna dunya. Resveratrol anu dihasilkeun ku perusahaan sumping dina sakumpulan ageung 25 kg sareng sumber tina bahan kualitas luhur, sahingga mastikeun yén suplemén anu dihasilkeun tina éta tiasa dipercaya pikeun kualitas sareng khasiatna. Upami anjeun hoyong mésér resveratrol sacara ageung, hiji-hijina tempat pikeun balanja nyaéta cofttek.com.

Nyayogikeun infogram
Nyayogikeun infogram
Nyayogikeun infogram
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1) Sonia L. Ramírez-Garza, Emily P. Laveriano-Santos, María Marhuenda-Muñoz, Carolina E. Storniolo, Anna Tresserra-Rimbau, Anna Vallverdú-Queralt sareng Rosa M. Lamuela-Raventós1 (2018) Pangaruh Kaséhatan tina Resveratrol: Hasil tina Uji Campur Manusa, Nutrients.10 (12)

(2) Bahare Salehi, Abhay Prakash Mishra, Manisha Nigam, Bilge Sener, Mehtap Kilic, Mehdi Sharifi-Rad, Patrick Valere Tsouh Fokou, Martins Natália, sareng Javad Sharifi-Rad (2018) Resveratrol: Pedang Ganda Dobel dina Kauntungan Kaséhatan. 6 (3).

(3) Adi Y. Berman, Rachel A. Motechin, Maia Y. Wiesenfeld & Marina K. Holz (2017) Poténsi terapeutik resveratrol: tinjauan uji klinis, npj Precision Oncology volume 1, nomer Artikel: 35 edn.

(4) Resveratrol (501-36-0)

(5) Perjalanan ngajajah egt.

(6) Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(7) Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(8) Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(9) Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(10) Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(11) Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(12) Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(13) Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(14) Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).