Cofttek mangrupikeun perusahaan propésional anu parantos aya di pasar ti saprak 2012 sareng dipikaterang ku produk anu bermutu tinggi. Hal anu paling saé ngeunaan ieu tambahan nyaéta yén éta bébas gluten sareng henteu ngandung alergen umum. Janten, jalma rentan ka sababaraha jinis alergen tiasa nyandak suplemén ieu tanpa kaleungitan katenangan haté. suplement Cofttek PQQ mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna Pyrroloquinoline Quinone suplemén ayeuna sayogi di pasar. Upami anjeun milarian alternatif vegetarian, kami nyarankeun pikeun mésér suplemén PQQ Energy ti Cofttek.

Pyrroloquinoline Quinone disodium uyah FAQ

Naon Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)?

Pyrroloquinoline Quinone atanapi PQQ mangrupakeun sanyawa anu aya dina tutuwuhan ogé seueur baktéri sareng eukaryotes sél tunggal, sapertos ragi. PQQ ogé aya alami alami susu susu ogé kacang kedelai, kiwi, papaya, bayem, peterseli, oolong, cabe héjo sareng tèh héjo. Panaliti anu dilakukeun sasatoan parantos ngaitkeun kakurangan PQQ atanapi kakurangan PQQ ku réspon imun kompromi, gangguan dorongan, prestasi réproduksi anu abnormal sareng kalenturan metabolik ngirangan.

Salami mangtaun-taun, panaliti panginten Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) nyaéta salah sahiji jinis vitamin. Nanging, panilitian anu dilakukeun salami sababaraha taun ka pengker parantos ngungkabkeun yén Pyrroloquinoline Quinone mangrupikeun nutrisi anu ngagaduhan kualitas sapertos vitamin anu ngagaduhan kapasitas salaku co-factor atanapi énzim booster dina prosés réduksi-oksidasi anu ngalibatkeun mindahkeun éléktron antara dua jenis. Dina kecap saderhana, PQQ ngabeungkeut dirina sorangan sareng quinoproteins anu aya dina awak sareng damel babarengan sareng aranjeunna pikeun ngaleungitkeun radikal bébas. Panilitian panilitian mendakan quinoproteins janten 100 kali langkung épéktip tibatan Vitamin - C salaku anti oksidan. Panilitian anyar ogé ngungkabkeun yén PQQ mangaruhan mindahkeun énergi sareng metabolisme sélulér ku cara ningkatkeun jumlah mitokondria dina jero awak. Kanyataan penting ieu anu nyababkeun naékna ngadadak popularitas quinone Pyrroloquinoline dina taun-taun ayeuna.

Naon anu dilakukeun kuin pyrroloquinoline?

Salian ti mangrupikeun faktor pertumbuhan tutuwuhan sareng kofaktor baktéri, pyrroloquinoline quinone (PQQ) ngajagaan mitokondria tina setrés oksidatif sareng ngamajukeun mitokondrriogenesis.

Sabaraha PQQ anu anjeun kedah perhatoskeun unggal dinten?

Sajauh ieu henteu aya wates luhur atanapi handap henteu parantos aya Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) dosis Nanging, hasil disimpulkeun tina studi sato ngungkabkeun yén sanyawa ieu janten bioaktif nalika dicandak dina dosis anu langkung handap 2 mg. Nanging, kaseueuran suplemén dietary dinten ayeuna sayogi dina kisaran 20 mg dugi 40 mg, anu dianggap kisaran aman. PQQ seuseueurna sayogi dina bentuk kapsul, dimana jalma disarankeun nyandak beuteung kosong. Nanging, pangguna disarankan henteu ngalangkungan 80 mg dosis per dinten.

Iraha kuring kedah nyandak CoQ10 énjing atanapi wengi?

Perhatoskeun yén nyandak CoQ10 caket ka waktos tidur tiasa nyababkeun insomnia di sababaraha urang, janten langkung saé nyandakna énjing-énjing atanapi siang (41). Suplemén CoQ10 tiasa berinteraksi sareng sababaraha pangobatan umum, kalebet panyawat getih, antidepresan sareng ubar kémoterapi

Naon Q nangtung pikeun CoQ10?

Coenzyme Q10 (CoQ10) mangrupikeun antioksidan anu ngahasilkeun awak anjeun sacara alami. Sél anjeun nganggo CoQ10 pikeun kamekaran sareng perawatan.

Kumaha mitokondria dihasilkeun deui?

Salaku réspon kana rangsangan, mitokondria ngalaman siklus fusi / fisi pikeun adaptasi sareng lingkungan. Janten logis pikeun hipotésis yén plastisitas dinamika mitokondria diperyogikeun pikeun régenerasi neuron.

Naha CoQ10 gaduh kuinin didinya?

Coenzyme Q10 kagolong kana kulawarga zat anu disebut ubiquinones anu strukturna aya hubunganana sareng kimia kimia. Upami anjeun yakin yén anjeun alérgi kana quinine, anjeun kedah nyarios ka dokter sateuacan ngamimitian suplement unggal dinten kalayan CoQ10.

Naha aranjeunna nyandak quinine ti pasar?

Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) parantos maréntahkeun ngaleungitkeun produk ubar anu henteu disatujuan anu ngandung quinine, nyebatkeun masalah kaamanan anu serius sareng maotna anu aya hubunganana sareng panggunaan aranjeunna. Peta éta mangrupikeun bagian tina usaha anu langkung ageung pikeun miceun sadaya ubar anu henteu aman, anu henteu disatujuan ti pasar.

Naon bentuk coenzyme Q10 anu pangsaéna?

Ubiquinol nyatakeun 90% tina CoQ10 dina getih sareng mangrupikeun bentuk anu paling nyerep. Ku kituna, disarankeun pikeun milih suplemén anu ngandung bentuk ubiquinol

Naon anu dilakukeun ku Co Q 10 pikeun awak?

CoQ10 parantos kabuktosan ngabantosan kaséhatan jantung sareng pangaturan gula getih, ngabantosan dina pencegahan sareng pangobatan kanker sareng ngirangan frékuénsi migrain. Éta ogé tiasa ngirangan karusakan oksidatif anu nyababkeun kacapean otot, karusakan kulit sareng panyakit otak sareng paru-paru.

Naha PQQ ngalangkungan panghalang otak getih?

Abstrak. Pyrroloquinoline quinone (PQQ), anu sanésna katelah methoxatin, mangrupikeun orthoquinone anu larut dina cai, anu mimitina diasingkeun tina budaya baktéri métil. … Nembongan yén dina sadaya sato, Nanging, PQQ henteu ngalangkungan halangan getih-otak.

Naha Urang Kedah Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)?

Salaku umur jalma, uteukna janten kapaksa merangan sababaraha sumber karusakan. Sedengkeun sababaraha sumber karusakan ngadaptarkeun nol kana pangaruh minimal dina otak manusa, karuksakan tangtu janten faktor anu nyumbang kana gangguan neurodegenerative sareng tatu anu maju anu mangaruhan pembuluh darah. Dina taun-taun ayeuna, jalma-jalma parantos langkung paduli ngeunaan kaséhatan otak sahingga, panilitian, ogé kasadaran ngeunaan fungsi otak sareng kaséhatan, parantos sacara signifikan intensif. Panaliti teras-terasan ngayakeun kajian pikeun diajar sareng nganalisis pangaruh rupa-rupa kimia sareng sanyawa kana kaséhatan otak manusa. Salah sahiji sanyawa sapertos anu ngahudang minat panaliti sareng élmuwan di sakumna dunya nyaéta Pyrroloquinoline Quinone (PQQ). Dina tulisan ieu, urang bahas naon waé anu kedah dipikaterang ngeunaan Pyrroloquinoline Quinone, kalebet fungsina, manpaat, watesan dosis sareng efek samping. Janten, baca deui.

Ngurangan paparan racun. Nyayogikeun nutrisi anu ngajaga mitokondria tina setrés oksidatif.

Ngamangpaatkeun nutrisi anu mempermudah produksi ATP mitokondria.

Naha anjeun tiasa ningkatkeun mitokondria?

Olahraga jasmani mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun asupan oksigén anjeun, penting pikeun siklus Krebs mitokondria. Nalika awak anjeun nganggo langkung énergi, éta bakal maksakeun nyalira ngahasilkeun langkung mitokondria pikeun nyumponan paménta.

Naha PQQ quinine?

Pyrroloquinoline quinine, ogé katelah PQQ, mangrupikeun redox cofactor sareng sanyawa polifenolik biasana aya dina pepelakan tuangeun. Éta aya dina sitoplasma sél sareng ngabantosan réaksi réduksi sareng oksidasi.

Naon quinine alami dipendakan dina?

Quinine mangrupikeun senyawa pait anu asalna tina kulit tangkal cinchona. Tangkal na paling umum dipendakan di Amérika Kidul, Amérika Tengah, kapuloan Karibia, sareng bagéan basisir kulon Afrika. Quinine asalna dikembangkeun salaku ubar pikeun merangan malaria.

Naon ari Pyrroloquinoline Quinone disodium salt (PQQ)?

Kuesioner pra-kualifikasi (PQQ, sakapeung disebut salaku kuesioner penilaian pemasok) netepkeun sababaraha patarosan pikeun calon tenderers pikeun ngajawab ngeunaan tingkat pangalaman, kapasitas sareng kaayaan kauanganna.

Naon bedana coQ10 sareng ubiquinol?

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) mangrupikeun sanyawa quinone anu leyur dina cai anu ngagaduhan kapasitas anti oksidan anu kuat. Hiji panilitian sateuacanna dina beurit tuangeun diet PQQ-depleted nunjukkeun yén tingkat luhur sérum trigliserida (TG) turun saatos suplementasi PQQ.

Naha PQQ aman?

Panaliti anu dilakukeun dugi ka ayeuna parantos netepkeun yén PQQ ditolerir sacara hadé ku awak nalika dilaksanakeun dina wates anu ditunjuk. Sanajan kitu, ngaleuwihan dosis anu ditunjuk tiasa nyababkeun efek samping, sapertos sirah, kacapean, sareng ngantuk. Ku kituna, pangguna disarankan pikeun lengket aman 40 mg per dinten anu aman sareng henteu langkung ti 80 dosis mg. Anu langkung penting, sanaos PQQ dipikanyaho ditolerir ku awak, langkung saé konsultasi sareng dokter sateuacan ngamimitian asupan upami anjeun gaduh kaayaan preexisting.

Naha PQQ langkung saé tibatan CoQ10?

CoQ10 ibarat supercharger anu ningkatkeun kagancangan karéta. PQQ sapertos perusahaan konstruksi anu sok damel pikeun nambihan mobil tambahan kana karéta anjeun. Dina kasimpulan, CoQ10 ningkatkeun kagancangan karéta produksi énergi anjeun, bari PQQ nambihan sareng ngawangun kapasitas tambahan pikeun karéta anjeun.

Sakumaha seueur CoQ10 anu kuring kedah candak?

Teu aya dosis idéal mantep tina CoQ10. Panilitian parantos ngagunakeun dosis CoQ10 mimitian ti 50 miligram dugi ka 1,200 miligram di déwasa, sakapeung dibagi kana sababaraha dosis salami sadinten. Dosis harian anu has nyaéta 100 miligram dugi ka 200 miligram.

Naha CoQ10 nyababkeun pembekuan getih?

Anticoagulants. CoQ10 tiasa ngajantenkeun ubar panyawat getih, sapertos warfarin (Jantoven), kirang épéktip. Ieu tiasa ningkatkeun résiko kabekuan getih.

Naha Q10 mahal pisan?

Nalika, teras, Q10 ngalirkeun tina getih kana sél sareng kana jaringan, éta dirobih deui kana bentuk bio-energetic na, ubiquinone. Bentuk ubiquinol of Q10 henteu stabil pisan sareng, akibatna, langkung mahal pikeun pabrik kapsul Q10 damel.

Sabaraha lami damel CoQ10?

Salaku tingkat Ubiquinol mimiti disimpen dina plasma getih, seueur jalma kedah tingali tanda-tanda kacapean dina dinten kaping lima saatos ngamimitian suplement. Biasana dina waktos dua atanapi tilu minggu, jumlah awak anjeun Ubiquinol bakal ngahontal tingkat optimal, sareng seueur anu bakal rumaos béda énergi dina waktos ieu.

Naon efek samping tina nyandak CoQ10?

Suplemén CoQ10 katémbong aman sareng ngahasilkeun sababaraha efek samping nalika dicandak sakumaha anu diarahkeun.

Pangaruh samping anu hampang panginten kalebet masalah pencernaan sapertos:

  • Nyeri beuteung luhur
  • Leungitna napsu
  • Seueul sarta utah
  • mencret

Efek samping anu mungkin ogé kalebet:

  • Sakit sirah sareng pusing
  • insomnia
  • kacapean
  • Gatal-gatal kulit atanapi ruam
  • Iritasi atanapi guligah

Kaamanan panggunaan CoQ10 nalika kakandungan sareng nyusuan teu acan kabentuk. Entong nganggo CoQ10 upami anjeun hamil atanapi nyusuan tanpa persetujuan ti dokter.

Naha quinone pirololoininin sami sareng quinine?

Pyrroloquinoline quinine, ogé katelah PQQ, mangrupikeun redox cofactor sareng sanyawa polifenolik biasana aya dina pepelakan tuangeun. PQQ tiasa dikonsumsi salaku suplemén diet pikeun ngabantosan produksi énergi sélular sareng kaséhatan mitokondria sareng membela awak ngalawan setrés oksidatif.

Naha PQQ saé pikeun jantung?

PQQ Nutrién anu Kuat Tiasa Nahan Gagal Jantung. Panilitian klinis anyar, diterbitkeun dina édisi panganyarna tina Diagnosis & Terapi Kardiovaskular, nyimpulkeun yén gizi ésénsial Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) tiasa maénkeun peran dina pencegahan gagal jantung kronis (CHF).

Dupi anjeun nyandak PQQ nalika hamil?

Hasil kami nunjukkeun yén suplemén sareng PQQ, khususna nalika kakandungan sareng lactation, ngajagi turunan tina program pamekaran anu diinduksi WD tina lipotoksisitas hépatik sareng tiasa ngabantosan ngalambangkeun épidem anu maju tina NAFLD dina generasi salajengna.

Naha PQQ aman pikeun penderita diabetes?

Épék anti-diabétik tina PQQ dirojong ku sipat antioksidan, sabab PQQ henteu ngan ngahambat jaringan LPO tapi ogé ningkatkeun insulin sérum sareng HDL, ogé antioksidan sélulér.

Kumaha anjeun énergi mitokondria?

  • 10 Cara Nguatkeun Mitokondria Anjeun
  • Tuang kirang kalori.
  • Nyandak Suplemén PQQ.
  • Buang karbohidrat olahan sapertos soda, roti bodas sareng pastry.
  • Tuang protéin anu kualitas sapertos daging sapi anu dipakan jukut sareng endog anu dikukut
  • Prioritaskeun bobo 8 jam unggal wengi.
  • Ngurangan setrés ku téhnik rélaxasi sapertos meditasi atanapi pijet sapopoé.
  • Coba terapi panas.
  • Kéngingkeun sahenteuna 30 menit kagiatan unggal dinten.
  • Tuang tuang-euyeub antioksidan sareng resveratrol sapertos coklat hideung.
  • Tuangkeun sumber omega-3s sareng asam alfa-lipoic.

Naon antioksidan PQQ?

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) mangrupikeun novel redox cofactor anu nembe aya dina susu manusa. PQQ mangrupikeun antioksidan épéktip anu ngajagi mitokondria ngalawan peroksidasi lipid anu diinduksi setrés oksidatif, formasi karbonil protéin sareng inactivasi tina rénghap pernapasan mitokondria.

Naon ari vitamin PQQ?

PQQ mangrupikeun sanyawa alami anu aya dina rupa-rupa kadaharan. Éta tindakan minangka antioksidan sareng ngadukung fungsi mitokondria séhat. Éta dicandak salaku suplemén pikeun ngamajukeun fungsi otak.

Naon PQQ 20?

Pyrroloquinoline quinone atanapi PQQ mangrupikeun sanyawa sapertos vitamin anu nembé kapendak dina katuangan pepelakan. Éta mimitina kapendak salaku koofaktor baktéri anu sami sareng kumaha pangaruh Vitamin B pikeun manusa. PQQ ngagaduhan kagiatan antioksidan sareng B-vitamin, kalayan rupa-rupa manpaat pikeun otak sareng awak.

Naon kadaharan anu ngandung PQQ?

Anjeun panginten tuang sakedik PQQ unggal dinten. Éta aya dina jumlah sakedik dina seueur tuangeun sapertos kangkung, lada héjo, buah kiwi, tahu, natto (kedelé anu difermentasi), téh héjo, sareng susu manusa. Nanging, urang umumna henteu kénging seueur PQQ tina tuangeun - ngan sakitar 0.1 dugi 1.0 miligram (mg) per dinten.

Naon katuangan anu ningkatkeun mitokondria?

Sababaraha nutrisi konci ieu kalebet L-karnitin sareng creatine, anu duanana penting pikeun nyayogikeun énergi pikeun mitokondria. Anjeun tiasa kéngingkeun seueur duanana ku nambihan sapi anu dipakan jukut, bison, endog, jangjangan, kacang, kacang, sareng siki dina tuangeun.

Naha puasa ningkatkeun mitokondria?

Panilitian mendakan yén puasa ningkatkeun koordinasi mitokondria sareng peroksisom, jinis organél anu tiasa ningkatkeun oksidasi asam lemak, prosés metabolisme gajih anu mendasar.

Latihan naon anu ningkatkeun mitokondria?

Hiji studi anyar mendakan yén latihan - sareng khususna latihan interval intensitas tinggi dina latihan aérobik sapertos biking sareng leumpang - nyababkeun sél ngadamel langkung seueur protéin pikeun mitokondria ngahasilkeun énergi sareng ribosom ngawangun protéinna, sacara efektif ngeureunkeun sepuh di tingkat sélulér. .

Naha anjeun tiasa ngalereskeun mitokondria anu rusak?

Éta parantos ditangtoskeun yén pikeun ngabantosan karusakan, mitokondria ngagaduhan jalur perbaikan anu parantos ditetepkeun sami sareng inti, di antawisna nyaéta: perbaikan éksisi dasar (BER), perbaikan henteu cocog (MMR), perbaikan jeda strand tunggal (SSBR), gabung mikrohomologi-dimédiasi tungtung gabung (MMEJ), sareng sigana rékombinasi homologi.

Suplemén naon anu ningkatkeun mitokondria?

Suplemén alami lisan anu ngandung fosfolipid mémbran, CoQ10, mikroadapsulasi NADH, l-karnitin, asam α-lipoic, sareng nutrisi sanésna tiasa ngabantosan fungsi mitokondria sareng ngirangan kacapean anu teu tiasa katerap dina pasién anu ngagaduhan panyakit kronis.

Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) Pamakéan.

Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) mimitina dianggap vitamin. Nanging, panilitian salajengna netepkeun éta salaku sanyawa non-vitamin anu lumangsung dina duanana diét ogé jaringan mamalia. Nanging, penting pikeun nyorot yén sanaos teu aya panilitian anu parantos ngaverifikasi sintésis mamalia na, sakitar 100-400 nanogram PQQ kabentuk dina awak manusa unggal dinten. Hanjakalna, jumlah ieu henteu cekap pikeun ngadukung sababaraha fungsi anu parantos kabuktosan dilakukeun PQQ. Janten, manusa sering disarankan pikeun ngonsumsi PQQ dina bentuk suplemén diet.

Diét anu kurang dina PQQ henteu ngan ukur ngirangan kamekaran tapi ogé ngirangan fungsi seksual. Nya kitu, sababaraha panaliten ngaitkeun PQQ sareng faktor kamekaran sareng biogenesis mitokondria. Dina basa sederhana, awak manusa tiasa nyandak kauntungan tina PQQ sabab promosi jumlah sareng karya mitokondria, sahingga ngakibatkeun tingkat énergi anu langkung saé. PQQ ogé katelah agén REDOX anu alus teuing sareng nyegah pangoksidasi diri sareng polimérisasina.

Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) Kauntungan.

Kapentingan Pyrroloquinoline Quinone parantos ningkat pisan salami sababaraha taun ka pengker sabab sanyawa ieu parantos dikaitkeun sareng sababaraha manpaat. Di dieu, urang ningali kauntungan Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) pangpentingna.

① PQQ parantos dikaitkeun sareng énergi anu ningkat sacara umum

Mitokondria mangrupikeun organél alit anu aya dina sél sareng sering disebat salaku pembangkit listrik sél nalika ngaleupaskeun énergi tina tuangeun, sahingga nyayogikeun énergi sél pikeun ngalakukeun fungsina. Pyrroloquinoline Quinone ngamungkinkeun mitokondria tiasa dianggo langkung saé, sahingga janten ningkat produksi énergi dina sél. Energi anu ningkat dina sél ieu akhirna mendakan jalan ka sakumna awak, dina gilirannana ngarah kana langkung stamina sareng énergi sacara umum. Upami anjeun sering ngalaman létoy atanapi énergi rendah, suplemén PQQ bakalan ngabantosan tingkat énergi anjeun. (1) Pubmed: Pangaruh Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)

② Éta Ngaronjatkeun Faktor Tumuwuh Saraf

Pyrroloquinoline Quinone berinteraksi sareng jalur sélulér sareng dina prosés, sacara positip mangaruhan kana faktor pertumbuhan saraf. Ieu, dina gilirannana, ngabalukarkeun ningkat kamekaran sél neuronal sareng saraf dina jaringan kranial. Janten, PQQ sering dikaitkeun sareng fungsi otak anu ningkat. Kusabab NGF disregulasi sering dikaitkeun sareng panyawat Alzheimer, suplemén PQQ sering diresepkeun pikeun ngabantosan kaayaan anu patali umur.

③ Asupan PQQ parantos dikaitkeun sareng bobo anu hadé

Hiji studi dianalisis pangaruh asupan PQQ dina bobo jalma. Panilitian dianalisis pamilon dina waktos dalapan minggu sareng mendakan yén anu rutin dikonsumsi salami dalapan minggu tiasa bobo langkung saé. Panilitian ogé ngungkabkeun yén asupan PQQ ngirangan kortisol, hormon setrés anu ngaganggu saré normal. Sanaos langkung seueur panilitian anu diperyogikeun di daérah khusus ieu, panilitian awal jelas ngahubungkeun asupan PQQ sareng ningkat bobo.

PQQ

④ PQQ Ngamajukeun Kasejahteraan Sakabéh ku Ngurangan Stres Oksidatif

PQQ dipikaterang ku sipat antioksidan anu luhur - éta nurun tingkat protéin C-réaktif sareng IL-6 dina jero awak, anu duanana ngagaduhan peradangan. Sipat oksidatif na ogé ngajantenkeun PQQ janten bajoang anu épéktip ngalawan setrés oksidatif, anu mangrupikeun sabab umum sababaraha panyakit kronis, sapertos karsinoma sareng panyakit neurodegenerative. PQQ ngirangan setrés ku ngirangan karusakan oksidatif anu disababkeun ku radikal bébas sareng ningkatkeun metabolisme.

⑤ PQQ dina Kombinasi sareng CoQ10 Ngaronjatkeun Fungsi Mémori

Asupan PQQ parantos dikaitkeun sareng setrés ngirangan, anu dina gilirannana, ngabalukarkeun ningkatna fungsi kognitif sareng paningkatan mémori. Panilitian panilitian parantos dilakukeun pikeun diajar kumaha PQQ mangaruhan ingetan. Panilitian Panilitian mendakan yén PQQ damel sareng kolaborasi sareng CoQ10, koénzim anu dianggo salaku antioksidan anu naekeun metabolisme sareng ngajagi sél tina karusakan. PQQ dina kombinasi sareng CoQ10 parantos nunjukkeun ningkatkeun fungsi mémori.

⑥ Mangpaat sanés PQQ

Langkung-langkung di luhur kauntungan anu kasebat, PQQ ogé nawiskeun sababaraha mangpaat anu séjén pikeun panalungtikan anu ayeuna dijalankeun. Salaku conto, panalungtikan awal parantos ngabuktikeun yén asupan PQQ ogé ngakibatkeun kasuburan anu ditingkatkeun.

Dimana mésér Bubuk Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) dina Bulk?

Upami anjeun produsén suplemén kaséhatan dina produsén Pyrroloquinoline Quinone sacara skala ageung, écés anjeun kedah milarian bahan pembekal bahan baku anu tiasa nyayogikeun bubuk PQQ sacara umum. Milarian panyadia anu tiasa dipercaya pikeun kualitas sareng reliabilitas mangrupakeun konci pikeun netepkeun bisnis anu suksés.

Upami Anjeun keur néangan ka mésér Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) bubuk sacara ageung, tempat anu paling saé balanja nyaéta Cofttek. Cofttek mangrupikeun perusahaan biokimia farmasi teknologi tinggi anu didirikeun taun 2008 sareng ngoperasikeun prinsip "Basis Kualitas, Palanggan Mimiti, Jasa Jasa, Saling Nguntungkeun". Perusahaan komitmen pikeun nguji anu sampurna, anu ngamungkinkeun pikeun nyayogikeun jasa sareng produk anu saé pikeun palanggan na. Cofttek ayeuna nyayogikeun produkna pikeun perusahaan farmasi di Cina, Eropa, India sareng Amérika Kalér. Bubuk PQQ anu disayogikeun ku perusahaan sumping dina sakumpulan 25 kilogram, anu cekap pikeun ngahasilkeun sababaraha batch produk anjeun. Anu langkung penting, Cofttek gaduh tim manajemen anu berpengalaman sareng tim R&D kelas munggaran. Maka, anjeun tiasa yakin yén anjeun bakal kéngingkeun sadaya kiriman produk anu saé kualitas luhur dina waktos anu pas. Upami anjeun milari mésér Pyrroloquinoline Quinone sacara masal, ngahubungi tim di layanan cofttek.

Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) infogram 01
Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) infogram 02
Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) infogram 03
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1) Pubmed:Pangaruh Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) Suplemén dina Kinerja Latihan Aérobik sareng Indéks Biogén mitokondria dina Lalaki Anu Teu Terpatih

(2) Pangaruh neuroprotective tina pyrroloquinoline quinone kana tatu otak traumatis

(3) Kamajuan anyar dina panilitian ngeunaan kauntungan kaséhatan pyrroloquinoline quinone

(4) Pangaruh Suplemén Antioksidan Pyrroloquinoline Quinone Disodium Salt (BioPQQ ™) kana Fungsi Kognitif

(5) Pyrroloquinoline Quinone

(6) Perjalanan ngajajah egt.

(7) Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(8) Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(9) Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(10) Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(11) Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(12) Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(13) Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(14) Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(15) Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).