Luohe Hengfei Biological Technology Co., Ltd., dipendakan di 2008, mangrupikeun perusahaan biokimia farmasi teknologi tinggi pikeun ngahijikeun produksi, R&D sareng penjualan. Tempatna di Taman Industri Kimia Luohe, komitmen kana panilitian sareng pamekaran industri farmasi maju, nyayogikeun produk inovatif sareng jasa kualitas luhur pikeun industri farmasi.

Hengfei Biotéhnologi nyaéta kalayan platform kuat biotéhnologi, téhnologi kimiawi sarta nguji analitis, fokus dina ngembangkeun API, antara tur rupa bahan kimia, bari nyadiakeun kualitas luhur Cro, jasa CMO sarta nguji jeung panalungtikan kualitas layanan analitik for jeung sya dina industri Kalautan.

Hengfei Biotéhnologi ngagaduhan hiji tim manajemen anu berpengalaman sareng tim R&D kelas hiji, kalebet seueur ahli anu luar biasa dina bidang pamekaran prosés sintésis farmasi sareng panilitian kualitas farmasi. Éta dipikaterang sareng kalapa penting dina bidang kimia kimia, téknologi sintétik, pamekaran bahan ubar, bioengineering, sareng sajabana Pelanggan sareng mitra perusahaan ngaliwat dunya, ngawangun hubungan anu caket sareng seueur perusahaan farmasi di Amérika Kalér, Éropa, India sareng Cina.

Maksa dina prinsip "Basis Quality, Palanggan Kahiji, Service Jujur, Reksa Kauntungan", Hengfei Biotéhnologi Co., Ltd. nyadiakeun konsumén jeung produk nyugemakeun ngaliwatan nguji sampurna jeung kualitas luhur jasa.

Tulus kasampak maju ka cooperating sareng anjeun tur jieun prestasi!