α-ketoglutaric

Cofftek ngagaduhan kamampuan produksi masal sareng pasokan Kalsium 2-oxoglutarate sareng Asam Alpha-Ketoglutaric dina kaayaan cGMP.

Naon Asam Alfa-Ketoglutaric (328-50-7)?

Asam alfa-ketoglutaric mangrupikeun sanyawa biologis anu alami dina awak manusa. Ogé sayogi salaku suplemén diét, asam alfa-ketoglutaric ngagaduhan peran konci dina siklus Krebs (mangrupikeun séép réaksi kimia anu dianggo pikeun ngaleupaskeun énergi anu disimpen). Suplemén asam alfa-ketoglutaric didugikeun pikeun nawiskeun sababaraha manpaat kaséhatan, kalebet kinerja atletik ningkat sareng ningkat metabolisme.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) kauntungan

Kalayan nyarios yén, sababaraha studi mimiti parantos ngabayangkeun kamungkinan manpaat suplemén asam alfa-ketoglutaric. Kieu anu dicarioskeun ku sababaraha panilitian ayeuna:
① Kasakit Ginjal Kronik
Asam alfa-ketoglutaric parantos dianggo ti akhir taun 1990an pikeun ngabantosan ngarobih sareng nyerep protéin pikeun jalma dina hemodialisis anu meryogikeun pola makan rendah protéin. Bukti anu anyar nunjukkeun yén éta ogé tiasa reureuh kabutuhan dialisis di jalma anu penderita ginjal kronis (CKD). Numutkeun panilitian 2017 dina jurnal PLoS One, panaliti ngaidéntifikasi sareng nuturkeun 1,483 jalma kalayan CKD anu maju anu ngagunakeun suplemen asam alfa-ketoglutaric anu disebut Ketosteril. Durasi rata-rata susulan nyaéta 1.57 taun. Dibandingkeun sareng sakumpulan jalma anu teu cocog sareng anu henteu, éta anu henteu resep ngabutuhkeun dialisis jangka panjang. Mangpaat ngalegaan ngan ukur pikeun jalma anu nyandak langkung ti 5.5 tablet per dinten, nunjukkeun pangaruhna gumantung kana dosis. Sanaos pamanggihan anu positip, henteu jelas peran asam alfa-ketoglutaric henteu jelas upami dibandingkeun sareng bahan aktif suplement sanés. Panilitian langkung diperyogikeun.

② Kaséhatan Bencana
Suplemén asam alfa-ketoglutaric dipercaya anticatabolic, hartosna éta ngalambatkeun atanapi nyegah atanapi katabolisme (rusakna jaringan). Dina watesan, prosés katabolik sabalikna tina prosés anabolik (dimana jaringan diwangun). Panilitian 2012 dina Italia Journal of Animal Science ngalaporkeun yén asam alfa-ketoglutaric nyegah panyakit peujit dina beurit lab nyoco diét bébas protéin salami 14 dinten. Daripada ngalaman karusakan dina villi sapertos ramo tina peujit — hasil anu diarepkeun — beurit tuang asam alpha-ketoglutaric henteu ngagaduhan karusakan anu katingali dibandingkeun sareng beurit anu henteu. Sumawona, beurit nyayogikeun suplemén tiasa ngajaga pertumbuhan normal sanaos kakurangan protéin. Dosis anu langkung saé dibales hasilna langkung saé. Papanggihan siga anu ngadukung épék anticatabolic asam alfa-ketoglutaric. Salaku tambahan pikeun aplikasi na dina panyakit ginjal kronis, asam alfa-ketoglutaric ogé tiasa ngabantosan jalma anu ngagaduhan toksememia peujit sareng gangguan malabsorpsi sapertos panyakit celiac. Panilitian langkung diperyogikeun.

PerformancePagelaran Atlétik
Sabalikna, épék antikatabolik asam alfa-ketoglutaric katémbong murag pondok nalika dianggo pikeun tujuan tumuh otot sareng kinerja atletik. Numutkeun kana panilitian 2012 dina Jurnal International Society of Sports Nutrisi, asam alfa-ketoglutaric henteu ngagaduhan pangaruh nyata kakuatan kakuatan atanapi ketahanan latihan dina 16 lalaki anu ditugaskeun latihan latihan perlawanan. Pikeun panilitian ieu, satengah lalaki dibéré 3,000-miligram (mg) asam alfa-ketoglutaric, sedengkeun anu sanésna dipasihan placebo 45 menit sateuacan latihan bangku pers sareng pencét leg. Minggu payun, supleménna dibalikkeun, masing-masing satengah kéngingkeun ubar alternatip. Kinerja atletik didasarkeun kana total volume muatan (TLV) tina latihan anu dilakukeun sajalan sareng tingkat jantung sateuacan sareng saatos latihan. Naon anu ditunjukkeun ku papanggihan ieu nyaéta henteuna réspon katabolik sanés hal anu sami sareng réspon anabolik, utamina di kalangan atlit.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) nganggo?

Dina operasi jantung, asam alfa-ketoglutaric sakapeung dikirimkeun sacara intravena (kana urat) pikeun ngirangan karuksakan otot jantung kusabab ngirangan aliran getih. Ngalakukeunana ogé tiasa ningkatkeun aliran getih kana ginjal saatos operasi. Anggo na salaku suplement jauh kurang pasti. Praktisi alternatip percaya yén asam alfa-ketoglutaric tiasa ngubaran atanapi nyegah rupa-rupa kaayaan kaséhatan, diantarana:
  • katarak
  • panyakit ginjal kronis
  • Hepatomegaly (ati ngagedéan)
  • Toksemia peujit
  • Sariawan lisan
  • osteoporosis
  • Tendinopati
  • Inféksi kapang
Kusabab peranna dina ngaleupaskeun énergi anu disimpen, asam alfa-ketoglutaric sering dipasarkeun salaku suplemén kinerja olahraga. Sababaraha pendukung bahkan negeskeun yén épék antioksidan suplemén tiasa ngalambatkeun sepuh. Sakumaha sering kasus suplemén anu ngaku ngubaran sababaraha kaayaan anu teu aya hubunganana, buktina anu ngadukung klaim ieu lemah. Sababaraha, sapertos sipat "anti-sepuh" suplemén (dumasarkeun kana panilitian taun 2014 ngalibetkeun cacing nematode), batesan sareng anu teu tiasa dilakukeun.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) dosis

Suplemén asam Alpha-ketoglutaric sayogi dina tablet, kapsul, sareng formulasi bubuk sareng tiasa gampang dipendakan sacara online atanapi di toko khusus kana suplemén diét. Teu aya pedoman universal pikeun panggunaan anu cocog pikeun asam alfa-ketoglutaric. Suplemén biasana dijual dina dosis antara 300 miligram (mg) dugi ka 1,000 mg dicandak sakali unggal dinten nganggo atanapi henteu nganggo tuang. Dosis dugi ka 3,000 mg parantos dianggo dina pangajaran anu teu aya pangaruhna.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) kamungkinan efek samping

Asam alfa-ketoglutaric dianggap aman sareng lumayan ditoleransi. Panilitian anu nalungtik pangaruh asam alfa-ketoglutaric dilaporkeun sababaraha gejala ngarugikeun saatos tilu taun dianggo. Salaku sanyawa anu didamel tina asam amino teu ésénsial, asam alfa-ketoglutaric sanés mangrupikeun zat anu anjeun tiasa gampang overdosis. Naon kaleuwihan dina awak bakal diékskripsikeun dina cikiih atanapi diwincik kana blok asam amino dasar pikeun tujuan sanés. Kalayan nyarios yén, kasalametan asam alfa-ketoglutaric dina ibu hamil, ibu-ibu anu nyusuan, sareng murangkalih teu acan kabentuk. Ieu kalebet murangkalih anu ngagaduhan gangguan metabolisme langka sapertos kakurangan alfa-ketoglutarate dehydrogenase (dimana tingkat asam alfa-ketoglutaric tingkat luhur naek).

Bubuk Asam Alpha-Ketoglutaric dijual (Dimana mésér bubuk Asam-Ketoglutaric Asid sakedik)

Perusahaan kami resep hubungan jangka panjang sareng klien kami sabab kami fokus kana layanan palanggan sareng nyayogikeun produk anu saé. Upami anjeun resep kana produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan khusus anjeun sareng waktos mingpin gancang kami dina pesenan ngajamin anjeun bakal raos pisan produk kami tepat waktu. Kami ogé fokus kana jasa tambah nilai. Kami sayogi pikeun patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun. Kami mangrupikeun pemasok bubuk Asam-Ketoglutaric Acid propésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman pengujian anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di panjuru dunya.

rujukan:

  1. Abrahamams JP, Leslie AG, Lutter R, Walker JE. Struktur dina 2.8 Resolusi F1-ATPase tina mitokondria jantung sapi. Alam. 1994; 370: 621-628. doi: 10.1038 / 370621a0.
  2. Alpers DH. Glutamine: naha data ngadukung sabab suplemén glutamine di manusa? Gastroenterologi. 2006; 130: S106 – S116. doi: 10.1053 / j.gastro.2005.11.049.
  3. Ashkanazi J, Carpertier Y, Michelsen C. Otot sareng asam amino plasma saatos cilaka. Ann Surg. 1980; 192: 78-85. doi: 10.1097 / 00000658-198007000-00014.