α-ketoglutaric

Cofftek ngagaduhan kamampuan produksi masal sareng pasokan Kalsium 2-oxoglutarate sareng Asam Alpha-Ketoglutaric dina kaayaan cGMP.

Spanduk cofttek

Mésér bubuk Urolithin

Naon Asam Alfa-Ketoglutaric (328-50-7)?

Asam alfa-ketoglutaric mangrupikeun sanyawa biologis anu alami dina awak manusa. Ogé sayogi salaku suplemén diét, asam alfa-ketoglutaric ngagaduhan peran konci dina siklus Krebs (mangrupikeun séép réaksi kimia anu dianggo pikeun ngaleupaskeun énergi anu disimpen). Suplemén asam alfa-ketoglutaric didugikeun pikeun nawiskeun sababaraha manpaat kaséhatan, kalebet kinerja atletik ningkat sareng ningkat metabolisme.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) kauntungan

Kalayan nyarios yén, sababaraha studi mimiti parantos ngabayangkeun kamungkinan manpaat suplemén asam alfa-ketoglutaric. Kieu anu dicarioskeun ku sababaraha panilitian ayeuna:
① Kasakit Ginjal Kronik
Asam alfa-ketoglutarat parantos dianggo saprak ahir taun 1990-an pikeun ngabantosan ngarecah sareng nyerep protéin dina jalma anu hémodialisis anu peryogi diet rendah protéin. Bukti anyar nunjukkeun yén éta ogé tiasa ngalambatkeun kabutuhan dialisis dina jalma anu ngagaduhan panyakit ginjal kronis (CKD).

(1)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Numutkeun kana ulikan 2017 dina jurnal PLoS One, panalungtik ngaidentipikasi sareng ngiringan 1,483 jalma anu ngagaduhan CKD canggih anu ngagunakeun suplement asam alfa-ketoglutaric anu disebut Ketosteril. Durasi rata-rata susulan nyaéta 1.57 taun.
Dibandingkeun sareng set anu cocog pikeun jalma anu henteu nyandak suplement, jalma anu ngalakukeun éta kurang kamungkinan ngabutuhkeun dialisis jangka panjang. Mangpaatna ngan ukur kanggo anu nyandak langkung ti 5.5 tablet per dinten, nunjukkeun pangaruhna gumantung kana dosis.
Sanaos temuan anu positip, henteu écés naon peran asam alfa-ketoglutaric dibandingkeun sareng bahan aktif anu sanés. Panalungtikan salajengna diperlukeun.

② Kaséhatan Bencana
Suplemén asam alfa-ketoglutarat dipercaya antikatabolik, hartosna ngalambatkeun atanapi nyegah atanapi katabolisme (ngarecahna jaringan). Dumasar harti, prosés katabolik sabalikna tina prosés anabolik (dimana jaringan diwangun).
Hiji studi 2012 dina Jurnal Élmu Sato Italia ngalaporkeun yén asam alfa-ketoglutaric nyegah ngarecahna peujit dina beurit lab anu dipasihan diet bébas protéin salami 14 dinten. Tinimbang ngalaman karusakan kana vili peujit anu sapertos ramo - hasil anu dipiharep - beurit anu dipasihan asam alfa-ketoglutaric henteu ngagaduhan karusakan anu katingali dibandingkeun sareng beurit anu henteu.
Sumawona, beurit anu nyayogikeun suplemén tiasa ngajaga pertumbuhan normal sanaos kakurangan protéin. Dosis anu langkung luhur masihan hasil anu langkung saé.
Papanggihan sigana ngadukung épék antikatabolik asam alfa-ketoglutaric. Salian aplikasina dina panyakit ginjal kronis, asam alfa-ketoglutaric ogé tiasa ngabantosan jalma anu toxemia peujit sareng gangguan malabsorpsi sapertos panyakit celiac. Panalungtikan salajengna diperlukeun.

PerformancePagelaran Atlétik
Sabalikna, épék antikatabolik asam alfa-ketoglutaric sigana pondok nalika dianggo pikeun tujuan kamekaran otot sareng prestasi atlit.
Numutkeun kana ulikan 2012 dina Journal of International Society of Sports Nutrition, asam alfa-ketoglutaric henteu gaduh pangaruh anu nyata dina kakuatan otot atanapi daya tahan latihan dina 16 lalaki anu ditugaskeun latihan latihan lalawanan.

(2)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Pikeun ulikan ieu, satengah lalaki dibéré 3,000-miligram (mg) asam alfa-ketoglutaric, sedengkeun satengah séjén dibéré placebo 45 menit saméméh ngalakukeun bench press jeung leg press latihan. Minggu di handap, suplemén dibalikkeun, sareng unggal satengahna nampi ubar alternatif.
Kinerja athletic dumasar kana total volume beban (TLV) tina latihan anu dilakukeun saluyu sareng denyut jantung sateuacan sareng saatos latihan. Naon papanggihan ieu demonstrate nyaeta henteuna respon katabolik teu hal anu sarua salaku respon anabolik, utamana di kalangan atlit.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) nganggo?

Dina bedah jantung, asam alfa-ketoglutaric kadang dikirimkeun sacara intravena (kana urat) pikeun ngurangan karuksakan otot jantung alatan aliran getih ngurangan. Lakukeun kitu ogé tiasa ningkatkeun aliran getih ka ginjal saatos dioperasi.
Pamakéanna salaku suplement jauh kirang pasti. Praktisi alternatif yakin yén asam alfa-ketoglutaric tiasa ngubaran atanapi nyegah rupa-rupa kaayaan kaséhatan, kalebet:
  • katarak
  • panyakit ginjal kronis
  • Hepatomegaly (ati ngagedéan)
  • Toksemia peujit
  • Sariawan lisan
  • osteoporosis
  • Tendinopati
  • Inféksi kapang
Kusabab peranna dina ngaleupaskeun énergi nu disimpen, asam alfa-ketoglutarat mindeng dipasarkan salaku suplement kinerja olahraga. Sababaraha proponents malah negeskeun yén épék antioksidan suplement bisa ngalambatkeun sepuh.

(3)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Sapertos sering kasus sareng suplemén anu ngaku pikeun ngubaran sababaraha kaayaan anu teu aya hubunganana, bukti anu ngadukung klaim ieu lemah. Sababaraha, sapertos sipat "anti sepuh" suplement (dumasar pisan kana panilitian 2014 anu ngalibetkeun cacing nematode), wates sareng anu teu mungkin.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) dosis

Suplemén asam alfa-ketoglutaric sayogi dina tablet, kapsul, sareng formulasi bubuk sareng tiasa gampang dipendakan online atanapi di toko khusus dina suplemén dietary.
Henteu aya pedoman universal pikeun panggunaan asam alfa-ketoglutarat anu pas. Suplemén biasana dijual dina dosis mimitian ti 300 miligram (mg) dugi ka 1,000 mg anu dicandak sakali sadinten sareng atanapi tanpa tuangeun. Dosis dugi ka 3,000 mg parantos dianggo dina panilitian anu henteu aya épék ngarugikeun.

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) kamungkinan efek samping

Asam alfa-ketoglutaric dianggap aman sareng ditolerir. Panaliti anu nalungtik pangaruh asam alfa-ketoglutaric ngalaporkeun sababaraha gejala anu ngarugikeun saatos tilu taun dianggo.
Salaku sanyawa anu didamel tina asam amino non-ésénsial, asam alfa-ketoglutarat sanés zat anu anjeun gampang overdosis. Sakur kaleuwihan dina awak bakal dikaluarkeun dina cikiih atanapi direcah jadi blok wangunan asam amino dasar pikeun tujuan séjén.

(4)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Kalayan saurna, kasalametan asam alfa-ketoglutaric dina ibu hamil, ibu asuhan, sareng murangkalih teu acan didamel. Ieu kalebet murangkalih anu ngagaduhan gangguan métabolisme anu jarang sapertos kakurangan alfa-ketoglutarat dehidrogénase (nu tingkat asam alfa-ketoglutarat ningkat sacara abnormal).

Bubuk Asam Alpha-Ketoglutaric dijual (Dimana mésér bubuk Asam-Ketoglutaric Asid sakedik)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.
Kami mangrupikeun supplier bubuk Alpha-Ketoglutaric Acid profésional pikeun sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman uji mandiri anu ketat pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di sakumna dunya.

rujukan:

  1. Abrahamams JP, Leslie AG, Lutter R, Walker JE. Struktur dina 2.8 Resolusi F1-ATPase tina mitokondria jantung sapi. Alam. 1994; 370: 621-628. doi: 10.1038 / 370621a0.
  2. Alpers DH. Glutamine: naha data ngadukung sabab suplemén glutamine di manusa? Gastroenterologi. 2006; 130: S106 – S116. doi: 10.1053 / j.gastro.2005.11.049.
  3. Ashkanazi J, Carpertier Y, Michelsen C. Otot sareng asam amino plasma saatos cilaka. Ann Surg. 1980; 192: 78-85. doi: 10.1097 / 00000658-198007000-00014.