Bubuk Urolithin A

November 9, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Urolithin A anu pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 400kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Urolithin A spésifikasi bubuk

ngaran: Urolithin A
Ngaran kimia: 3,8-Dihydroxybenzo [c] kromen-6-hiji
CAS: 1143-70-0
Formula Kimia: C13H8O4
Beurat molekul: 228.2
warna: Bodas jeung bubuk solid kaluar-bodas
Konci InChi: RIUPLDUFZCXCHM-UHFFFAOYSA-N
Kodeu SMILES: O=C1C2=CC(O)=CC=C2C3=C(O1)C=C(O)C=C3
fungsi: Urolithin A, mangrupakeun métabolit usus-mikroba asam ellagic, ngahasilkeun anti-radang, antiproliferatif, sareng sipat antioksidan. Urolithin A mendorong autophagy sareng apoptosis, ngeureunkeun kamajuan daur sél, sareng ngahambat sintésis DNA.
aplikasi: Urolithin A nyaéta métabolit tina ellagitannin; Pertambangan Farmasi
kaleyuran: Larut di DMSO (3 mg / mL).
Temp neundeun: Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Kaayaan Pengiriman: Shipped handapeun hawa ambient sakumaha kimia non-picilakaeun. produk ieu cukup keur sababaraha minggu stabil salila pengiriman barang biasa na waktos spent di Adat istiadat.

 

Urolithin A Spéktrum NMR

Urolithin A (1143-70-0) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.