bubuk Phosphatidylserine pangalusna (51446-62-9) Produsén & pabrik

Bubuk Phosphatidylserine (PS)

Juni 16, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Phosphatidylserine pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 1200kg.

 

status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Bubuk Phosphatidylserine (PS) (51446-62-9) pidéo

 

Bubuk Phosphatidylserine (PS) (51446-62-9) Specifications

ngaran: fosfatidil
CAS: 51446-62-9
purity 20% 、 50% 、 70%
Formula Molekul: C13H24NO10P
Beurat molekul: 792.089 g / mol
Ngalembereh Point: N / A
Ngaran kimia: (2S) -2-Amino-3 - (((R) -2,3-bis (stearoyloxy) fosfor) (hidroksi) fosforil) oxy) asam propanoic
sinonim: Fosfatidil-L-serin

fosfatidil

PS

Ptd-L-Ser

InChI Key: UNJJBGNPUUVVFQ-ZJUUUORDSA-N
Satengah hirup: 0.85 sareng 40 mnt
kaleyuran: Larut di Chloroform, Toluene; teu leyur dina Étanol, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: Simpen dina suhu kamar garing sareng beresih, dina wadahna udara kedap, tetep hawa kaluar, dijagaan tina panas, cahaya sareng asor.
aplikasi: Bubuk Phosphatidylserine (PS) ngabantosan ngajaga tingkat kortisol séhat sareng mangpaat pikeun mémori sareng konsentrasi.
penampilan: Cahya konéng bubuk konéng

 

Phosfatidilserine (PS) (51446-62-9) Spéktrum NMR

Phosphatidylserine (PS) (51446-62-9) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon bubuk Phosphatidylserine (PS) (51446-62-9)?

Phosphatidylserine mangrupakeun zat lemak disebut fosfolipid. Éta nyertakeun sareng ngajaga sél dina uteuk anjeun sareng ngirim pesen diantara aranjeunna. Phosphatidylserine maénkeun peran anu penting dina ngajaga pikiran sareng memori anjeun. Studi sato nunjukkeun yén tingkat zat ieu dina utah turun sareng umur.

 

Manfaat Phosphatidylserine (51446-62-9)

Bubuk Phosphatidylserine (PS) mangrupikeun komponén penting tina sadaya mémbran neuron. Panilitian manusa nunjukkeun PS tiasa ngabantosan kasihatan otak utuh. Bubuk Phosphatidylserine (PS) ngabantosan tingkat kortisol séhat sareng nguntungkeun pikeun ingetan sareng konsentrasi. Phosphatidylserine Powder mangrupikeun sistem pangiriman anu hadé pikeun murangkalih sareng sepuh anu panginten gaduh kasusah nyelek kapsul. Bubuk PS ampir henteu raos sareng bakal larut kana apel atanapi tuangeun naon waé.

 

Fosfatidilserin (51446-62-9) Mékanisme Lakuah?

Bubuk fosfatidilserine, ogé katelah PS, mangrupikeun gizi fosfolipid anu tiasa dipendakan dina lauk, sayuran berdaun héjo, kacang kedelai sareng sangu, sareng penting pikeun fungsina mémbran sél neuronal sareng ngaktifkeun Protein kinase C (PKC) anu parantos nunjukkeun ka-na. dina fungsi mémori. Dina apoptosis, serine fosfatidil ditransfer ka daun luar mémbran plasma. Ieu mangrupikeun bagian tina prosés anu sél ditargetkeun pikeun phagocytosis. Phosphatidylserine (PS) parantos ditingalikeun turunna kognitif dina modél sato. PS geus ditaliti dina sajumlah leutik uji coba plét anu duaan buta sareng parantos nunjukkeun pikeun ningkatkeun kamampuan ingetan di manula. Kusabab kauntungan kognitif potentail fosfatidilserine, zat kasebut dijual salaku suplemén pikeun jalma anu percaya yén aranjeunna tiasa nyandak kauntungan tina asupan naékana.

 

Fosfatidilserin (51446-62-9) aplikasi

Phosphatidylserine (PS) mangrupikeun suplemén diét anu parantos nampi sababaraha minat salaku pangobatan poténsial pikeun panyawat Alzheimer sareng masalah mémori anu sanés. Sababaraha kajian kalayan fosfatidilserine nunjukkeun kamampuan sareng paripolah kognitif. Tapi, perbaikan aya ngan ukur sababaraha bulan sareng katingali di urang sareng gejala anu paling parah.

 

Bubuk Phosphatidylserine (PS) pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Phosphatidylserine secara seueur)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk Phosphatidylserine sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun konsumsi di saalam dunya.

 

Rujukan

  1. Christie WW (4 April 2013). "Phosphatidylserine sareng Lipid Anu Patali: Struktur, Kajadian, Biokimia sareng Analisis" (PDF). Perpustakaan Lipid Society American Chemists 'Society Lipid. Disalin 20 April 2017.
  2. Smith, Glenn (2 Juni 2014). "Naha fosfatidilsérin tiasa ningkatkeun mémori sareng fungsi kognitif pikeun jalma anu ngagaduhan panyakit Alzheimer?". Klinik Mayo. Dicandak deui 23 Agustus 2014.
  3. Glade MJ, Smith K (Juni 2015). "Phosphatidylserine sareng otak manusa". Gizi. 31 (6): 781-6. doi: 10.1016 / j.nut.2014.10.014. PMID 25933483.
  4. 5 Mangpaat Tionggo Phosphatidylserine (PS)

Meunangkeun harga bulk