Bubuk NMN (1094-61-7)

April 7, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk NMN pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 2400kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Bubuk NMN (1094-61-7) video

 

Bubuk NMN Specifications

ngaran: β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN)
CAS: 1094-61-7
purity 98%
Formula Molekul: C11H15N2O8P
Beurat molekul: 334.2208 g / mol
Ngalembereh Point: > 96 ° C
Ngaran kimia: ((2R,3S,4R,5R)-5-(3-carbamoylpyridin-1-ium-1-yl)-3,4-dihydroxytetrahydrofuran-2-yl)methyl hydrogen phosphate
sinonim: Nicotinamide Mononukleotida; NMN; β-NMN; β-Nicotinamide mononukleotida
InChI Key: DAYLJWODMCOQEW-TURQNECASA-N
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Nicotinamide mononukleotida (NMN) turunan tina niacin B-vitamin anu sacara dramatis ningkatkeun kaséhatan sareng umur panjang ku ngalaksanakeun prékursor pikeun NAD +, sanyawa anu maénkeun peran penting dina produksi énérgi, metabolisme, sareng ekspresi gén dina awak.
penampilan: bubuk bodas

 

NMN (1094-61-7) Spéktrum NMR

NMN (1094-61-7) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon téh β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) CAS 1094-61-7?

Nicotinamide Mononucleotide, ogé katelah ("NMN" sareng "β-NMN") mangrupikeun intiotida anu diturunkeun tina ribose sareng nikotinamide Sapertos ribotida nikotinamida, NMN mangrupikeun turunan niacin, sareng manusa ngagaduhan énzim anu tiasa nganggo NMN pikeun ngahasilkeun dinotéotida adénin nikotinamida ( NADH). Kusabab NADH mangrupikeun kofaktor pikeun prosés di jero mitokondria, pikeun sirtuin, sareng PARP, NMN parantos diulik dina modél sato salaku poténsial neuroprotective sareng anti-sepuh agén.

 

β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) CAS 1094-61-7

Panaliti anti sepuh nunjukkeun yén suplemén sareng NMN, konci utama NAD + panengah, éféktif pikeun ngirangan turunna métabolik anu aya hubunganana sareng ngalambatkeun kamajuan tina seueur panyakit anu aya umur. NMN ngagaduhan épék mangpaat pikeun ngahasilkeun énergi di tingkat sélular, ningkatkeun kasabaran pikeun glukosa, ngirangan radang, ngabantosan ngawétkeun sistem sirkulasi, ngalereskeun DNA, sareng ngagaduhan pangaruh anu mangpaat pikeun pelestarian fungsi kognitif. NMN ogé parantos nunjukkeun poténsi salaku agén terapi pikeun gangguan neurodegenerative anu umurna ti sepuh. Suplemén sareng NMN tiasa janten kauntungan dina ngajaga kakuatan sareng kakuatan mobilitas. Ngawétkeun fungsi tina sistem anu rupa-rupa di sakuliah awak ieu pikeun promosi kasehatan umur sareng umur panjang sareng sacara signifikan ningkatkeun kualitas kahirupan salaku sepuh kamajuan.

 

β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN) CAS 1094-61-7 Mékanisme Lakuah?

β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) mangrupikeun panengah tina biosintésis NAD + anu dihasilkeun tina nicotinamide ngalangkungan nicotinamide phosphoribosyltransferase (NAMPT) sareng ogé disebut NMN atanapi nikotinamide ribotide. Dina panilitian anyar ngeunaan aplikasi NMN pikeun pencegahan sareng diagnosis panyakit gumantung umur sapertos diabetes, gangguan neurodegenerative, panyakit jantung sareng sajabana, éta parantos janten salah sahiji biomarker anu paling panas dina sawala pikeun anti sepuh, akhir-akhir ieu.

 

β-Nicotinamide Mononukleotida (NMN) CAS 1094-61-7 aplikasi

β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) gaduh épék mangpaat pikeun métabolisme sapanjang awak, kalebet épék positif dina otot rangka, fungsi ati, kerentanan tulang, fungsi panon, sensitipitas insulin, fungsi imun, beurat awak, sareng tingkat kagiatan.

 

NMN bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) sacara bulk)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN) sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas kualitas anu paling luhur sareng ngalaman uji coba anu mandiri, pikeun mastikeun yén éta aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  • Cium T, Balasubramanian P, Valcarcel-Ares MN, Tarantini S, Yabluchanskiy A, Csipo T, Lipecz A, Reglodi D, Zhang XA, Bari F, Farkas E, Csiszar A, Ungvari Z. Nicotinamide mononukleotida (NMN) perlakuan atlit oksidatif sareng nyalametkeun kapasitas angiogenik dina sél endothelial cerebromicrovascular umur: mékanisme poténsial pikeun pencegahan gangguan kognitif vaskular. Gerbang. 2019 Mei 29. doi: 10.1007 / s11357-019-00074-2. PubMed PMID: 31144244.
  • Lukacs M, Gilley J, Zhu Y, Orsomando G, Angeletti C, Liu J, Yang X, Park J, Hopkin RJ, MP Coleman, Zhai RG, Stottmann RW. Mutasi leungitna-fungsi-fungsi paralel dina mutotinamide mononukleotida adenylyltransferase 2 (NMNAT2) dina dua janin kalayan urut épéktik akinesia fétal. Exp Neurol. 2019 Mei 25: 112961. doi: 10.1016 / j.expneurol.2019.112961.PubMed PMID: 31136762.
  • Grozio A, Mills KF, Yoshino J, Bruzzone S, Sociali G, Tokizane K, Lei HC, Cunningham R, Sasaki Y, Migaud ME, Imai SI. Slc12a8 mangrupikeun transporter mononukleotida nicotinamide. Nat Metab. 2019 Jan; 1 (1): 47-57. doi: 10.1038 / s42255-018-0009-4. Epub 2019 Jan 7. PubMed PMID: 31131364; PubMed Pusat PMCID: PMC6530925.