Bubuk Ergothioneine pangalusna 497-30-3) - Pabrik pabrik

Bubuk Ergothioneine

Oktober 12, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Ergothioneine pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 100kg.

status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Bubuk Ergothioneine (497-30-3) Specifications

 

ngaran: Ergothioneine (EGT)
CAS: 497-30-3
purity 98%
Formula Molekul: C9H15N3O2S
Beurat molekul: 229.30 g / moll
Ngalembereh Point: 275 mun 277 ° C
Ngaran kimia: 3-(2-Sulfanylidene-1,3-dihydroimidazol-4-yl)-2-(trimethylazaniumyl)propanoate
sinonim: L-Ergothioneine; (+) - Ergothioneine; Thiasine; Simpati; Ergothionine; Erythrothioneine; Thiolhistidinebetaine
InChI Key: SSISHJJTAXXQAX-ZETCQYMHSA-N
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Ergothioneine kadang diterapkeun langsung kana kulit pikeun nyegah kerutan, ngirangan tanda-tanda sepuh kulit, sareng ngirangan karusakan panonpoé.
penampilan: bubuk solid bodas

 

Érgothioneine (497-30-3) Spéktrum NMR

Ergothioneine (497-30-3) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon bubuk Ergothioneine (497-30-3)?

Ergothioneine (EGT) nyaéta asam amino anu alami sareng mangrupikeun turunan thiourea histidine, ngandung atom walirang dina cincin imidazol. Sanyawa ieu didamel dina sababaraha organisme, khususnya Actinobacteria, Cyanobacteria, sareng jamur anu tangtu.

Ergothioneine (EGT) mangrupikeun antioksidan amino-asam kiralik alami biosintésis dina baktéri sareng jamur tangtu. Éta mangrupikeun sanyawa bioaktif penting anu parantos dianggo salaku pamulung radikal, saringan sinar ultraviolét, régulator réaksi réduksi oksidasi sareng bioenergetik sélulér, sareng sitoprotektor fisiologis, jst.

 

Bubuk Ergothioneine (497-30-3) kauntungan

Ergothioneine (EGT) dijantenkeun ubar. Jalma-jalma nyandak ergothioneine pikeun karusakan ati, katarak, panyawat Alzheimer, diabetes, sareng panyakit jantung. Ergothioneine kadang diterapkeun langsung kana kulit pikeun nyegah keriput, ngirangan tanda-tanda kulit sepuh, sareng ngirangan karusakan panonpoé. 

Ergothioneine (EGT) nyaéta asam amino thiol anu alami kalayan sipat antioksidan sareng manpaat poténsial salaku suplemén diét.

 

Bubuk Ergothioneine (497-30-3) kagunaan?

Ergothioneine (EGT) mangrupikeun asam amino anu biasana aya dina supa, tapi ogé dina yuyu raja, daging tina sasatoan anu nyarumput dina jukut anu ngandung ergothioneine, sareng kadaharan anu sanés. Asam amino mangrupikeun bahan kimia anu janten blok wangunan protéin. Ergothioneine dianggo ubar.

Jalma-jalma nganggo Ergothioneine (EGT) pikeun nyeri sendi, karusakan ati, katarak, panyawat Alzheimer, diabetes, panyakit jantung, keriput, sareng kaayaan sanés.

 

Ergothioneine (497-30-3) aplikasi

Ergothioneine (EGT) nyaéta asam amino anu biasana aya dina suung, ogé kacang beureum sareng hideung. Ogé aya dina sato anu parantos tuang jujukutan anu ngandung ergothioneine. Ergothioneine kadang dianggo ubar.

Ergothioneine (EGT) mangrupikeun antioksidan amino-asam kiralik alami biosintésis dina baktéri sareng jamur tangtu. Éta mangrupikeun sanyawa bioaktif penting anu parantos dianggo salaku pemulung radikal, saringan sinar ultraviolét, régulator réaksi réduksi oksidasi sareng bioenergetik sélulér, sareng sitoprotektor fisiologis, jst. 

 

ergothioneine bubuk pikeun diobral(Kamana Mésér Ergothioneine bubuk dina jumlah ageung)

Perusahaan kami resep hubungan jangka panjang sareng klien kami sabab kami fokus kana layanan palanggan sareng nyayogikeun produk hébat. Upami anjeun resep kana produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan khusus anjeun sareng waktos mingpin gancang kami dina pesenan ngajamin anjeun bakal raos pisan produk kami tepat waktu. Kami ogé fokus kana jasa anu ditambih nilai. Kami sayogi pikeun patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun pemasok bubuk Ergothioneine propésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman pengujian anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di panjuru dunya. 

 

Rujukan
  1. Tanret MC. Sur une base nouvelle retiree du ngepung ergote, l 'ergothioneine. Compt Rende. 1909; 49: 22-224.
  2. Genghof DS, Van Damme O. Biosintésis ergothioneine sareng hercynine ku mycobacteria. J Bacteriol. 1964; 87: 852-862.
  3. Genghof DS. Biosintésis ergothioneine sareng hercynine ku jamur sareng Actinomycetales. J Bacteriol. 1970; 103: 475–478.
  4. Melville DB, Eich S, Ludwig ML. Biosintésis Ergothioneine. J Biol Chem. 1957; 224: 871-877.
  5. Askari A, Melville DB. Urutan réaksi dina biosintésis Ergothioneine: hercynine salaku panengah. J Biol Chem. 1962; 237: 1615–1618.
  6. PERJALANAN NGAJALANKAN EGT

Meunangkeun harga bulk