Kalsium 2-oxoglutarate

Januari 14, 2021

Cofttek mangrupikeun produsen bubuk Kalsium 2-oxoglutarate pangsaéna di Cina. Pabrik urang gaduh sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 500kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Kalsium 2-oxoglutarate (71686-01-6) Specifications

ngaran: Kalsium 2-oxoglutarate
CAS: 71686-01-6
purity 98%
Formula Molekul: C5H4O5CA
Beurat molekul: 184.16 g / mol
sinonim: kalsium 2-oxidanylidenepentanedioate;

2-Oxo-glutarsaeure, Kalsium-Salz;

kalsium 2-oxopentanedioate;

EINECS 275-843-2;

Asam 2-oxo-glutaric, uyah kalsium;

Kalsium 2-oxoglutarate;

InChI Key: LADYPAWUSNPKJF-UHFFFAOYSA-L
kaleyuran: Larut dina alkohol, DMSO, sareng métanol
Kaayaan Panyimpen: 2-8 ° C
aplikasi: Di dieu kami nunjukkeun yén alfa-ketoglutarate (dikirimkeun dina bentuk uyah Kalsium, CaAKG), metabolit konci dina siklus tricarboxylic (TCA) anu dilaporkeun manjangkeun umur hirup dina cacing, tiasa sacara signifikan manjangan umur sareng kaséhatan dina beurit.
penampilan: Bubuk bodas dugi ka bodas entéh