Asam Alpha-Ketoglutaric

Januari 14, 2021

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Asam-Ketoglutaric Acid pangsaéna di Cina. Pabrik urang gaduh sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 800kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) Specifications

ngaran: Asam Alpha-Ketoglutaric
CAS: 328-50-7
purity 98%
Formula Molekul: C5H6O5
Beurat molekul: 146.11 g / mol
titik golak: 320 ° F (160 ° C)
Lebur titik: 236.3 ° F (113.5 ° C)
sinonim: Asam 2-Oksiglutarik,

Asam 2-Oxopentanedioic,

alpha-Ketoglutarate,

asam alfa-Ketoglutaric

InChI Key: KPGXRSRHYNQIFN-UHFFFAOYSA-N
kaleyuran: Larut dina alkohol, DMSO, sareng métanol
Kaayaan Panyimpen: 2-8 ° C
aplikasi: Alpha-ketoglutarate digunakeun pikeun panyawat ginjal; gangguan peujit jeung burih, kaasup inféksi baktéri; masalah ati; katarak; sareng inféksi ragi anu teras-terasan. Ogé dianggo pikeun ningkatkeun cara penderita ginjal anu nampi prosés pangobatan hemodialisis protéin.
penampilan: Bubuk bodas dugi ka bodas entéh

 

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) Spéktrum NMR

Asam Alpha-Ketoglutaric (328-50-7) - Spéktrum NMR

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.