Suplemén Anandamide (AEA) (94421-68-8) Pabrikan - Cofttek

Anandamide (AEA) (94421-68-8)

April 7, 2020

Anandamide, ogé katelah N-arachidonoylethanolamine atanapi AEA, mangrupikeun asam neurotransmitter asam lemak asalna tina métabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic (asam arachidonic) hiji asam lemak polyunsaturated ω-6 penting.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Video Anandamide (AEA) (94421-68-8) video

 

Anandamide (AEA) Specifications

 

ngaran: Anandamide (AEA)
CAS: 94421-68-8
purity 50% bubuk ; 85% minyak
Formula Molekul: C22H37NO2
Beurat molekul: 361.526 g / mol
Ngalembereh Point: -4.8 ° C
Ngaran kimia: N-Arachidonoyl-2-hydroxyethylamide
sinonim: Anandamide; AEA; Arachidonylethanolamide; Arachidonoyl étanolamide.
InChI Key: LIGWYLOEDYSMTP-DOFZRALJSA-N
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Kusabab Anandamide (AEA) nyintésis dina daérah otak dimana mémori, motivasi, prosés kognitif sareng kontrol gerakan dikelola, éta tiasa mangaruhan sistem fisiologis sapertos nyeri, pangaturan napsu, karesep sareng ganjaran.
penampilan: bubuk konéng cahya

 

Naon Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8?

Anandamide, ogé katelah N-arachidonoylethanolamine atanapi AEA, mangrupikeun neurotransmitter asam lemak anu diturunkeun tina metabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic (asam arachidonic) asam lemak penting polyunsaturaturated ω-6. Ngaranna dicandak tina kecap Sanskerta ananda, anu hartosna "kabagjaan, kabagjaan, kabagjaan", sareng amide. Éta disintésis tina N-arachidonoyl phosphatidylethanolamine ku sababaraha jalur. Éta didegradasi utamina ku énzim asam amida hydrolase (FAAH) énzim, anu ngarobah anandamid.

 

Kauntungan Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8

Anandamide (AEA) disintésis énzimatik dina daérah uteuk anu penting dina mémori, prosés pamikiran sareng kontrol gerakan. Panilitian nunjukkeun yén anandamide berperan dina ngajantenkeun sareng ngarusak sambungan jangka pondok antara sél saraf, sareng ieu aya hubunganana sareng diajar sareng mémori. Studi sato nunjukkeun yén teuing anandamide nyababkeun poho. Ieu nunjukkeun yén upami zat tiasa dikembangkeun anu ngajagi anandamide tina ngabeungkeut reséptor na, ieu tiasa dianggo pikeun ngubaran leungitna ingetan atanapi bahkan pikeun ningkatkeun mémori anu aya!

 

Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8 Mékanisme Lakuah?

Anandamide, ogé katelah N-arachidonoylethanolamine (AEA), nyaéta asam neurotransmitter lemak asal tina métabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic (asam arachidonic), asam lemak omega-6 penting. Nami dicandak tina kecap Sanskerta tina ananda, anu hartosna "bungah, senang, bungah", sareng amide. Hal ieu disintésis tina N-arachidonoyl phosphatidylethanolamine ku sababaraha jalur.

 

Anandamide (AEA) CAS 94421-68-8 aplikasi

Anandamide (AEA) nyintésis dina daérah otak dimana ingetan, motivasi, prosés kognitif anu unggul sareng kontrol gerakan dikokolakeun. Ku cara kieu, éta mangaruhan sistem fisiologis sapertos nyeri, pangaturan napsu, kasenangan sareng hadiah.

 

Anandamide (AEA) bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Anandamide (AEA) secara umum

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk Anandamide (AEA) sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun konsumsi di saalam dunya.

 

Rujukan

  • Cui HJ, Liu S, Yang R, Fu GH, Lu Y. N-stearoyltyrosine ngajaga neuron kortikal primér ngalawan apoptosis depresi-glukosa-kapangaruh ku ngahambat ngaliwatan ngahambat sistem aktifitas anandamide. Neurosci Res. 2017 Mei 9. pii: S0168-0102 (17) 30012-3. doi: 10.1016 / j.neures.2017.04.019. [Epub payun citak] PubMed PMID: 28499834.
  • King-Himmelreich TS, Möser CV, Wolters MC, Schmetzer J, Schreiber Y, Ferreirós N, Russe OQ, Geisslinger G, Niederberger E. AMPK nyumbang ka latihan olahraga aérobik-ngainduksi antinociception hilir endocannabinoid. Neuropharmacology. 2017 Mei 4. pii: S0028-3908 (17) 30198-3. doi: 10.1016 / j.neuropharm.2017.05.002. [Epub payun citak] PubMed PMID: 28479394.
  • Pirone A, Lenzi C, Briganti A, Abbate F, Levanti M, Abramo F, Miragliotta V. Sebaran spatial reséptor cannabinoid 1 sareng asam lemak amid hidrolase dina ucing ovari sareng oviduk. Acta Sejarah. 2017 Méi; 119 (4): 417-422. doi: 10.1016 / j.acthis.2017.04.007. Epub 2017 Méi 4. PubMed PMID: 28478955.