Magnesium L-threonate (778571-57-6) Pabrikan - Cofttek

Magnésium L-threonate (778571-57-6)

April 7, 2020

Magnesium mangrupikeun mineral diet penting, sareng nyaéta éléktrolit anu paling umum kadua dina awak. Kekurangan magnésium umum dina diet barat, sareng kakurangan magnesium parantos aya hubungan ka sababaraha pangaruh kaséhatan parah kaasup kalemahan, kram, kahariwang, sareng tekanan darah tinggi.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Magnésium L-threonate (778571-57-6) pidéo

 

Magnésium L-threonate Specifications

ngaran: Magnésium L-threonate
CAS: 778571-57-6
purity 98%
Formula Molekul: C8H14MgO10
Beurat molekul: 294.495 g / mol
Ngalembereh Point: N / A
Ngaran kimia: Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate
sinonim: Magnésium L-Threonate
InChI Key: YVJOHOWNFPQSPP-BALCVSAKSA-L
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Magnesium L-Threonate mangrupikeun jinis serat Magnesium anu paling nyerep. Hal ieu dianggo pikeun ningkatkeun mémori, bantosan sareng bobo, sareng ningkatkeun fungsi kognitif sacara umum.
penampilan: bubuk bodas

 

Naon ari Magnesium L-threonate (778571-57-6)?

Magnesium mangrupikeun mineral diet penting, sareng nyaéta éléktrolit anu paling umum kadua dina awak. Kekurangan magnésium umum dina diet barat, sareng kakurangan magnesium parantos aya hubungan ka sababaraha pangaruh kaséhatan parah kaasup kalemahan, kram, kahariwang, sareng tekanan darah tinggi.

Aya seueur tambahan suplemén Magnesium, tapi naon anu ngajadikeun Magnesium L-Threonate unik nyaéta panalungtikan anu nunjukkeun yén formulir ieu hususna tiasa ningkatkeun tingkat magnesium otak sareng ngadukung mémori / fungsi kognitif sacara umum. Panaliti ngeunaan Magnesium L-Threonate parantos nunjukkeun éta pikeun ngadukung pamulangan diajar, ngelingan, sareng kaséhatan kognitif.

 

Mangpaat Magnesium L-threonate (778571-57-6)

Pangaruh magnésium L-threonate kana jangka pondok, Jangka panjang, sareng mémori damel parantos diulik sacara éksténsif. Élmuwan parantos mendakan yén magnésium L-Threonate sacara signifikan naékkeun jangka pondok, jangka panjang, sareng mémori damel boh sato anu anom sareng anu yuswa. Panilitian ogé nunjukkeun yén Magtein ningkatkeun kapadetan synaptic di daérah hippocampus otak pikeun sato anu tos sepuh. Magtein mangrupikeun HANYA jinis magnesium anu parantos kabuktosan sacara klinis pikeun nyayogikeun manpaat ieu.

Seueur konsumén ngalaporkeun gaduh waktos anu langkung gampang ragrag sareng tetep saré nalika nyandak Magnesium L-Threonate sateuacan ranjang. Geoffrey Maitland nyerat "Magnesium L-Threonate parantos-abdi pikeun bobo wengi anu saé. Kuring parantos wareg pisan ku penjual ieu sareng produkna. " Ningkatkeun kualitas bobo mangrupikeun kauntungan utami anu kedah diarepkeun konsumén ku kami upami nganggo Magnesium urang. Saré wengi anu saé ogé bakal nyababkeun pamikiran, memori sareng kognitif anu langkung ningkat dinten énjing.

 

Magnésium L-threonate (778571-57-6) Mékanisme Lakuah?

Magnésium L-Threonate mangrupikeun uyah tina magnésium sareng L-Threonate kalayan épék neuroprotective sareng nootropic. Magnésium L-Threonate mangrupikeun bahan utama suplemen gizi anu ngandung bentuk L-threonate magnesium (Mg) anu tiasa dianggo pikeun nganormalkeun kadar Mg dina awak. Kana administrasi, Mg dimangpaatkeun ku awak pikeun seueur fungsi biokimia sareng réaksi diantarana: fungsi tulang sareng otot, protéin sareng asam asam lemak, aktivasina vitamin B, pembekuan getih, sékrési insulin, sareng formasi ATP. Mg ogé ngajantenkeun katalis pikeun seueur énzim dina saluruh awak. Salaku tambahan, magnésium ningkatkeun fungsi sistem imun ku ningkatkeun ekspresi killer alami anu ngaktipkeun reséptor NKG2D dina sitotoksik T-limfosit sareng sél killer alami (NK). Ieu ningkatkeun épék sitotoksik anti-viral sareng anti-tumor.

 

Magnésium L-threonate (778571-57-6) aplikasi

Magnesium L-threonate (nami merek, Magtein), Magnesium L-Threonate ngandung kasaimbangan optimal magnesium unsur sabab dirumuskeun pikeun nyerep sareng henteu janten laxative.Magnesium L-threonate anu dipaké pikeun ningkatkeun mémori, bantosan sareng sare, sareng ningkatkeun fungsi kognitif sacara umum (utamina umur hiji umur).

 

Magnésium L-threonate bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Magnesium L-threonate sacara bulk)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk Magnesium L-threonate sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

 

Rujukan

  1. Xu T, Li D, Zhou X, Ouyang HD, Zhou LJ, Zhou H, Zhang HM, Wei XH, Liu G, Liu XG. Aplikasi Lisan Magnesium-L-Threonate Attenuates Vincristine-ngainduksi Allodynia sareng Hyperalgesia ku Normalisasi Tumor Necrosis Factor-α / Nuklir Factor-κB Signaling. Anestésiologi. 2017 Jun; 126 (6): 1151-1168. doi: 10.1097 / ALN.0000000000001601. PubMed PMID: 28306698.
  2. Wang J, Liu Y, Zhou LJ, Wu Y, Li F, Shen KF, Pang RP, Wei XH, Li YY, Liu XG. Magnesium L-threonate nyegah sareng nyepetkeun kakurangan memori anu aya hubunganana sareng nyeri neuropathic ku cara ngahambat TNF-α. Dokter Nyeri. 2013 Sep-Oct; 16 (5): E563-75. PubMed PMID: 24077207.
  3. Mickley GA, Hoxha N, Luchsinger JL, Saduy MM, Wiles NR. Magnesium diet anu kronis kagancangan kapungkur sareng L-Threonate parah sareng ngirangan panyebaran spontan tina kahoream rasa anu kaayaan. Pharmacol Biochem Behav. 2013 Mei; 106: 16-26. doi: 10.1016 / j.pbb.2013.02.019. Epub 2013 Mar 6. PubMed PMID: 23474371; PubMed Pusat PMCID: PMC3668337.
  4. Suplemén Magnesium L-Threonate: Kauntungan, Dosis, sareng Balukar Sisi