Bubuk Magnesium L-threonate (778571-57-6)

April 7, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk magnésium L-threonate pangsaéna di Cina. Pabrik urang gaduh sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 3300kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Magnésium L-threonate bubuk (778571-57-6) video

 

Magnésium L-threonate bubuk Specifications

ngaran: Magnésium L-threonate
CAS: 778571-57-6
purity 98%
Formula Molekul: C8H14MgO10
Beurat molekul: 294.495 g / mol
Ngalembereh Point: N / A
Ngaran kimia: Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate
sinonim: Magnésium L-Threonate
InChI Key: YVJOHOWNFPQSPP-BALCVSAKSA-L
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Magnesium L-Threonate mangrupikeun jinis serat Magnesium anu paling nyerep. Hal ieu dianggo pikeun ningkatkeun mémori, bantosan sareng bobo, sareng ningkatkeun fungsi kognitif sacara umum.
penampilan: bubuk bodas

 

Bubuk magnésium L-threonate (778571-57-6) Spéktrum NMR

 

Magnésium L-threonate (778571-57-6) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Magnésium, sakumaha urang terang mangrupikeun mineral master, penting pisan pikeun kaséhatan - utamina pikeun uteuk sareng sistem saraf urang. Magnésium - kation divalén (ion anu ditagih positip), penting pisan pikeun formasi sirkuit neuron anu saé sabab ngabeungkeut reséptor neurotransmitter sareng mangrupikeun faktor pikeun énzim neuron. Éta parantos diidentipikasi dasarna pikeun ngabantosan ngirangan kahariwang, déprési sareng masalah neurologis. Dina arena ubar fungsional, seuseueurna ahli kasihatan ngaraos peryogi magnésium suplemén pikeun pasiénna dina praktékna. Sangu Diét anu Disarankeun ayeuna pikeun magnesium nyaéta antara 300 sareng 420 miligram / dinten kanggo kaseueuran jalma, biasana diala ngalangkungan diét. Nanging, perkiraan sarat rata-rata (EAR) pikeun magnésium henteu diala ngalangkungan diét. Statistik pikasieuneun aya di dinya. Ieu pamustunganana ngakibatkeun kakurangan magnésium anu tiasa nyababkeun sababaraha masalah kaséhatan anu serius sapertos tatu otak traumatis, gangguan neurologis, panyakit Parkinson sareng Alzheimer, nyeri sirah, setrés, tatu otak traumatis, rebutan, sareng kaayaan anu patali sareng tulang. Éta dimana rupa-rupa bentuk magnésium suplemén aya dina gambar. Nanging, aya kasusah ngeunaan panggunaan magnesium anu sayogi salaku suplemén pikeun masalah kaséhatan inteléktual sareng méntal - sigana henteu gampang asup kana uteuk. Mangrupikeun bentuk magnésium magnésium - Magnésium l-threonate, sigana tiasa ngabantosan di dieu.

 

Wahyu - bubuk magnésium L-Threonate

Suplemén magnésium anu biasa disayogikeun pikeun nyerep anu langkung saé sareng ogé magnésium I-threonate. Ieu dihontal ku cara ngabeungkeut molekul magnésium anu langkung saé anu ngabantosan ningkatkeun stabilitas, tingkat nyerep sareng efektivitas. Magnésium I-threonate mangrupikeun bentuk magnésium anu paling anyar. Tim neurosains ti Massachusetts Institute of Technology sareng Tsinghua University di Beijing ngembangkeun Magnesium I-threonate kalayan fusi magnesium sareng I-threonate, metabolit Vitamin C. Heran ieu tambahan gampang manuver ngaliwatan saringan pelindung otak pikeun ngahontal tempat anu diperyogikeun. Magnésium I-threonate henteu alami henteu pati penting sabab manpaatna ageung pisan.

Sacara alami aya dina uyah Epsom, magnésium sulfat henteu gampang diserep ku awak sareng kusabab kitu aya ogé efek samping. Campur asam threonic sareng magnesium, Magnesium I-threonate kabentuk salaku uyah anu tiasa gampil ngalih kana uteuk tina getih. Sateuacanna ieu ngan ukur tiasa kahontal kalayan pangiriman intravena. Saperti pikeun panilitian sato ieu ogé mangrupakeun cara anu paling épéktip pikeun ngainduksi magnesium kana sél otak.

Suplemén Magnesium I-threonate ieu parantos kabuktosan janten sumber anu paling épéktip pikeun ngadukung fungsi kognitif sareng ngabentuk kulawarga nootropics sasarengan sareng pangobatan resép.

 

Fungsi magnésium I-threonate

Diét modéren teu gaduh magnesium sareng sajabina, pangobatan anu umum aya langkung éncér tingkat magnesium. Di seueur nagara kaasup Amérika Serikat, kirang ti 50% penduduk nyumponan asupan harian atanapi sangu anu disarankeun (RDA) magnesium. Sanaos uteuk peryogi seueur magnesium, konsentrasi maksimum aya dina getih.

Magnésium mangrupikeun pivotal pikeun seueur fungsi neurologis sareng kaayaan anu kalebet:

  • Luka uteuk ageung atanapi karusakan
  • Addictions
  • Kamelang
  • Kaayaan Alzheimer
  • Gangguan perhatosan
  • rarasaan kateken
  • karusuhan Bipolar
  • kasakit Parkinson
  • Kejang sareng Schizophrenia

Ironisna teu aya jumlah anu cukup magnesium anu tungtungna di daérah uteuk, ngawatesan efektivitasna. Ieu tempat suplement magnésium l-threonate diperyogikeun pikeun ngeusian kacukupan magnésium, utamina nalika jalma anu henteu ngonsumsi magnésium anu cekap ngalangkungan sumber kadaharan nunjukkeun kaayaan neurokognitif anu turun sareng gejala anu aya hubunganana.

 

Fungsi magnésium l-threonate

  • Éta nembus dugi ka ngahontal daérah katuhu otak, dimana diperlukeun suplai magnésium.
  • Éta ningkatkeun kamampuan otak pikeun maju sareng ngembangkeun anu ngabantosan kasadaran sareng diajar lumangsung.
  • Éta ngabantosan vitalisasi kamekaran sél otak énggal.

 

Bubuk magnésium I-threonate Kauntungan

  • Magnésium ngagaduhan seueur manpaat kaséhatan. Dicandak dina proporsi anu leres, dipikaterang pikeun naékkeun wanda, ningkatkeun katahanan pikeun ngungkulan setrés, ningkatkeun kamampuan konsentrasi sareng fokus, ningkatkeun énergi sareng ningkatkeun kualitas saré. Éta ogé ngaleungitkeun kabut uteuk énjing (kaayaan lieur, ingetan goréng, sareng kurang konsentrasi sareng fokus sareng kajelasan méntal) - tanda umum nganggo Vestibular Migraine
  • Kamampuh uteuk pikeun ngarobih nyaéta neuroplasticity (ogé katelah neural plasticity, atanapi plasticity otak). Kalenturan ieu mastikeun yén uteuk tiasa ngajalin koneksi saraf anyar (simpang neuronal) sareng mangaruhan diajar, ingetan, paripolah, sareng fungsi kognitif umum. Plastisitas otak ngagaduhan peran konci dina prosés sepuh otak, sareng kaleungitan plastisitas anu nyababkeun kaleungitan fungsi kognitif. Panilitian ngeunaan neuroplasticity atanapi plastisitas otak ningkat sareng ahli kaséhatan sareng ilmuwan mendakan yén tingkat tingkat magnésium sél neuronal tiasa ningkatkeun kapadetan sinapsis sareng plastisitas, ningkatkeun fungsi kognitif sadayana. Éta ogé nunjukkeun hasil anu ngajangjikeun pikeun ngabantosan "rewiring" uteuk dina kajadian cilaka otak traumatis sareng masalah kaséhatan méntal. Suplemén magnésium naon waé panginten henteu nguntungkeun pikeun ngungkulan pasualan-Magnésium l-threonate parantos dilaporkeun ngalangkungan halangan getih-otak pikeun ningkatkeun tingkat magnesium dina épéktip sacara efektif.
  • Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan manpaat kaséhatan anu sanés kalebet résistansi tina asma, kram dina otot, penguatan sistem imun, BP tinggi, osteoporosis sareng kaayaan jantung.
  • Magnésium l – threonate ngagaduhan pangaruh anu santai, éta ngahégak saraf sareng ngabantosan nyegah sareng meresihan kejang sareng masalah saraf anu sanés.
  • Magnesim l-threonate nguatkeun tulang ku ningkatkeun kapadetan tulang, ngirangan peradangan, ningkatkeun kualitas bobo sareng mersihan saluran pencernaan.
  • Magnésium I-threonate mangrupikeun produk anu kawilang anyar sahingga teu ngagaduhan bukti jangka panjang panggunaan na. Ieu ningkatkeun pentingna panalitian otentik langkung seueur. Sidang klinis anu dilakukeun nahan zat pikeun krédibilitasna.

 

Sidang klinis magnésium I-threonate

Jurnal médis anu diterbitkeun parantos nyayogikeun sababaraha wawasan anu pikaresepeun sareng manpaat kaséhatan Magnesium I-threonate. Grup pangajian anu diwangun ku jalma-jalma lansia kalayan kaayaan konsentrasi, ingetan, gangguan saré sareng cemas ditandaan dina 4 rupa anu béda - mémori anu fungsina, ingetan anu salah, fokus sareng fungsi éksékutip. Ieu kalebet sababaraha kamampuan anu ngabantosan dina ngabentuk tujuan, perencanaan sareng pelaksanaan. Subjék dikelola ku Magnesium I-threonate salami 3 bulan berturut sareng sapertos anu diarepkeun diidéntifikasi yén tingkat magnesium parantos ningkat pisan. Ieu nyababkeun kinerja poko dina sadaya opat bidang tés. Éta ogé ngahasilkeun réduksi umur otak biologis. Kalayan kecap séjén, mata pelajaran ieu naék ampir 10 taun ngora dina umur uteukna. Nanging, magnésium I-threonate kirang ngabantosan sareng ningkatkeun saré, ningkatna wanda atanapi ngirangan kahariwang pikeun masalah éta.

 

Diajar ngeunaan sato pikeun bubuk magnésium I-threonate

Panilitian anu dilakukeun pikeun sato pikeun Magnesium I-threonate ngagaduhan sababaraha papanggihan anu pikaresepeun.

 

Gangguan karusuhan ngalawan magnésium I-threonate

Magnésium I-threonate mangrupikeun bentuk unggul magnésium anu bertindak salaku rélaxant alami sareng éta tiasa dianggo ku pangirangan hormon setrés, ningkatkeun panyawat ti neurotransmitter GABA. Éta ogé ngabantosan nyegah bahan kimia setrés lebet kana uteuk. Nguji magnésium I-threonate dina sato parantos ngabuktikeun yén éta tiasa janten larangan pikeun ngabantosan gangguan kahariwang, phobias umum sareng gangguan post traumatic.

 

Magnésium I-threonate versus Alzheimer sareng pikun

Magnésium I-threonate ogé dikenal pikeun ngubaran pikun sareng panyawat Alzheimer ogé. Beurit sareng beurit parantos dianggo dina nalungtik Alzheimer sabab ingetan sareng kamekaran uteuk na sami sareng manusa. Magnésium I-threonate parantos dipendakan pikeun ngabantosan leungitna ingetan sareng turunna méntal dina beurit.

Aya hubungan anu dipikaterang antara tingkat pangurangan magnesium sareng leungitna ingetan. Ngaronjat tingkat magnesium dina hasil diet sacara signifikan pikun. Panilitian ngagaduhan harepan pikeun seueur kaunggulan neuroprotective anu diuji kana rodénsia anu ngagambarkeun kamungkinan ngarawat Alzheimer di manusa.

 

Magnésium I-threonate versus diajar sareng ngapalkeun

Beurit nalika dikaluarkeun ku Magnesium I-threonate ngajantenkeun aranjeunna langkung palinter. Aranjeunna nunjukkeun kahoyong diajar sareng ningkatkeun damel, sajaba ti kenangan jangka pondok sareng jangka panjang.

 

Bukti sareng dukungan pikeun Magnésium Threonate

Panilitian awal ngeunaan Magnesium threonate nunjukkeun; ngalereskeun kromosom rusak, kanaékan tingkat magnesium dina uteuk dibandingkeun sareng jinis magnésium anu sanés, langkung saé fungsina di daérah mémori sareng di luhur sadaya réformasi émutan jangka pondok. Ngonsumsi magnésium dina bentuk naon waé dina awak, diharepkeun ngalakukeun seueur kagiatan anu kalebet fungsi otot, pembentukan protéin sareng asam lemak, ngaktifkeun vitamin B, pembekuan getih, sékrési insulin, sareng pembentukan ATP. Salaku tambahan, magnésium bertindak salaku stimulan pikeun sagala rupa énzim dina saluruh awak. Éta ogé ngabantosan dina ngawangun sistim imun.

 

Pilihan suplemén magnesium I-threonate

Pastikeun anjeun mariksa labél taliti pikeun mastikeun yén suplemén aya Magnésium I-threonate.

 

Dosis anu disarankeun bubuk magnésium I-threonate

Asupan anu biasa disarankeun pikeun magnésium pikeun lalaki nyaéta 420 miligram sareng pikeun awéwé nyaéta 320 miligram. Nanging, ieu tiasa bénten-bénten gumantung kana umur. Teu aya asupan anu disarankeun khusus pikeun Magnesium I-threonate. Sanaos 1500 dugi ka 2000 miligram per dinten kedah janten cara anu saé pikeun kauntungan kognitif praktis. Conto laris laris nyaéta Magtein anu dipaténkeun pikeun magnésium I-threonate anu parantos dicobaan pikeun sato ogé. Éta diwangun ku formulasi anu mantap nganggo suplemén anu épéktip.

Dosis anu disarankeun pikeun Magnesium I-threonate nyaéta:

  • Barudak di handapeun tilu belas taun - 80-240 miligram / dinten
  • Awéwé di luhur opat belas taun - 300 -360 miligram / dinten
  • Jalu langkung opat belas taun - 400-420 miligram / dinten
  • Ibu hamil / ngarawat: 310- 400 miligram / dinten

Sanaos ieu sigana sapertos dosis ageung, tetep émut yén ngan ukur fraksi anu nyerep. Janten, 2,000 miligram magnésium l-threonate ngan ukur bakal nganteurkeun sakitar 144 miligram unsur magnésium, anu sakitar sapertilu tina Sangu Diét anu Disarankeun pikeun magnésium.

 

Alesan pikeun nimbangkeun sababaraha sumber magnesium

Henteu aya anu ngahalangan anjeun tina ngémutan sababaraha bentuk magnésium sapertos magnésium glisinat, sitrat atanapi glukonat. Aya seueur formulasi anu sayogi dina konter kanggo asupan magnésium. Tanda ngaidentipikasi asupan magnesium anu langkung cekap nyaéta tai anu leupas sareng janten sinyal beureum.

 

Sabaraha lami damel Magnesium l-threonate?

Sacara lisan dilenyepan magnésium l-threonate parantos dilaporkeun nyandak sahenteuna sabulan pikeun ningkatkeun tingkat magnesium otak kana tingkat anu diperyogikeun dimana éta tiasa ngabéréskeun gangguan otak anu tangtu, sapertos déprési, kahariwang sareng kaleungitan ingatan anu aya hubunganana sareng pangaruh signifikan dina mémori formasi sareng fungsi otak.

 

Efek samping tina Magnesium I-threonate

Aya tapi saeutik pisan efek samping anu dipikaterang tina Magnesium I-threonate anu kalebet kantuk, nyeri sirah, gerakan bowel teu raoseun sareng ngaraos seueul. Pangaruh sisi anu umum dipikanyaho ngeunaan suplemén magnésium nyaéta sistem pencernaan anu kesel. Nanging, ku magnésium I-threonate, éta henteu kedah lumangsung sabab didesain pikeun diinduksi langsung kana uteuk. Upami anjeun dina ubar anu sanés, disarankeun konsultasi ka dokter atanapi GP pikeun nasihat anu langkung saé. Magnésium henteu disarankeun pikeun jalma anu ngagaduhan panyawat ginjal sabab biasana nyerna magnesium tina awak anjeun.

Patarosan anu nyata nyaéta - kedahna Magnesium I-threonate dicandak kalayan magnésium sanés suplemén? Upami anjeun nyandak magnésium pikeun masalah pencernaan, cobian candak Magnesium I-threonate. Upami anjeun ngamimitian ngaraos konstipasi atanapi kokotor leupas, éta bakal langkung wijaksana pikeun ngalih deui kana magnésium nyalira. Magnésium l-threonate kalayan kafein tiasa ningkatkeun kinerja kognitif sareng fisik tapi nalika ngandelkeun éta, tiasa ngahasilkeun awak mundur kana capé, kinerja méntal anu goréng, sareng gampang marah-marah upami henteu teras-terasan dilaksanakeun. Ieu sababna parobihan parna parobihan di sababaraha jalma sareng kurangna minat sareng sumanget pikeun ngalakukeun kagiatan fisik. Patarosan anu sanés sering ditanyakeun nyaéta sabaraha lami dugi ka anjeun tiasa perhatoskeun parobihan anu saleresna? Ahli kaséhatan nyarankeun ngantosan sahenteuna 4 dugi 8 minggu sateuacan muragkeun senapan anjeun!

 

Saha anu henteu kedah nganggo Magnesium l-threonate?

  • Jalma anu ngagaduhan masalah jantung
  • Jalma anu ngagaduhan BP tinggi teu kabendung (≥ 140/90 mmHg)
  • Jalma anu ngalaman gangguan jiwa peryogi rawat inap dina sataun katukang
  • Jalma anu ngaruksak ginjal atanapi hépatik / panyakit
  • Jalma anu kaserang diabetes Tipe I
  • Jalma anu ngagaduhan panyakit tiroid henteu stabil
  • Jalma anu ngagaduhan gangguan imun sapertos Human Immunodeficiency Virus / Acquired Immunodeficiency Syndrome
  • Jalma anu ngalakukeun panyalahgunaan narkoba atanapi alkohol dina dua belas bulan ka pengker
  • Jalma anu sangsara tina brot karotid, lacunes diverifikasi, serangan iskemik samentawis sareng panyakit paru anu signifikan
  • Jalma anu kaayaan malignancy
  • Jalma anu ngagaduhan kaayaan dimana supleménna tiasa nimbulkeun kontraindikasi scan tomography emission positron (PET), kalebet stroke atanapi serangan jantung dina genep bulan ka pengker atanapi henteu sanggup ngagolér sajam
  • Jalma anu aya dina pangobatan anu dilarang pikeun dicandak disarengan suplemén magnésium sapertos tipis getih sareng antibiotik.
  • Jalma anu ngagaduhan alergi atanapi sénsitip kana bahan naon waé anu dianggo dina suplemén
  • Awéwé anu reuneuh, nyusuan, atanapi ngarencanakeun nyusun kedah konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak suplement ieu

 

Milih suplemén anu pas: ulasan magnésium l-threonate

Jalma anu kaserang gangguan saré sareng kurangna fokus nganggo suplemén ieu - Magnésium l-threonate dipak kalayan Vitamin - C threonate sabab ngajantenkeun langkung luhur dina bioavailabilitas dibandingkeun suplemén l-threonate magnésium anu sanés. Supleménna berpotensi nyebrang panghalang getih-otak anu nyayogikeun magnesium dina uteuk sareng ningkatkeun kamampuan kognitif. Ku ngagabungkeun magnésium sareng theanine sareng mineral vital anu sanés, awak tiasa dipasihan sarat nutrisi sadidinten tanpa ngirangan vitamin sareng mineral sanés.

Magnésium l-threonate ningkatkeun mémori dina jalma anu langkung lami anu langkung ti 50 taun sareng kaserang pikun, panyakit Parkinson atanapi gejala neurologis lemah.

Pamakéan suplemén unggal dinten ningkatkeun memori, ningkatkeun kamampuan kognitif sareng diajar sakitar dalapan belas persen dina waktos waktos tilu puluh dugi genep puluh dinten. Éta nyiptakeun épék menenangkan sareng santai dina otot sareng nawiskeun panguat fisik sareng kognitif instan.

Sababaraha jalmi raoseun pikeun nyandak suplemén ieu dina bentuk pil sabab aya gelatin nutupan pil anu ukuranana sedeng, gampang ditelan sareng gampang dicerna. Pél anu dilapis dina gelatin ngaluarkeun racun tina sistem pencernaan

Eusi threonate dina suplement ngaleungitkeun kacapean fisik sareng kognitif, ngamajukeun bobo ku sayah awak. Alat bobo anu saé dina nyegah sindrom gelisah-leg (kaayaan anu nyababkeun dorongan anu teu kaampeuh pikeun mindahkeun suku anjeun) sareng impian anu luwes.

Nalika suplemén dicandak langkung ti tilu puluh dinten, éta ningkatkeun fokus sareng ngirangan kabut méntal sareng ningkatkeun kamampuan kognitif anu nyababkeun ningkat fokus sareng langkung produktivitas nalika damel, nalika maca, diajar atanapi ngalaksanakeun kagiatan fisik naon waé.

Supleménna kedah dicandak tuang atanapi sateuacan bobo. RDA mangrupikeun tilu dugi ka opat kapsul per dinten sasarengan sareng tuangeun, tapi tiasa dianggo saatos tuang ogé nalika saluran pencernaanna aktip pisan dina waktos ieu, masihan hasil langkung gancang.
Supleménna gaduh minimal efek samping. Anu ngarugikeun kalebet burih anu kesel sareng anu hampang nyaéta nyeri sirah atanapi kantun. Janten, tiasa disebatkeun yén magnésium l-threonate leres-leres aman kanggo dicandak suplemén unggal dinten kalayan minimal teu aya efek samping anu goréng.

 

Dimana anjeun tiasa mésér Magnesium l-threonate?

Untungna, seueur pabrik, ngajual sareng mérek ngajual suplemén anu saé - Magnesium I-threonate. Éta gampang sayogi online ogé sareng salah henteu kedah bajoang mésér éta. Nanging, hiji hal anu kedah diémutan nyaéta anu paling murah henteu saé. Salawasna milari mérek anu pangsaéna, pangecér sareng pabrik anu dipercaya sareng terpercaya, salah sahiji anu prosés manufaktur sareng panyimpenan parantos disahkeun

 

Bubuk magnésium l-threonate Australia

Di Australia, supleménna sayogi dina bentuk bubuk boh kapsul. Produkna sayogi salaku - Neuro-Mag Magnesium l-threonate Powder

harga - AUD 43.28

Fakta Suplemén ngeunaan produk

Ngalayanan Ukuran 1 sendok (sakitar. 3.11 gram)

Hidangan Per Wadahna sakitar 30

Jumlah per porsi

A porsi tunggal suplemén (Neuro-Mag® Magnesium l-threonate) nyayogikeun 2,000 miligram magnesium l-threonate, anu ditarjamahkeun janten 144 miligram Mg unsur anu tiasa nyerep. Otak gampang nyerep suplement pikeun kaséhatan otak ningkat sareng kognisi nonoman. Alat suplemén dina ngajaga sambungan sinaptik antara sél otak sareng naekeun jalur sinyal sél otak anu séhat. Mangrupikeun campuran anu enak, buah buah tropis anu raoseun bubuk campuran.

Bahan sanésna

Asam sitrat, permén karét, maltodextrin, rasa alami, ekstrak stevia, silika.

 

Bubuk magnésium l-threonate Kanada

Di Kanada, supleménna sayogi salaku - Naka Platinum Magnesium l-threonate

harga - CAD 46.99

Suplemén fakta ngeunaan produk

Naka Pro's Pro MG12 Magnesium l - threonate sayogi salaku suplemén di Kanada parantos kabuktosan janten hiji-hijina bentuk magnésium anu tiasa ningkatkeun kadar magnesium dina uteuk. Ngandung 144 miligram Mg sareng 2000 miligram magnesium l-threonate PRO MG12 tiasa ngajagaan otak tina degradasi ingetan sareng ningkatkeun gejala panyawat Alzheimer awal.

Jumlah pikeun porsi

Bahan - Unggal dosis tina 3 kapsul ngandung magnésium l-threonate 2000 miligram (144 miligram unsur Mg)

Bahan non-ubar

Selulosa microcrystalline, magnésium stearate (sumber sayuran), hypromellose (bahan kapsul)., Ngandung NO nambihan gluten, kacang, endog, produk susu, lauk atanapi kerang, produk sato, jagong, warna atanapi rasa buatan, gandum atanapi ragi.,

 

Bubuk magnésium l-threonate Inggris

Di Inggris, supleménna sayogi dina bentuk bubuk boh kapsul. Mangrupikeun produk anu sami anu sayogi di Australia.

 

panyimpenan

Tetep pageuh ditutup dina tempat anu tiis sareng garing

 

Magnésium I-threonate - léngkah salajengna

Magnésium penting pisan pikeun kaséhatan fisik anu saé sareng kaséhatan méntal. Pentingna terapi nyata pikeun kaséhatan méntal magnésium dialihkeun ku kamampuanana pikeun nembus ngalangkungan lapisan pelindung otak. Magnésium I-threonate tiasa ngatasi ieu ku langsung ka daérah uteuk anu dipikahoyong. Kusabab kaseueuran jalma menderita gangguan kognitif kusabab kurangna magnésium dina awakna, éta pasti pantes dibéré bubuk bubuk magnésium I-threonate dina ningkatkeun kamampuan otak pikeun ngungkulan masalah.

 

Bantahan

Inpormasi anu disayogikeun dumasarkeun kana matéri panilitian sareng papanggihan. Ieu henteu acan disahkeun ku FDA sareng henteu dimaksudkeun pikeun ngaidentipikasi, ngubaran atanapi nyegah panyakit atanapi masalah kaséhatan.

Nunjukkeun yén Administrasi Pangan & Narkoba henteu ngatur suplemén dina cara anu sami sabab nganilai sareng monitor ubar, urang kedah milari mérek anu disahkeun ku pihak katilu, sapertos NSF International (organisasi uji Amérika, inspeksi sareng organisasi sertifikasi), Labdoor, atanapi Laboratorium Underwriters, pikeun kaamanan sareng kualitas.

Panungtung tapi teu saeutik, pertimbangkeun nyingkahan suplemén anu ngandung bahan ponggawa, sapertos warna jijieunan, rasa sareng pengawet.

 

 

Rujukan

  1. Xu T, Li D, Zhou X, Ouyang HD, Zhou LJ, Zhou H, Zhang HM, Wei XH, Liu G, Liu XG. Aplikasi Lisan Magnesium-L-Threonate Attenuates Vincristine-ngainduksi Allodynia sareng Hyperalgesia ku Normalisasi Tumor Necrosis Factor-α / Nuklir Factor-κB Signaling. Anestésiologi. 2017 Jun; 126 (6): 1151-1168. doi: 10.1097 / ALN.0000000000001601. PubMed PMID: 28306698.
  2. Wang J, Liu Y, Zhou LJ, Wu Y, Li F, Shen KF, Pang RP, Wei XH, Li YY, Liu XG. Magnesium L-threonate nyegah sareng nyepetkeun kakurangan memori anu aya hubunganana sareng nyeri neuropathic ku cara ngahambat TNF-α. Dokter Nyeri. 2013 Sep-Oct; 16 (5): E563-75. PubMed PMID: 24077207.
  3. Mickley GA, Hoxha N, Luchsinger JL, Saduy MM, Wiles NR. Magnesium diet anu kronis kagancangan kapungkur sareng L-Threonate parah sareng ngirangan panyebaran spontan tina kahoream rasa anu kaayaan. Pharmacol Biochem Behav. 2013 Mei; 106: 16-26. doi: 10.1016 / j.pbb.2013.02.019. Epub 2013 Mar 6. PubMed PMID: 23474371; PubMed Pusat PMCID: PMC3668337.
  4. Suplemén Magnesium L-Threonate: Kauntungan, Dosis, sareng Balukar Sisi