Bubuk PQQ pangsaéna (72909-34-3) - Pabrikan & pabrik

Bubuk PQQ (72909-34-3)

April 9, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk asam Pyrroloquinoline Quinone Acid pangsaéna di Cina. Pabrik urang gaduh sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 2800kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Bubuk Pyrroloquinoline Quinone Acid (72909-34-3) pidéo

 

Pyrroloquinoline Asin Quinone Specifications

ngaran: Bubuk Pyrroloquinoline Quinone Acid
CAS: 72909-34-3
purity 98%
Formula Molekul: C14H6N2O8
Beurat molekul: 330.208 g / mol
Ngalembereh Point: 200 ° C
Ngaran kimia: 4,5-dioxo-4,5-dihydro-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid
sinonim: PQQ koénzim

Koénzim, PQQ

Kofaktor, PQQ

Methoxatin

Koénzim PQQ

InChI Key: MMXZSJMASHPLLR-UHFFFAOYSA-N
Satengah hirup: 3-5 jam
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: PQQ milu dina sababaraha fungsi biologis kalayan kauntungan salamet katingali (sapertos, optimasi kamekaran neonatal, kinerja réproduktif, fungsi hepatic sareng muscular, sareng mitochondriogenesis), ogé mangpaat pikeun neuroprotection sareng ningkat kognitif, imun, sareng fungsi antioksidan.
penampilan: bubuk coklat beureum

 

 

Naon bubuk Pyrroloquinoline Quinone Acid (72909-34-3)?

Bubuk Pyrroloquinoline (PQQ), koénzim gizi kawas vitamin anu aya hubunganana sareng kulawarga B-vitamin, ngagaduhan seueur nami populér, sapertos methoxatin, BioPQQ, jsb PQQ sacara alami kapanggih dina kalolobaan pangan tutuwuhan, buah-buahan, sayuran (dina miniscule jumlah) sareng tingkat luhur anu relatif tiasa ditingali dina produk Soybeans anu dipréparasi sapertos Soybeans hejo, bayem, kembang perkosa, cabé hejo, buah Kiwi, jsb.

 

Mangpaat Pyrroloquinoline Quinone Acid (72909-34-3)

PQQ ngajaga sél dina awak tina karusakan oksidatif sareng ngadukung métabolisme énergi sareng sepuh séhat. Éta ogé dianggap cofactor novel kalayan antioksidan sareng kagiatan vitamin-B. Éta promosi kaséhatan sareng mémori kognitif ku merangan disfungsi mitokondria sareng ngajagi neuron tina karusakan oksidatif.

HAYUMAN LAIN

Salian tilu kauntungan utama anu didaptarkeun di luhur, PQQ nyayogikeun mangpaat anu langkung saé, terkenal. PQQ bisa ngamajukeun sintésis Nerve Growth Factor (NGF), anu tiasa nyababkeun kamekaran neuronal sareng kasalametan. PQQ ogé tiasa ningkatkeun kasuburan, sanaos langkung panaliti anu diperyogikeun masih kénéh pikeun hasil anu konpéntér. Manfaat langkung ageung tina nyandak PQQ tiasa dipendakan salaku langkung seueur panalungtikan anu dilakukeun.

 

Asid Quinone Pyrroloquinoline (72909-34-3) Mékanisme Lakuah?

Panilitian parantos nunjukkeun quinone Pyrroloquinoline ngadukung struktur mitokondria séhat sareng fungsi pikeun ngabantosan fungsi mental anu séhat sapertos émutan, mémori sareng kognisi nalika urang umurna:

  • Mangaruhan lintasan sél-signup kalibet dina kamekaran sél, diferensiasi sareng kasalametan
  • Ngajagi mitokondria anu aya tina karusakan
  • Ngabantosan ngahasilkeun mitokondria anyar
  • Jaga sél saraf

Mangpaat nyandak quinone Pyrroloquinoline asalna tina sababaraha mékanisme anu béda, anu sadayana ngalibatkeun protéin sélulér. Mimiti, PQQ ngaktipkeun reséptor anu aya dina inti sél anu disebutNR1C3. Reséptor nuklir ieu jawab mobilisasi umum, kalebet kamekaran sél sareng réspirasi mitokondria.

Kitu ogé kana tindakan tina tumpukan CILTEP, pyrroloquinoline bubuk quinone ngaktifkeun protéin sinyal CREB, anu sacara langsung nyababkeun kamekaran mitochondria anyar sareng nyorong pembentukan sambungan saraf anyar, dina konteks otak. Salaku tambahan, bubuk Pyrroloquinoline interaksi sareng sajumlah molekul sinyal internal anu ngabantosan panyalindungan tina setrés oksidatif. Ieu penting pisan pikeun sél otak, anu nganggo énergi anu ageung sareng ngahasilkeun seueur radikal gratis salaku hasilna.

 

Asid Quinone Pyrroloquinoline (72909-34-3) aplikasi

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), ogé disebut methoxatin, nyaéta kofactor redox. Éta aya dina taneuh sareng tuangeun sapertos kiwifruit, ogé susu payudara. Énzim anu ngandung bubuk quinone Pyrroloquinoline disebut quinoproteins. Glukosa dehidrogenase, salah sahiji quinoproteins, dianggo salaku sénsor glukosa. Bubuk quinone Pyrroloquinoline merangsang pertumbuhan baktéri.

Pyrroloquinoline quinone dipendakan ningkatkeun teu ngan mémori langsung, tapi ogé fungsi otak anu langkung luhur sapertos kasadaran ruang. Balukar bubuk Pyrroloquinoline quinone ditingkatkeun nalika bahanna dianggo sareng CoQ10. Benfits konci bubuk quinone Pyrroloquinoline kalebet kaséhatan mitokondria, dukungan otak, sareng kaséhatan kardiovaskular.

 

PQQ bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Pyrroloquinoline Asam Quinone secara pukal)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk Pyrroloquinoline Quinone Asid pikeun sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngajukeun uji coba anu mandiri, pikeun mastikeun yén aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  1. Solokan, Kelsey (12 Pébruari 2017). "Antioksidan Alami Tiasa Nyegah Panyakit Ati". msn.com. Disalin 14 Pébruari 2017.
  2. Ameyama M, Matsushita K, Shinagawa E, Hayashi M, Adachi O (1988). "Quirone Pyrroloquinoline: ékskrési ku methylotrophs sareng stimulasi pertumbuhan mikroorganisme". BioFactors. 1 (1): 51–3. PMID 2855583.
  3. Hauge JG (1964). "Glukosa dehidrogénase baktéri anitratum: énzim sareng gugus prostetik novél". J Biol Chem. 239: 3630–9. PMID 14257587.
  4. Pyrroloquinoline Quinone