Pangalusna Micronized Palmitoylethanolamide bubuk Produsén

bubuk Palmitoylethanolamide

April 7, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 3200kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Vidéo bubuk Palmitoylethanolamide

 

Bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) Specifications

 

ngaran: Palmitoylethanolamide (PEA)
CAS: 544-31-0
purity 98% bubuk Micronized ; 98% bubuk
Formula Molekul: C18H37NO2
Beurat molekul: 299.49 g / mol
Ngalembereh Point: 93 mun 98 ° C
Ngaran kimia: Hydroxyethylpalmitamide Palmidrol N-Palmitoylethanolamine Palmitylethanolamide
sinonim: Palmitoylethanolamide

Palmidrol

N- (2-Hydroxyethyl) héxadecanamide

N-palmitoylethanolamine

InChI Key: HXYVTAGFYLMHSO-UHFFFAOYSA-N
Satengah hirup: jam 8
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Palmitoylethanolamide (PEA) milik kulawarga endocannabinoid, sakumpulan asam lemak amida. PEA parantos kabuktosan gaduh kagiatan analgesik sareng anti-radang sareng parantos dianggo dina sababaraha studi anu dikelompokeun fokus kana ngokolakeun nyeri kronis di antawis pasien sawawa anu beda kaayaan klinis.
penampilan: bubuk bodas

 

Palmitoylethanolamide (544-31-0) Spéktrum NMR

Palmitoylethanolamide (544-31-0) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Palmitoylethanolamide mangrupikeun amida asam lemak endogenik anu kagolongkeun dina kelas Agonis Faktor Nuklir. Éta sacara alami kajadian dina tuangeun sapertos kécap, kacang lésitin, sareng awak manusa.

Palmitoylethanolamide mimiti dipanggihan dina awal taun 1940an. Élmuwan munggaran mendakan yén konsumsi konéng endog tipung ngamajukeun réspon imun anu séhat pikeun murangkalih sareng turun résiko kaserang muriang rematik. Panilitian salajengna nyimpulkeun yén konéng endog ngandung sanyawa khusus nyaéta, PEA. PEA ogé parantos kapendak dina sadidinten kadaharan sapertos kacang sareng kécap, anu ngabantosan nyayogikeun imunitas anu kuat sareng manpaat kasihatan.

Di sagigireun aya dina tuangeun anu tangtu, PEA ogé aya dina awak urang sacara alami. Bahan kimia dihasilkeun dina awak urang ku seueur sél salaku bagian tina réspon imun anu séhat. PEA khusus didamel ku awak urang salaku réspon tina peradangan. Dipikanyaho pikeun ngatur nyeri urang dina awak ku mayungan sistim imun urang tina overreacting sareng éta ngamajukeun réaksi imun sareng peradangan anu séhat dina awak.

Bubuk Palmitoylethanolamide seuseueurna dianggo salaku ubar pikeun nyeri, fibromyalgia, nyeri neuropathic, sababaraha sclerosis, sindrom carpal tunnel, sareng seueur kaayaan sanés.

 

Palmitoylethanolamide sareng Kulawarga Cannabinoid

Palmitoylethanolamide henteu merta asalna tina ganja tapi tiasa dianggap bagian tina kulawarga cannabinoid. PEA dianggo dina cara anu sami pisan sareng CBD (cannabidiol), anu mangrupikeun salah sahiji sanyawa utami dina ganja tapi henteu ngagaduhan épék psikogénik. Produk CBD kalintang populer di jaman ayeuna sareng sayogi ampir sadayana ti minyak dugi ka krim, sareng produk pangan. Produk CBD ogé dianggo pikeun seueur manpaat kaséhatan poténsial, kalebet méntal, saraf, sareng kaséhatan gabungan.

PEA ogé cannabinoid, tapi dianalisis salaku endocannabinoid sabab didamel dina jero awak. Nanging, éta bénten sareng cannabidiol sareng tetrahydrocannabinol sabab awak henteu sacara alami ngadamel bahan kimia ieu.

 

Mékanisme Aksi

Palmitoylethanolamide micu pembakaran gajih, énergi-boosting, sareng anti radang PPAR alfa. Nalika protéin konci ieu diaktipkeun, PEA ngeureunkeun tindakan gén anu tiasa ngamajukeun peradangan sareng ngirangan produksi sababaraha zat peradangan. PEA ogé ngaminimalkeun kagiatan gén FAAH anu ngarecah anandamide alami cannabinoid sareng ngamaksimalkeun tingkat anandamide dina awak. Anandamide tanggung jawab pikeun ngirangan nyeri anjeun, nenangkeun pikiran anjeun, sareng ngamajukeun rélaxasi dina awak anjeun.

PEA ogé dipikaterang ngabeungkeut kana sél awak sareng ngirangan nyeri sareng pembengkakan. Éta ngandung asam palmitat dina strukturna, anu ngabantosan awak ngadamel Palmitoylethanolamide dina awak.

Numutkeun ka sababaraha élmuwan, kantun ningkatkeun asupan asam palmitic anjeun moal mangaruhan produksi PEA. Ieu kusabab awak anjeun ngan bakal nganggo PEA dina awak anjeun ngan ukur nalika kedah ngubaran peradangan atanapi nyeri anjeun. Ieu ngakibatkeun tingkat PEA dina awak normalna bénten-bénten sadidinten.

Cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun kauntungan tina PEA nyaéta ku cara ngonsumsi tuangeun anu seueur tina PEA atanapi suplemén standar.

 

Mangpaat bubuk Palmitoylethanolamide sareng aplikasi

PEA geus kabuktian gaduh nyeri-meringankeun sareng sipat anti radang sareng parantos dianggo pikeun ngatur nyeri kronis di kalangan déwasa kalayan sababaraha kaayaan klinis anu ngadasarkeun. Salaku conto, éta tiasa nyayogikeun épék anu ngabantosan sapertos penolong pikeun ngubaran nyeri punggung handap pikeun penderita anu langkung lami atanapi tiasa dianggo nyalira pikeun manajemén nyeri kronis di pasién anu gering kritis tibatan analgesik tradisional anu ngagaduhan résiko parah tina épék ngarugikeun.

Hasil anu ngajangjikeun parantos dibuktikeun dina pengobatan radikulopati sanés-operasi sareng formulasi ultra-mikronisasi PEA sareng terapi kombinasi sareng asam alfa-lipoic kanggo ngirangan prostatitis kronis / sindrom nyeri pelvic kronis.

Ieu sababaraha kauntungan hébat PEA:

 

· nyeri Relief

Aya sababaraha bukti anu ngabuktoskeun kamampuan PEA pikeun ngirangan nyeri parna. PEA parantos ditalungtik di langkung 6 rébu jalma sareng 30 uji klinis ti saprak 1070an. Nanging, panilitian sering gagal pikeun ngabedakeun nyeri neuropathic sareng non-neuropathic. The kaunggulan tina Palmitoylethanolamide pikeun nyeri neuropathic kirang jelas kusabab kirang cekap inpormasi dugi ka ayeuna.

Watesan sanésna nyaéta kaseueuran studi ieu henteu ngagaduhan kontrol plasebo sareng panilitian kualitas luhur diperyogikeun pikeun mutuskeun efektivitas PEA dina ngaregepkeun jinis nyeri anu beda.

Dina survey 12 studi manusa, suplemén PEA nunjukkeun épéktipitas dina ngirangan poténsi nyeri kronis sareng neuropatik tanpa aya efek samping anu serius. Éta 12 jalma biasana dibéré suplemén PEA kalayan dosis antara 200 dugi 1200 mg / dinten langkung ti 3 dugi 8 minggu. Supleménna waktosna kirang langkung dua minggu pikeun ngahontal kaayaan anu ngaraheutkeun nyeri. Nyandak éta pikeun waktos anu langkung lami nutrisi épék na tanpa nyababkeun épék ngarugikeun.

Panilitian sanés anu dilakukeun sareng 300 atanapi 600 mg / dinten PEA nunjukkeun réduksi anu kuat dina nyeri sciatica dina uji coba pivotal langkung ti 600 jalma. PEA ngirangan nyeri ku langkung ti 50% dina ngan 3 minggu, anu boro kahontal kalayan paling panawar nyeri.

 

· Kaséhatan otak sareng régenerasi

PEA ogé dipikaterang nguntungkeun pikeun panyakit neurodegenerative sareng stroke. Suplemén dirasa ningkatkeun fungsi otak ku ngabantosan sél otak salamet sareng nurunkeun peradangan.

Dina panilitian ngeunaan 250 pasien stroke, formulasi PEA kalayan luteolin nunjukkeun tanda-tanda ningkat pamulihan. Éta ogé dinyatakeun ngagaduhan pangaruh anu manpaat kana kaséhatan otak anu saé, katerampilan kognitif, sareng fungsi otak sapopoé. Balukarna diperhatoskeun saatos 30 dinten suplement sareng nalika saatos dua bulan suplement, langkung seueur perhatosan diperhatoskeun.

Duanana nganggo luteolin sareng nyalira, PEA katingali pikeun nyegah panyakit Parkinson dina beurit nalika dianggo sareng luteolin. Éta ngirangan karusakan dina uteuk ku ngajagi neuron dopamin. Nanging, studi klinis standar diperyogikeun pikeun verifikasi papanggihan ieu.

Panilitian sanés nunjukkeun yén PEA kalayan luteolin ngabantosan ningkatkeun faktor neurotrofik sapertos BDNF & NGF anu protéin kuat sakedik gunana pikeun nyiptakeun sél uteuk énggal. Éta ningkatkeun kamampuan otak pikeun ngahasilkeun deui sél sareng jaringan anu anyar saatos karusakan dina tulang tonggong atanapi otak. Nalika PEA sareng luteolin dianggo dina beurit éta ningkatkeun penyembuhan saraf dina beurit kalayan tatu tulang tonggong.

Kusabab kajadian alami cannabinoids dina PEA, épékna nunjukkeun paningkatan dina paripolah pasien, wanda. Éta nunjukkeun résiko rebutan turun dina beurit. Nanging, épék na kana kejang masih teu acan tiasa ditalungtik di manusa sareng perlu dilakukeun panilitian salajengna pikeun mastikeun ieu.

 

· Pangaruh kana Haté

Serangan jantung kajantenan salaku sumbatan saluran getih anu ngarah kana jantung. PEA dipikanyaho pulih karuksakan jaringan jantung sareng ningkatkeun aliran getih kana jantung anu ngabantosan ngirangan kasus serangan jantung. Panilitian dina beurit ogé nunjukkeun nurunkeun tingkat sitokin radang dina haté.

Pamakéan PEA ogé ngirangan tingkat tekanan darah tinggi dina beurit sareng nyegah karusakan ginjal ku ngirangan zat peradangan. Ku jalan ngaleutikan saluran getih, PEA épéktip pikeun ngahambat énzim sareng reséptor anu ningkatkeun tekanan darah.

 

· Tanda déprési

Dina panilitian anyar, 58 jalma anu ngalaman déprési dirawat kalayan PEA. Dosis tina 1.2 gm per dinten dibérékeun ka pasién langkung ti 6 minggu. Ieu nyababkeun ningkat gancang dina wanda sareng gejala umum. PEA nalika ditambihkeun kana ubar antidepresan nyaéta, citalopram, nurunkeun gejala déprési ku 50% standar.

 

· Gejala tina selesma umum

Panilitian anu sanés nunjukkeun PEA janten ubar épéktip pikeun merangan virus influenza anu nyababkeun pilek umum. Dina sababaraha survey mimiti langkung ti 4 rebu urang, PEA tiasa nunjukkeun pangaruh positip dina kekebalan sareng ngabantosan ngirangan gejala sapertos flu di penderita.

Dina panilitian anu sanés, 900 prajurit ngora dibéré sakitar 1,200 mg PEA anu ngirangan salami tiris sareng gejala anu diubaran sapertos nyeri tikoro, irung beres, muriang, sareng nyeri sirah.

 

· Peradaran Gut

Panungtung tapi teu saeutik PEA hasil dipaké pikeun ngahirupkeun deui tanda-tanda panyakit peradangan peujit (IBS) dina sato. Suplemén PEA nalika diuji dina beurit kalayan peradangan Gut anu kronis, ngabantuan normalisasi gerakan usus sareng sacara efektif nyegah karusakan dina lapisan usus.

Karusakan peujit atanapi peradangan disababkeun ku kolitis maag anu tiasa nyababkeun résiko kanker. Pamakéan PEA ngeureunkeun jaringan usus normal tina ngamajukeun tumuh kanker dina beurit. PEA ngirangan sitokin radang sareng tumuhna neutrofil sareng sél imun anu nguatkeun gejala karusakan usus.

 

Sumber kadaharan Palmitoylethanolamide

Sanaos PEA mangrupikeun asam lemak jenuh, kalebet langkung lemak jenuh dina tuangeun anjeun bakal langkung ngabahayakeun tibatan saé. Ngonsumsi tuangeun anu seueur ngandung lemak jenuh moal ningkatkeun produksi PEA awak anjeun tibatan bakal ningkatkeun résiko anjeun terkena sagala rupa panyakit kronis sareng peradangan.

Kadaharan sapertos produk kécap, kécap lecithin, kacang, sareng alfalfa mangrupikeun sumber hébat PEA. Jalma anu ngagaduhan alergi nut kedah merta kacang sareng nyéépkeun katuangan anu sanés. Kuning endog mangrupikeun sumber anu saé sareng tiasa dikonsumsi ku jalma anu henteu peka kana endog. Konsumén ogé tiasa nimbangkeun nyandak suplemén PEA sabab langkung aman sareng pilihan anu épéktip.

 

Suplemén peA dosis & kaamanan

Numutkeun kana panilitian klinis, sahenteuna 600 mg / dinten tiasa diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun nyeri saraf, sareng dosis 1.2 g / dinten tiasa dianggo pikeun ngubaran nyeri saraf diabetik.

Pikeun penderita diabetik anu ngalaman masalah panon, dosis dugi ka 1.8 g / dinten efektif pikeun ngirangan karusakan dina saraf panon.

Pikeun ubar tina tiis biasa, 1.2 g / dinten PEA mangrupikeun dosis standar.

Ngobrol dokter anjeun sateuacan nyandak suplemén PEA sabab PEA henteu acan disatujuan ku FDA pikeun nyandak dosis anu langkung ageung.

Ngonsumsi bubuk Palmitoylethanolamide atanapi suplemén leutik, dosis terbatas umumna dianggap aman. Nanging, studi klinis anu langkung maju diperyogikeun pikeun dosis anu langkung luhur. Suplemén PEA jangka panjang ogé dipikaterang janten aman numutkeun sababaraha kajian skala leutik.

Pabrikan tangtu ti pabrik pabrik PEA nyarankeun ngabagi total dosis kana dua bagian sareng nyéépkeun sadidinten. Dina sababaraha kasus, PEA mikronisasi, anu dina kecap saderhana bubuk palmitoylethanolamide halus, dipikaterang langkung diserep dina awak sareng para ilmuwan nganggap bentuk bubuk langkung unggul tibatan bentuk-bentuk anu sanés.

 

Efek samping PEA

Konsumsi lisan palmitoylethanolamide umumna dianggap aman pikeun kaseueuran jalma dewasa nalika dianggo dugi ka 3 bulan. Dugi ka ayeuna, henteu acan aya komplikasi serius atanapi interaksi ubar-ka-ubar. Nanging, henteu cekap inpormasi kanggo nyarios narkoba tiasa aman nalika dianggo langkung ti tilu bulan. Efek samping tiasa kalebet burih anu kesel, anu jarang pisan.

Janten anu langkung jelas, PEA henteu nyababkeun komplikasi serius dina salah sahiji studi di luhur tapi tetep henteu ngagaduhan panalitian kaamanan anu pas. Ogé, aya cekap buktina pikeun inohong jumlah épéktipitas PEA di pasién kalayan jenis nyeri ieu.

 

Kakandungan sareng murangkalih

PEA umumna dianggap aman pikeun panggunaan déwasa sareng sababaraha studi ogé nunjukkeun kirang pikeun résiko barudak. Tapi studi anu langkung ageung peryogi diverifikasi kasalametan PEA di murangkalih. Kusabab kurangna data klinis anu cekap, ibu hamil sareng nyusu disarankeun nuturkeun ati-ati sareng konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak suplemén PEA.

 

kacindekan

PEA parantos ngirangan sababaraha épék ngarugikeun sareng nyeri bari ningkatkeun kualitas hirup. Studi na ngadukung kasalametan sareng efisiensi asam lemak sareng disarankeun aman dina panggunaan klinis PEA. Supleménna paling épéktip pikeun sindrom komprési kalebet sindrom carpal tunnel sareng nyeri sciatic. Suplemén PEA ogé gampang ditampi sareng tiasa dikaluarkeun ku lisan.

Émut konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak suplemén PEA sabab dosis luhur PEA tiasa nyababkeun sababaraha komplikasi. Sanaos komplikasi anu hampang na henteu serius, PEA henteu kedah dianggo salaku gaganti terapi médis anu disatujuan. Nanging, kauntungan sareng kajian anu dijelaskeun di luhur dilakukeun seuseueurna dina sato sareng sél. Bukti klinis anu stabil masih kurang.

Langkung seueur panilitian dina manusa diperyogikeun pikeun nangtoskeun pangaruh PEA kana kaséhatan usus, jantung, sareng pelepasan histamin.

 

Bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) pikeun dijual & Dimana mésér bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) sacara ageung

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kompetitif, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman ketat, uji coba mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  • Hansen HS. Palmitoylethanolamide sareng kongreser anandamide séjén. Usul anu diusulkeun dina uteuk anu gering. Exp Neurol. 2010; 224 (1): 48-55
  • Petrosino S, Iuvone T, Di Marzo V. N-palmitoyl-ethanolamine: biokimia sareng kasempetan terapi anyar. Biochimie. 2010; 92 (6): 724-7
  • Cerrato S, Brazis P, della Valle MF, Miolo A, Puigdemont A. Pangaruh palmitoylethanolamide dina histamine ngainduksi sacara immunologically, PGD2 sareng TNFα ngabebaskeun tina sél tihang kulit kanker. Vet Immunol Immunopathol. 2010; 133 (1): 9-15
  • Palmitoylethanolamide (PEA): Kauntungan, Dosis, Kagunaan, Suplemén