Palmitoylethanolamide (PEA) (544-31-0) Pabrikan - Cofttek

Palmitoylethanolamide (PEA) (544-31-0)

April 7, 2020

Palmitoylethanolamide (PEA), hiji endogen (diproduksi ku awak) asam lemak amida, muncul salaku agén anyar pikeun pengobatan nyeri sareng peradangan. Salaku agén endogenous sareng hiji ogé aya dina tuangeun sapertos endog sareng susu, henteu aya efek samping anu serius atanapi interaksi ubar-ubar.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Palmitoylethanolamide (PEA) (544-31-0) video

 

Palmitoylethanolamide (PEA) Specifications

 

ngaran: Palmitoylethanolamide (PEA)
CAS: 544-31-0
purity 98% bubuk Micronized ; 98% bubuk
Formula Molekul: C18H37NO2
Beurat molekul: 299.49 g / mol
Ngalembereh Point: 93 mun 98 ° C
Ngaran kimia: Hydroxyethylpalmitamide Palmidrol N-Palmitoylethanolamine Palmitylethanolamide
sinonim: Palmitoylethanolamide

Palmidrol

N- (2-Hydroxyethyl) héxadecanamide

N-palmitoylethanolamine

InChI Key: HXYVTAGFYLMHSO-UHFFFAOYSA-N
Satengah hirup: jam 8
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Palmitoylethanolamide (PEA) milik kulawarga endocannabinoid, sakumpulan asam lemak amida. PEA parantos kabuktosan gaduh kagiatan analgesik sareng anti-radang sareng parantos dianggo dina sababaraha studi anu dikelompokeun fokus kana ngokolakeun nyeri kronis di antawis pasien sawawa anu beda kaayaan klinis.
penampilan: bubuk bodas

 

Naon Palmitoylethanolamide (544-31-0)?

Palmitoylethanolamide (PEA), hiji endogen (diproduksi ku awak) asam lemak amida, muncul salaku agén anyar pikeun pengobatan nyeri sareng peradangan. Salaku agén endogenous sareng hiji ogé aya dina tuangeun sapertos endog sareng susu, henteu aya efek samping anu serius atanapi interaksi ubar-ubar. PEA parantos nunjukkeun efektivitas pikeun nyeri kronis tina sababaraha jinis anu aya hubunganana sareng seueur kaayaan nyeri, utamina nyeri nyeri neuropathic (saraf), nyeri radang sareng nyeri visceral sapertos endometriosis sareng cystitis interstitial.

 

Mangpaat Palmitoylethanolamide (544-31-0)

Mimitina, éta ngirangan, via peroksida dioksidén proliferator-diaktipkeun alfa (PPARα), rekrutasi sareng aktivasina sél tihang dina situs-situs saraf saraf sareng sékrési mediator pro-radang tina sél ieu; Bréh, éta nyegah aktivasina microglia sareng rekrutasi sél tihang kana tulang tukang tulang sanggeus tatu saraf periferal, ogé nuturkeun neuroinflammation tulang tonggong atanapi tatu tulang tonggong.

Sababaraha studi difokuskeun pamakean PEA dina seueur kaayaan nyeri kronis. Salaku conto, éta tiasa gaduh pangaruh anu mangpaat sapertos adjuvant pikeun pengobatan nyeri pungkur anu handap atanapi éta nyalira waé pikeun manajemén nyeri kronis dina penderita anu parantos sakit anu kritis, dimana panggunaan analgesik tradisional tiasa ngakibatkeun résiko anu parah pisan. Hasilna parantos dipidangkeun dina pengobatan radiculopathies non-bedah kalayan formulasi PEA ultra-micronized sareng terapi gabungan sareng asam alfa-lipoic pikeun ngirangan prostatitis / sindrom nyeri pelvis kronis.

 

Palmitoylethanolamide (544-31-0) Mékanisme Lakuah?

Palmitoylethanolamide (PEA) nyaéta amida asam lemak endogen, analog tina anandamide endocannabinoid (AEA), anu kagolong di kulawarga N-acylethanolamines (NAE). NAE dileupaskeun tina sél pikeun ngaréspirasi anu rangsangan. Sakumaha sadayana NAE, ogé PEA gaduh pangaruh lokal, sareng tingkat jaringan na diperyogikeun régulasi ngaliwatan kasaimbangan produksi produksi sareng degradasi. Dua amidase intrasélular, anu dikedalkeun dina sél radang, parantos aub dina degradasi amida lipid: hidrasiase amid lemak-asam (FAAH) sareng asam amidase N-acylethanolamine hidrolisis (NAAA).

 

Palmitoylethanolamide (544-31-0) aplikasi

Palmitoylethanolamide (PEA) milik kulawarga endocannabinoid, sakumpulan asam lemak amida. PEA parantos kabuktosan gaduh kagiatan analgesik sareng anti-radang sareng parantos dianggo dina sababaraha studi anu dikelompokeun fokus kana ngokolakeun nyeri kronis di antawis pasien sawawa anu beda kaayaan klinis.

 

Palmitoylethanolamide (PEA) bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) sacara bulk)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami Palmitoylethanolamide (PEA) suplai bubuk propésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kalapa, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman pengujian anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di panjuru dunya.

 

Rujukan

  • Hansen HS. Palmitoylethanolamide sareng kongreser anandamide séjén. Usul anu diusulkeun dina uteuk anu gering. Exp Neurol. 2010; 224 (1): 48-55
  • Petrosino S, Iuvone T, Di Marzo V. N-palmitoyl-ethanolamine: biokimia sareng kasempetan terapi anyar. Biochimie. 2010; 92 (6): 724-7
  • Cerrato S, Brazis P, della Valle MF, Miolo A, Puigdemont A. Pangaruh palmitoylethanolamide dina histamine ngainduksi sacara immunologically, PGD2 sareng TNFα ngabebaskeun tina sél tihang kulit kanker. Vet Immunol Immunopathol. 2010; 133 (1): 9-15
  • Palmitoylethanolamide (PEA): Kauntungan, Dosis, Kagunaan, Suplemén