Mésér Pterostilbene (537-42-8) Pabrikan - Cofttek

Pterostilbene (537-42-8)

April 7, 2020

Pterostilbene mangrupikeun sanyawa anu alami sacara alami di blueberries. Ieu mangrupikeun kimia anu sami sareng resveratrol sareng sayogi na aya dina bentuk suplemén dietary. Panaliti awal nunjukkeun yén pterostilbene tiasa ngirangan radang sareng nawiskeun mangpaat antioksidan.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Video Pterostilbene (537-42-8)

 

Pterostilbene Specifications

ngaran: Pterostilbene
CAS: 537-42-8
purity 98%
Formula Molekul: C16H16O3
purity 98%
Beurat molekul: 256.3 g / mol
Ngalembereh Point: 89-92 ° C
Ngaran kimia: 4 - [(E) -2- (3,5-Dimethoxyphenyl) ethenyl] fenol
sinonim: Pterostilbene; PS;
InChI Key: VLEUZFDZJKSGMX-ONEGZZNKSA-N
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Pterostilbene mangrupikeun antioksidan anu utamina ayana dina blueberries, anggur, sareng heartwood of sandalwood beureum. Pterostilbene ogé gaduh chemopreventive, antiinflam inflammatory, antidiabetic, antidyslipidemic, antiatherosclerotic and neuroprotective effects.
penampilan: bubuk bodas

 

Naon Pterostilbene (537-42-8)?

Pterostilbene mangrupikeun sanyawa anu alami sacara alami di blueberries. Ieu mangrupikeun kimia anu sami sareng resveratrol sareng sayogi na aya dina bentuk suplemén dietary. Panaliti awal nunjukkeun yén pterostilbene tiasa ngirangan radang sareng nawiskeun mangpaat antioksidan.

 

Mangpaat pterostilbene (537-42-8)

Pterostilbene mangrupikeun stilbenoid anu aya hubunganana sareng resveratrol sacara kimia, kapanggih dina jumlah blueberries sareng buah anggur. Tapi sumber anu paling larangna nyaéta panggedéna tina kulit sareng manah di India sareng Sri Lanka. Pterostilbene kaceluk minangka upaya hébat pikeun ningkatkeun kaséhatan manusa, ngalawan ngalawan panyakit panyakit sareng sanésna. Seueur kauntungan anu tiasa dibuktikeun sapertos ieu di handap. Pterostilbene pikeun gula getih sareng metabolisme lipid sareng salaku Sindrom Anti Kanker Ngeunaan gula getih sareng metabolisme lipid, éta tiasa nyegah gula getih dinaékan sareng résistansi insulin tina diet fruktosa anu luhur sareng tiasa nurunkeun totalcholesterol, trigliserida, sareng LDL- sareng VLDL-kolesterol dina hyperlipidemia-ngainduksi diet.

 

Pterostilbene (537-42-8) Mékanisme Lakuah?

Pterostilbene mangrupikeun polyphenol, sajumlah molekul anu lumangsung dina pepelakan, khususna buah leutik sareng kacang. Blueberries sumber pterostilbene anu beunghar ku sumber; sanaos dipanggihan dina buah anggur, pterostilbene (teu sapertos dulur misan resveratrol) henteu salamet prosés pembuatan anggur.

Naon polyphenol na? "Phenol" ngarujuk kana struktur kimia anu tangtu (dina kasus ieu, gugus hidroksil dihubungkeun sareng ring bénzén); "Poli" hartosna molekul ngagaduhan langkung ti hiji struktur. Salah sahiji padamelan utama polyphenols nyaéta ngabantosan pepelakan melawan patogén. Lamun didahar ku manusa, polyphenol tiasa janten antioksidan anu kuat.

Élmuwan parantos sadar kana fenol ti mimiti abad ka-19 - Joseph Lister, panaratas operasi antiseptik, dilaporkeun dina hiji sipat disinféktan Fénol taun 1867 - sanaos istilah "polyphenol" henteu kapendakna direkam mimiti dugi ka 1894.

Sapertos sésana polifenol, panaliti henteu ngartos pisan kumaha pterostilbene jalan. Dr. Jose M. Estrela, profésor fisiologi di Universitas Valencia (Spanyol) anu parantos diajar pterostilbene nyatakeun "hal anu saé nyaéta pterostilbene tiasa dianggo, tapi anu goréng nyaéta kami henteu tiasa ngajelaskeun poténsial kauntungan kaséhatan na ku inpormasi anu urang gaduh. "

 

Pterostilbene (537-42-8) aplikasi

Pterostilbene mangrupikeun kimia stilbenoid anu aya hubunganana sareng resveratrol. Éta milik kelompok phytoalexins, agén anu dikaluarkeun ku pepelakan pikeun ngalawan inféksi.Based on studi sato éta pamikiran nunjukkeun anti-kanker, anti-hypercholesterolemia, sipat anti-hypertriglyceridemia, kitu ogé kamampuan tarung sareng ngabalikeun turunna kognitif . Hal ieu dipercaya yén sanyawa ieu ogé ngagaduhan sipat anti diabetes.

 

Pterostilbene bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Pterostilbene secara umum)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami minangka supplier bubuk Pterostilbene profésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun konsumsi di saalam dunya.

 

Rujukan

  • Dvorakova M, Landa P. Aktip anti radang tina stilbenoids alami: Tinjauan. Farmakol Res. 2017 Aug 9. pii: S1043-6618 (17) 30870-8. doi: 10.1016 / j.phrs.2017.08.002. [Epub payun ti print] Review. PubMed PMID: 28803136.
  • Kumar A, Rimando AM, Levenson AS. Resveratrol sareng pterostilbene salaku strategi chemopreventive sareng terapeutik anu aya microRNA dina kanker prostat. Ann NY Acad Sci. 2017 Jun 29. doi: 10.1111 / nyas.13372. [Epub payun ti print] Review. PubMed PMID: 28662290.
  • Dandawate PR, Subramaniam D, Jensen RA, Anant S. Nargetkeun sél batang kanker sareng sinyal jalan ku phytochemical: pendekatan Novel pikeun terapi kanker payudara. Kanker Semin Biol. 2016 Oct; 40-41: 192-208. doi: 10.1016 / j.semcancer.2016.09.001. Epub 2016 Sep 5. Review. PubMed PMID: 27609747.