Panganyarna bubuk Sesamol (533-31-3) Produsén - Cofttek

Sésamol (533-31-3)

Bisa 7, 2021

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Sesamol pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 360kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Sésamol (533-31-3) Specifications

ngaran: Sesamol
CAS: 533-31-3
purity 98%
Formula Molekul: C7H6O3
Beurat molekul: 138.12 g / mol
Ngalembereh Point: 62 mun 65 ° C
titik golak: 121 mun 127 ° C
Ngaran kimia: 1,3-Benzodioxol-5-ol

Fénol 3,4- (Methylenedioxy)

3,4-Methylenedioxyphenol

InChI Key: LUSZGTFNYDARNI-UHFFFAOYSA-N
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Leyur dina cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Sesamol, sanyawa antioksidan fenolik gizi anu diperkaya dina siki wijén, parantos kabuktosan ngagaduhan kagiatan antikanker poténsial.
penampilan: bubuk kristal bodas bodas-bodas

 

Sésamol (533-31-3) Spéktrum NMR

Sésamol (533-31-3)

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon Sesamol (533-31-3)?

Sesamol mangrupikeun senyawa fenolik anu aya dina siki wijén sareng minyak wijén sareng dianggap komponén antioksidan utama dina minyak, pikeun nyegah ngarusak minyak. Éta ogé tiasa nyegah karusakan minyak ku bertindak salaku antijamur. Sesamol heureuy leyur dina cai, tapi kaliru ku seuseueurna minyak.

Bubuk sesamol diekstraksi tina siki Sesamol anu ngagaduhan ton kamampuan pikeun nawiskeun sababaraha kauntungan anu béda pikeun pangguna. Bubuk ieu ngandung antioksidan, anu nyegah karusakan minyak ku bertindak salaku antijamur sareng mayungan awak anjeun tina karusakan tina radikal bébas. Minyak wijén dimangpaatkeun pisan dina ubar Ayurveda pikeun ngubaran sababaraha masalah kasihatan tanpa aya efek samping. Kakuatan ieu ngagaduhan sababaraha sipat farmakologis anu kalebet antioksidan, anti radang, sareng sipat neuroprotective. Sesamol, sanyawa antioksidan fenolik gizi anu diperkaya dina siki wijén, parantos kabuktosan ngagaduhan kagiatan antikanker poténsial.

 

Sesamol (533-31-3) kauntungan

Nami na antioksidan

Antioksidan mangrupikeun sanyawa anu nyegah atanapi ngalambatkeun karusakan sél anu disababkeun ku radikal bébas. Radikal bébas sering ngakibatkeun setrés oksidatif anu parantos dikaitkeun nyababkeun peradangan sareng gangguan anu sanés. Antioksidan sesamol aya dina minyak wijen sareng berperan penting dina mayungan sél tina karusakan oksidatif.

Dina panilitian 30 beurit Wilstar albino jalu, Isoproterenol (kelompok ISO) digunakeun pikeun nyababkeun karusakan miokardial oksidatif. Minyak wijen anu dibéré lisan dina 5 sareng 10 ml / kg beurat awak nunjukkeun poténsi pelindung Sesamol ngalangkungan penurunan zat réaktif asam thiobarbituric (TBARS) sareng ningkatkeun kagiatan antioksidan endogén.

 

antibakteri

Bakteria mangrupakeun mikroorganisme anu tiasa dipendakan ampir di mana waé. Aranjeunna tiasa mangpaat atanapi ngabahayakeun anu ngakibatkeun gangguan pneumonia sapertos, inféksi saluran kemih dina kasakit sanés. Sesamol ngagaduhan efek anti baktéri anu ngajantenkeun sanyawa mangpaat.

Studi parantos nunjukkeun kagiatan antimikrob sanyawa Sesamol ngalawan sababaraha patogen baktéri sareng jamur.

 

Anti radang

Peradangan nyaéta prosés mangpaat tina pertahanan awak ngalawan faktor asing sapertos inféksi, luka sareng racun anu aya dina panyembuhan. Nanging, peradangan kronis anu lumangsung nalika awak tetep dina kaayaan waspada ieu parantos tiasa mangaruhan pangaruh négatip ka awak.

Suplemén sesamol dipikanyaho ngagaduhan sipat anti radang anu berpotensi.

Dina hiji ulikan sareng beurit, suplemén Sesamol dilaporkeun pikeun ngirangan lipopolysaccharide sistemik (LPS) -kirangan radang paru-paru ngalambatkeun perambangan peradangan macrophage alveolar dina beurit. Sesamol nyababkeun panurunan dina tatu paru sareng busung.

 

Pangaruh antitumor

Tumor anu ngarujuk kana massa jaringan anu balukar tina tumuh sél teu normal (sél anu tumuwuh sareng awak teu kedah sareng teu sapertos sél normal aranjeunna henteu maot). Sanaos henteu sadayana tumor éta kanker, éta pantes pikeun ngaleungitkeun aranjeunna upami mungkin.

Sababaraha peneliti ngalaporkeun yén Sesamol ngagaduhan sababaraha efek anti kanker. Sesamol parantos nunjukkeun pikeun ngadorong apoptosis dina sagala rupa sél kanker.

Panaliti ilmiah nunjukkeun yén Sesamol ngakibatkeun induksi apoptosis dina sél kanker ati manusa ku ngaganggu poténsi mémbran, ku kituna disfungsi mitokondria.

 

nurunkeun tekanan darah

Tekanan darah tinggi mangrupikeun kaayaan umum anu tiasa nyababkeun gangguan sapertos panyakit kardiovaskular (CVD), panyakit ginjal sareng stroke.

Bukti anu dibentang dina rapat taunan Amérika Serikat Association nunjukkeun yén Sesamol ngagaduhan kamampuan pikeun nurunkeun tekanan darah. Panaliti ieu nyangking 133 awéwé sareng 195 lalaki kalayan hipertensi. Saatos ditumpukeun kana suplemén Sesamol salami genep puluh dinten, hartosna tekanan getih murag dina kisaran normal.

 

Sésamol (533-31-3) kagunaan?

  • Tinggi dina antioksidan
  • Boga sipat anti-radang anu kuat
  • Saé pikeun haté anjeun
  • Muga ngabantosan gula getih
  • Mungkin ngabantosan ngubaran rematik
  • Mungkin ngabantosan nyageurkeun tatu sareng kaduruk
  • Muga ngalindungan sinar UV
  • Sangkan ningkatkeun kualitas bobo.
  • Aplikasi topikal tiasa nulungan nyeri.
  • Mungkin ningkatkeun rambut rambut.

 

Sésamol (533-31-3) aplikasi

Sesamol mangrupikeun sanyawa organik alami anu mangrupikeun komponén tina minyak wijen. Sesamol parantos kapanggih janten antioksidan anu tiasa nyegah ngarusak minyak, sareng ngalindungan awak tina karusakan tina radikal gratis. Éta ogé tiasa nyegah karusakan minyak ku ngalaksanakeun antifungal. Minyak wijen dipaké dina ubar Ayurvedic sareng sesamol tiasa maénkeun peran konci dina widang tradisional ieu. Sesamol ngagaduhan sababaraha sipat farmakologis anu kalebet sipat anti-radang, antioksidan, sareng sipat neuroprotektif. Ramalan sesamol nawiskeun radioprotection sareng nyegah panyimpangan kromosom anu diinduksi radiasi dina limfosit getih manusa.

 

Sesamol bubuk pikeun diobral(Dimana Meuli bubuk Sesamol sacara ageung)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami minangka supplier bubuk Sesamol profésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu mandiri, pikeun mastikeun yén aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

[1] Joo Yeon Kim, Dong Seong Choi sareng Mun Yhung Jung "Kegiatan Antiphoto-oksidatif Sesamol dina Methylene Blue- sareng Chlorophyll-Sensitised Photo-oxidation of Oil" J. Agric. Dahareun Chem., 51 (11), 3460 -3465, 2003.

[2] Wynn, James P.; Kendrick, Andrew; Ratingu, Colin. "Sesamol salaku panghambat pertumbuhan sareng metabolisme lipid dina Mucor sirkinelloides ngalangkungan aksi kana énzim malic." Lipid (1997), 32 (6), 605-610.

[3] Ohsawa, Toshiko. "Sesamol sareng sesaminol salaku antioksidan." Industri Pangan Anyar (1991), 33 (6), 1-5.

 


Meunangkeun harga bulk