Bubuk litium orotate (5266-20-6)

April 7, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk orotat Lithium anu pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 2200kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Bubuk litium orotate (5266-20-6) video

 

Bubuk litium orotat Specifications

ngaran: Litium orotate
CAS: 5266-20-6
purity 98%
Formula Molekul: C5H3LIN2O4
Beurat molekul: 162.0297 g / mol
Ngalembereh Point: ≥300 ° C
Ngaran kimia: OROTIK ACID LITHIUM SALT MONOHYDRATE
sinonim: litium 2,6-dioksida-1,2,3,6-tetrahydropyrimidine-4-karboksilat; 4-Pyrimidinecarboxylic acid, 1,2,3,6-tetrahydro-2,6-dioxo-, uyah litium (1: 1)
InChI Key: IZJGDPULXXNWJP-UHFFFAOYSA-M
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Lotium orotate mangrupikeun zat anu diwangun ku litium (hiji logam alkali) sareng asam orotik (sanyawa nu alami sacara alami). Sadia dina suplemén suplemén dietary, litium orotate disebut salaku perlakuan alami pikeun sajumlah masalah kaséhatan méntal.
penampilan: bubuk bodas

 

Litium orotate (5266-20-6) Spéktrum NMR

Litium orotat (5266-20-6) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon bubuk Lithium orotate (5266-20-6)?

lithium orotate mangrupikeun suplemen litium dina kombinasi asam orotik sareng lithium, nguntungkeun pikeun gampang gangguan bipolar, mania, déprési, kahariwang, sareng kaséhatan otak, sareng sajabana Litium mangrupikeun unsur tilas anu alami anu teu tiasa aya nyalira, sareng éta kedah dina bentuk uyah sareng bahan-bahan sanés. Litium orotat mangrupikeun sanyawa litium anu populer di kalangan pangguna suplemén. Parantos aya sababaraha uyah litium di pasar, sapertos lithium aspartate, lithium carbonate, sareng lithium chloride, sareng sajabana. Tah, lithium orotate mangrupikeun hiji-hijina litium gizi pikeun suplemén diét.

 

Litium orotate (5266-20-6) mangpaat

Lotium orotate ogé parantos diusahakeun dina ngirangan nyeri tina migraine sareng sakit sirah klaster, cacah sél getih bodas, panyakit dorongan juvenil, alkoholisme sareng gangguan ati. Sareng ogé dilaporkeun yén pasien sareng myopia (nearsightedness) sareng glaucoma sering nyandak kauntungan tina dehidrasi saeutik tina litium dina panon, hasilna pamutahiran visi sareng pangirangan tekanan intraokular.

 

Litium orotate (5266-20-6) Mékanisme Lakuah?

Orotate litium ngaleupaskeun ion litium kana plasma sareng uteuk sapertos litium farmasi karbonat sareng citrate. Ieu leres-leres cara resep litium resep, sanaos henteu karacunan. Litium orotate sacara efektif ngucapkeunna teu bisa dipercaya ku bipolar ku kamekaran tina dua bahan kimia thrilling (dopamine sareng norepinephrine) kana sinaptosom. Synaptosom diperah ku saraf anu teu tiasa ngaleupaskeun hormon awak. Ieu tiasa ngabantosan individu pikeun tetep tenang sakali pasti aranjeunna moal. Litium ngaganggu sinyal antara diantara reséptor dopamin D2 dina uteuk. Dopamin anu diangkat nyababkeun jalmi-jalmi nindakkeun impulsif sareng aya kalana. Litium orotate, sitrat, karbonat ogé ngaleupaskeun sintésis glikogén kinase 3 (GSK-3) énzim penting dina réaksi sél ka seueur molekul signaling. Ku ngalereskeun D2 / GSK3 sinyal jalan mania dikurangan.

 

Litium orotate (5266-20-6) aplikasi

Lotium orotate mangrupikeun zat anu diwangun ku litium (hiji logam alkali) sareng asam orotik (sanyawa nu alami sacara alami). Sadia dina suplemén suplemén dietary, litium orotate disebut salaku perlakuan alami pikeun sajumlah masalah kaséhatan méntal.

 

 

Litium orotate bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk oridate Litium secara umum)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami minangka supplier bubuk Lithium profésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  • Gong R, Wang P, Dworkin L. Naon anu urang kedah terang ngeunaan pangaruh litium dina ginjal. Am J Physiol Renal Physiol. 2016; 311 (6): F1168-F1171.27122541
  • Heim W, Oelschläger H, Kreuter J, Müller-Oerlinghausen B. Pambébasan litium tina persiapan pelepasan anu dipikagaduh. Bandingkeun tujuh merek anu kadaptar. Pharmacopsychiatry. 1994; 27 (1): 27-31.8159780
  • Kling MA, Manowitz P, Pollack IW. Balukar otak sareng konsér litium sérum saatos injections akut litium karbonat sareng orotate. J Farmak Terboko. 1978; 30 (6): 368-370.26768