Mésér Resveratrol (501-36-0) Pabrikan - Cofttek

Resveratrol (501-36-0)

April 7, 2020

Resveratrol (ogé katelah SRT-501) mangrupikeun phytoalexin anu diturunkeun tina buah anggur sareng produk pangan anu sanés antioksidan sareng kagiatan chemopreventive poténsial. Resveratrol nyorong énzim fase-metabolizing fase II (kagiatan anti inisiasi);

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Video Resveratrol (501-36-0) video

 

Resveratrol Specifications

ngaran: Resveratrol
CAS: 501-36-0
purity 98%
Formula Molekul: C14H12O3
Beurat molekul: 228.24 g / mol
Ngalembereh Point: 261 mun 263 ° C
Ngaran kimia: (E) -5- (4-hydroxystyryl) benzene-1,3-diol
sinonim: trans-Resveratrol; SRT501; SRT-501; SRT 501; RM1812; RM-1812; RM 1812; CA1201; CA-1201; CA 1201; Resvida; Vineatrol 20M.
InChI Key: LUKBXSAWLPMMSZ-OWOJBTEDSA-N
Satengah hirup: 1-3 jam
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Resveratrol mangrupikeun bahan kimia anu kapanggih dina anggur beureum, kulit anggur beureum, jus anggur ungu, mulberi, sareng sajumlah kacang alit. Hal ieu dipaké salaku ubar. Resveratrol biasana dianggo pikeun koléstérol luhur, kanker, panyakit jantung, sareng seueur kaayaan anu sanésna.
penampilan: bubuk konéng lampu

 

Naon ari Resveratrol (501-36-0)?

Resveratrol (ogé katelah SRT-501) mangrupikeun phytoalexin anu diturunkeun tina buah anggur sareng produk pangan anu sanés antioksidan sareng kagiatan chemopreventive poténsial. Resveratrol nyorong énzim fase-metabolizing fase II (kagiatan anti inisiasi); mediasi épék anti-radang sareng ngahambat fungsi cyclooxygenase sareng hydroperoxidase (aktivitas anti promosi); sareng nyababkeun diferensiasi sél leukemia promyelocytic (kagiatan anti kemajuan), ku kituna nunjukkeun kagiatan dina tilu léngkah karsogogenesis. Agén ieu tiasa ngahambat aktivasina anu didorong TNF-Napp-kappaB ku cara dosis- sareng cara gumantungna waktos.

 

Manfaat Resveratrol (501-36-0)

Resveratrol parantos dipromosikeun ngagaduhan manéh kauntungan kaséhatan sapertos ngajagaan sistem jantung sareng sirkulasi, nurunkeun koléstérol, sareng ngajagi clots anu nyababkeun serangan jantung sareng stroke. Studi sato ngusulkeun yén éta tiasa nurunkeun kadar gula getih. Kusabab resveratrol dianggap antioksidan, éta sering dipromosikeun pikeun ngirangan kajadian tina sagala kanker. Studi sato ogé nyarankeun resveratrol tiasa nurunkeun tingkat plak otak dina panyawat Alzheimer. Resveratrol dianggap minangka suplemén diet.

 

Resveratrol (501-36-0) Mékanisme Lakuah?

Resveratrol ngajaga DNA sél. Mangrupikeun antioksidan anu kuat. Antioksidan tiasa ngabantosan karusakan sél anu disababkeun ku radikal bébas. Radikal bébas mangrupikeun atom anu teu stabil disababkeun ku polusi, sinar panonpoé sareng awak urang pembakaran alami gajih anu tiasa nyababkeun kanker, sepuh sareng degenerasi uteuk.

 

Resveratrol (501-36-0) aplikasi

Resveratrol (3,5,4'-trihydroxy-trans-stilbene) mangrupikeun sanyawa alami anu aya dina kulit anggur beureum, knotweed Jepang (polygonum cuspidatum), kacang, blueberry sareng sababaraha buah sanés. Mangrupikeun antioksidan anu kuat anu dihasilkeun ku sababaraha tutuwuhan pikeun ngajagaan aranjeunna tina setrés lingkungan. Antioksidan nétralisir radikal bébas, anu dipercaya janten sabab sepuh. Knotweed Jepang mangrupikeun sumber tutuwuhan kalayan eusi resveratrol anu pangluhurna.

 

Resveratrol bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Resveratrol secara umum)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami minangka supplier bubuk Resveratrol profésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman uji coba anu mandiri, pikeun mastikeun yén aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  1. Turan B, Tuncay E, Vassort G. Resveratrol sareng fungsina diabétes: fokus kana in vitro anyar sareng dina kajian vivo. J Bioenerg Biomembr. 2012 Apr; 44 (2): 281-96. Pariksa. PubMed PMID: 22437738.
  2. Whitlock NC, Baek SJ. Pangaruh antikanker tina resveratrol: modulasi faktor transkripsi. Kanker Nutr 2012; 64 (4): 493-502. Epub 2012 Apr 6. Review. PubMed PMID: 22482424; PubMed Tengah PMCID: PMC3349800.
  3. Juan ME, Alfaras I, Planas JM. Chemoprevention kanker colorectal ku trans-resveratrol. Farmakol Res. 2012 Jun; 65 (6): 584-91. Epub 2012 Mar 28. Review. PubMed PMID: 22465196.
  4. Top 6 Manfaat Kaséhatan suplemén Resveratrol