Pangalusna bubuk Olivetol (500-66-3) Produsén - Cofttek

Olivetol (500-66-3)

Bisa 7, 2021

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Olivetol pangsaéna di Cina. Pabrik urang gaduh sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 280kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Olivetol (500-66-3) Specifications

ngaran: Olivetol
CAS: 500-66-3
purity 98%
Formula Molekul: C11H16O2
Beurat molekul: 180.24 g / mol
Ngalembereh Point: 46-48 ° C (cahayana.)
Ngaran kimia: Olivetol (3,5-hidroksipentilbenzén)
sinonim: 5-PENTYLRESORCINOL;5-PENTYL 1,3-BENZENEDIOL;5-N-PENTYLRESORCINOL;5-AMYL RESORCINOL;3,5-dihydroxyamylbenzene;AURORA KA-7378;OLIVETOL;Olivetol(3,5-hydroxypentylbenzene)
InChI Key: IRMPFYJSHJGOPE-UHFFFAOYSA-N
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Bisa leyur dina cai (sabageanna salah), kloroform, sareng métanol.
Kaayaan Panyimpen: Dina gudang garing sareng ventilasi; ngajauhan cahaya panonpoe; nyegah seuneu; nyingkahan Uap.
aplikasi: Olivetol digunakeun salaku molekul template dina sintésis polimér anu dicitak molekular (MIP). Hal ieu ogé dianggo salaku inhibitor tina (S) -mephenytoin 4′-hydroxylase aktiviti rekombinan CYP2C19.
penampilan: ungu hérang nepi ka bubuk kristalin coklat

 

Olivetol (500-66-3) Spéktrum NMR

Olivetol (500-66-3)

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon Olivetol (500-66-3)?

Olivetol mangrupikeun sanyawa organik anu alami. Éta aya dina spésiés licénén anu tangtu sareng tiasa diékstrak kalayan gampang. 5-Pentylresorcinol ogé diproduksi ku sajumlah serangga, boh salaku pheromone, panolak atanapi antiseptik. Pabrik cannabis sacara internal ngahasilkeun asam oltolik (OLA) anu aya hubunganana, anu di hipotesis yén pabrik giliranana pikeun biosynthesize produk psikoaktif tetrahydrocannabinol (THC).

 

Olivetol (500-66-3) kauntungan

Mangpaat Olivetol pikeun jalma anu parantos ngécéskeun THC bakal kalebet tapi henteu diwatesan ku kajelasan pikiran, paningkatan paningalian, paningkatan pangabisa pikeun museurkeun, paningkatan katerampilan motor, sareng pangurangan dina gejala konsumsi THC sanés.

 

Olivetol (500-66-3) kagunaan

Olivetol digunakeun salaku molekul template dina sintésis polimér anu dicitak molekular (MIP). Hal ieu ogé dianggo salaku inhibitor tina (S) -mephenytoin 4′-hydroxylase aktiviti rekombinan CYP2C19.

Olivetol dianggo dina sagala rupa metode pikeun ngahasilkeun analog sintétis tina THC.full rujukan anu diperyogikeun] Salah sahiji metodeu sapertos kitu mangrupikeun réaksi kondensasi tina oltol sareng pulegone. Dina PiHKAL, Alexander Shulgin ngalaporkeun metode anu cruder ngahasilkeun produk anu sami ku mawa réaksi olivetol sareng minyak ésénsial dina ayana fosforil klorida.

 

Olivetol (500-66-3) aplikasi

  • Dipaké salaku industri farmasi.
  • Dipaké salaku panengah Organik.
  • Dianggo salaku tekad lipopolysaccharides, carrageenan sareng asam sialic.

 

Olivetol bubuk pikeun diobral(Dimana Meuli bubuk Olivetol sacara ageung)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun pemasok bubuk Olivetol propésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman pengujian anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di panjuru dunya.

 

Rujukan

[1] Attygalle dkk. (1989). Jurnal Ékologi Kimia. (15) 1: 317-28 ISSN 0098-0331 / 89 / 0100-0317506.00 / 0

[2] The Pherobase (Database pf pheromones and semiochemicals) .5-Pentylresorcinol. Dicandak 18 Januari 2014

[3] Raharjo, Tri J; Chang, Wen-Te; Choi, Young Hae; Peltenburg-Looman, Anja MG; Verpoorte, Robert (2004). "Olivetol salaku hasil tina sintétik polyketide inCannabis sativa L". Élmu Tutuwuhan. 166 (2): 381-5. doi: 1016 / j.plantsci.2003.09.027.

[4] Hassuni, kuring; Razxouk, H (2005). ”Olivetol: Konstituén tina lichen Evernia prunastri Ach. atanapi "oakmoss" ". Warta Fisik sareng Kimia. 26: 98-103.

[5] Stojanovic, Igor; Radulovic, Niko; Mitrovic, Tatjana; Stamenkovic, Slavisa; Stojanovic, Gordana (2011). ”Konstituén volatil tina lichens Parmeliaceae dipilih”. Jurnal ti Serbia Chemical Society. 76 (7): 987–94. doi: 2298 / JSC101004087S.

 


Meunangkeun harga bulk