8-O-métilurolithin A

September 8, 2021

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk 8-O-Methylurolithin pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 100kg.


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

8-O-methylurolithin A Spésifikasi

ngaran: 8-O-métilurolithin A
Ngaran kimia: Methylurolithin A.
CAS: 35233-17-1
Formula Kimia: C14H10O4
Beurat molekul: 242.227g
warna: Bubuk Konéng Ringan
Konci InChi: /
Kodeu SMILES: /
fungsi: 8-O-methylurolithin A ngagaduhan anti radang, anti oksidan, anti kanker, hipoglikemik sareng kagiatan biologis anu sanés.
aplikasi: 8-O-methylurolithin A parantos kabuktosan pikeun ngahancarkeun otofag mitokondria sareng ngabalikeun sepuh otot.
kaleyuran: Bisa leyur dina DMSO (3 mg / mL)
Temp neundeun: Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Kaayaan Pengiriman: Shipped handapeun hawa ambient sakumaha kimia non-picilakaeun. produk ieu cukup keur sababaraha minggu stabil salila pengiriman barang biasa na waktos spent di Adat istiadat.

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.