Natrium Citikolin Pangsaéna (33818-15-4) Pabrikan - Cofttek

Natrium Citikolin (33818-15-4)

Bisa 8, 2021

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Citicoline Sodium (CDP Choline Sodium) anu pangsaéna di Cina. Pabrik urang gaduh sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 220kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) Specifications

ngaran: Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)
CAS: 33818-15-4
purity 98%
Formula Molekul: C14H25N4NaO11P2
Beurat molekul: 510.308 g / mol
Ngalembereh Point: > 240 ° C
Ngaran kimia: Sodium Citicoline; Natrium Cdp-kolin
sinonim: Sodium [[(2S,3R,4S,5S)-5-(4-amino-2-oxopyrimidin-1-yl)-3,4-dihydroxyoxolan-2-yl]methoxy-oxidophosphoryl]2-(trimethylazaniumyl)ethyl phosphate
InChI Key: YWAFNFGRBBBSPD-KDVMHAGBSA-M
Satengah hirup: 56 jam
kaleyuran: Larut di DMSO, Cai (Rada)
Kaayaan Panyimpen: Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
aplikasi: Citicoline Sodium mangrupikeun agén neuroprotective sareng suplemén dietary
penampilan: bubuk padet bodas

 

Natrium Citicoline (33818-15-4) Spéktrum NMR

Sodium Citicoline (33818-15-4) Spéktrum NMR

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) ?

Citicoline Sodium (CDP-choline Sodium, cytidine 5'-diphosphocholine) bubuk mangrupikeun nutrisi leyur cai anu janten prékursor pikeun duanana kolin sareng sitidin dina jero otak (anu teras dirobih janten uridine). Pikeun manusa, Citicoline Sodium mangrupikeun nutrisi penting salaku peranna dina ngirangan résiko tabung saraf, panyakit ati lemak, sareng patologis sanésna parantos didokuméntasikeun. CDP-choline Sodium mangrupikeun salah sahiji tina tilu fosfolipid anu ngandung kolin anu tiasa dilengkepan ku lisan (anu dua deui nyaéta alfa-GPC sareng fosfatidilkolin).

 

Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) mangpaat

CDP-kolin ngaktifkeun biosintésis fosfolipid struktural dina mémbran neuron, ningkatkeun metabolisme otak sareng tindakan dina tingkat sababaraha rupa neurotransmitter. Ku kituna, éta parantos dibuktikeun sacara ékspériméntal yén CDP-kolin ningkatkeun tingkat noradrenalin sareng dopamin dina SSP.

suplement ieu catered arah ngahulag atawa nyampurkeun impairments memori pakait sareng sepuh alatan kanyataan yén duanana molekul éta confers anu neuroprotective sarta berpotensi ningkatkeun learning. Bari eta nembongan jadi leuwih éféktif batan fosfatidilkolin (PC) dina peran ieu, di bagian alatan ogé ngaronjatkeun sintésis PC dina uteuk, potency nyaeta rada comparable ka nu sahiji Alpha-GPC.

 

Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) kagunaan

CDP-kolin gaduh sababaraha kagunaan poténsial sanés dina hubungan kognisi. Ieu ilahar dianggo salaku panambah memori dina nonoman, tapi sanaos sababaraha studi rodénsia nunjukkeun yén ieu dimungkinkeun ku CDP-kolin lisan, teu aya studi manusa dina nonoman dina waktos ieu dina waktos. Hiji panilitian nyatet paningkatan perhatian kalayan dosis rendah CDP-kolin (anu kedah ditiru), sareng CDP-kolin tiasa ngagaduhan peran salaku sanyawa anti adiktif ngalawan duanana kokain sareng (bukti awal nunjukkeun) tuangeun ogé ..

 

Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) aplikasi

Bubuk Citicoline Sodium (CDP Choline Sodium) mangrupikeun agén neuroprotective. Éta tindakan ku ningkatkeun komunikasi sélulér, ngarangsang sintésis SAMe, sareng ningkatkeun metabolis glukosa. Bubuk Citicoline Sodium (CDP Choline Sodium) mangrupikeun nukléotida anu alami; panengah dina jalur utama biosintésis lésitin. Neuroprotective. Hal ieu digunakeun dina pengobatan stroke iskemik sareng trauma sirah. Produk Neuroprotective. Citicholine nunjukkeun épék pelindung dina iskemia cerebral, tatu otak traumatis, sareng gangguan ingetan. Nembe nunjukkeun kamampuan ngalawan pikun nalika dipasihkeun sareng AchEIs (sambetan Acetylcholinesterase). Ngagambarkeun Neuroprotective, aktivitas acnticonvulsant jeung pangaruh sedative dina dosis 150mg / kg dina beurit. Ditémbongkeun panyalindungan ngalawan kagorengan kognitif anu diinduksi ku aluminium dina beurit anu ngirangan tingkat glutamat anu luhur, oksidatif sareng NO produksi langkung ageung dina hippocampus.

 

Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) bubuk pikeun diobral

(Dimana Kanggo Mésér Natrium Citikolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) bubuk dina jumlah ageung)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami ahli Sodium Citolin (CDP Kolin Natrium)(33818-15-4) pamasok bubuk salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman pengujian anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di panjuru dunya.

 

Rujukan

[1] Tyurenkov IN, Kurkin DV, Bakulin DA, Volotova EV, Chafeev MA. [Aktivitas cerebroprotective of metformin, gosogliptin, citicoline sareng agonist GPR119 novel di ischemia cerebral handapeun eksperimen diabetes mellitus]. Zh Nevrol Psikhiatr Im SS Korsakova. 2017; 117 (12 Vyp. 2): 53-59. doi: 10.17116 / jnevro201711712253-59. Rusia. PubMed PMID: 29411746.

[2] Jiang JJ, Xie YM, Zhang Y, Zhang YK, Wang ZM, Han B. [Ciri-ciri pangobatan klinis suntikan Shuxuening dina pengobatan panalungtikan infarksi serebral dumasar kana pendaptaran]. Zhongguo Zhong Yao Za Zhi. 2016 Dec; 41 (24): 4516-4520. doi: 10.4268 / cjcmm20162407. Cina. PubMed PMID: 28936832.

[3] Liu Y, Wang J, Xu C, Chen Y, Yang J, Liu D, Niu H, Jiang Y, Yang S, Ying H. Éfisién produksi CDP-kolin-katalis multi-énzim didorong ku modul donor ATP. Microbiol Biotéhol. 2017 Pél; 101 (4): 1409-1417. doi: 10.1007 / s00253-016-7874-0. Epub 2016 Oct 13. PubMed PMID: 27738720.

[4] Giménez R, Raïch J, Aguilar J (Nov 1991). "Parobihan dina dopamin striatum otak sareng reséptor asetilkolin diinduksi ku perlakuan CDP-kolin kronis tina beurit sepuh". Jurnal Farmakologi Inggris. 104 (3): 575-8. doi: 1111 / j.1476-5381.1991.tb12471.x. PMC1908237PMID1839138.

[5] Tardner, P. (2020-08-30). "Pamakéan citicoline pikeun pengobatan turunna kognitif sareng gangguan kognitif: A meta-analysis literatur farmakologis • International Journal of Environmental Science & Technology". Jurnal Internasional Élmu Lingkungan & Téhnologi. Disalin 2020-08-31.

 


Meunangkeun harga bulk