Magnésium Taurat Pangsaéna (334824-43-0) Produsén - Cofttek

Magnésium Taurate (334824-43-0)

Bisa 8, 2021

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Magnesium Taurate pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 700kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Magnésium Taurate (334824-43-0) Specifications

ngaran: Magnésium Taurate
CAS: 334824-43-0
purity 98%
Formula Molekul: C4H12MgN2O6S2
Beurat molekul: 272.6 g / mol
Ngalembereh Point: sakitar 300 °
Ngaran kimia: Asam étanesulfonik, 2-aMino-, uyah MagnesiuM (2: 1)
sinonim: Magnesium Taurate; Asam étanesulfonik, 2-aMino-, uyah MagnesiuM (2: 1)
InChI Key: YZURQOBSFRVSEB-UHFFFAOYSA-L
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: N / A
Kaayaan Panyimpen: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap
aplikasi: Suplemén; Farmasi; Kaséhatan; Kosmétik;
penampilan: Bodas Pareum Bodas

 

Naon Magnésium Taurate (334824-43-0)?

Magnesium Taurate, ogé katelah Magnesium Taurinate, mangrupikeun komposisi sareng réaksi magnesium oksida sareng taurine. Magnesium mangrupikeun mineral macro-mineral pikeun manusa, sedengkeun taurine mangrupakeun asam amino anu penting pikeun uteuk sareng awak. Nalika Magnesium sareng Taurine digabungkeun pikeun ngajadikeun Magnesium Taurate, mangpaat kaasup ningkatkeun fungsi kognitif sareng ngajagi ngalawan panyakit kardiovaskular, migraines sareng déprési.

 

Magnésium Taurate (334824-43-0) mangpaat

Magrium taurine mangrupikeun kompleks magnesium sareng taurine, anu ngagaduhan manfaatan kaséhatan anu hébat dina kasehatan manusa sareng kagiatan mental.

  • Magnesium taurine sabagian mangpaat pikeun pencegahan panyakit kardiovaskular.
  • Magnesium taurine ogé tiasa ngabantosan nyegah migrain.
  • Magnesium taurine tiasa ngabantu ningkatkeun fungsi sareng mémori kognitif sacara umum.
  • Magnesium jeung taurine tiasa ningkatkeun sensitipitas insulin sareng ngaminimalkeun résiko komérsial mikrovaskular sareng makrovaskular diabetes.
  • Kadua magnesium sareng taurine gaduh pangaruh sedative sareng ngahambat éksistabilitas sél saraf sapanjang sistem saraf pusat.
  • Magrium taurine tiasa dianggo pikeun ngagentos gejala sapertos kaku / spasm, sclerosis gurat amyotrophic sareng fibromyalgia.
  • Magnesium taurine ngabantuan ningkatkeun insomnia sareng karesahan sacara umum
  • Magrium taurine tiasa dianggo pikeun ngubaran kakurangan magnesium.

 

Magnésium Taurate (334824-43-0) kagunaan?

Taurin mangrupikeun asam amino penting anu dianggo ku awak pikeun nyiptakeun bili, detoksifikasi ati, sareng ngadukung pencernaan. Éta ogé ngagaduhan fungsi khusus pikeun dilakukeun sareng magnésium anu ngajantenkeun aranjeunna kombinasi anu sampurna pikeun suplemén unggal dinten.

Magnesium taurate ngandung asam amino taurin. Panilitian nunjukkeun yén asupan taurin sareng magnesium anu cekap ngagaduhan peran pikeun ngatur gula getih. Janten, bentuk khusus ieu tiasa ngamajukeun kadar gula getih anu séhat. Magnésium sareng taurin ogé ngadukung tekanan getih anu séhat.

 

Magnésium Taurate (334824-43-0) aplikasi

Magnesium taurate umumna dipikanyaho salaku asam amino henteu penting pikeun mamalia.

Magnesium taurate loba dipaké dina dahareun orok, inuman dikuatkeun énergi sareng panganan piaraan, dimana sintésis Taurine teu cekap sareng supplenmentation dietray diwajibkeun.

 

Magnésium Taurate bubuk pikeun diobral(Dimana Meuli bubuk Magnesium Taurate sacara ageung)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun pemasok bubuk Magnesium Taurate propésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga kalapa, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman pengujian anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di panjuru dunya.

 

Rujukan

[1] Tanret MC. Sur une base nouvelle retiree du ngepung ergote, l 'ergothioneine. Compt Rende. 1909; 49: 22-224.

[2] Shrivastava P, Choudhary R, ​​Nirmalkar U, Singh A, Shree J, Vishwakarma PK, Bodakhe SH. Magnesium taurate attenuates kamajuan hiperténsi sareng kardiotoxicity ngalawan kadmium klorida-beusi katurunan albino hipertensi. J Tradit Lengkep Med. 2018 Jun 2; 9 (2): 119-123. doi: 10.1016 / j.jtcme.2017.06.010. eCollection 2019 Apr. PMID: 30963046.PMCID: PMC6435948.

[3] Choudhary Sunda, Bodakhe SH. Magrium taurate nyegah katarakactogenesis ku jalan ngalereskeun karusakan oksidatif lentikular sareng fungsi ATPase di kadmium klorida anu didorong ku ékspérimén hipertensi hipertensi. Ahli Farmak Biomed. 2016 Dec; 84: 836-844. doi: 10.1016 / j.biopha.2016.10.012. Epub 2016 Oct 8. PMID: 27728893.

[4] Bo S, Pisu E. Peran magnesium diet dina pencegahan panyakit kardiovaskular, sensitipitas insulin sareng diabetes. Curr Opin Lipidol. 2008; 19 (1): 50e56.

[5] Choudhary Sunda, Bodakhe SH. Magrium taurate nyegah katarakactogenesis ku jalan ngalereskeun karusakan oksidatif lentikular sareng fungsi ATPase di kadmium klorida anu didorong ku ékspérimén hipertensi hipertensi. Farmakoter Biomed, 2016; 84: 836e844.

[6] Agarwal R, Iezhitsa I, Awaludin NA, Ahmad Fisol NF, Bakar NS, Agarwal P, Abdul Rahman TH, Spasov A, Ozerov A, Mohamed Ahmed Salama MS, Mohd Ismail N (2013). "Pangaruh magnésium taurate dina awal sareng kamajuan katarak eksperimen anu diinduksi galaktosa: in vivo sareng in vitro evaluasi". Panilitian Panon Ékspérimén. 110: 35-43. doi: 10.1016 / j.exer.2013.02.011. PMID 23428743. Duanana kajian vivo sareng in vitro nunjukkeun yén pangobatan kalayan magnésium taurate nunda awal sareng kamajuan katarak dina beurit galactose fed ku mulangkeun régénsi lensa Ca (2 +) / Mg (2+) sareng status redoks lensa.