Alpha-GPC (28319-77-9) Pabrik pabrik pabrik

Alfa-GPC (28319-77-9)

April 7, 2020

Alpha GPC (alpha glycerophosphocholine), sapertos citicoline, tiasa ogé ngabantosan kagiatan neuroprotective. Sanyawa sanyawa diwangun tina glikerofosfat sareng kolin.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Pidéo Alpha GPC (28319-77-9)

 

alfa GPC Specifications

 

ngaran: alfa GPC
CAS: 28319-77-9
purity 50% bubuk non-hygroscopic ; 50% & 99% bubuk ; 85% cair
Formula Molekul: C8H20NO6P
Beurat molekul: 257.223 g / mol
Ngalembereh Point: 142.5-143 ° C
Ngaran kimia: Alpha GPC; Kolin Alfoscerat; Alpha Glycerylphosporylcholine
sinonim: (R) -2,3-dihydroxypropyl (2- (trimethylammonio) étil) fosfat; sn-Glycero-3-phosphocholine
InChI Key: SUHOQUVVVLNYQR-MRVPVSSYSA-N
Satengah hirup: jam 4-6
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Alpha GPC (Choline Alfoscerate) mangrupikeun fosfolipid; prékursor dina biosintésis kolin sareng panengah dina jalur katabolik tina fosfatidilcholine. Alpha GPC dianggo salaku Nootropic.
penampilan: bubuk bodas

 

Naon éta Alpha GPC (28319-77-9)?

Alpha GPC (alpha glycerophosphocholine), sapertos citicoline, tiasa ogé ngabantosan kagiatan neuroprotective. Sanyawa sanyawa diwangun tina glikerofosfat sareng kolin. Alpha GPC mangrupakeun sanyawa alami anu ogé tiasa didamel sagampil sareng nootropics sanés. Alfa GPC damel gancang sareng ngabantosan ngalamun kolin kana uteuk sareng saleresna ningkatkeun produksi acetylcholine sareng sél membran fosfolipid. Éta kamungkinan sanyawa panginten tiasa ningkatkeun sékrési dopamin sareng kalsium.

 

Kauntungan Alpha GPC (28319-77-9)

Alfa GPC mawa sababaraha kamungkinan mangpaat, salah sahiji anu paling penting nyaéta kamungkinan ningkatkeun kaséhatan uteuk sareng kognisi. Mungkin tiasa pikeun Alpha GPC pikeun ningkatkeun formasi mémori sareng ningkatkeun kamampuan diajar. Kamungkinan ningkatkeun memori anu mungkin tina alpha GPC tiasa leres-leres malikeun mémori, tapi ngan ukur dina kaayaan anu tangtu. Alpha GPC ogé tiasa ngumpulkeun tingkat dopamin, anu mangpaat kauntungan otak sacara signifikan.

Alpha GPC mangrupikeun métabolit fosfolipid anu leyur dina cai anu janten prékursor pikeun biosintésis asetilkolin (ACh) sareng fosfatidilkolin (PC) dina saluruh awak. Kusabab profil kagiatanana sareng kamampuanna nyebrang panghalang otak-otak, éta sigana mangrupikeun sanyawa cholinergic anu paling épéktip, upami dibandingkeun sareng kolin sareng CDP-kolin, sareng ditoleransi kalayan saé. Panilitian nunjukkeun yén alfa-GPC ngadukung seueur kalungguhan dina CNS kalebet: réspon stimulus indrawi, ngadukung pembelajaran sareng mémori, sareng tiasa berperan dina wanda séhat. Kusabab penyediaan glycerophosphate, alpha-GPC ogé nembongan ngadukung struktur sareng fungsi jaringan saraf sareng mémbran sélulér, sareng tiasa ngagaduhan peran dina ngadukung fungsi otak séhat nalika pulih tatu.

 

alfa GPC (28319-77-9) Mekanisme Ngeunaan?

Alpha GPC nyorong sistem kolinergic anu ngurus aspék kognitif sapertos émutan memori sareng pamikiran. Éta mangrupikeun sumber tina kolin anu dipikaresep salaku prékursor kana acetylcholine neurotransmitter.

Acetylcholine kapanggih sacara lega sapanjang uteuk sareng awak sareng tanggung jawab pikeun seueur pesen kimia anu kami kirim sareng katampi. Sareng éta wasvery dipikanyaho pikeun diajar ogé pikeun kontraksi otot sahingga ngabentuk tautan otak-bram. Alpha GPC kerja gancang sareng ngabantosan nganteurkeun kolin kana uteuk sareng saleresna ningkatkeun produksi acetylcholine. Ku nyayogikeun uteuk anjeun ka kolin langkung seueur anu tiasa ngarobih éta ka acetylcholine sareng nyumbang kana host épék hilir. Utamina, acetylcholine dianggo ku hippocampus kanggo nyiptakeun kenangan.

Acetylcholine dianggo dina sababaraha cara pikeun ngadukung mémori damel anjeun. Éta ogé tiasa ningkatkeun kaahlian linguistik anjeun, kapasitas anjeun pikeun nalar sareng nganggo logika, ogé kreativitas anjeun. Sarua ogé penting pikeun mémori, koordinasi, sareng mobilitas. Tingkat tingkat neurotransmitter ieu naturaldecline kalayan umur. Pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan bahan kimia otak ieu sayogi pikeun nyumponan tungtutan kagiatan kognitif anjeun, anjeun kedah tetep level.

 

alfa GPC (28319-77-9) Aplikasi

Alpha-GPC mangrupikeun bahan kimia anu dileupaskeun nalika asam lemak anu dipendakan dina kécap sareng pepelakan séjén diroboh. Hal ieu dipaké salaku ubar.

Di Éropa alpha-GPC mangrupikeun pangobatan resep kanggo pengobatan panyakit Alzheimer. Ieu sayogi dina dua bentuk; hiji dicandak ku sungut, sareng anu sanésna dirilis salaku anu ditembak. Di Amérika Serikat alpha-GPC ngan sayogi salaku suplemén pikeun dietary, kalolobaan dina produk dipromosikeun pikeun ningkatkeun mémori.

Panggunaan sanés pikeun alfa-GPC kalebet pengobatan rupa-rupa pikun, stroke, sareng "mini-stroke" (serangan iskemia fana, TIA). Alpha-GPC ogé dianggo pikeun ningkatkeun mémori, kaahlian pamikiran, sareng diajar.

 

alfa GPC bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Alfa GPC secara umum

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk Alpha GPC sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu mandiri, pikeun mastikeun yén aman pikeun ngonsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  • Ricci A, Bronzetti E, Vega JA, Amenta F. Oral kolin alfoscerate counteract umur-gumantung leungitna serat mossy dina beurit hippocampus. Mech Aging Dev. 1992; 66 (1): 81-91. PubMed PMID: 1340517.
  • Amenta F, Ferrante F, Vega JA, Zaccheo D. Jangka panjang perawatan alfoscerat kolin jangka panjang parantos parobahan umur microanatomical dina otak beurit. Prog Neuropsychopharmacol Biol Psychiatry. 1994 Sep; 18 (5): 915-24. PubMed PMID: 7972861.
  • Amenta F, Del Valle M, Vega JA, Zaccheo D. Parobihan struktural anu aya hubunganana dina beurit cerebellar korteks: pangaruh tina perlakuan alfoscerat kolin. Mech Aging Dev. 1991 Désémber 2; 61 (2): 173-86. PubMed PMID: 1824122.