Bubuk Alpha GPC (28319-77-9)

April 7, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Alpha GPC pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 3000kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Pidéo Alpha GPC (28319-77-9)

 

bubuk alfa GPC Specifications

ngaran: alfa GPC
CAS: 28319-77-9
purity 50% bubuk non-hygroscopic ; 50% & 99% bubuk ; 85% cair
Formula Molekul: C8H20NO6P
Beurat molekul: 257.223 g / mol
Ngalembereh Point: 142.5-143 ° C
Ngaran kimia: Alpha GPC; Kolin Alfoscerat; Alpha Glycerylphosporylcholine
sinonim: (R) -2,3-dihydroxypropyl (2- (trimethylammonio) étil) fosfat; sn-Glycero-3-phosphocholine
InChI Key: SUHOQUVVVLNYQR-MRVPVSSYSA-N
Satengah hirup: jam 4-6
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Alpha GPC (Choline Alfoscerate) mangrupikeun fosfolipid; prékursor dina biosintésis kolin sareng panengah dina jalur katabolik tina fosfatidilcholine. Alpha GPC dianggo salaku Nootropic.
penampilan: bubuk bodas

 

Naon éta Alpha GPC (28319-77-9)?

Alpha GPC mangrupikeun Sanyawa Nootropic anu dipikaterang ningkatkeun kinerja fisik sareng ningkatkeun fungsi otak. Alpha gpc nootropic janten salah sahiji sumber kolin anu paling épéktip; anu gunana dina awak urang, sabab éta dipaké pikeun nyieun neurotransmitter anu ngabantosan ingetan sareng kontraksi otot.

Alpha GPC cukup kuat pikeun dipaké salaku ubar, tapi cukup lembut pikeun dipaké salaku suplemén. Éta dipikaterang pikeun ningkatkeun mémori sareng kaluaran kakuatan otak. Saatos ieu, éta ditingali salaku suplemén dietary anu ngajangjikeun pisan pikeun atlit, sareng saha waé anu hoyong ngadukung uteukna sakaligus ngabina kakuatan fisikna.

 

Kauntungan Alpha GPC (28319-77-9)

Éta ngaronjatkeun fungsi uteuk

Nootropic otak alfa dipikanyaho ku pamutahiran kognitif kusabab kamampuan na pikeun ngahontal uteuk, anu dilakukeun ku bentuk kolin na. Kaseueuran Alpha GPC nganggo fokus dina pikiran sareng otot. Tinjauan nootropic alpha otak anu dipasang dina online ku pangguna anu ngalaman ngabuktikeun yén ubar ieu mangrupikeun kedah ka saha waé anu hoyong ningkatkeun fungsi utami na.

 

Éta bisa ningkatkeun kinerja fisik

Studi parantos netepkeun yén hormon pertumbuhan alfa gpc mujarab pikeun ningkatkeun produksi kakuatan awak anu langkung handap saatos genep dinten suplemén. Ku alatan éta, peminat kabugaran sareng atlit tiasa mikirkeun nambihan bubuk Alpha GPC pikeun dietna pikeun ningkatkeun kamampuan otot sareng ningkatkeun kakuatan isometricna. Rezim alfa gpc pra latihan parantos kabuktosan nyandak pagelaran fisik dina tingkat anu anyar diantara seueur pamuda sukan.

 

Ieu tiasa ningkatkeun kaahlian intelektual

Ngembangkeun studi ngajukeun yén nyandak 1200 mg otak Alpha nootropic per dinten sacara bermakna ningkatkeun kamampuan inteléktual dina penderita Alzheimer dina 3 dugi 6 bulan pangobatan. Éta ogé yakin yén nyandak 1000 mg Alpha GPC unggal dinten salaku makéna ngabantosan ningkatkeun gejala pikun vaskular. Dopamin Alpha gpc ogé ningkatkeun wanda sabar, tingkah laku, sareng katerampilan intelektual.

 

Éta mantuan ngabantosan penderita stroke

Pasién anu nyerang serangan iskemik fana (TIA) sareng anu nampi alfa GPC sateuacan sarat 10 dinten parantos mendakan pemulihan anu langkung saé. Panaliti nunjukkeun yén pasien anu ngagaduhan 1200 mg suntikan Alpha GPC sadinten kanggo periode 28 dinten, dituturkeun ku dosis Alpha GPC lisan tilu kali sadinten salami 6 bulan, ngagaduhan kasempatan tiasa pulih sacara intelektual.

 

alfa GPC (28319-77-9) ngagunakeun?

Bubuk Alpha GPC, ogé katelah Kolin Alfoscerate sareng L-Alpha glycerylphosphorylcholine, mangrupikeun komponén PHOSPHATIDYLCHOLINES atanapi LECithINS, anu dua gugus hidroksi GLYCEROL ésterifikasi ku asam lemak. Kolin Alfoscerat mangrupikeun prékursor dina biosintésis fosfolipid otak sareng ningkatkeun bioavailabilitas kolin dina jaringan saraf. Kolin Alfoscerate digunakeun dina pengobatan Panyakit Alzheimer sareng pikun anu sanés.

Bubuk Alpha GPC atanapi Alpha Glycerylphosphorylcholine anu ogé disebut Choline Alfoscerate, mangrupikeun salah sahiji seueur variasi suplemén kolin anu aya ayeuna. AlphaGPC mangrupikeun sumber kolin anu populér sareng mujarab sareng gaduh properti anu unik pikeun nyebrang panghalang otak getih kalayan gampang, sahingga ngahasilkeun hasil anu langkung gancang langkung gancang. Ditanokkeun tina lecithin kécap sareng dianggap salah sahiji sumber kolin anu pangsaéna dina dinten ieu. Salaku suplemén, jajaran nootrop Alpha GPC salaku salah sahiji suplemén luhur anjeun tiasa nyandak pikeun uteuk anjeun. Pangalaman Alpha GPC parantos nunjukkeun salah sahiji uji coba anu dikawasa ku sakumna kelompok dewasa anu ngora, dosis poéan 1200 mg ningkat sareng émut kenangan langsung. Dina percobaan umur yuswa sareng manula, suplemén ningkat waktos réaksi. Panalitian pasien langkung lami kalayan pikun vaskular, Alpha GPChelped ningkatkeun kognisi, sareng ngirangan kabingungan sareng karesep.

 

alfa GPC (28319-77-9) dosis

Dosis Alpha GPC béda ti hiji jalma ka hareup, gumantung kana tujuanna nyandak éta. Nanging, dina hal-hal éta, dosis Alpha GPC anu disarankeun pikeun rata-rata jalmi sakitar tina 300 miligram ka 600 miligram.

Nanging, pikeun atlit, dosis bakuna nyaéta 600mg. Ieu kusabab aranjeunna ngiringan sékrési hormon kamekaran, ningkatkeun tingkat énergi sareng otot langkung kuat.

Jalma anu ngalaman gejala turunna kognitif gaduh dosis Alpha GPC anu sanés. Dosis aranjeunna dibagi kana tilu dosis anu misah masing-masing 400mg, sahingga jumlahna 1200mgs per dinten.

Panaliti nunjukkeun yén administrasi lisan tina Alpha GPC paling efektif nalika dilaksanakeun dina dosis sakitar 300miligrams ka 600 miligram. Disarankeun pikeun jalma nyandak suplemén pikeun kahiji kalina pikeun ngamimitian sareng dosis 300-600 sateuacan nyandak dosis anu langkung luhur.

Pikeun dewasa, anu disarankan ku cumulative Alpha GPC dosis dosis dina dinten nyaéta 300-1200mg, langkung hadé dilaksanakeun dina hiji atanapi dua dosis. Nyandak suplemén dina dosis anu disarankeun penting pisan pikeun kasalametan anjeun. Salian ti éta, suplemén langkung efektif lamun dosis anu ditangtoskeun dipatuhi.

 

alfa GPC bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Alfa GPC secara umum

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier bubuk Alpha GPC sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kompetitif, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman uji coba anu mandiri, pikeun mastikeun yén aman pikeun ngonsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  • Ricci A, Bronzetti E, Vega JA, Amenta F. Oral kolin alfoscerate counteract umur-gumantung leungitna serat mossy dina beurit hippocampus. Mech Aging Dev. 1992; 66 (1): 81-91. PubMed PMID: 1340517.
  • Amenta F, Ferrante F, Vega JA, Zaccheo D. Jangka panjang perawatan alfoscerat kolin jangka panjang parantos parobahan umur microanatomical dina otak beurit. Prog Neuropsychopharmacol Biol Psychiatry. 1994 Sep; 18 (5): 915-24. PubMed PMID: 7972861.
  • Amenta F, Del Valle M, Vega JA, Zaccheo D. Parobihan struktural anu aya hubunganana dina beurit cerebellar korteks: pangaruh tina perlakuan alfoscerat kolin. Mech Aging Dev. 1991 Désémber 2; 61 (2): 173-86. PubMed PMID: 1824122.