Nicotinamide Riboside Chloride (NR) (23111-00-4) Pabrikan - Cofttek

Nicotinamide Riboside Chloride (NR) (23111-00-4)

April 7, 2020

Nikotinamide ribosida, ogé katelah NR sareng SRT647, mangrupikeun bentuk pyridine-nukleosida tina vitamin B3 anu fungsina pikeun dinototorid adénin nikotinamide atanapi NAD +. Blok NR degenerasi akar dorsal rusak ganglion neuron ex vivo sareng ngajagaan ngalawan karungu dédéngéan anu didorong dina beurit hirup.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

 

Nicotinamide Riboside Chloride (NR) (23111-00-4) pidéo

 

Nicotinamide Riboside Chloride (NR) Specifications

ngaran: Nicotinamide Riboside Chloride (NR)
CAS: 23111-00-4
purity 98%
Formula Molekul: C11H15ClN2O5
Beurat molekul: 290.7 g / mol
Ngalembereh Point: 115-125 ℃
Ngaran kimia: 3-carbamoyl-1-((3R,4S,5R)-3,4-dihydroxy-5-(hydroxymethyl)tetrahydrofuran-2-yl)pyridin-1-ium chloride
sinonim: Nicosinamide ribosida; SRT647; SRT-647; SRT 647; Nicotinamide Riboside Triflate, campuran α / β
InChI Key: YABIFCKURFRPPO-FSDYPCQHSA-N
Satengah hirup: jam 2.7
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Nikotinamide ribosida diklaim janten bentuk pyridine-nukleosida bentuk anyar vitamin B₃ anu fungsina jadi dinototorid adénin nikotinamide atanapi NAD +.
penampilan: Bubuk Bodas nepi ka bubuk Kuning Pula

 

Naon Nicotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4?

Nikotinamide ribosida, ogé katelah NR sareng SRT647, mangrupikeun bentuk pyridine-nukleosida tina vitamin B3 anu fungsina pikeun dinototorid adénin nikotinamide atanapi NAD +. Blok NR degenerasi akar dorsal rusak ganglion neuron ex vivo sareng ngajagaan ngalawan karungu dédéngéan anu didorong dina beurit hirup. Nikotinamide ribosida nyegah otot, saraf saraf sareng melanocyte. Ngaronjatkeun regenerasi otot dina beurit parantos diperhatikeun saatos perawatan ku nikotinamide ribosida, nyababkeun spekulasi yén éta tiasa ningkatkeun regenerasi organ-organ sapertos ati, ginjal, sareng manah. Nikotinamide ribosida ogé nurunkeun glukosa getih sareng ati lemak dina prediabetic sareng jinis 2 modél diabetes bari nyegah ngembangkeun neuropathy periferal diabetes. Catetan: campuran Nicotinamide Riboside nyaéta campuran α / β.

 

 

Nikotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4

Nukosotida Nikotinamida mangrupikeun prékursor tina dinotoksida adénin nikotinamide (NAD) sareng ngagambarkeun sumber vitamin B3. Panaliti anyar nembé nunjukkeun yén nyandak jumlah langkung ageung nukléotida nukléotida sacara alami anu aya dina katuangan tiasa nyayogikeun kauntungan kaséhatan anyar. Salaku conto, nukleotamida nikotinamida parantos implikasi dina ningkatkeun konsentrasi NAD jaringan sareng mendorong sensitipitas insulin ogé ningkatkeun fungsi sirtuin. Kamampuhan pikeun ningkatkeun produksi NAD nunjukkeun yén nukléotida nikotinamida ogé tiasa ningkatkeun kasehatan mitochondrial, merangsang fungsi mitokondria, sareng nyababkeun produksi mitochondria anyar. Panaliti sanés nganggo nukléotamin nukléotida dina modél panyakit Alzheimer parantos nunjukkeun yén molekulasi bioavailable ka uteuk sareng nyayogikeun neuroprotection ku merangsang sintésis NAD otak.

Nicotinamide Riboside Chloride ogé tiasa Ngurangan beurat: Panilitian parantos nunjukkeun yén ku cara ningkatkeun metabolisme énergi, anjeun sacara efektif tiasa ngirangan diet gajih tinggi anu ngainduksi penambahan beurat. Dina raraga ngaévaluasi mékanisme ribosa nikotinamida tina NR ngiringan ngirangan beurat badan, panaliti ngukur fungsi mitokondria ati pakait sareng asupan kalori, kagiatan, kalori, kuriling pinggang, tingkat metabolisme istirahat, komposisi awak, kasabaran glukosa, sénsitip insulin sareng sababaraha biokimia sareng metabolomik parameter. Data ieu sareng mékanisme penurunan beurat énggal ku malabsorption, ékskrési spidol biologis pikeun nyukcruk. Panaliti ngalaporkeun yén beurit tuang suplemén nikotinamid nikotinamid sacara signifikan langkung gampang kaleungitan beurat relatif ka beurit anu henteu ngalengkepan nikotinamida

 

 

Nicotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4 Mékanisme Lakuah?

Nukleosida Nicotinamide Riboside Chloride (NR) mangrupikeun miheulaan tina nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) sareng ngagambarkeun sumber vitamin B3. Panilitian anyar nunjukkeun yén nyandak sajumlah langkung seueur nukleosida nikotinamida sacara alami aya dina tuangeun tiasa nyayogikeun manpaat kaséhatan anu énggal. Salaku conto, inti nukléotid nikotinamida parantos kairut dina ningkatkeun konsentrasi NAD jaringan sareng nyababkeun sensitipitas insulin ogé ningkatkeun fungsi sirtuin. Kamampuh na pikeun ningkatkeun produksi NAD nunjukkeun yén nukleosid nikotinamida ogé tiasa ningkatkeun kasihatan mitokondria, ngarangsang fungsi mitokondria, sareng nyababkeun produksi mitokondria énggal. Panilitian sanés anu nganggo nukleosam nikotinamida dina modél panyakit Alzheimer parantos nunjukkeun yén molekulna tiasa aya dina otak sareng tiasa nyayogikeun neuroprotection ku stimulasi otak NAD

 

 

Nicotinamide Riboside Chloride (NR) CAS 23111-00-4 aplikasi

Studi preclinical nunjukkeun yén tambahan tulang rusuk nikotinamida henteu ngan ukur bisa ningkatkeun tingkat NAD + sacara aman, tapi ogé maksimalkeun panggunaan NAD + dina manusa, anu henteu mungkin kalayan vitamin B3.Studies anu sanés nunjukkeun yén sakali tulang rusuk nikotinamida muncul dina sél. awak gancang ngajantenkeun kana NAD +. NAD ieu + teras merangsang prosés introsélular ti awal produksi énérgi ku mitokondria

Nikotinamide Riboside Chloride tiasa ningkatkeun fungsi mitokondria, anu dipidangkeun pikeun ningkatkeun ekspresi protéin ranté transportasi mitochondrial, ningkatkeun poténsi mémbran mitochondrial, sareng ningkatkeun tingkat réspirasi oksidatif sareng tingkat ATP intracellular. Ieu tiasa dibarengan ku tingkat regenerasi mitokondria anu langkung luhur. Fungsi mitokondria turun nalika urang umur, sareng ieu mangrupikeun tanda sepuh sél sirung anu urang mendakan. NR tiasa ningkatkeun fungsi mitokondria sareng ngahambat dina senénna sél sél.

 

Nicotinamide Riboside Chloride (NR) bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Nicotinamide Riboside Chloride (NR) sacara seueur)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

 

Kami mangrupikeun supplier bubuk Nicotinamide Riboside Chloride (NR) sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga saing, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman ketat, uji coba mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  • Chi Y, Sauve AA. Nicotinamide riboside, hiji nutrisi renik dina dahareun, mangrupikeun vitamin B3 anu épék dina métabolisme énergi sareng neuroprotection. Curr Opin Clin Nutr Metab Clin. 2013 Nov; 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. Pariksa. PubMed PMID: 24071780.
  • Bogan KL, Brenner C. Asam Nikotinik, nikotinamide, sareng ribosida nikotinamida: evaluasi molekular tina vitamin NAD + prékursor dina gizi manusa. Annu Rev Nutr. 2008; 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. Pariksa. PubMed PMID: 18429699.
  • Ghanta S, Grossmann RE, Brenner C. asetilasi protéin Mitochondrial salaku sél-intrinsik, supir évolusi panyimpen lemak: logika kimia sareng metabolik tina modifikasi acetyl-lysine. Krit Rev Biochem Mol Biol. 2013 Nov-Dec; 48 (6): 561-74. doi: 10.3109 / 10409238.2013.838204. Pariksa. PubMed PMID: 24050258; PubMed Pusat PMCID: PMC4113336.
  • Sagala Anu Anjeun Kedah Anget Ngeunaan Nicotinamide Riboside Chloride