Bubuk NR Pangsaéna (23111-00-4) Pabrikan & Pabrik Cina

Bubuk NR (23111-00-4)

April 7, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Nicotinamide Riboside Chloride pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 2100kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

 

Bubuk NR (23111-00-4) pidéo

 

Nikotinamide Riboside Klorida (NR) Specifications

ngaran: Nicotinamide Riboside Chloride (NR)
CAS: 23111-00-4
purity 98%
Formula Molekul: C11H15ClN2O5
Beurat molekul: 290.7 g / mol
Ngalembereh Point: 115-125 ℃
Ngaran kimia: 3-carbamoyl-1-((3R,4S,5R)-3,4-dihydroxy-5-(hydroxymethyl)tetrahydrofuran-2-yl)pyridin-1-ium chloride
sinonim: Nicosinamide ribosida; SRT647; SRT-647; SRT 647; Nicotinamide Riboside Triflate, campuran α / β
InChI Key: YABIFCKURFRPPO-FSDYPCQHSA-N
Satengah hirup: jam 2.7
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Nikotinamide ribosida diklaim janten bentuk pyridine-nukleosida bentuk anyar vitamin B₃ anu fungsina jadi dinototorid adénin nikotinamide atanapi NAD +.
penampilan: Bubuk Bodas nepi ka bubuk Kuning Pula

 

Klorida Nicotinamide Riboside

Awak manusa mangrupikeun struktur kompléks anu diwangun ku sél, jaringan, sareng sistem organ. Cara damel sél sareng jaringan anu leres dina awak diatur sareng dibantosan ku sababaraha rupa kimia, énzim, sareng nutrisi. Sababaraha tina ieu awak tiasa ngadamel dirina, sareng aya anu kedah dikonsumsi. Maka, nutrisi ieu aya dina bentuk diet sareng suplemén. Salah sahiji komponén ieu anu tiasa ngabantosan dudung sareng ngatur awak disebat nicotinamide riboside klorida (NR). Éta ngabantosan pikeun ningkatkeun jumlah nikotinamid adénin dinucleotide (NAD +) dina awak.

 

Naon anu dilakukeun Nicotinamide Riboside Chloride?

Nicotinamide Riboside Chloride, disebut ogé NR, mangrupikeun nukleosida piridin tina vitamin B3. Gawéna salaku tipayun pikeun nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +). Éta sayogi salaku bubuk bodas konéng bodas dugi ka bulak. Mangrupikeun salah sahiji prékursor NAD + anu paling ditaliti sabab ngagaduhan seueur manpaat kaséhatan. 

NAD + parantos dikaitkeun janten salah sahiji komponén perdana anu dianggo dina mékanisme homeostasis anu béda dina awak. Éta tiasa ngabantosan ngajaga awak séhat, ningkatkeun umur sél, ngabantosan ngalaksanakeun sababaraha kagiatan metabolisme sareng ngabantosan dina ngarawat sababaraha patofisiologi dina awak. 

Bubuk NR parantos nunjukkeun efisiensi salaku perlakuan anu ningkat dina sababaraha panyakit. Dina dosis anu luhur, NR tiasa ngubaran kaayaan sapertos panyawat kardiovaskular, panyakit neurodegenerative, panyawat muskuloskeletal, sareng gangguan metabolik. NR ogé kabuktosanan nyangsang sepuh sél sareng manjangkeun umur aranjeunna. Éta aya dina produk pangan sapertos lauk, hayam, endog, susu, sareng séréal. 

 

Naon anu dilakukeun Nicotinamide Riboside Chloride?

Pikeun ngartos naon anu dilakukeun nikotinamida riboside klorida, urang kedah ngartos heula nikotinamide adénin dinucleotide atanapi NAD +. 

NAD + mangrupikeun koénzim anu penting dina awak manusa. Éta fungsina dina ngalaksanakeun jalur métabolik anu béda. Ayana dina awak perlu pikeun ngubaran sababaraha jinis patologi. Éta ogé ngabantosan ngahasilkeun énergi pikeun otak, sél imun, sareng otot.

Jumlah NAD + anu tiasa didapet tina sumber diet minimal pisan. Ieu henteu cekap kanggo seueur sél awak anu tiasa dianggo. Janten pikeun ngadamelna, awak ngalaman sababaraha jalur. Aya tilu jalur utama anu NAD + tiasa disintésis. Jalur sintésis De novo, jalur Preiss Handler, sareng jalur Salvage.  

Jalur Salvage mangrupikeun prosés anu paling umum anu NAD + dilakukeun dina awak. Dina jalur ieu, NAD + ngalaman réaksi redoks. Éta kalebet dikurangan ku dua éléktron anu sami, anu teras dirobih janten bentuk anu disebut nikotinamide adenine dinucleotide (NADH). Kusabab suplemén diét henteu cekap pikeun kabutuhan awak pikeun NAD +, jalur panyalametan nganggo sareng nganggo deui NAD + anu parantos aya sareng bentuk anu béda-béda. 

 Salah sahiji tindakan utama anu dilakukeun NAD + nyaéta ngaktipkeun sirtuin, sakumpulan 7 énzim, Sirt1 dugi ka Sirt7. Énzim ieu ngagaduhan fungsi pikeun ngatur sepuh sareng umur panjang sél. Sirtuin meta kana seueur prosés metabolisme, sapertos sékrési insulin, mobilisasi lipid, sareng réspon setrés. Bahkan tiasa ngatur umur. Sirtuin diaktipkeun nalika tingkat NAD + naék. 

NAD + ogé mangrupikeun substrat pikeun sakumpulan protéin anu disebut poly ADP-ribose polymerase (PARP). Éta jawab perbaikan DNA sareng kestabilan génom sareng tiasa ogé jawab umur anu langkung lami. 

Tingkat NAD + turun ku umur sareng panyakit. Sababaraha sabab turunna nyaéta peradangan kronis, ningkat aktivasina sistim imun, sareng turunna aktivitas nikotinamide phosphoribosyltransferase (NAMPT), ngarah turun produksi na. Nalika awak manusa umurna, tingkat karusakan DNA ningkat kalayan kasempetan anu kirang diperbaiki, nyababkeun sepuh sareng kanker. 

Aya sababaraha cara pikeun ningkatkeun tingkat tingkat NAD + dina awak. Aranjeunna kirang tuang sareng ngendalikeun jumlah kalori, puasa, sareng olahraga. Kegiatan ieu ogé tiasa ngabantosan awak tetep séhat sareng aktip.

Téknik sanés pikeun ningkatkeun NAD + kalebet ngonsumsi tryptophan sareng niacin sareng nyandak panguat NAD + sapertos ribotida nikotinamida klorida sareng monotuklamida nikotinamida. 

Nikotinamida riboside klorida mangrupikeun prékursor anu tiasa ningkatkeun tingkat sélular NAD +. Éta ogé sumber Vitamin B3. Mangrupikeun produk anu nimpah jalur panyalametan produksi NAD +. Éta ngarobih kana monotucleamide nikotinamida (NMN) kalayan bantosan énzim NR kinase Nrk1. Teras teras teras dirobih janten NAD +. 

Saatos nyayogikeun NR, tingkat NAD + ningkat dina awak, anu teras disebarkeun ka bagian anu sanés. Éta moal tiasa nyebrangan panghalang otak-otak, tapi dirobah janten nikotinamid anu teras diangkut ka otak sareng jaringan anu sanésna ngabentuk NAD +. 

Kaseueuran inpormasi ngeunaan hasiatna Nicotinamide Riboside klorida asalna tina panilitian sato. Panilitian berbasis manusa masih terbatas sareng diperyogikeun pisan.

 

Mangpaat Nicotinamide Riboside Chloride

Aya sababaraha manpaat tina ngagunakeun Nicotinamide Riboside Chloride. Maranéhna nyaéta: 

 

Pangaruh kana Kasakit Neuromuskular

Kamampuh Nicotinamide riboside klorida pikeun ningkatkeun NAD + tiasa ningkatkeun fungsi mitokondria. Ieu tiasa ngabantosan dina ngubaran miopati mitokondria [1]. Bubuk NR ogé kabuktian épéktip dina ningkatkeun fungsi tina distropi otot.

 

Pangaruh kana panyakit jantung

Sagala masalah sareng NAD + metabolisme tiasa nyababkeun masalah jantung sareng pembuluh darah. Éta tiasa nyababkeun kaayaan sapertos gagal jantung, overload tekanan, infark miokardia, sareng sajabana suplementasi NR tiasa nyandak babandingan NAD + sareng nikotinamide adénin dinucleotide + hidrogen (NADH) pikeun normal sareng ngeureunkeun ngarombak tina jaringan jantung [2]. Éta ogé tiasa ngabalikeun pangaruh gagal jantung. 

 

Pangaruh kana panyakit neurodegenerative

Panyakit neurodegenerative biasana kajantenan sepuh. Éta pakait sareng setrés oksidatif anu tiasa nyababkeun karuksakan DNA. Biasana, bakal aya tindakan anu teu normal tina mitokondria, nuturkeun sababaraha faktor anu sél na moal tiasa fungsina ogé. NAD + ngirangan sajumlah ageung awak, ngarah kana fungsi mitokondria anu teu leres. Ieu tiasa nyababkeun sagala rupa panyakit neurodegenerative. Éta ogé tiasa ningkatkeun kamungkinan panyawat Alzheimer. 

Nicotinamide Riboside klorida ningkatkeun jumlah NAD + dina awak, ngirangan setrés oksidatif, sareng ogé tiasa ngalereskeun DNA rusak. Éta ogé ngabantosan pikeun ngubaran panyawat Alzheimer dina beurit [3]. Éta ogé tiasa ngirangan peradangan dina uteuk, ngabantosan ningkatkeun kognisi sareng ingetan [4]. Éta tiasa ngalakukeun ieu ku cara ngirangan jumlah protéin amiloid-β prékursor sareng ngahambat amiloidogenesis. 

Bubuk NR ogé tiasa ngeureunkeun degenerasi akson dina bentuk kronis panyakit neurodegenerative ku ngarobih metabolisme NR dina akson [5]. Degenerasi neuron ganglion spiral anu ngaliwat sél rambut cochlear tiasa lumangsung saatos kakeunaan sora anu ekstrim. NR parantos nunjukkeun épéktip pikeun nyegah leungitna dédéngéan. Éta ngalakukeun ieu ku kalakuan mékanisme sirtuin atanapi SIRT3-gumantung anu ngirangan degenerasi neurit [6].  

 

Pangaruh kana diabetik

Nicotinamide ribonucleoside chloride parantos nunjukkeun épéktip pikeun turunna gejala gangguan metabolik sapertos diabetes Tipe II [7]. Éta parantos kabuktosan ningkatkeun kasabaran kana glukosa, ngirangan beurat sareng ngubaran karusakan dina ati dina beurit. Janten tiasa épéktip dina ngubaran manusa ogé. 

 

Pangaruh kana kaséhatan ati

Kaayaan ati sapertos panyakit ati anu henteu ngandung alkohol parantos kabuktosan nyababkeun kakirangan NAD +. Janten, suplemén bubuk NR tiasa ngabantosan pamulihan anu hadé dina kaayaan ieu [8]. 

 

Pangaruh kana sepuh 

NAD + ogé parantos kapendak ngirangan sepuh sél sareng ngahirupkeun deui. Éta ogé parantos kapendak ningkatkeun fungsi sél sirung anu ogé ngabantosan pikeun ngirangan sepuh [9]. 

 

Kauntungannana Nicotinamide Riboside Chloride Ngalangkungan NAD + Prékursor Lainnya

NR ngagaduhan bioavailability anu langkung saé sareng langkung aman dianggo dibandingkeun sareng anu sateuacanna. Éta parantos kabuktosan ningkatkeun tingkat NAD + langkung seueur ngeunaan asupan lisan dina beurit sareng ogé nyayogikeun langkung NAD + dina otot dibandingkeun sareng anu sateuacanna. Éta ogé tiasa ngendalikeun tingkat lipid getih langkung saé sareng ningkatkeun tingkat NAD + dina haté [10]. 

 

Pangaruh Samping of Nicotinamide Riboside Chloride

Asupan lisan tina nikotinamide riboside klorida dina dosis rendah relatif aman. Éta tiasa kalebet sababaraha efek samping sapertos

  • seueul
  • Bloating 
  • Edema
  • itching
  • kacapean
  • headaches
  • mencret
  • burih kesel
  • salah ancur
  • utah

 

Kumaha Meuli Nicotinamide Riboside Chloride?

Upami anjeun hoyong mésér bubuk NR, langkung saé langsung kontak pabrik pabrik Nicotinamide Riboside Chloride. Éta mastikeun yén bahan anu saé dianggo pikeun produksi, dina paningalian para ahli dina bidang anu aya hubunganana. Produk ieu dilakukeun nuturkeun tungtunan kaamanan anu ketat anu mastikeun yén produkna kualitas luhur, kalayan poténsi anu hébat, sareng rangkep leres. Sakumaha kabutuhan pangguna, pesenan tiasa disaluyukeun pikeun raos khususna. 

Sakali produk didamel, éta kedah dijaga dina hawa tiis 0 dugi 4C kanggo jangka pondok sareng -20C kanggo jangka panjang. Éta pikeun nyegah tina ngarusak atanapi ngaréaksikeun bahan kimia sanés dina lingkungan.

 

Rujukan

  • Chi Y, Sauve AA. Nicotinamide riboside, hiji nutrisi renik dina dahareun, mangrupikeun vitamin B3 anu épék dina métabolisme énergi sareng neuroprotection. Curr Opin Clin Nutr Metab Clin. 2013 Nov; 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. Pariksa. PubMed PMID: 24071780.
  • Bogan KL, Brenner C. Asam Nikotinik, nikotinamide, sareng ribosida nikotinamida: evaluasi molekular tina vitamin NAD + prékursor dina gizi manusa. Annu Rev Nutr. 2008; 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. Pariksa. PubMed PMID: 18429699.
  • Ghanta S, Grossmann RE, Brenner C. asetilasi protéin Mitochondrial salaku sél-intrinsik, supir évolusi panyimpen lemak: logika kimia sareng metabolik tina modifikasi acetyl-lysine. Krit Rev Biochem Mol Biol. 2013 Nov-Dec; 48 (6): 561-74. doi: 10.3109 / 10409238.2013.838204. Pariksa. PubMed PMID: 24050258; PubMed Pusat PMCID: PMC4113336.
  • Sagala Anu Anjeun Kedah Anget Ngeunaan Nicotinamide Riboside Chloride