Uyah disodium Pyrroloquinoline Quinone pangsaéna (PQQ) - pabrik

Uyah pyrroloquinoline Quinone disodium (122628-50-6)

April 9, 2020

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk uyah disodium garam Pyrroloquinoline Quinone pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 2700kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Uyah pyrroloquinoline Quinone disodium (122628-50-6)

 

Pyrroloquinoline Quinone disodium uyah Specifications

ngaran: Pyrroloquinoline Quinone bubuk uyah disodium
CAS: 122628-50-6
purity 98%
Formula Molekul: C14H4N2Na2O8
Beurat molekul: 374.17 g / mol
Ngalembereh Point: N / A
Ngaran kimia: Disodium 4,5-dihydro-4,5-dioxo-1H-pyrrolo(2,3-f)quinoline-2,7,9-tricarboxylate
sinonim: Methoxatin Disodium

Metodoksin disodium uyah

Methoxatin (uyah disodium)

Uyah pyrroloquinoline disodium

InChI Key: UFVBOGYDCJNLPM-UHFFFAOYSA-L
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: PQQ ngajaga sél dina awak tina karusakan oksidatif sareng ngadukung métabolisme énergi sareng sepuh séhat. Éta ogé dianggap cofactor novel kalayan antioksidan sareng kagiatan vitamin-B. Éta promosi kaséhatan sareng mémori kognitif ku merangan disfungsi mitokondria sareng ngajagi neuron tina karusakan oksidatif.
penampilan: bubuk coklat beureum

 

Pyrroloquinoline Quinone (122628-50-6) Spéktrum NMR

Pyrroloquinoline Quinone (122628-50-6) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon Pyrroloquinoline Quinone disodium uyah (122628-50-6)?

Uyah Pyrroloquinoline Quinone disodium nyaéta sakedap ku sahut, sahingga kalolobaan jalma langkung milih ngagunakeun singket PQQ uyah disodium atanapi PQQ. Éta ogé disebut methoxatin. Janten naon nyaéta uyah disodium PQQ? Uyah disodium PQQ nyaéta bentuk disodium tina PQQ, PQQ diduga janten jinis vitamin, PQQ sacara alami aya dina kalolobaan pangan sayur, buah, sareng sayuran (renik), sareng tingkat PQQ anu kawilang luhur tiasa dideteksi dina produk kacang kedap. sapertos kiwifruit, lychee, kacang hejo, tahu, rapeseed, mustard, green tea (camellia), green pepper, bayem, jsb kompleks Pyrroloquinoline quinone disodium uyah (pqq), bentuk anu paling hadé tina PQQ nyaéta bubuk bubuk. tapi seueur jalma milih pikeun ngalebetkeun dina diets-na ku suplemén PQQ.

 

Pyrroloquinoline Quinone disodium uyah (122628-50-6) mangpaat

Kauntungan tina nyandak bubuk uyah disodium PQQ tiasa kalebet:

GAMPANG GAMPANG

Kusabab mitochondria ngahasilkeun énérgi pikeun sél, sareng PQQ ngabantuan mitochondria digawé sacara éfisién, paningkatan énergi énergi dina jero sél Anjeun. Énergi sélular anu teu dianggo ditransfer ka bagian séjén awak anjeun. Upami anjeun berjuang pikeun gaduh énergi pikeun ngémutan sapoe, atanapi anjeun ngalaman kacapéan atanapi létoy, dorongan énergi ieu tambah ti PPQ bakal penting pikeun anjeun. Hiji studi mendakan yén pamilon anu ngalaporkeun ngagaduhan masalah sareng énergi, ngalaman turunna kacapean di kacapean saatos nyandak PQQ. Upami anjeun milarian dorongan tanaga anjeun, PQQ tiasa ngabantosan éta.

DESA MASUKNA

Peserta ulikan anu didadarkeun di luhur ogé ngalaporkeun yén aranjeunna tiasa bobo langkung saé nalika nyandak PQQ salila 8 minggu. Sateuacan ngawitan diajar, penderita ieu parantos ngalaman masalah bobo. PQQ sigana ngirangan jumlah kortisol, atanapi setrés hormon, dina pasien sareng ningkatkeun sare. Nalika pedah PQQ pikeun bobo henteu acan ditaliti sacara tuntas, ieu hasil awal sigana ngajangjikeun.

WARISNA ENHANCING

Kalayan jumlah setrés anu dikirangan, peneliti parantos ngamimitian ningali kamajuan pikeun ingetan. Dina hal ieu, kombinasi PQQ sareng CoQ10 tiasa nyababkeun paningkatan mémori sareng promosi kaséhatan kognitif. CoQ10, sapertos PQQ, mangrupikeun zat gizi anu sanés anu tiasa nawiskeun mitochondria awak. Seueur pasien sering ningalian PQQ sareng CoQ10 salaku hiji / atanapi pilihan, tapi nyandak hiji sareng teu ngajalajah anu sanésna nyababkeun sababaraha kauntungan ageung.

 

Uyah pyrroloquinoline Quinone disodium (122628-50-6) Mékanisme Lakuah?

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) nyaéta molekul quinone leutik, anu ngagaduhan pangaruh redoks, tiasa ngaungkeun oksidan (antioksidan); éta teras pulih deui kana bentuk aktif ku glutathione. Éta sigana stabil kusabab tiasa ngalaman rébuan siklus sateuacan turunna, sareng éta énggal sabab aya hubunganana sareng struktur protéin sél (sababaraha antioksidan, karotenén utama sapertos beta-karoten sareng astaxanthin, ayana di daérah khusus sél. dimana aranjeunna maénkeun peran antioksidan leuwih saimbang). Kusabab jarakna, PQQ sigana ngagaduhan peran caket protein sapertos karotenénid dina mémbran sél.

Panginten paling kasohor nyaéta pangaruh PQQ dina mitokondria, anu nyayogikeun énergi (ATP) sareng ngatur métabolisme sél. Panaliti sacara lega ningali dampak PPQ dina mitokondria sareng mendakan yén PQQ tiasa nambihan jumlah mitokondria sareng ningkatkeun efisiensi mitochondria. Ieu mangrupikeun alesan pentingna naha PPQ henteu kapaké. Énzim anu ngandung PQQ dikenal salaku dehydrogenase glukosa, protéin quinoa anu dianggo salaku sensor glukosa.

 

Uyah pyrroloquinoline Quinone disodium (122628-50-6) aplikasi

Pyrroloquinoline quinone (wiwit ayeuna PQQ) nyaéta molekul quinone leutik anu ngagaduhan kamampuan janten agén REDOX, tiasa ngirangan oksidan (épék antioksidan) sareng didaur ulang ku glutathione janten bentuk aktif. Éta sigana cukup stabil sabab tiasa ngalaman sababaraha rébu siklus sateuacan dianggo, sareng éta novel saprak ngahiji sareng struktur protéin dina jero sél (sababaraha antioksidan, kalolobaan na karotenén sapertos β-karoten sareng astaxanthin, ayana di daérah khusus tina sél dimana aranjeunna mangaruhan efek antioksidan leuwih proporsional kusabab jarakna; PQQ sigana ngalakukeun ieu ampir protéin sapertos karotenénid ngalakukeun dina mémbran sél).

 

Pyrroloquinoline Quinone disodium uyah bubuk pikeun diobral(Dimana mésér Pyrroloquinoline Quinone disodium bubuk uyah nganggo seueur)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun supplier Pibroloquinoline Quinone disodium bubuk uyah sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalawan harga kompetitif, sareng produk kami kualitas paling luhur sareng ngalaman ketat, uji coba mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun konsumsi di sakuliah dunya.

 

Rujukan

  1. Ameyama M, Matsushita K, Ohno Y, Shinagawa E, Adachi O (1981). "Eksistensina gugus novél, PQQ, dina membran-beungkeut, ranté angkutan éléktron, dehidrogenase primér baktéri oksidatif". FEBS Lett. 130 (2): 179–83. doi: 10.1016 / 0014-5793 (81) 81114-3. PMID 6793395.
  2. Haft DH (2011). "Bukti Bioinformatic pikeun prékursor éléktron anu sacara réproduksi sacara lega, réproduksi matuhna, sareng mitra redoksin nikotinoprotein". BMC Géologi. 12: 21. doi: 10.1186 / 1471-2164-12-21. PMC 3023750. PMID 21223593.
  3. Ameyama M, Matsushita K, Shinagawa E, Hayashi M, Adachi O (1988). "Quirone Pyrroloquinoline: ékskrési ku methylotrophs sareng stimulasi pertumbuhan mikroorganisme". BioFactors. 1 (1): 51–3. PMID 2855583.