Bubuk Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0)

April 7, 2020

Cofttek mangrupikeun produsen bubuk Oleoylethanolamide (OEA) pangadegna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 2000kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Bubuk OEA (111-58-0) pidéo

 

Bubuk OEA Specifications

ngaran: Oleoylethanolamide (OEA)
CAS: 111-58-0
purity 98%
Formula Molekul: C20H39NO2
Beurat molekul: 325.53 g / mol
Ngalembereh Point: 59-60 ° C
Ngaran kimia: N-Oleoylethanolamide
sinonim: N-Oleoylethanolamine, N- (Hydroxyethyl) oleamide, N- (cis-9-Octadecenoyl) etanolamine, OEA
InChI Key: SUHOQUVVVLNYQR-MRVPVSSYSA-N
Satengah hirup: N / A
kaleyuran: Larut di DMSO, Métanol, Cai
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Oleoylethanolamide (OEA) nyaéta métabolit alami anu dilakukeun dina jumlah leutik kana peujit leutik anjeun. OEA ngabantuan ngatur lapar, beurat, gajih awak sareng koléstérol ku ngariung ka reséptor anu katelah PPAR-Alpha (alpha reséptor proksifin-diaktipkeun alfa).
penampilan: bubuk bodas

 

Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0) Spéktrum NMR

Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon Oleoylethanolamide (OEA) CAS 111-58-0?

Oleoylethanolamine (OEA) mangrupikeun lipid étanolamida sacara alami tur reséptor nukléxisome proliferator-diaktipkeun resép-α (PPAR-α) agonist. Dihasilkeun dina peujit leutik sareng ngahambat asupan katuangan ku aktivasina PPAR-α. OEA ogé ngaktifkeun GPR119, lipid bioaktif kalayan épék hypophagic sareng anti-obesitas.

 

Oleoylethanolamide (OEA) kauntungan CAS 111-58-0

Oleoylethanolamide (OEA) nyaéta métabolit alami anu dilakukeun dina jumlah leutik kana peujit leutik anjeun. OEA ngabantuan ngatur lapar, beurat, gajih awak sareng koléstérol ku ngariung ka reséptor anu katelah PPAR-Alpha (alpha reséptor proksifin-diaktipkeun alfa). Intina, OEA nambihan métabolisme lemak awak sareng nyaritakeun uteuk anjeun yén anjeun pinuh sareng éta waktuna pikeun dahar. OEA ogé dipikanyaho ningkatkeun pengeluaran kalori teu aya latihan.

 

Oleoylethanolamide (OEA) CAS 111-58-0 Mékanisme Lakuah?

Oleoylethanolamide (OEA) disintésis sareng digerakkeun dina peujit leutik proksimal tina asam oleat anu diturunkeun diét, sapertos minyak zaitun. Diét gajih tinggi tiasa ngahambat produksi OEA dina peujit. OEA ngirangan asupan tuang ku ngaktifkeun oksitosin homeostatik sareng sirkuit otak histamin ogé jalur dopamin hédonik. Aya buktina yén OEA ogé tiasa atenuasi hépaton reséptor cannabinoid 1 (CB1R) sinyal, aktivasina aya hubunganana sareng paningkatan asupan tuangeun. OEA ngirangan angkutan lipid kana adiposit pikeun ngirangan massa gajih. Elucidation salajengna tina épék OEA kana asupan dahareun sareng metabolisme lipid bakal ngabantosan dina nangtoskeun mékanisme fisiologis anu tiasa disasarkeun pikeun ngembangkeun terapi obesitas anu langkung épéktip.

Oleoylethanolamide (OEA) mangrupikeun agonis reséptor-α (PPAR-α). N-Oleoylethanolamide ngahasilkeun sinyal peujit anu ngarangsang kagiatan dopamin séntral ngawangun hubungan antara kalori-homeostatik sareng hedonik-pengendali homeostatik. Oleoylethanolamide parantos kairut salaku mékanisme molekul anu aya hubunganana sareng kasuksésan bypass lambung. N-Oleoylethanolamide mangrupikeun agonis GPR55 selektif.

 

Oleoylethanolamide (OEA) CAS 111-58-0 aplikasi

Oleoylethanolamide (OEA) jalan pikeun ngaktipkeun hal anu disebat PPAR sareng sakaligus ningkatkeun pembakaran gajih sareng ngirangan panyimpenan gajih. Nalika tuang, tingkat OEA ningkat sareng napsu anjeun turun nalika saraf indrawi anu numbu ka uteuk anjeun nyarioskeun yén anjeun parantos pinuh. PPAR-α mangrupikeun gugus reséptor nuklir ligand-activated anu kalibet dina éksprési gén metabolisme lipid sareng jalur énergihomeostasis.

 

Bubuk OEA pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Oleoylethanolamide (OEA) sacara ageung)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun pemasok bubuk Oleoylethanolamide (OEA) propésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kalapa, sareng produk kami kualitas luhur sareng ngalaman pengujian anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di panjuru dunya.

 

Rujukan

  1. Gaetani S, Oveisi F, Piomelli D (2003). "Modulasi pola tuangeun dina beurit ku mediator lipid anorexic oleoylethanolamine". Neuropsychopharmacology. 28 (7): 1311-6. doi: 10.1038 / sj.npp.1300166. PMID 12700681.
  2. Lo Verme J, Gaetani S, Fu J, Oveisi F, Burton K, Piomelli D (2005). "Peraturan asupan katuangan ku oleoylethanolamine". Sél. Mol. Kahirupan sci. 62 (6): 708-16. doi: 10.1007 / s00018-004-4494-0. PMID 15770421.
  3. Gaetani S, Kaye WH, Cuomo V, Piomelli D (Séptémber 2008). "Peran endocannabinoids sareng analogana dina obesitas sareng gangguan dahar". Tuang Ngabobodo Beurat. 13 (3): e42-8. PMID 19011363.