Pangalusna Fasoracetam (110958-19-5) Pabrikan - Cofttek

Fasoracetam (110958-19-5)

Bisa 7, 2021

Cofttek mangrupikeun pabrik bubuk Fasoracetam anu pangsaéna di Cina. Pabrik urang ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep (ISO9001 & ISO14001), kalayan kapasitas produksi bulanan 150kg.

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 1kg / kantong, 25kg / Dram

Fasoracetam (110958-19-5) Specifications

ngaran: Fasoracetam
CAS: 110958-19-5
purity 98%
Formula Molekul: C10H16N2O2
Beurat molekul: 196.250 g / mol
Ngalembereh Point: 57 ° C
Ngaran kimia: (R) -1 - ((5-Oxo-2-pyrrolidinyl) karbénlin)
sinonim: Fasoracetam; N- (5-Oxo-D-prolyl) piperidine; NS-105; NFC-1; LAM-105.
InChI Key: GOWRRBABHQUJMX-MRVPVSSYSA-N
Satengah hirup: jam 1.5
kaleyuran: Leyur dina DMSO
Kaayaan Panyimpen: 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan)
aplikasi: Fasoracetam mangrupikeun ubar pinter atanapi nootropic anu kagolong kana kulawarga ubar racetam anu populér.
penampilan: bubuk bodas

 

Fasoracetam (110958-19-5) Spéktrum NMR

Fasoracetam (110958-19-5) - NMR Spéktrum

Upami anjeun peryogi COA, MSDS, HNMR pikeun unggal batch produk sareng inpormasi sanés, mangga ngahubungan kami manajer pamasaran.

 

Naon Fasoracetam (110958-19-5)?

Fasoracetam (110958-19-5) anu ogé katelah LAM-105, NFC-1, sareng NS-105, mangrupikeun ubar pinter atanapi nootropic anu kagolong kana kulawarga ubar racetam anu populér. Nootropics gancang ngembang popularitas berkat kamampuanna ningkatkeun fungsi kognitif, khususna fungsi éksékutip, motivasi, mémori, atanapi kréativitas, dina jalma anu séhat.

 

Fasoracetam (110958-19-5) kauntungan

Ningkatkeun konsentrasi sareng fokus

Fasoracetam berpotensi ngaktipkeun tingkat Kolin dina uteuk, ngabantosan pangguna pikeun raos fokus sareng dina titik, tanpa kedah nganggo stimulan tambahan. Beda sareng stimulan, nootropic ieu ngamungkinkeun anjeun tetep fokus sareng ngalaksanakeun sadaya padamelan payun bari teu resep jalan-jalan ngaleupaskeun énergi fisik anu diwangun. Dina istilah anu langkung saderhana, anjeun bakal rumaos tenang sareng tetep fokus kana padamelan anjeun.

Ngaronjat tingkat kolin ogé tiasa ngabalukarkeun konsentrasi ditingkatkeun. Ieu ngandung harti yén pamaké narkoba ieu tiasa langkung hadé nalika diajar sareng ngamangpaatkeun kecerdasanna pikeun tingkat anu optimal.

Bubuk Fasoracetam mangrupikeun ubar anu saé pisan pikeun saha waé anu hoyong naekeun fungsional kognitifna sareng ngahontal perbaikan anu diperyogikeun, tanpa raos kabel sareng teu tiasa tetep tenang dina hiji tempat.

Manfaat Fasoracetam ieu ogé hadé pikeun jalma manula anu parantos turunna kognitif. Kalayan ngagunakeun fasoracetam, aranjeunna bakal ngagaduhan kamampuan nyarios langkung hadé, langkung raoskeun naon anu aya di sakurilingna sareng ogé rumaos langkung ngora tina hal pamikiran sareng pangadilan.

 

Ngurangan depresi sareng karesahan

Manfaat bubuk Fasoracetam anu sanés (110958-19-5) manpaat anu ngajantenkeun bénten tina jinis ubar kacemasan anu sanés nyaéta nyayogikeun rasa lega anu teu adiktif sareng lemes tina gugup tanpa pakait sareng 'buzz.' Pangobatan ieu ngalaksanakeun ieu ngalangkungan épék kana reséptor dua neurochemical-mood utama urang anu glutamat sareng GABA.

Jalma anu cemas condong ngagaduhan sistem glutamat langkung-aktip. Naon anu fasoracetam nyaéta kasaimbangan sistem ieu. Ogé, éta merangsang reséptor GABA ka luhur, sahingga masihan pangaruh menenangkan anu henteu dibarengan ku rasa ngantuk.

Pangaruh positif bubuk fasoracetam henteu dugi ka manusa. Salah saurang ahli nootropics fasoracetam nyarios yén sato ogé parantos nunjukkeun kamampuan pikeun nanganan kaayaan anu nangtang langkung tenang saatos nginum obat nalika percobaan.

 

Fasoracetam (110958-19-5) kagunaan?

wanda wanda

Balukar ningkatkeun épékasi tina fasoracetam henteu instan. Éta fungsina dina nyangking jalma kana kaayaan pikiran anu saé langkung laun. Unggal waktos pangguna nyandak suplemén Fasoracetam, ubar ningkat efisiensi reséptor GABA. Émut yén parantos kabuktian medis yén pangurangan fungsi dina reséptor GABA tiasa nyababkeun rendah haté.

Ieu ngaduga yén unsur-unsur anu merangsang tina reséptor GABA tiasa janten sihir sanyawa antidepresan anyar ku rupa-rupa panggunaan poténsial. Éta sababna fasoracetam tiasa efektif pisan pikeun pangguna anu ngagaduhan wanda rendah sareng harga diri.

Upami anjeun ngalaman Kahariwang sosial sareng ngaraos turun sadaya waktos, fasoracetam tiasa ngabantosan anjeun ngaraos langkung saé sareng nyandak anjeun dina kaayaan pikiran sareng motivasi anu langkung saé. Anu matak langkung endah nyaéta bahkan saatos anjeun ngeureunkeunana, reséptor GABA anjeun bakal tetep ditingkatkeun sareng anjeun moal gumantung kana pangobatan pikeun ngaraos langkung saé.

 

Memori ditingkatkeun

Sakumaha anu parantos urang saurkeun, Fasoracetam nootropic nindak kana bahan kimia anu parantos aya dina uteuk, anu kalebet asétilkolin sareng kolin, sareng ngalangkungan épék ieu, éta nawiskeun neuroprotection anu langkung saé dina otak urang. Salaku tambahan, sapertos kulawarga Racetam Nootropics anu sanés, éta ogé ngagaduhan kualitas anu ningkatkeun ingetan ingetan.

Nalika anjeun nginum obat ieu, anjeun bakal ngémutan kenangan anu langkung saé. Anjeun ogé bakal gaduh kabentuk pikeun ngémutan kenangan anu langkung éfisién. Naon ieu hartosna nyaéta upami anjeun neuleuman hiji hal nalika nginum obat ieu, anjeun bakal ngagaduhan kamampuan pikeun nahan élmu pangaweruh ieu. Salaku tambahan, éta ngabantosan kameunangan mémori merangan generasi anu langkung énggal sareng gaduh mémori anu langkung saé nalika aranjeunna langkung kolot.

 

Fasoracetam (110958-19-5) takeran

Balukar ubar ieu pikeun manusa teu acan didokumentasikeun sacara komprehensif, janten henteu aya pedoman definitif pikeun dosén fasoracetam.

Dina uji klinis anu ngalibatkeun nonoman sareng ADHD, fasoracetam sacara lisan dikaluarkeun dina dosis awal 50 mg dugi ka 800 mg, dituturkeun ku dosis anu disetir ku gejala anu salajengna dugi ka 400 mg dua kali per dinten salami opat minggu. Hiji psikonaut fasoracetam nyandak ngan 10mg per dinten sublingually sareng anjeunna tiasa ngahontal hasil anu dipikahoyong.

Dina studi klinis anu ngalibetkeun 14 lalaki Jepang, dosis harian 100 mg dibéré. Dosis ieu kabuktosan épisién. Sanaos kitu, fasoracetam mangrupikeun sanyawa anu kuat pisan, sareng dosis sakurang-kurang 20 mg anu dikaluarkeun hiji dua kali per dinten parantos kabuktosan épisiénna pikeun sababaraha pangguna.

Sareng sadaya Nootropics sareng sami sareng fasoracetam, wijaksana pikeun ngamimitian ku dosis épisién panghandapna sareng laun-laun ningkat sakumaha diperyogikeun.

 

Fasoracetam bubuk pikeun diobral(Dimana mésér bubuk Fasoracetam sacara ageung)

Perusahaan kami ngahubungan hubungan jangka panjang sareng klien kami kusabab kami difokuskeun jasa palanggan sareng nyayogikeun produk anu hébat. Upami anjeun resep ka produk kami, kami fleksibel sareng kustomisasi pesenan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun sareng waktos urang anu gancang dina pesenan ngajamin anjeun bakal nyobian produk urang dina waktuna. Urang ogé fokus kana jasa-nilai tambah. Kami sayogi kanggo patarosan jasa sareng inpormasi pikeun ngadukung bisnis anjeun.

Kami mangrupikeun pemasok bubuk Fasoracetam propésional salami sababaraha taun, kami nyayogikeun produk kalayan harga anu kalapa, sareng produk kami kualitas pangluhurna sareng ngalaman uji coba anu ketat, mandiri pikeun mastikeun yén éta aman pikeun dikonsumsi di seluruh dunya.

 

Rujukan

[1] Ogasawara T, Itoh Y, Tamura M, dkk. Keterlibatan sistem cholinergic sareng GABAergic dina pembalikan gangguan mémori ku NS-105, paningkatan kognisi. Farmakol Biokimia Behav. 1999; 64 (1): 41-52. doi: 10.1016 / s0091-3057 (99) 00108-2

[2] Elia, J., Ungal, G., Kao, C. dkk. Fasoracetam di nonoman sareng ADHD sareng varian jaringan gén glutamatergik ngaganggu sinyal motrlu neurotransmitter. Nat Commun 9, 4 (2018).

[3] Foran E, Trotti D. Glutamat transporters sareng jalur excitotoxic kana degenerasi neuron motor dina sclerosis gurat amyotrofik. Sinyal Antioksidan Redoks. 2009; 11 (7): 1587-1602. doi: 10.1089 / ars.2009.2444

 


Meunangkeun harga bulk