Saur kami, anu fosfatidil mangrupikeun suplemen pangsaéna anu ayeuna aya di pasar ti Cofttek. Kami nampilkeun alesan kami pikeun ngadukung pilihan ieu. Mimiti, suplemén ieu nawiskeun nilai paling saé pikeun artos - dina lautan produk super-mahal, suplemén Phosphatidylserine ieu murag dina harga anu terjangkau. Kadua, suplemén ieu ku Cofttek dilakukeun dina fasilitas anu diperiksa maka, kualitas na tiasa diuji. Produkna ogé parantos diuji pikeun kasucian ogé poténsi. Janten, upami anjeun milarian mésér suplemén Phosphatidylserine anu saé, mangga ngahubungi kami cofttek.com.

Fosfatilsérin (PS) FAQ

Naon Phosphatidylserine (PS)?

Phosphatidylserine (PS) mangrupikeun fosfolipid sareng sanyawa anu caket pisan sareng serat gizi anu biasana aya dina jaringan saraf manusa. Phosphatidylserine ngagaduhan peran penting dina fungsi pembekuan sareng penting pisan pikeun fungsi kognitif sabab Phosphatidylserine ngagampangkeun mindahkeun pesen antara sél saraf.

Rata-rata, suplai diet Kulon caket 130 mg tina Phosphatidylserine unggal dinten. Lauk sareng daging mangrupikeun sumber anu hadé tina Phosphatidylserine, anu ogé dipanggihan ku sajumlah sparse dina produk sareng sayuran susu. Soy lecithin mangrupikeun sumber anu sanésna tina fosfatidilserine. Nanging, sanaos Phosphatidylserine tiasa disintésis ku awak ogé dikonsumsi ngalangkungan diet dina bentuk sumber alami, panaliten awal nunjukkeun yén tingkatana turun kalayan umur. Ku sabab kitu, dinten-ayeuna, suplement Phosphatidylserine dipromosikeun, utamina dina jalmi-jalmi anu langkung lami ngadaptarkeun kamunduran memori sareng fungsi kognitif.

Salami sababaraha taun ka pengker, paménta suplemén Phosphatidylserine parantos ningkat sacara signifikan kumargi suplemén Phosphatidylserine dianggap ubar alami pikeun sababaraha kaayaan, sapertos kahariwang, Alzheimer, gangguan perhatian deficit-hyperactivity, déprési, setrés sareng sababaraha sclerosis. Sacara pisah éta, suplemén Phosphatidylserine ogé dikenal pikeun ningkatkeun kaluaran fisik, kinerja latihan, wanda sareng bobo.

Dina tulisan ieu, bareng pikeun ngabahas sababaraha fungsi konci sareng kauntungan tina Phosphatidylserine, urang ogé bakal ngagali langkung jero pikeun ngungkabkeun suplemén Phosphatidylserine pangsaéna anu aya di pasar.

Naon anu dianggo fosfatidilidin?

Phosphatidylserine mangrupakeun zat lemak disebut fosfolipid. Éta nyertakeun sareng ngajaga sél dina uteuk anjeun sareng ngirim pesen diantara aranjeunna. Phosphatidylserine maénkeun peran anu penting dina ngajaga pikiran sareng memori anjeun. Studi sato nunjukkeun yén tingkat zat ieu dina utah turun sareng umur.

Naha phosphatidylserine leres-leres jalan?

Nyandak phosphatidylserine tiasa ningkatkeun sababaraha gejala panyawat Alzheimer saatos 6-12 minggu dirawat. Éta sigana paling épéktip pikeun jalma anu kirang gejala parah. Nanging, fosfatidilsérin tiasa kaleungitan efektivitasna ku panggunaan nambahan.

Naha phosphatidylserine nyababkeun anjeun bobo?

Phosphatidylserine mangrupikeun suplemén nutrisi fosfolipid anu ngeureunkeun produksi hiperaktif kortisol dina awak, ngamungkinkeun tingkat kortisol anu henteu séhat, naék turun, sareng akibatna, bobo anu langkung saé lumangsung.

Naon manpaat phosphatidylserine?

Marilah urang ningali sababaraha kauntungan konci Phosphatidylserine (PS):

① Mangrupikeun Pilihan Perlakuan Épéktip Ngalawan Kurangna Kognitif sareng Pikun

Panilitian awal anu dilakukeun pikeun sato ngungkabkeun yén suplement berkepanjangan tina Phosphatidylserine boh ngirangan tingkat turunna kognitif atanapi sacara lengkep ngabalikeun kana beurit. Saatos kasimpulan positip ieu, panilitian dilakukeun pikeun nganalisis pangaruh asupan Phosphatidylserine ka manusa sareng sababaraha studi nguatkeun kanyataan yén 200 mg suplementasi intravena Phosphatidylserine pikeun penderita Alzheimer naék tingkat dopamin sareng serotonin, dua hormon anu ngadaptarkeun turunna signifikan sanésna alatan kaayaan. Anu langkung penting, Phosphatidylserine ogé ngalaksanakeun fungsi konci pikeun ngawétkeun metabolisme glukosa, anu ogé nyayogikeun panyawat tina panyakit. (2) Pubmed: Phosphatidylserine sareng otak manusa

② Éta Dipaké Ilahar pikeun Pangaruh Nootropic Na

Suplemén phosatidilserine sering resep ka jalma tua pikeun ningkatkeun perhatian ogé ogé kamampuan pamikiran pamikiran. Panalungtikan munggaran anu diajarkeun pangaruh Phosphatidylserine dina fungsi mémori dina manusa manula sareng dampak mentalna henteu patologis ninggirkeun asupan Phosphatidylserine dumasar kana 300 tilu bulan sareng memori visual anu ningkat. Acan panalitian anu séjén ogé nganalisis efek minyak lauk Phosphatidylserine dina mémori sareng ngungkabkeun yén suplement Phosphatidylserine ningkat tindakan énggal langsung dina jalma kolot dugi ka 42%. Maka, Phosphatidylserine pasti ngagaduhan pangaruh nootropic dina awak. Nanging, panilitian ngeunaan efficacy Phosphatidylserine anu diturunkeun tina tutuwuhan pikeun nyegah leungitna mémori anu aya hubunganana umur dugi ka seueur karya anu diperyogikeun di daérah ieu.

③ Asupan Phosphatidylserine Ogé Dipatalikeun sareng Kinerja Latihan Enhanced

Laporan anu diterbitkeun dina Olahraga Kedokteran ngungkabkeun yén aya cukup buktina pikeun ngabuktikeun yén suplemén Phosphatidylserine dikaitkeun sareng kinerja atlit anu hadé sareng kapasitas latihan. Panilitian ogé nyatakeun yén suplemén Phosphatidylserine anu biasa ngirangan nyeri otot ogé résiko salah sahiji korban cilaka. Nya kitu, panilitian sanés ngungkabkeun yén suplemén Phosphatidylserine salami genep minggu ningkat kumaha pamaén golf tee sareng ngagabungkeun Phosphatidylserine sareng kafein sareng vitamin ngirangan perasaan capé saatos latihan. Nanging, kedah diémutan yén paningkatan ieu henteu pati dicirian.

fosfatidil

④ Phosphatidylserine Ngabantosan Ngalawan Déprési

Dina 2015, panilitian anu diterbitkeun dina Mental Illness ngungkabkeun yén dina jalma umur 65 ka luhur, asupan Phosphatidylserine, DHA sareng ÉPA asupan tiasa ngirangan déprési. Nya kitu, panilitian sanés ngungkabkeun yén suplemén Phosphatidylserine ngamajukeun perasaan sugema sareng kabagjaan saatos sési latihan ku ngirangan tingkat kortisol anu diinduksi setrés nyaéta hormon setrés.

⑤ Éta Tiasa Dianggo Pikeun Ngubaran ADHD di Barudak

Hiji studi 2012 ditaliti efek Phosphatidylserine ka barudak anu ADHD atanapi gangguan gangguan hiperaktif. 200 barudak sareng ADHD milu dina pangajaran, anu nyimpulkeun yén pangobatan 15 minggu nganggo phosatidilserine digabungkeun sareng asam lemak omega-3 mujarab dina ngubaran ADHD. Barudak dibéré kombinasi ieu didaptarkeun dikurangan paripolah hiperaktif atanapi impulsive sareng haté ditingkatkeun. Dina taun 2014, paniliti anu sanés dilakukeun pikeun nganalisa fosfatidilsérin ka plasebo dina 36 murangkalih sangsara ti ADHA salami dua bulan. Dina ahir diajar, grup perlakuan nunjukkeun mémori sareng perhatosan anu ningkat.

⑥ Mangpaat sanésna

Lian ti kauntungan anu disebatkeun di luhur, suplemén Phosphatidylserine ogé aya hubunganana sareng kapasitas ngajalankeun anaérobik, ningkat kacapean sareng akurasi pangolahan sareng laju anu saé.

Naon struktur fosfatidilsérin?

Phosphatidylserine mangrupikeun fosfolipid — langkung khususna glycerophosfolipid — anu diwangun ku dua asam lemak anu napel dina tautan éster ka karbon kahiji sareng kadua glikérol sareng sérin anu napel ngalangkungan tautan fosfodiester kana karbon katilu glycerol.

Naha Urang Peryogi Fosfatidilserin (PS)?

Sababaraha dinten, uteuk urang karaos sapertos bakalan sareng teu tiasa ngajalankeun fungsi naon waé. Dina kaseueuran kasus, ieu kajantenan kusabab fungsi kognitif turunna, kaayaan anu langkung umum pikeun jalma sepuh tapi henteu jarang di déwasa. Salami sababaraha taun ka pengker, ilmuwan sareng panaliti parantos nunjukkeun kayakinan hébat kana kamampuan Phosphatidylserine pikeun ngubaran fungsi kognitif anu ngaleutikan. Anu langkung penting, panilitian anu ngembang di daérah éta parantos ngungkabkeun jalma kana manpaat anu sanés tina Phosphatidylserine, sapertos kamampuanna pikeun ngubaran kaayaan, sapertos panyakit Alzheimer sareng ADHD ogé kamampuan na pikeun ningkatkeun saré sareng ningkatkeun suasana haté.

Sateuacan nyatet detil ngeunaan naon anu dilakukeun Phosphatidylserine pikeun awak manusa, hayu urang terang heula naon éta Phosphatidylserine (PS).

Naon anu dianggo Phosphatidylserine (PS)?

Salami sababaraha taun ka pengker, paménta pikeun suplemén Phosphatidylserine parantos ningkat pisan kusabab sababaraha kagunaan Phosphatidylserine (PS). Pikeun ngamimitian, Phosphatidylserine épéktip pisan dina ningkatkeun fungsi kognitif sareng ngaminimalkeun turunna kognitif. Nya kitu, éta ogé nunjukkeun janten épéktip ngalawan ADHD di murangkalih ogé déwasa sareng épéktip ngungkulan setrés anu diinduksi latihan ku ngirangan tingkat kortisol dina jero awak. Ogé dipikaterang pikeun ningkatkeun perhatian hiji jalma, mémori damel sareng kaluaran latihan. Fosfatidylserine ogé dikenal janten wanda sareng bobo tidur. Kusabab sadaya alesan ieu sareng seueur deui, paménta pikeun suplemén Phosphatidylserine parantos ningkat lumayan sababaraha taun ka pengker.

Sakumaha seueur fosfatidilsérin anu kedah kuring candak pikeun nurunkeun kortisol?

Dosis anu leres tina Phosfatidilserine (PS) gumantung kana manpaat anu keur di candak. Konsensus umum nyaéta dosis standar tina 100 mg, dilaksanakeun tilu kali sapoé, sahingga jumlahna 300 mg unggal dintenna, duanana aman sareng épéktip ngalawan turunna kognitif. Di sisi anu sanésna, nalika Phosphatidylserine dianggo pikeun ngubaran ADHD, dosis standar 200 mg per dinten dianggap idéal pikeun murangkalih sareng 400 mg per dinten dianggap idéal pikeun déwasa. Pikeun Alzheimer, dosis 300-400 mg dianggap perlu. Upami suplemén Phosphatidylserine dianggo pikeun ningkatkeun kaluaran latihan, pangguna dipenta pikeun henteu ngaleuwihan wates dosis 300 mg per dinten.

Kumaha anjeun ngirangan tingkat kortisol?

Kumaha anjeun ngirangan tingkat kortisol?

Anjeun tiasa nyandak suplemén PS per dinten salami 10 dinten réspon kortisol tumpul sateuacan sareng nalika setrés anu diinduksi ku latihan.

Naon kortisol dina awak anjeun?

Cortisol mangrupikeun hormon stéroid anu ngatur rupa-rupa prosés ka saluruh awak, kalebet metabolisme sareng réspon imunitas. Éta ogé ngagaduhan peran anu penting pisan dina ngabantosan awak dina setrés.

Sakumaha seueur fosfatililérin dina lésitin kécap?

Komponén utama lésitin turunan kécap nyaéta: 33-35% minyak kécap. 20-21% Fosfatidilinositol. 19-21% Fosfatidilkolin.

Phosphatidylserine aya dina kécap lésitin sakitar 3% tina total fosfolipid.

Iraha anjeun kedah nyandak fosfatililérin?

Phosphatidylserine tindakan dina fase awal, nalika tingkat kortisol tinggi. Pangalusna dicandak nalika tingkat kortisol aya dina tingkat pangluhurna. Salaku conto, anjeun bangun dina kaayaan setrés kusabab tekanan-padamelan? Candak énjing-énjing pikeun nyegah kahariwang sareng ningkatkeun setrés.

Naha fosfatidilisin kedah dicandak wengi-wengi?

Phosphatidylserine (PS 100; cokot hiji dugi ka dua nalika bobo). Phosphatidylserine mangrupikeun suplemén nutrisi fosfolipid anu ngeureunkeun produksi hiperaktif kortisol dina awak, ngamungkinkeun tingkat kortisol anu henteu séhat, naék turun, sareng akibatna, bobo anu langkung saé lumangsung.

Sabaraha lami pikeun phosphatidylserine ngamimitian damel?

Nyandak phosphatidylserine tiasa ningkatkeun sababaraha gejala panyawat Alzheimer saatos 6-12 minggu dirawat. Éta sigana dianggo paling saé dina jalma anu kirang gejala parah.

Naon efek samping fosfatidilserine?

Phosphatidylserine tiasa nyababkeun efek samping sapertos insomnia sareng burih kesel, khususna dina dosis langkung 300 mg. Aya sababaraha hariwang yén produk anu didamel tina sumber sato tiasa nularkeun panyakit, sapertos panyakit sapi gélo.

Naon bedana L serine sareng phosphatidylserine?

L-serine mangrupikeun asam amino penting pikeun sintésis fosfatidilsérin, anu mangrupikeun komponén mémbran sél otak (nyaéta, neuron). Éta tiasa dihasilkeun dina awak, kalebet otak, tapi suplai éksternal tina diet penting pisan pikeun ngajaga tingkat anu diperyogikeun.

Naon sababna kakurangan serin?

Gangguan kakurangan sérum disababkeun ku cacat dina salah sahiji tina tilu énzim sintésis tina jalur biosintésis L-serine.

Naon L Tirosin ngalakukeun pikeun awak?

Anjeun tiasa ningali tirosin dijual dina bentuk suplemén nganggo atanapi henteu nganggo "L." Tirosin aya dina sadaya jaringan awak manusa sareng dina kaseueuran cairanana. Éta ngabantosan awak ngahasilkeun énzim, hormon tiroid, sareng pigmén kulit melanin. Éta ogé ngabantosan awak ngahasilkeun neurotransmitter anu ngabantosan sél saraf komunikasi.

Naon fungsi serine?

Serine mangrupikeun asam amino kutub anu berperan penting dina metabolisme tutuwuhan, pamekaran pepelakan, sareng sinyal sél. Salian ti janten blok wangunan protéin, Serine ilubiung dina biosintésis biomolecules sapertos asam amino, nukléotida, fosfolipid, sareng sphingolipid.

Naon pangan anu tinggi dina fosfatidilserine?

Anjeun tiasa ningkatkeun asupan fosfatidilsérin sanaos tuang — éta sayogi dina sajumlah pangan, kalebet kécap (anu mangrupikeun sumber utama), kacang bodas, konéng endog, ati hayam, sareng ati sapi.

Naon manpaat kaséhatan tina fosfatidilsérin?

Vitamin, mineral, sareng mikronutrién dina phosphatidylserine nyayogikeun sababaraha kauntungan kaséhatan anu penting. Phosphatidylserine dipikaterang bertindak salaku antioksidan, ngabantosan ngirangan épék radikal bébas bahaya dina awak anjeun. Ieu tiasa ngabantosan résiko anjeun numutkeun kaayaan sapertos diabetes sareng kanker.

Kumaha kalakuan fosfatidilsérin salaku panyiri apoptosis?

Scramblases fosfolipid manusa (hPLSCRs) maénkeun peran penting dina prosés sélulér konci. hPLSCR1 micu apoptosis ku paparan phosphatidylserine fagositosis dimédiasi. hPLSCR3 médiasi paparan kardiolipin apoptosis dimédiasi dina mitokondria.

Naha fosfatidilisin janten asam amino?

L-serine mangrupikeun asam amino penting pikeun sintésis fosfatidilsérin, anu mangrupikeun komponén mémbran sél otak (nyaéta, neuron). Éta tiasa dihasilkeun dina awak, kalebet otak, tapi suplai éksternal tina diet penting pisan pikeun ngajaga tingkat anu diperyogikeun

Naon peran utama Phosphatidylethanolamine?

Phosphatidylethanolamine maénkeun peran dina perakitan laktosa permease sareng protéin mémbran sanésna. Éta kalakuan salaku 'chaperone' pikeun ngabantosan protéin mémbran leres ngalipet struktur tersiérna supados tiasa fungsina leres.

Naha anjeun tiasa ngagaduhan seueur kolin?

Kengingkeun seueur teuing kolin tiasa nyababkeun bau awak hanyir, utah, kesang beurat sareng ciduh, tekanan darah rendah, sareng karusakan ati. Sababaraha panilitian ogé nunjukkeun yén jumlah kolin anu seueur tiasa ningkatkeun résiko panyakit jantung.

Naha fosfatidilisin janten lipid?

Phosphatidylserine (PtdSer), konstituén penting tina mémbran eukariotik, mangrupikeun fosfolipid anionik anu paling loba dina sél eukariotik anu nyatakeun dugi ka 10% tina total lipid sélular. Kaseueuran anu dipikaterang ngeunaan PtdSer nyaéta peran PofSer exofacial anu maénkeun dina apoptosis sareng pembekuan getih.

Naon anu dianggo fosfatidilkolin?

Fosfatidilkolin ogé dianggo pikeun ngubaran hépatitis, éksim, panyakit hampru, masalah sirkulasi, kolesterol tinggi, sareng sindrom pramenstruasi (PMS); pikeun ningkatkeun efektivitas dialisis ginjal; pikeun boosting sistim imun; sareng pikeun nyegah sepuh.

Naha fosfatidilisin janten zwitterionic?

Protéin sapertos ngabeungkeut fosfolipid muatanana négatip (cardiolipin, phosphatidylglycerol, phosphatidylserine, phosphatidylinositol) tapi sanés zwitterionic atanapi nétral fosfolipid (fosfatilatletololin, fosatidilkolin).

Naha fosfatidilserine sami sareng fosfatidilkolin?

Fosfolipid fosfatilsérin (PS) sareng fosfatidilkolin mangrupikeun bahan kadua anu paling sering didukung pikeun jalma déwasa kalayan keluhan mémori ku propriétor suplemén diét.

Naha fosfatidilkolin nurunkeun koléstérol?

Fosfatidilkolin oral oral polyunsaturated ngirangan lipid lipid sareng koléstérol dina sukarelawan anu séhat.

Naha phosphatidylserine ngabantosan leungitna beurat?

Pondokna, phosphatidylserine ngabantuan leungitna beurat ku ngadalikeun tingkat kortisol. Kieu kumaha jalanna: salaku réspon kana setrés, kelenjar adrénal ngahasilkeun hormon anu disebut kortisol. Éta gancang lebet kana aliran getih sareng ngamungkinkeun anjeun langkung saé stimulus éksternal.

Naha Amanat Phosphatidylserine (PS)?

Panilitian anu dilakukeun dugi ka ayeuna ngungkabkeun yén Phosphatidylserine ditolerir ogé ku awak sareng nalika dicandak sacara lisan, aman pikeun nginum Phosphatidylserine dugi ka 3 bulan kalayan dosis sadidinten henteu langkung ti 300 mg per dinten. Barudak tiasa nyandak suplemén ieu dugi ka 4 bulan. Nanging, ngalangkungan dosis sadidinten ngalangkungan 300 mg per dinten tiasa nyababkeun efek samping sapertos masalah insomnia sareng lambung. Awéwé hamil sareng nyusu kedah ngajauhan suplemén Phosphatidylserine sabab henteu cekap aya buktina pikeun ngabuktikeun yén suplemén ieu aman pikeun kelompok ieu.

Seueur jalma langkung resep suplemén Phosphatidylserine dumasar kana pepelakan kusabab dipercaya suplemén dumasar sato ngaleungitkeun pangguna kana kasakit nu aya sato. Nanging, henteu aya penelitian penelitian mendakan naon-naon bukti beton pikeun ngadukung ide ieu.

Dimana mésér Bubuk Phosphatidylserine (PS) di Bulk?

Naha anjeun perusahaan anu ngadamel suplemén Phosphatidylserine atanapi jalma anu hoyong mésér bubuk Phosphatidylserine (PS) sacara masal pikeun tujuan sanés, tempat anu pangsaéna pikeun balanja cofttek.com.

Cofttek mangrupikeun produsen bahan baku suplemén anu parantos aya di pasar ti saprak 2008. Perusahaan komitmen pikeun ngahasilkeun produk anu bermutu sareng gaduh tim panaliti anu pohara terampil sareng berpengalaman anu dianggo bulat-jam pikeun mastikeun pembeli kéngingkeun anu pangsaéna produk kualitas pikeun artos aranjeunna. Cofttek parantos gaduh palanggan sareng konsumén di sagala rupa penjuru India, Cina, Éropa sareng Amérika Kalér. Éta ogé ngagaduhan tim penjualan anu khusus anu mastikeun yén sadaya perusahaan perusahaan janten konsumén anu bagja. Bubuk Phosphatidylserine anu ditawarkeun ku Cofttek asalna dina sakumpulan 25 kilogram sareng tiasa dipercaya ambing pikeun kualitas sareng reliabilitas. Kukituna, upami anjeun milarian mésér bubuk Phosphatidylserine (PS) dina jumlah ageung, ulah balanja di tempat sanés tapi di Cofttek.

Phogramatidylserine (PS) infogram
Phogramatidylserine (PS) infogram
Phogramatidylserine (PS) infogram
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1) PHOSPHATIDYLSERINE (51446-62-9)

(2) Pubmed: Phosphatidylserine sareng uteuk manusa

(3) Pangaruh suplemén fosfatidilsérin dina ngalaksanakeun manusa

(4) Komposisi lésitin fosfatidilsérin sareng kompléks asam fosfatidat (PAS) ngirangan gejala sindrom pramenstrual (PMS): Hasil tina uji klinis acak-terkontrol, buta-buta

(5) Élmuxédirect: Phosphatidylserine

(6) Perjalanan ngajajah egt.

(7) Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(8) Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(9) Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(10) Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(11) Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(12) Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(13) Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(14) Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(15) Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).