Upami anjeun milari kualitas luhur Palmitoylethanolamide (PEA) bubuk pikeun dijual, maka anjeun dina tempat anu leres. Kami salah sahiji pabrik Palmitoylethanolamide (PEA) paling populér, kawéntar, sareng ngalaman di Cina. Kami nyayogikeun produk anu murni sareng rangkep anu sok diuji ku laboratorium pihak katilu kelas dunya pikeun mastikeun kasucian sareng kaamanan. Kami salawasna ngirimkeun pesenan ka Amérika Serikat, Éropa, Asia, sareng bagian sanés dunya. Janten upami anjeun hoyong mésér Palmitoylethanolamide (kacang polong) bubuk kualitas luhur anu dimungkinkeun, ngan ngahubungi kami di cofttek.com.

FAQ

Naon sababna Palmitoylethanolamide?

Palmitoylethanolamide (PEA) milik kulawarga endocannabinoid, sakumpulan asam lemak amida. PEA parantos kabuktosan gaduh kagiatan analgesik sareng anti-radang sareng parantos dianggo dina sababaraha studi anu dikelompokeun fokus kana ngokolakeun nyeri kronis di antawis pasien sawawa anu beda kaayaan klinis.

Naha PEA ngajantenkeun anjeun luhur?

Dicandak dina dosis tina 500mg-1.5g per dosis, unggal sababaraha jam, PEA nyayogikeun pangguna rasa euforia, tanaga, stimulasi, sareng karaharjaan sacara umum. Esp nalika digabungkeun sareng Mao-b sambetan, hordenine, PEA nyandak tingkat euforia sareng tingkat kabagjaan anu anyar.

Naon efek samping tina kacang polong?

Teu aya efek samping masalah anu dipikaterang. PEA tiasa dicandak sasarengan sareng zat sanés. Éta ningkatkeun épék nyeri-ngaleungitkeun analgesics klasik sareng anti peradangan. Palmitoylethanolamide tiasa dianggo dina kombinasi sareng zat sanésna tanpa aya efek samping.

Naha phenethylamine sah?

Phenethylamine (PEA) mangrupikeun sanyawa organik, alkaloid monoamin alami, sareng jejak amina, anu bertindak salaku stimulan sistem saraf pusat di manusa.

Sabaraha lami teu PEA?

Nalika dicandak ku sungut: Nyandak palmitoylethanolamide nyaéta POSSIBLY SAFE pikeun kalolobaan jalma déwasa nalika dianggo dugi ka 3 bulan. Kamungkinan efek samping, sapertos burih kesel, jarang pisan. Henteu cekap inpormasi anu dipercaya pikeun terang naha palmitoylethanolamide aman dianggo salami 3 bulan.

Naha phenylethylamine gagal tés ubar?

Penting pikeun dicatet yén melatonin henteu diatur sacara ketat ku Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA). Éta sabab melatonin henteu dianggap ubar. Ku alatan éta, éta bisa dijual salaku suplemén diét sapertos vitamin sareng mineral, anu henteu diawasi sacara raket ku FDA.

Naha suplemén Pea aman?

PEA mangrupikeun bahan alami anu dihasilkeun ku awak; éta épéktip pisan sareng aman dianggo salaku suplemén pikeun nyeri sareng peradangan.

Sabaraha lami kanggo Peas nincak?

Kacang polong nyandak 7 dugi 30 dinten kanggo berkecambah. Kacang polong bakal gancang berkecambah upami suhu taneuh 65 dugi 70 derajat Fahrenheit. Anjeun tiasa nyepetkeun prosés pengecambahan ku ngaleos kacang polong salami 24 dugi 48 jam sateuacan dipelak. Tangtosna, aya faktor sanés anu mangaruhan kumaha gancang kacang polong bakal berkecambah sareng tumuh.

Dupi anjeun ngagaleuh phenylethylamine di toko?

Suplemén ieu nalika dikonsumsi ngabantosan dina ningkatkeun tingkat kagiatan otak sareng ngirangan setrés. Éta sayogi di konter, sareng teu peryogi resép kanggo ngagaleuhna. Phenylethylamine ogé dipaké pikeun ningkatkeun fokus sareng konsentrasi.

Sabaraha lami kanggo karya kacang polong?

Kami ngembangkeun jadwal pangubaran ieu saatos ngubaran ratusan pasién nyeri neuropatik. Dumasar kana pangalaman klinis kami, kami hipotésis yén dimimitian ku bentuk sublingual tina PEA sahenteuna 10 dinten panginten tiasa ngabantosan gancang pikeun tingkat terapi PEA anu cekap.

Naha kacang ngabantosan bobo?

Jinis gajih anu aya sacara alami dina awak tiasa janten konci bobo anu saé. Panaliti ngaharepkeun molekul anu katelah PEA - atanapi palmitoylethanolamide - henteu ngan ukur tiasa ngabantosan bobo tapi ogé ngalawan nyeri sareng ngirangan peradangan.

Naha Pea mangrupikeun stimulan?

Phenethylamine (PEA) mangrupikeun sanyawa organik, alkaloid monoamin alami, sareng jejak amina, anu bertindak salaku stimulan sistem saraf pusat di manusa.

Sabaraha lami phenylethylamine cicing dina sistem anjeun?

Éta tiasa dicandak nginum obat nyeri anu sanés atanapi nyalira, sakumaha disarankan ku ahli kasihatan anjeun, pikeun ngadukung nyeri nyeri. PEA ogé tiasa ngabantosan ngirangan gumantungna kana pangobatan nyeri anu langkung kuat anu nyababkeun efek samping anu henteu dipikahayang. Mangpaat maksimal tiasa dugi ka 3 bulan tapi hasilna biasana ditingali dina 4-6 minggu.

Naha coklat ngandung phenylethylamine?

Coklat ngagaduhan konsentrasi pangluhurna dina dahareun phenylethylamine, nyaéta bahan kimia anu dihasilkeun dina uteuk nalika jalma cinta. Acan peran "coklat amfétamin" dibantah. Kaseueuran upami henteu sadayana phenylethylamine turunan coklat dimetabolismena sateuacan dugi ka SSP.

Dimana phenylethylamine kapanggih?

Dina mamalia, phenethylamine dihasilkeun tina asam amino L-phenylalanine ku énzim aromatik L-amino acid decarboxylase via énzimatik decarboxylation. Salaku tambahan ayana di mamalia, phenethylamine aya dina seueur organisme sareng pangan anu sanés, sapertos coklat, utamina saatos fermentasi mikroba.

Kumaha carana PEA dianggo pikeun nyeri?

Panilitian parantos nunjukkeun yén PEA ngagaduhan sipat anti-radang sareng anti-nociceptive sareng nyandak éta sacara rutin tiasa ningkatkeun réspon alami awak anjeun kana nyeri ku ngaleueut réspon sél sistem saraf anu nyababkeun nyeri.

Naha phenylethylamine janten luhur anjeun?

Dicandak dina dosis 500mg-1.5g per dosis, unggal sababaraha jam, PEA nyayogikeun pangguna rasa euforia, énergi, stimulasi, sareng karaharjaan sacara umum. Esp nalika digabungkeun sareng Mao-b sambetan, hordenine, PEA nyandak tingkat euforia sareng tingkat kabahagiaan anu anyar.

Sabaraha lami Hordenine cicing dina sistem anjeun?

Dina gandum, tingkat hordenine ngahontal maksimal dina 5-11 dinten pengecambahan, teras lalaunan turun dugi ngan aya tilas anu tinggal saatos sabulan. Salajengna, hordenine dilokalisir utamina dina akar.

Naha Palmitoylethanolamide (PEA) aman?

Padahal Palmitoylethanolamide ditolerir sacara hadé ku awak, bisi jalma perhatikeun aya efek samping, aranjeunna disarankan pikeun ngirangan jumlah dosana 400 mg sadinten.

Langkung pentingna, sanyawa henteu kedah dianggo langkung ti tilu bulan. Pamakean PEA sustés tiasa ngakibatkeun masalah beuteung. Sanajan kitu, éta mangrupikeun efek samping anu jarang diperhatoskeun. Anu langkung pentingna, PEA henteu kedah dianggo dina kulit sareng awéwé hamil sareng nyusuhan kedah ngajauhan panggunaanna saprak teu aya panalungtikan anu cukup atanapi bukti pikeun nyatakeun yén obat éta aman pikeun golongan ieu. Kitu oge, upami anjeun ngalaman kaayaan naon waé, éta biasana konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak suplement sapertos Palmitoylethanolamide.

Dimana kuring tiasa kéngingkeun Palmitoylethanolamide?

Dina jawaban eta Cofttek. Cofttek mangrupikeun produsen bahan baku suplemén anu didirikeun taun 2008. Perusahaan bangga pisan kana tim R&D anu terampil pisan anu dianggo sapanjang waktos pikeun mastikeun yén bahan baku anu disayogikeun ka klien kualitasna luhur pisan. Anu langkung penting, perusahaan invests pisan kana biotéhnologi sareng uji analitis. Sadaya produk anu dijual ku perusahaan didamel di skala besar, pabrik biokimia berteknologi tinggi na anu ngagaduhan sistem pemasok anu asak sareng fasilitas téknis anu pang anyarna. Komitmen ieu anu dilakukeun ku perusahaan pikeun ngahasilkeun bahan baku kualitas luhur anu ngajantenkeun Cofttek nami anu terkenal di pasar bahan baku. Ayeuna, éta ngagaduhan palanggan di saluruh dunya.

Naon krim kacang polong?

kacang polong krim mangrupikeun krim anu ngandung konsentrasi optimal tina zat alami sareng pelindung palmitoylethanolamide (PEA). Krim PEA tiasa dianggo salaku suplemén anu saé pikeun pangaruh kapsul dina awak.

Naon Palmitoylethanolamide (PEA)?

Palmitoylethanolamide (PEA) mangrupikeun molekul lemak anu dihasilkeun dina jumlah sakedik sareng awak, kalobaannana ngaréspon karusakan jaringan atanapi jaringan atanapi tatu otot. PEA sacara alami dihasilkeun ku sistem imunitas awak salaku réspon tina nyeri atanapi peradangan. Palmitoylethanolamide, ogé katelah PEA mangrupikeun lipid alami anu tumiba dina gugus amida asam lemak. Padahal sanyawa ieu dihasilkeun ku sistem imunitas awak, éta ogé aya dina sato sareng tutuwuhan ku sabab éta, tiasa diturunkeun tina sumber éksternal, sapertos konéng endog, lésitin kécap, alfalfa, susu, kacang sareng kécap. PEA ngagaduhan sipat analgesik kakuatan sareng éta, ku alatan éta, tiasa mangaruhan sababaraha fungsi fisiologis konci dina awak.

PEA seuseueurna dicandak pikeun tujuan anti radang sareng nyeri-ngirangan. Janten, kumaha PEA tiasa dianggo sakali dina jero awak? Sakali dina jero awak, PEA ngabeungkeut dirina kana situs target anu mareuman fungsi radang sél saatos prosés ngariung. Anu langkung penting, sababaraha panilitian nunjukkeun yén pangaruh analgesik tina PEA tiasa disababkeun ku kamampuan sanyawa pikeun ngahambat damel sél imun khusus anu tanggung jawab pikeun ngirimkeun sinyal nyeri. Paduli naon mékanisme anu pasti, hiji hal anu pasti yén PEA nyayogikeun nyeri tina nyeri neuropathic ogé peradangan.

Naha Urang Kedah Palmitoylethanolamide (PEA)?

Sapanjang sababaraha taun katukang, Palmitoylethanolamide (PEA) parantos nyaksian ngagorok ngadadak dina popularitasna. Sanaos sipat terapi PEA kapanggih deui taun 1950-an sareng ti saprak harita, para ilmuwan sareng peneliti sacara umum ngajarkeun sanyawa ieu, salami sababaraha taun ka pengker, minat PEA parantos ningkat. Ieu dumasar kusabab peran pelindung sareng penyembuhan anu sanyawa tiasa dimaénkeun di jero awak ogé kamampuan na pikeun ngadamel rupa-rupa radang sareng masalah neuropatik.

Nanging, awak manusa ngahasilkeun PEA sakedik pisan sareng langkung sering tibatan henteu, jumlah ieu henteu cekap pikeun neken peradangan sareng nyeri sahingga, jalma sering disarankan pikeun nyandak suplemén PEA. Ngaleungitkeun nyeri sareng peradangan ngan ukur salah sahiji tina seueur manpaat tina PEA.

Naon PEA pikeun fibromyalgia?

Salaku zat alami suplemén PEA diklasifikasikeun di Australia, sareng seueur nagara sanés, salaku produk pangan, sanés ubar. PEA parantos kabuktosan ngagaduhan sipat antiinflamasi, antinociceptive, anticonvulsant sareng neuroprotective sareng beuki seueur dianggo dina ngubaran nyeri kronis.

Naon relief nyeri neuropathic?

Perawatan Nyeri Neuropatik Anticonvulsant sareng ubar antidepresan sering mangrupikeun garis pangobatan anu pangpayunna. Sababaraha studi nyeri neuropathic nunjukkeun panggunaan obat anti radang non-stéroidal (NSAIDs), sapertos Aleve atanapi Motrin, tiasa ngagentos nyeri. Sababaraha urang panginten meryogikeun panawar nyeri anu langkung kuat.

Kumaha carana abdi tiasa bobo sareng nyeri neuropathic?

Bobo sareng tuur anjeun diangkat tiasa ngaleungitkeun gejala nyeri anjeun ku ngaminimalkeun tekanan cakram lumbar anjeun nempatkeun kana akar saraf anjeun. Ngagolér rata dina tonggong anjeun-jaga keuneung sareng imbit anjeun dina kontak sareng ranjang sareng béngkokkeun tuur anjeun kana siling.

Kumaha carana abdi tiasa ngubaran nyeri saraf di bumi?

Strategi pikeun Ngaleungitkeun Nyeri Saraf. Tetep di luhur diabetes. Upami anjeun ngagaduhan diabetes, jaga gula getih terkendali. Leumpang waé. Olahraga ngaleupaskeun ubar nyeri alami anu disebut endorphins. Nyapekeun suku anjeun. Upami suku kapangaruhan ku nyeri saraf, waktuna fokus kana perawatan kaki anu saé.

Naha cai minum ngabantosan neuropati?

Henteu ngan ukur cai haneut anu sayah, tapi ogé tiasa naekeun sirkulasi kana awak anjeun. "Éta tiasa nyayogikeun bantuan instan," saur Vinik. Tapi kusabab neuropati diabetik tiasa nyababkeun kaleungitan sensasi, pastikeun cai na henteu panas teuing sateuacan lebet.

Naha Palmitoylethanolamide aman nalika kakandungan?

Moal dianggo ku ibu hamil. Palmitoylethanolamide tiasa ngabantosan nutrisi ngatasi peradangan sareng nyeri kronis. Éta ngan ukur kedah dilakukeun dina pengawasan médis.

Naon cairan kacang polong dianggo?

PEA parantos nunjukkeun épéktipitas pikeun nyeri kronis sababaraha jinis pakait sareng seueur kaayaan anu nyeri, khususna sareng nyeri neuropatik (saraf), nyeri peradangan sareng nyeri visceral sapertos endometriosis sareng cystitis interstitial.

Asalna kacang polong?

Palmitoylethanolamide mangrupikeun bahan kimia anu didamel tina gajih. Éta alami sacara alami dina tuangeun sapertos konéng endog sareng kacang, sareng dina awak manusa. Éta ogé dipaké salaku ubar.

Naon pangobatan pikeun kacang polong?

Epinephrine kedah dikaluarkeun dina dosis 1-mg intravena / intraosseous (IV / IO) unggal 3-5 menit salami kagiatan listrik pulseless (PEA) ditahan. Dosis epinephrine anu langkung luhur parantos diulik sareng nunjukkeun teu aya pamutahiran salamet atanapi hasil neurologis dina seuseueurna pasien.

Naha Pea biasa di penderita hipovolemia?

Dina spéktrum etiologi PEA, pseudo-PEA remen disababkeun ku hypovolemia, tachydysrhythmias, turunna kontraksi jantung, atanapi halangan pikeun sirkulasi, sapertos embolisme pulmonal, tamponade, sareng pneumothorax tegangan.

Mana ieu anu tiasa janten sabab irama kacang polong?

Hypovolemia sareng hypoxia mangrupikeun dua panyabab umum tina PEA. Éta ogé anu paling gampang dibalikkeun sareng kedah aya di puncak diagnosis diferensial. Upami individu éta ngagaduhan kéngkolan sirkulasi spontan (ROSC), teraskeun perawatan ditahan-jantung.

Mangpaat

Salami sababaraha taun ka pengker, popularitas Palmitoylethanolamide parantos nyaksian gelombang ageung, utamina kusabab jalma-jalma parantos langkung sadar kana sababaraha kagunaanna. Poe ieu, jalma nganggo Palmitoylethanolamide utamina pikeun épék analgesik na, tapi ogé sering diresepkeun pikeun panyawat serius, sapertos panyakit Lou Gehrig, neuropathy diabetik, sababaraha sclerosis, fibromyalgia, carpal tunnel syndrome, glaucoma, autism, eczema, endometriosis ogé rupa-rupa gangguan séjén. Poe ieu, suplemén Palmitoylethanolamide (PEA) ogé dianggo ku urang kanggo ngamajukeun ngirangan beurat. Nanging, langkung seueur panilitian anu kedah dilakukeun di daérah ieu.

mangpaat

 Panilitian Dini Néangan Hasil anu Ngahasilkeun dina Perawatan Panyakit Lou Gehrig

Panyakit Lou Gehrig's atanapi Amyotrophic lateral sclerosis (ALS) mangrupikeun panyakit anu ngancam kahirupan anu ngakibatkeun degenerasi motor-neuron sareng tungtungna paralisis. Panilitian awal nunjukkeun yén palmitoylethanolamide nalika dicandak ku riluzole, tiasa ngabantosan ningkatkeun kaayaan ieu. PEA mangrupikeun endokannabinoid anu ningkatkeun fungsi paru dina penderita ALS.

 Éta ngabantu jeung Sindrom Carpal Torowongan

Sindrom Carpal Torowong mangrupikeun kaayaan anu mangaruhan kana panangan. Jalma-jalma kaserang tina kaayaan ieu ngalaman tingling sareng kebas dina panangan. Kaayaan mangaruhan sadayana panangan, kalebet sadaya ramo kecuali ramo anu alit. Panalitiyan 2017 ngungkabkeun yén PEA tiasa sacara épéktip pikeun ngubaran sindrom compressive, kalebet Carpal Tunnel Syndrome. Ku kituna, suplemén PEA tiasa dicandak pikeun ngontrol nyeri sareng katugenah anu disababkeun ku Carpal Tunnel Syndrome.

Éta ogé Épéktif Ngalawan Neuropathy Diabetik sareng Fibromyalgia

Neuropati diabetik nyaéta karusakan saraf anu diinduksi ku diabetes. Salah sahiji gejala anu paling umum tina neuropati diabetik nyaéta nyeri dina suku sareng suku. Fibromyalgia, di sisi anu sanésna, mangrupikeun kaayaan anu mangaruhan kana sistem muskuloskeletal. Disamping masalah kacapean sareng ingetan, gejala anu paling umum tina fibromyalgia nyaéta nyeri dina sadaya sistem musculoskeletal.

Duanana neuropathy diabetes sareng fibromyalgia mangrupikeun kaayaan anu nyeri anu henteu umum pisan. Untungna, nyeri anu aya hubunganana sareng dua kaayaan kasebut tiasa dikawasa ku ngagunakeun palmitoylethanolamide.

 Éta Bisa Dipaké pikeun Ngubaran Gejala Sclerosis Multiple

Multiple Sclerosis mangrupikeun kaayaan dimana sistem imun mimiti nyerang myelin anu nyertakeun saraf, anu mana waé, nyababkeun dikurangan atanapi henteu aya komunikasi antara uteuk sareng sesa awak. Kasakit ieu sadayana tiasa nganonaktipkeun. Tapi, panelitian awal nunjukkeun yén PEA, nalika dipasihan dicampurkeun sareng interferon-beta1a, tiasa ngabantosan ngirangan gejala anu aya hubunganana sareng Multiple Sclerosis.

 Éta Éféktif Ngalawan Gangguan Glaucoma sareng Gangguan Temporomandibular

Glaucoma mangrupikeun kaayaan anu mangaruhan saraf optik sareng mangrupikeun cukang lantaran buta antara jalma yuswa 60 sareng langkung. Gangguan TMJ, di sisi anu sanés, ngabalukarkeun nyeri rahang. Panaliti nunjukkeun yén palmitoylethanolamide atanapi PEA tiasa dianggo pikeun ngubaran nyeri anu disababkeun ku kadua kaayaan ieu.

 Mangpaat séjén

Lian ti kagunaan anu disebatkeun di luhur, PEA ogé disarankeun pikeun nyeri saraf ogé pas analisa bedah. Dina sababaraha kasus, éta ogé parantos biasa pikeun ngubaran kaayaan anu sanés, sapertos nyeri sirah, déprési, éksim, endometriosis, autisme, panyakit ginjal sareng nyeri vulvar. PEA ogé parantos nunjukkeun sababaraha efektivitas ngalawan kauntungan beurat. Nanging, langkung seueur panalungtikan anu diperyogikeun di daérah ieu.

takeran

Salami mangtaun-taun, panilitian anu béda nganggo dosis anu sanés sareng ku sabab éta, henteu dosis tiasa dianggap sampurna. Nanging, jalma disarankeun jaga asupan dosis Palmitoylethanolamide (PEA) na handapeun 300-1,200 mg per dinten. Anu nyandak suplemén Palmitoylethanolamide disarankeun nyandak 350-400 mg tilu kali sapoé sareng durasi dosis henteu kedah ngaleuwihan 2 bulan dina total.

Palmitoylethanolamide (PEA) infogram-01
Palmitoylethanolamide (PEA) infogram-02
Palmitoylethanolamide (PEA) infogram-03
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1) Gabriella Contarini, Davide Franceschini, Laura Facci, Massimo Barbierato, Pietro Giusti & Morena Zusso (2019) 'Komposit palmitoylethanolamide / luteolin komposit mitigasi skor klinis sareng panyiri molekul anu aya patalina panyakit dina modél beurit encephalomyelitis autoimun eksperimen', Jurnal Neuroinflammation,

(2) Maria Beatrice Passavanti, Aniello Alfieri, Maria Caterina Pace, Vincenzo Pota, Pasquale Sansone, Giacomo Piccinno, Manlio Barbarisi, Caterina Aurilio & Marco Fiore (2019) 'Aplikasi klinis palmitoylethanolamide dina manajemén nyeri: protokol pikeun ulasan scoping', Jilid Harepan anu sistematis,

(3) Eleonora Palma, Jorge Mauricio Reyes-Ruiz, Diego Lopergolo, Cristina Roseti, Cristina Bertollini, Gabriele Ruffolo Pierangelo Cifelli, Emanuela Onesti, Cristina Limatola, Ricardo Miledi, Maurizio Inghillerid (2016) 'Reséptor asetilkolin tina otot manusa salaku udagan farmakologis pikeun terapi ALS', Prosés Natl Acad Sci AS A.,.

(4) Di Cesare Mannelli, G. D'Agostino, A. Pacini, R. Russo, M. Zanardelli, C. Ghelardini, A. Calignano (2013) 'Palmitoylethanolamide mangrupikeun Agén anu Ngarobih Panyakit dina Neuropati Periferal: Nyeri Nyeri sareng Neuroprotection Bagikeun Mékanisme PPAR-Alpha-Mediated', Mediators Inflamm.

(5) PALMITOYLETHANOLAMIDE (PEA) (544-31-0)

(6) PERJALANAN NGAJALANKAN EGT

(7) OLEOYLETHANOLAMIDE (OEA) –GANDA SIHIR HIRUP anjeun

(8) Anandamide VS CBD: Mana Anu Hadé Pikeun Kaséhatan Anjeun? Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Éta!

(9) Sagala Anu Anjeun Kedah Anget Ngeunaan Nicotinamide Riboside Chloride

(10) Suplemén Magnesium L-Threonate: Kauntungan, Dosis, sareng Balukar Sisi

(11) Top 6 Manfaat Kaséhatan suplemén Resveratrol

(12) 5 Mangpaat Tionggo Phosphatidylserine (PS)

(13) 5 Mangpaat tina Nyokot Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)

(14) Suplemén Nootropic Pangalusna tina Alpha GPC

(15) Suplemén Anti sepuh Terbaik tina Nicotinamide Mononucleotide (NMN)