Kalayan jalma-jalma janten langkung sadar kana manpaatna Oleoylethanolamide (OEA), paménta pikeun Oleoylethanolamide (OEA) suplemén parantos ningkat pisan di pasar. Ieu nyababkeun perusahaan manufaktur saling bersaing pikeun ngahasilkeun suplemén kualitas luhur pikeun nyayogikeun pangsa di pasar. Upami anjeun produsén suplemén kaséhatan anu ngarencanakeun maju ka pasar suplemén Oleoylethanolamide (OEA), anjeun kedah mastikeun yén anjeun kéngingkeun bubuk Oleoylethanolamide (OEA) kualitas luhur. Sumber bahan anu saé kualitasna mangrupikeun léngkah munggaran pikeun mastikeun kasuksésan usaha naon waé. Cofttek mangrupikeun panyadia profesional Oleoylethanolamide (OEA) anu ngan ukur ngajual anjeun produk anu épéktip pisan di pasar ieu langkung ti 10 taun.

FAQ

Naon Oleoylethanolamide (OEA)?

Oleoylethanolamide diwangun ku tilu kecap: oleoyl, étanol, sareng amide. Pikeun genah urang, urang taroskeun ka OEA singgetna. Ogé kawanoh salaku oleothanolamine.
Mangrupikeun lipid étanolamida alami anu berperan salaku régulator perkawis prosedur dahar sareng beurat awak dina sagala rupa vertebrata. Mangrupikeun métabolit asam oleat anu kabentuk dina peujit leutik awak manusa. Éta napel kana reséptor PPAR Alpha anu ngabantosan ngadalikeun opat faktor: kalaparan, gajih awak, koléstérol, sareng beurat. PPAR Alfa hartosna Peroksisme Proliferator-Activated Receptor Alpha.

Kagunaan Oleoylethanolamide (OEA)

Kagunaan OEA diaktipkeun sacara strategis. Mimiti, éta ningkatkeun jurang waktos antara hiji tuang dugi ka tepung salajengna. Kadua, éta ngabantosan dina ngirangan fluktuasi sirkadian. Katilu, éta dikawasa ku nutrisi anu sayogi.

Pangaruh fungsina OEA sareng faktor waris na nembé nembé nembé lima puluh taun ka pengker. Teu aya panilitian anu tuntas sareng terstruktur sapertos ngeunaan OEA sateuacan taun 2001. Nya éta panaliti ti Spanyol anu mimiti diajar ngeunaan OEA, diuji kana beurit pikeun milarian épék na. Panilitian nyatakeun yén OEA henteu mangaruhan pangaruh kana uteuk tapi tiasa ngarobih kabiasaan tuang sareng pangaruh kana behaviorisme lapar.
Formula molekulna nyaéta C2OH39NO2. Nomer CAS anu unik nyaéta 111-58-0. OEA mangrupikeun gabungan asam oleat sareng étanolamin. Dina ayana gajih beunghar anu aya dina bagian luhur peujit dina awak urang nyaéta tempat sintésis tina dua komponén ieu biasana dilakukeun. OEA mirip pisan sareng endocannabinoid anandamide tapi malah langkung saé.

Dosis oleoylethanolamide (oea)

Dosis OEA tiasa dilaksanakeun ku dua cara dumasar kana naséhat dokter:

OEA nyandak tanpa suplemén pangirangan beurat sanés

Upami kapsul OEA dicandak tanpa aya suplement pangurangan beurat maka anjeun tiasa ngonsumsi 1 OEA kapsul 200mg.

OEA nyandak kalayan suplemén pangirangan beurat anu sanés

Upami kapsul OEA dicandak sasarengan suplemen réduksi beurat sanés maka anjeun tiasa asupan 1 OEA kapsul 100 mg dugi 150 mg.

Hiji kedah asupan kapsul OEA tilu puluh menit sateuacan tuang. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung sugema nalika anjeun tuang sareng kukituna anjeun bakal nganggo langkung sakedik tuangeun.

Sumawona, anjeun bahkan tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan tingkat dosis poéan OEA dumasar kana beurat awak anjeun. Anggap, jalma anu beuratna 150 pon nyandak kana kapsul OEA 100mg. Tapi upami hiji jalma beuratna 250 pon, anjeunna tiasa nyandak kana kapsul OEA 180 mg.

Mésér bubuk Oleoylethanolamide (OEA) sacara ageung

Anjeun tiasa nempatkeun pesenan online pikeun ngagaleuh bubuk bubuk atanapi bahkan tiasa mésér ti toko lokal anu terkenal. Panyimpenan cukup saderhana dina kasus bubuk OEA. Anjeun kedah nyimpen dina suhu kamar. Tapi, éta henteu kedah kontak sareng beueus atanapi sinar panonpoé langsung. Janten, anjeun kedah tetep dijantenkeun pageuh dina tempat anu tiis sareng garing.

kasaimbangan

Kagunaan OEA tiasa ngabantosan anjeun ku sababaraha cara! Kusabab kitu, tiasa pisan nyarankeun ka sadayana sabab teu ngagaduhan efek samping. Éta bahkan tiasa nyababkeun gaya hirup séhat dina kulawarga anjeun ngajantenkeun anjeun sadayana tumuh sareng bénten bentuk, gaya, sareng percaya diri sareng percaya diri. Ngajaga sareng ngajaga awak anjeun dina bentuk, utamina pikeun jalma anu sakedik obese, henteu ngan ukur ngajantenkeun anjeun raos bagja tapi ogé bakal ngajantenkeun batur ngarasa bagja sareng reueus teuing ngeunaan anjeun.

OEA ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaleupaskeun setrés méntal ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun kesan positip dina pikiran batur. Janten, tibatan ngaraos kesel sareng bagja, waktosna waktos kanggo nyandak tindakan sareng mimitian nganggo OEA sareng anjeun bakal kaget pisan ningali kakuatan gaibna sareng anjeun bakal ngaraos kapok sareng dibelésan.

Fungsi Oleoylethanolamide (oea)

OEA atanapi Oleoylethanolamide mangrupikeun ubar anu ngabantosan anjeun pikeun ngatur beurat, kabiasaan tuang, sareng koléstérol. Mangrupikeun metabolit alami. Éta ngatur gajih awak anjeun ku cara ningkatkeun métabolisme lemak anu aya dina awak anjeun. Éta jalan ku cara anu narik pisan.

Nalika sareng nalika anjeun nyandak tuangeun, ubar ieu bakal ngirim sinyal ka uteuk anjeun anu nanyakeun anjeun lirén tuang atanapi nyandak tuangeun anu langkung seueur sabab awak anjeun parantos nyandak cukup tuangeun sareng teu kedah langkung. Kukituna, anjeun bakal ngamimitian ngaraos wareg sahingga anjeun lirén tuang. Janten, laun-laun anjeun teras-terasan kéngingkeun kirang seueur tuangeun unggal waktos sacara rutin. Janten, dina jangka panjang, anjeun tiasa ngirangan beurat dugi ka ageung.

Mangpaat Oleoylethanolamide (OEA)

1.Ngurangan tingkat ghrelin

Ghrelin nyaéta hormon anu aya dina awak urang anu ngarangsang napsu urang. Tos kapendak yén OEA ngabantosan pikeun ngirangan tingkat hormon ieu dina awak urang upami OEA ieu dikaluarkeun.

2.Ngurangan gajih awak dina tingkat nambahan

Suntikan ieu mendakan lumayan épéktip dina ngirangan gajih awak sareng éta ogé dina laju ningkat. Éta ningkatkeun épéktipitas pangaruh tina mitokondria. Bahkan ngirangan asupan tuangeun sacara épéktip sareng ogé ningkatkeun tingkat énergi awak anjeun.

3.Ngajaga péptida yy tingkat handap

Péptida YY nyaéta hormon anu ngarangsang napsu urang. Suntikan OEA upami dilaksanakeun bakal ngabantosan pikeun ngirangan sareng ngajaga tingkat kadar hormon Peptide YY rada handap.

4.Mantuan pikeun ngendalikeun napsu

Nginum suntikan OEA bakal ngabantosan ngadalikeun napsu ku nyéépkeun rohangan gajih dina awak urang. Bahkan ningkatkeun pembakaran lemak anu parantos akumulasi dina awak urang. Nalika sareng nalika anjeun nyandak tuangeun, OEA mimiti dioperasikeun. Éta naékkeun tingkat fungsina sareng dina waktos anu sasarengan ngirangan tingkat napsu anjeun ku ngirim sinyal ka uteuk sareng ngawartosan yén anjeun parantos wareg pisan sareng anjeun henteu meryogikeun tuangeun kanggo tuang deui.

5. Henteu aya efek samping

Saatos marios ka OEA, parantos disimpulkeun yén teu aya anu nyanghareupan efek samping anu parna saatos ngalebetkeun kana awak. OEA mangrupikeun asam oleat anu dicandak salaku bagian tina diet séhat sareng gizi anjeun.

6. épék positif dina kahariwang

OEA sacara positip mangaruhan kahariwang. Asupan OEA ngabantosan pikiran anjeun bébas tina kahariwang sahingga ngabantosan ngajaga panyakit gangguan kahariwang.

7. Ningkatkeun hdl dina awak

Aya dua jinis koléstérol dina awak urang. Éta nyaéta- LDL Kolesterol sareng HDL Kolesterol. LDL nyaéta koléstérol goréng sareng HDL nyaéta koléstérol anu saé. Asupan OEA ngabantosan ngirangan Kolesterol LDL sareng ningkatkeun Koléstérol HDL.

8.Bantuan dina ngawangun awak

Ngawangun awak anjeun dina bentuk sareng struktur anu saé sareng saimbangna mangrupikeun salah sahiji mode anu paling anyar di dunya ayeuna. Utamana dina industri fashion atanapi hiburan dina bentuk awak diperyogikeun pisan. Asupan OEA ogé ngabantosan ngawangun awak sabab éta nurunkeun gajih dina awak anjeun.

Suplai bahan baku Oleoylethanolamide (OEA)

Jalma tiasa mésér ubar OEA ti toko obat terkenal sareng ahli anu aya di caket tempat anjeun atanapi bahkan tiasa mésérna ku mesen online. Tapi urang kedah waspada pisan dina hal ieu kusabab sadaya panyadia ubar ieu panginten henteu asli.

Janten, teras parios reputasi sareng kamahéran éta toko ubar online sareng kanggo éta, sok disarankeun pikeun ngalengkepkeun detil ulasan tina pembeli anu berpengalaman. Pastikeun ngeunaan bungkusan produk sapertos éta leres diségel atanapi henteu pikeun nyingkahan jinis kontaminasi anu tiasa ngahasilkeun sababaraha masalah bahaya di payuneun kasihatan.

Oleoylethanolamide (oea) dina bentuk bubuk

OEA dina kaayaan aslina henteu aya dina bentuk tablet atanapi kapsul. Nanging, anjeun tiasa mésér bubuk OEA sakedikdi pasar upami diperyogikeun. Wangun bubuk ieu dilebetkeun kana bérés barang ku ngatur kana 15% OEA atanapi 50% asam oleat OEA. Blueprint of Cima OEA dijaga antara 90% dugi ka 95% khususna diantara anu mésér Éropa sareng Amérika Serikat.

Oleoylethanolamide (OEA) infogram 1
Oleoylethanolamide (OEA) infogram 2
Oleoylethanolamide (OEA) infogram 3
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1).Pi-Sunyer FX, Aronne LJ, Heshmati HM, Devin J, Rosenstock J. Pangaruh rimonabant, blok reséptor cannabinoid-1, kana beurat sareng faktor résiko kardiometabolik dina penderita kaleuwihan beurat atanapi obesitas: RIO-Amérika Kalér: sidang anu dikontrol sacara acak. Jurnal Asosiasi Médis Amérika. 2006; 295 (7): 761-775.

(2).Giuseppe Astarita; Bryan C. Rourke; Johnnie B. Andersen; Jin Fu; Janet H. Kim; Albert F. Bennett; James W. Hicks & Daniele Piomelli (2005-12-22). "Kanaékan postprandial mobilisasi oleoylethanolamine dina peujit alit tina python Burma (Python molurus)". Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol. 290 (5): R1407 – R1412.

(3). Sarro-Ramirez A, Sanchez-Lopez D, Tejeda-Padron A, Frias C, Zaldivar-Rae J, Murillo-Rodriguez E. Molekul otak sareng napsu: kasus oleoylethanolamide. Agén Sistem Saraf Pusat dina Kimia Obat. 2013; 13 (1): 88–91.

(4).Perjalanan ngajajah egt

(5).Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(6).Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(7).Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(8).Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(9).Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(10).Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(11).Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(12).Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(13).Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).