Upami anjeun milari vegetarian Nicotinamide Klorida Riboside suplement, kami nyarankeun suplement Cofttek Nicotinamide Riboside. Perusahaan manufaktur ngan ukur ngurus suplemén Nicotinamide Riboside sahingga, urang tiasa yakin yén suplemén anu diciptakeun ku perusahaan kualitasna luhur pisan. The Cofttek Suplemén Nicotinamide Riboside asalna dina kapsul anu gampang dikonsumsi, anu cukup gampang ditelepkeun. Pangguna diperyogikeun ngan ukur nyandak hiji kapsul per dinten.
Nanging, upami anjeun milari gluten, endog, BPA, kacang, pengawet sareng produk bebas susu, kami nyarankeun nempatkeun artos anjeun dina suplement Cofttek Nicotinamide Riboside. Suplemén ieu ngagabungkeun NR sareng flavonoid. Sasarengan, dua hal ieu ningkatkeun kagiatan sirtuin. Anu langkung penting, Cofttek nyatakeun yén éta ngalakukeun opat putaran tés dina unggal supleménna sahingga, suplemén perusahaan sampurna aman. Salajengna, suplemén ieu dihasilkeun dina fasilitas anu disahkeun cGMP sareng fasilitas anu disertifikasi TGA

FAQ Nicotinamide Riboside Klorida

Naon nikotinamida riboside klorida?

Nicotinamide Riboside Chloride atanapi Niagen mangrupikeun bentuk kristal tina Nicotinamide Riboside, anu mangrupikeun vitamin prékursor NAD +. Nalika Nicotinamide Riboside beuratna 255.25 g / mol, Nicotinamide Riboside Chloride beuratna 290.70 g / mol sareng 100 mg tina Nicotinamide Riboside Chloride nyayogikeun 88 mg tina Nicotinamide Riboside. NR dianggap aman pikeun dianggo dina katuangan.

sanajan Nikotinamide Riboside mangrupikeun bentuk Vitamin B3, sababaraha sipat na ngajantenkeun rada benten sareng seueur anggota kelompok vitamin B3, sapertos nikotinamida sareng niacin. Sedengkeun Niacin nyababkeun kulit siram ku ngaktipkeun reséptor gpr109A G-protein, Nicotinamide Riboside henteu ngaréaksikeun pisan sareng reséptor ieu sareng, bahkan henteu nyababkeun pembersihan kulit, bahkan nalika dikonsumsi dina jumlah dosis tinggi 2000 mg per dinten. Salajengna, ékspérimén anu dilakukeun dina beurit ngungkabkeun yén Nicotinamide Riboside mangrupikeun prékursor NAD + anu ngarah kana lonjakan pangluhurna dina Nicotinamide Adenine Dinucleotide atanapi NAD + dina jero awak.

Nikotinamide Riboside lumangsung sacara alami dina diet manusa sareng sakali dina awak, éta robih ka NAD +, anu peryogi awak pikeun sababaraha fungsi. Salaku conto, panalungtikan ilmiah tos kabuktian yén Nicotinamide Riboside Chloride atanapi NAD + anu disayogikeun ku NR ningkatkeun fungsi mitokondria ogé sensitipitas insulin ku ngaktifkeun kulawarga sirtuin énzim, anu tanggung jawab ngatur metabolisme oksidatif dina awak.

Naha Urang Peryogikeun Nicotinamide Riboside Chloride

Industri kosmétik mangrupikeun industri samilyar dolar, utamina kumargi manusa kapincut ku tampilan na. Ieu ogé faktor konci naha panilitian ngeunaan bahan anti sepuh sareng produk parantos ngahasilkeun kamajuan anu luar biasa dina waktos anu singget. Konglomerat global ngartos yén aya artos tina kahoyong individu pikeun tetep awét ngora sahingga, gaduh tim dina tempat, nyéépkeun dinten sareng minggu pikeun milarian bahan sareng produk anu tiasa ningkatkeun vitalitas kulit. Nikotinamide Riboside atanapi Niagen kapendak salaku hasil tina maluruh produk anti sepuh ieu. Sedengkeun seuseueurna produk anti sepuh ngaminimalkeun tanda sepuh tina kulit, Niagen ngirangan tanda sepuh dina awak. Nicotinamide Riboside atanapi Niagen mangrupikeun bentuk kristal tina Nicotinamide Riboside Chloride sareng sakali dina jero awak, éta ngajantenkeun NAD +, anu tanggel waler pikeun sepuh séhat ogé rupa-rupa fungsi penting anu sanés.

Naha Nikotinamide Riboside Chloride Aman?

Sababaraha panilitian anu dilakukeun dugi ka ayeuna parantos mendakan konsumsi Nicotinamide Riboside dina kisaran 1000 dugi ka 2000 mg per dinten aman pikeun panggunaan manusa. Nanging, kumargi langkung seueur kajian konkrit diperyogikeun di daérah ieu, pabrikan Nicotinamide Riboside nyarankeun tetep asupan sadidinten tina NR handapeun 250-300 mg per dinten.

Padahal konsumsi Nicotinamide Riboside atanapi Nicotinamide Riboside Chloride aman, éta tiasa nyababkeun efek samping sapertos seueul, nyeri sirah, teu nyerna, kacapean sareng diare. Upami anjeun ngalaman salah sahiji gejala ieu nalika nyandak suplement NR, geuwat konsultasi ka dokter anjeun. Sumawona, kumargi teu cekap aya buktosna ngeunaan pangaruh Nicotinamide Riboside ka awéwé hamil sareng nyusuan, kelompok ieu kedah ngajauhkeun panggunaan suplemén Nicotinamide Riboside.

Tiasa nad ngabalikeun sepuh?

Tapi panilitian anyar ayeuna parantos nunjukkeun yén paningkatan NAD + dina awak tiasa mulangkeun fungsi sélulér awak saolah-olah ngarobah waktos deui - saleresna ngalambatkeun prosés sepuh. Intina, lalaki tiasa ngabalikeun sepuh ku mulangkeun tingkat NAD + anu séhat.

Sakumaha seueur biaya terapi NAD?

Sakumaha Ongkos NAD +? NAD + infusions mimitian ti $ 749 sareng tiasa disaluyukeun kalebet bahan tina Cocktail MIVM. Mobile IV Medics NAD + MIVM Cocktail nyaéta $ 999 sareng perlakuan méwah ieu ngandung vitamin sareng nutrisi anu ditambih sapertos: Magnesium.

Naha Nad ningkatkeun kulit?

Salah saurang piwuruk majalah C&T satuju: "NAD + penting dina metabolisme sélulér, sareng éta mendakan jalan kana industri kosmétik salaku cara ningkatkeun énergi sél kulit. Pikiranana nyaéta, upami anjeun ningkatkeun énergi kulit sél kulit anu sepuh, éta bakal fungsina langkung sapertos sél kulit ngora sareng ngahasilkeun kulit anu langkung saé.

Naha Nmn ngajantenkeun anjeun katingal langkung ngora?

Cenah, "Lab kami nunjukkeun yén masihan NMN kana beurit langkung ti 12 bulan nunjukkeun pangaruh anti sepuh anu luar biasa." Numutkeun ka Imai, narjamahkeun hasilna ka manusa nunjukkeun NMN tiasa nyayogikeun hiji jalma metabolisme 10 nepi ka 20 taun langkung ngora.

Naha nad vitamin B3?

Naon Éta Nicotinamide Riboside? Nicotinamide riboside, atanapi niagen, mangrupikeun bentuk alternatif tina vitamin B3, anu disebut ogé niacin. Saperti bentuk vitamin B3 anu sanés, ribosida nikotinamida dirobih ku awak anjeun kana nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +), koénzim atanapi molekul pembantu.

Naha nikotinamida sami sareng Vitamin B3?

Niacin (ogé katelah vitamin B3) mangrupikeun salah sahiji vitamin B anu leyur dina cai. Niacin mangrupikeun nami umum pikeun asam nikotinik (asam piridin-3-karboksilat), nikotinamida (niacinamide atanapi pyridine-3-carboxamide), sareng turunan anu aya hubunganana, sapertos nikotinamida riboside.

Dupi abdi tiasa nganggo niacinamide sapopoé?

Kusabab éta ogé ditolerir ku kalolobaan jalma, niacinamide tiasa dianggo dua kali sapoé sapopoé. Éta tiasa dianggo iraha waé dina taun sanaos khususna usum salju nalika usum tiis, hawa garing sareng sering pemanasan pusat. Anggo éta dina jangka waktu énggal sateuacan ngamimitian pangobatan retinol anjeun sareng disampingna.

Naha niacinamide nyababkeun tumuh rambutna?

Niacinamide ngagaduhan peran anu penting dina tumuh rambut anu panjang sareng kuat kusabab sirkulasi na ningkatkeun sipat. Éta ningkatkeun penampilan sareng raos rambut, ku cara ningkatkeun awak, kageulisan, herang. Éta ogé ningkatkeun tékstur rambut anu parantos ruksak sacara fisik / kimia ku ngabantosan ngawangun Keratin.

Mana niacinamide atanapi vitamin C anu langkung saé?

Tambih Deui, "sacara umum, vitamin C kedah dianggo dina pH anu rendah supados épéktip, sedengkeun niacinamide langkung saé dina pH anu langkung luhur / nétral," nambihan Romanowski. (Sipatna fussy naha seueur produk vitamin C miring dina sisi harga; éta bahan anu sesah pikeun dirumuskeun.)

Naha niacin goréng pikeun ati anjeun?

Niacin tiasa nyababkeun élém aminotransferase sérum hampang-sedeng sareng dosis tinggi sareng formulasi tertentu niacin parantos dikaitkeun kana klinis anu jelas, tatu ati akut anu tiasa parna ogé fatal.

Naha nikotinamid saé pikeun kulit?

Niacinamide ngirangan peradangan, anu tiasa ngabantosan kabeureuyan tina éksim, jarawat, sareng kaayaan kulit radang anu sanés. Ngaminimalkeun penampilan pori. Ngajaga kulit lemes sareng beueus panginten tiasa ngagaduhan kauntungan sekundér - pangirangan alami dina ukuran liang dina waktosna.

Naha niacinamide 10% seueur teuing?

Niacinamide tiasa ningkatkeun penampilan kulit anjeun ku nyampurkeun karusakan panonpoé, nyegah breakout, sareng ningkatkeun garis sareng keriput. Konsentrasi produk niacinamide topikal naék dugi ka 10%, tapi panilitian parantos nunjukkeun épék kalayan saendahna 2%.

Sakumaha gancangna nikotinamid tiasa dianggo?

Sabaraha lami kanggo niacinamide damel? Anjeun bakal aya bewara sababaraha épék langsung sanaos kaseueuran studi ngeunaan niacinamide nunjukkeun hasil saatos 8-12 minggu. Milarian produk anu ngandung 5% niacinamide. Éta perséntase anu parantos kabuktosan katingali ngadamel bédana tanpa nyababkeun iritasi.

Naha niacinamide ngaleungitkeun tapak jarawat?

Niacinamide tiasa nyetél aktivitas melanosome dina jero sél, anu tiasa ningkatkeun résidu hiperpigmentasi tina bekas jerawat ogé anu kaserang melasma.

Naon anu dilakukeun vitamin B5 pikeun kulit anjeun?

Pro-Vitamin B5 ngabantosan kulit lemes, lemes sareng séhat. Éta ogé ngagaduhan pangaruh anti radang anu tiasa ngabantosan prosés penyembuhan kulit anjeun. Sacara hidrasi anu jero, éta ngabantosan kulit dipareuman ku nyerep Uap tina hawa (palinter!).

Kumaha carana kuring ningkatkeun NAD kuring sacara alami?

  • latihan
  • Ngawatesan paparan panonpoé
  • Milarian panasna
  • Parobihan diét
  • Diét saum sareng ketosis

Dupi anjeun nyandak NAD sacara lisan?

Hasilna, suplemén NAD lisan henteu épéktip tibatan infus IV kusabab tingkat nyerepna anu handap. Penting pikeun dicatet yén suplemén oral aman pisan; anjeun henteu résiko tumerap inféksi sapertos anjeun tiasa ngubaran perlakuan IV.

Sabaraha lami teu nad damel?

Rencana diét tiasa kalebet tuangeun anu ngandung vitamin pikeun naekeun dopamin sareng tiasa ngahasilkeun NAD dina uteuk. Kaseueuran pasién peryogi sakitar 6 dugi 10 dinten infusan kanggo ngaraos épék.

Naha Elysium aman?

Disarankeun pikeun panggunaan jangka panjang, nunjukkeun yén kagiatan NAD boosting ngan ukur tiasa dijaga upami palanggan teras-terasan nganggo produk ieu. Basis Kaséhatan Elysium. Salaku suplemén, Dasar dianggap aman pikeun dikonsumsi manusa.

Naon NAD anti sepuh?

Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +) mangrupikeun kofaktor penting dina sadaya sél hirup anu kalibet dina prosés biologis dasar. … Bukti anu muncul implikasi yén élévasi tingkat NAD + tiasa ngalambatkeun atanapi bahkan ngabalikkeun aspek sepuh sareng ogé nunda kamajuan panyakit anu patali sareng umur.

Naon efek samping tina nikotinamida riboside?

Dina studi manusa, nginum 1,000-2,000 mg per dinten henteu ngagaduhan pangaruh anu ngabahayakeun.

Sababaraha jalmi parantos ngalaporkeun efek samping anu hampang dugi ka sedeng, sapertos seueul, kacapean, nyeri sirah, diare, teu ngarareunah lambung sareng pencernaan.

Naon bédana antara nikotinamida riboside sareng nikotinamide mononucleotide? (2)

Beda anu pangageungna, sareng paling jelas, antara NMN sareng NR nyaéta ukuran. NMN ngan saukur langkung ageung tibatan NR, hartosna éta sering diperyogikeun kanggo lebet kana sél. NR, upami dibandingkeun sareng prékursor NAD + anu sanés (sapertos asam nikotinat atanapi nikotinamida) kakuasaan luhur.

Naha nikotinamida sami sareng Nmn?

Nicotinamide riboside sareng NMN sacara kimia sami sareng teu aya hiji gugus fosfat anu aya dina NMN. Panilitian nunjukkeun yén gugus fosfat tambahan ieu meryogikeun NMN suplemén pikeun munggaran dirobih janten ribosida nikotinamida sateuacan tiasa lebet sél.

Naha Nad ngabantosan bobo?

Tingkat NAD + ngagaduhan hubungan anu kuat sareng siklus bobo-hudang sareng panyakit anu patali sareng umur. Teu aya bukti langsung anu nunjukkeun yén NAD + berperan salaku hub antara siklus bobo-hudang sareng panyakit anu patali umur.

Naon anu dilakukeun ku Tru Niagen pikeun awak?

Naon ari Tru Niagen? Tru Niagen, ku ChromaDex, mangrupikeun produk énergi anu séhat anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nolak sepuh ku ngahijikeun deui pertumbuhan sélular. Éta ngalakukeun ieu ku naékkeun tingkat NAD anjeun. Panilitian nunjukkeun yén NAD ngabantosan awak anjeun ngarobih gizi sareng tuangeun kana énergi, ningkatkeun metabolisme.

Mana anu langkung saé Nmn atanapi NAD?

NMN ngan saukur langkung ageung tibatan NR, hartosna éta sering diperyogikeun kanggo lebet kana sél. NR, upami dibandingkeun sareng prékursor NAD + anu sanés (sapertos asam nikotinat atanapi nikotinamida) kakuasaan luhur. Tapi pasihkeun NMN panto anyar, salah sahiji anu tiasa dianggo, sareng éta kaulinan anu énggal.

Naha suplemén nad tiasa?

Panilitian nunjukkeun yén nguatkeun tingkat NAD + tiasa manjangan umur dina ragi, cacing sareng beurit. Panilitian sato ogé nunjukkeun jangji NAD + pikeun ningkatkeun sababaraha aspek kaséhatan. Ningkatkeun tingkat molekul dina beurit lami katémbong ngahirupkeun mitokondria — pabrik tanaga sél, anu leuleus-leuleus ku waktos.

Naon terapi Nad IV?

Salah sahiji perlakuan holistik pangénggalna dina widang pamulihan kecanduan nyaéta terapi asam amino, katelah terapi NAD IV. Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD) mangrupikeun ko-énzim metabolik sareng muatan padamelan penting pikeun nyusun, ngalereskeun, sareng ngarombak unggal sél dina awak.

Naon boosters NAD?

Boosters NAD mangrupakeun suplemén anu ngandung nikotinamide riboside, bentuk vitamin B3. Nalika dicandak salaku suplement, awak ngarobah nikotinamide riboside janten nikotinamide adénine dinucleotide (NAD +). NAD + mangrupikeun koénzim anu kalebet dina sababaraha prosés sél. Nalika urang umurna, tingkat NAD + dina awak urang turun.

Naon bédana antara NADH sareng NAD +?

Pikeun ngalaksanakeun peranna salaku operator éléktron, NAD mundur deui antara dua bentuk, NAD + sareng NADH. NAD + nampi éléktron tina molekul tuang, ngarobahna janten NADH. NADH nyumbangkeun éléktron kana oksigén, ngarobahna deui ka NAD +.

Anu hadé NAD atanapi NMN?

NMN ngan saukur langkung ageung tibatan NR, hartosna éta sering diperyogikeun kanggo lebet kana sél. NR, upami dibandingkeun sareng prékursor NAD + anu sanés (sapertos asam nikotinat atanapi nikotinamida) kakuasaan luhur. … NR, Nanging, parantos kabuktosan lebet sél dina ati, otot, sareng jaringan otak modél beurit.

Naon katuangan anu ngandung ribosida nikotinamida?

  • Susu susu
  • lauk
  • suung
  • ragi
  • Sayuran héjo
  • Séréal sakabeh
  • Dicét kana Inuman Alkohol

Naon kadaharan anu seueur dina nikotinamida?

Aya dua bentuk vitamin B3. Hiji bentuk nyaéta niacin, anu séjén nyaéta niacinamide. Niacinamide aya dina seueur katuangan kalebet ragi, daging, lauk, susu, endog, sayuran héjo, kacang, sareng séréal. Niacinamide ogé aya dina seueur suplemén kompléks vitamin B sareng vitamin B sanés.

Naha niacin goréng pikeun ati?

Niacin tiasa nyababkeun élém aminotransferase sérum hampang-sedeng sareng dosis tinggi sareng formulasi tertentu niacin parantos dikaitkeun kana klinis anu jelas, tatu ati akut anu tiasa parna ogé fatal.

Naon anu dilakukeun nicotinamide pikeun kulit?

Nicotinamide dipaké salaku ubar tiasa nguntungkeun kulit dina sababaraha cara anu béda. Nicotinamide ngagaduhan sipat anti radang, anu tiasa dianggo pikeun pangubaran panyakit bullous (leuleus). Éta tiasa ningkatkeun jarawat ku tindakan anti radangna sareng ku cara ngirangan sebum.

Naha niacin saé pikeun déprési?

Numutkeun kana kasaksian online, jalma anu ngagaduhan déprési parah anu ngaréspon terapi niacin condong nguntungkeun tina dosis anu langkung luhur, dimana waé antara 1,000 dugi ka 3,000 mg. Numutkeun kana dokumenter nutrisi taun 2008, Matéri Pangan, hiji awéwé ningali gejala déprési dirina dibalikkeun kalayan dosis harian 11,500 mg.

Naon gejala kakurangan vitamin B3?

Gejala kakurangan Vitamin B3 kalebet kacapean, gangguan pencernaan, seueul, utah, diare, nyeri mulut, létah beureum caang ngabareuhan, sirkulasi anu goréng, sareng suasana depresi. Kulit rengat anu rengat anu peka pisan kana panonpoé mangrupikeun gejala kakurangan vitamin B3 anu sanés.

Naha latihan ningkat NAD?

Pikeun duanana, NAD diperyogikeun dikirangan janten NADH dina siklus asam tricarboxylic, pikeun ningkatkeun produksi ATP ngalangkungan ranté transportasi éléktron. Mémang, duanana tingkat NAD sareng éksprési énzim salvage NAD dina otot kabukti ningkat nalika latihan.

Naha nikotinamid mangrupikeun vitamin B3?

Nicotinamide, ogé katelah niacinamide, mangrupikeun bentuk amida anu leyur dina cai tina niasin atanapi vitamin B3. Éta aya dina katuangan sapertos lauk, jangjangan, endog, sareng séréal. Ieu ogé dipasarkeun salaku suplemén diét, sareng salaku bentuk niacin anu henteu nyiram.

Naha niacin ningkatkeun tingkat NAD +?

ngalaporkeun yén niacin, vitamin B3, épéktip tiasa nyalametkeun tingkat NAD + dina otot sareng getih pasien kalayan miopati mitokondria, ningkatkeun tanda panyakit sareng kakuatan otot. Tingkat NAD + ogé ningkat dina mata pelajaran anu séhat. Bukti nunjukkeun yén niacin mangrupikeun panguat NAD + anu épéktip pikeun manusa.

Kumaha anjeun nyandak NAD +?

Pikeun dorongan NAD +, candak NADH 5 tablet sublingual mg. Pikeun nyegah jet lag, candak NADH 20 mg. Pikeun ngahontal tingkat NAD + optimal kéngingkeun infus IV ß-Nicotinamide adenine dinucleotide infusion mingguan atanapi bulanan.

Naon 7 sirtuin?

"Dosa" ieu nyumbang kana tujuh kaayaan maut anu ningkat dina Prévalénsi sareng sepuh (obesitas, tipe 2diabetes, panyakit kardiovaskular, kanker, pikun, rematik, sareng osteoporosis). Sirtuin mangrupikeun kelas deacetylases gumantung-NAD + anu diwangun ku tujuh anggota dina manusa sareng mamalia anu sanés.

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun sirtuin kuring?

Diantara strategi pikeun nyegah atanapi merangan panyakit sapertos kitu nyaéta latihan. Latihan sacara positip mangaruhan kana kagiatan sareng / atanapi éksprési sirtuin, hasilna efisiensi metabolisme oksidatif langkung saé, ningkat biogenesis sareng fungsi mitokondria, ogé perawatan sistem antioksidan.

Iraha kuring kedah nyandak Niagen?

Kapsul tiasa dipésér dina kenaikan 1-bulan, 3-bulan, atanapi 6-bulan. Perusahaan nyarankeun konsumén nyandak 2 tina kapsul 150 mg sapoé nganggo atanapi henteu nganggo tuang. Kapsul tiasa dicandak boh énjing atanapi wengi ogé nganggo atanapi henteu nganggo tuang.

Sabaraha lami kanggo TRU Niagen damel?

Studi klinis anu dibiayaan ku ChromaDex nunjukkeun yén suplemén NR aman sareng épéktip ningkatkeun NAD individu dina aliran getih saatos 6-8 minggu. Tru Niagen khusus nyatakeun yén jalma anu nyandak 300 mg per dinten suplement salami dalapan minggu ningkat NAD ku 40-50%.

Jam sabaraha dinten kuring kedah nyandak Tru Niagen?

Tru Niagen disarankeun dicandak dina waktos anu sami unggal dinten. Anjeun tiasa nyandak sakali unggal dinten énjing atanapi wengi, nganggo atanapi henteu nganggo tuang.

Naon bahan na di Tru Niagen?

TRU NIAGEN ngandung ribotida nikotinamida anu henteu sami sareng sumber vitamin B3 anu aya dina produk multivitamin. TRU NIAGEN nyerep ku sél sareng épisién dikonversi janten NAD nganggo jalur unik anu béda sareng vitamin B3 (niacin, nikotinamide) anu aya dina suplemén vitamin.

Naon efek samping niacinamide?

Beda sareng niacin, niacinamide henteu nyababkeun siram. Nanging, niacinamide tiasa nyababkeun épék ngarugikeun minor sapertos kesel burih, gas peujit, pusing, baruntus, peurih, sareng masalah sanésna. Nalika dilarapkeun dina kulit, krim niacinamide tiasa nyababkeun kobong hampang, peurih, atanapi beureuman.

Naon anu anjeun henteu tiasa campur sareng niacinamide?

Entong Campur: Niacinamide sareng vitamin C. Sanaos duanana antioksidan, vitamin C mangrupikeun bahan anu teu cocog sareng niacinamide. "Duanana antioksidan anu umum dianggo dina rupa-rupa produk perawatan kulit, tapi éta henteu kedah dianggo salah pas," saur Dr. Marchbein.

Naha anjeun tiasa nganggo niacinamide teuing dina ramo?

Nalika dipaké dina konsentrasi tinggi, niacinamide tiasa nyababkeun iritasi kulit sareng beureum. Upami anjeun aya dina minoritas anu teu tuah anu réaksi goréng pikeun produk nganggo niacinamide, aya tilu kamungkinan utama: anjeun alérgi, aya bahan sanés anu nyababkeun iritasi, atanapi anjeun teuing nganggo.

Naha 1000 mg niacinamide aman?

Pikeun ngirangan résiko épék samping ieu, déwasa kedah nyingkahan pengambilan niacinamide dina dosis anu langkung ageung tibatan 35 mg per dinten. Nalika dosis langkung ti 3 gram per dinten niacinamide dicandak, efek samping langkung serius tiasa kajantenan. Ieu kalebet masalah ati atanapi gula darah tinggi.

Dosis Nicotinamide Riboside Klorida

Lima panilitian anu dilakukeun dugi ka ayeuna parantos netepkeun yén Nicotinamide Riboside aman pikeun dianggo manusa. Nanging, panilitian ieu parantos netepkeun wates Nicotinamide Riboside Chloridedosage anu aman pikeun manusa antara 1,000 dugi ka 2,000 mg per dinten. Nanging, kedah diémutan yén sadaya panilitian anu nganalisis kasalametan Nicotinamide Riboside ngagaduhan ukuran sampel anu alit pisan sahingga, peryogi langkung seueur panilitian di daérah ieu.

Tujuan utama Nicotinamide Riboside Chloride nyaéta hakékatna nyayogikeun Nicotinamide Riboside Chloride atanapi Niagen kana awak. Niagen atanapi NR biasana sayogi dina dua bentuk: tablet sareng kapsul. Seueur pabrikan suplemén Nicotinamide Riboside ngagabung NR sareng bahan kimia sanés, sapertos Pterostilbene. Bisi wae, janten aman, seuseueurna pabrik suplemén nyarankeun tetep asupan sadidinten NR antara 250 dugi 300 mg per dinten.

Mangpaat Nicotinamide Riboside Chloride

Nicotinamide Riboside Chloride Ngalakukeun Panutup Sehat

NAD + diaktipkeun ku Nicotinamide Riboside Chloride dina awak ngaktifkeun énzim husus anu dihubungkeun sareng sepuh séhat. Salah sahiji énzim sapertos nyaéta sirtuin, anu parantos dikaitkeun sareng kahirupan sareng umur panjang anu ningkat. Panaliti ilmiah ngabuktikeun yén sirtuin ningkatkeun kualitas hirup sareng umur panjang ku ngirangan radang, ningkatkeun kauntungan anu aya hubunganana sareng larangan kalori sareng ngalereskeun DNA anu ruksak. NAD + diaktipkeun ku Nicotinamide Riboside Chloride ogé ngaktifkeun polimérase poliase anu dikenal pikeun ngalereskeun DNA anu ruksak. Salajengna, sababaraha studi ilmiah ngaitkeun hubungan poliméris sareng umur anu ditingkatkeun.

 Éta Ngurangan Kasempetan Salah Ngembangkeun Panyakit Jantung

Sepuh ogé ningkatkeun kamungkinan tumerap panyakit jantung. Nalika urang umurna langkung lami, pembuluh getihna janten langkung kandel sareng kaku, anu dina gilirannana, janten nambihan tekanan darah. Nalika tekanan getih dina pembuluh naék ningkat, jantung kedah damel dua kali langkung hésé pikeun ngompa getih, anu nyababkeun rupa-rupa panyakit jantung. NAD + anu disayogikeun ku Nicotinamide Riboside Chloride ngabalikeun parobihan anu aya hubunganana sareng umur anu disababkeun pikeun pembuluh darah. Aya buktina ilmiah anu cukup pikeun ngabuktikeun yén Nicotinamide Adenine Dinucleotide atanapi NAD + henteu ngan ukur ngirangan kaku getih saluran tapi ogé ngatur tekanan getih sistolik.

Nicotinamide Riboside Chloride Ogé Nyayogikeun Perlindungan kana Sél Otak

Nicotinamide Riboside ngajaga sél otak. Panilitian anu dilakukeun dina beurit ngungkabkeun yén produksi anu diinduksi NR tina NAD + ningkatkeun produksi protéin alfa PGC-1 dugi ka 50%. Protein alfa PGC-1 ngabantosan ngajaga sél otak ngalawan setrés oksidatif sareng ogé ningkatkeun fungsi mitokondria. Éta, sahingga, konsumsi NR di manusa ngajaga tina panyawat otak anu ngainduksi umur, sapertos Alzheimer sareng Parkinson. Hiji studi panilitian khusus nalungtik pangaruh tingkat NAD + ka jalma anu kaserang Parkinson. Panilitian nyimpulkeun yén NAD + ningkat fungsi mitokondria dina sél sirung.

Kauntungan Key séjén tina Nicotinamide Riboside Chloride

Lian ti mangpaat anu dibahas di luhur, ieu aya sababaraha manpaat tambahan tambahan anu aya hubunganana sareng Nicotinamide Riboside Chloride.

  • NR dipikanyaho ningkatkeun kakuatan otot, fungsi sareng daya tahan sahingga janten konsumsi NR dikaitkeun sareng prestasi atlit anu langkung saé.
  • Sakumaha dibahas di luhur, produksi NR-ngainduksi NAD + ngalereskeun DNA rusak sareng masihan panangtayungan ngalawan setrés oksidatif. Ieu, dina gilirannana, ngirangan kasempetan pikeun kanker.
  • Panaliti nganalisa pangaruh Nicotinamide Riboside dina métabolisme dina beurit. Panaliti nyimpulkeun yén NR ningkat métabolisme dina beurit. Sanaos buktina langkung ilmiah diperyogikeun ngeunaan ieu, seueur para ilmuwan yakin yén Nicotinamide Riboside bakal gaduh pangaruh anu sami pikeun manusa sareng ku kituna, kedah ngabantuan kaleungitan beurat.

Dimana mésér bubuk Nicotinamide Riboside Chloride bubuk dina Bulk?

Paménta suplemén Nicotinamide Riboside parantos ningkat pisan dina sababaraha taun ka pengker, utamina margi Nicotinamide Riboside gaduh seueur kauntungan. Upami anjeun milarian nyayogikeun dina suplemén pasar Nicotinamide Riboside, hal anu kahiji anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyalurkeun bahan bérés anu dipercaya sareng dipercaya. Kamana mésér bubuk Nicotinamide Riboside Klorida dina jumlah ageung? Jawabanana nyaéta Cofttek.

Cofttek mangrupikeun pemasok bahan baku anu mimiti aya di 2008 sareng ngan sakitar dasawarsa, perusahaan parantos ngadegkeun ayana di sababaraha nagara. Lian ti ngahasilkeun produk anu dipercaya, perusahaan ogé difokuskeun kana kamajuan dina bidang biotéhnologi, téknologi kimia sareng uji kimia. Perusahaan ogé komitmen kana panilitian kualitas, anu masihan langkung saé tibatan panyumponan sanés dina pasar. Serbuk Nicotinamide Riboside Chloride anu disayogikeun ku perusahaan asalna dina sakumpulan 25 kgs sareng tiasa dipercaya pikeun kualitas. Leuwih ti éta, parusahaan boga jualan alus teuing jeung tim rojongan customer nu bakal ngurus sagala kaperluan anjeun sarta inquiries sacara real-time. Ieu, upami anjeun hoyong mésér bubuk Nicotinamide Riboside Chloride sacara ageung, mangga kontak Cofttek.

Nicotinamide Riboside Klorida infogram 1
Nicotinamide Riboside Klorida infogram 2
Nicotinamide Riboside Klorida infogram 3
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1).Conze, D., Brenner, C. & Kruger, CL Kasalametan sareng Métabolisme Administrasi Jangka Panjang NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) dina Randomized, Double-Blind, Placebo-terkontrol Percobaan Klinis tina Sehat Anu Langkung Lawas Awéwé. Sci rep9, 9772 (2019)

(2).Carlijn ME Remie, Kay HM Roumans, Michiel PB Moonen, Niels J Connell, Bas Havekes, Julian Mevenkamp, ​​Lucas Lindeboom, Vera HW de Wit, Tineke van de Weijer, Suzanne ABM Aarts, Esther Lutgens, Bauke V Schomakers, Hyung L Elfrink, Rubén Zapata-Pérez, Riekelt H Houtkooper, Johan Auwerx, Joris Hoeks, Vera B Schrauwen-Hinderling, Esther Phielix, Patrick Schrauwen, Nicotinamide ribosida suplemén ngarobih komposisi awak sareng konsentrasi aketylcarnitine otot rangka dina jalma anu séhat. The Amérika Journal of Gizi klinis, Jilid 112, Ngaluarkeun 2, 2020, Halaman 413–426

(3). Elhassan, YS, Kluckova, K., Fletcher, RS, Schmidt, MS, Garten, A., Doig, CL, Cartwright, DM, Oakey, L., Burley, CV, Jenkinson, N., Wilson, M., Lucas, S., Akerman, I., Seabright, A., Lai, YC, Tennant, DA, Nightingale, P., Wallis, GA, Manolopoulos, KN, Brenner, C.,… Lavery, GG (2019 ). Nicotinamide Riboside Augments the Ageed Human Skeletal Muscle NAD + Metabolome and Induces Transcriptomic and Anti-inflammatory Signature. Laporan sél28(7), 1717–1728.e6.

(4).Bubuk Nicotinamide riboside klorida

(5).Perjalanan ngajajah egt.

(6).Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(7).Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(8).Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(9).Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(10).Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(11).Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(12).Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(13).Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(14).Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).