If you are looking for a vegetarian Nicotinamide Riboside Chloride supplement, we recommend Cofttek Nicotinamide Riboside supplement. The manufacturing company deals only with Nicotinamide Riboside supplements and therefore, one can rest assured that the supplements created by the company are of very high quality. The Cofttek Nicotinamide Riboside supplement comes in easy-to-consume capsules, which are quite easy-to-swallow. Users are required to take only one capsule per day.
Nanging, upami anjeun milari gluten, endog, BPA, kacang, pengawet sareng produk bebas susu, kami nyarankeun nempatkeun artos anjeun dina suplement Cofttek Nicotinamide Riboside. Suplemén ieu ngagabungkeun NR sareng flavonoid. Sasarengan, dua hal ieu ningkatkeun kagiatan sirtuin. Anu langkung penting, Cofttek nyatakeun yén éta ngalakukeun opat putaran tés dina unggal supleménna sahingga, suplemén perusahaan sampurna aman. Salajengna, suplemén ieu dihasilkeun dina fasilitas anu disahkeun cGMP sareng fasilitas anu disertifikasi TGA

Naon Nicotinamide Riboside Chloride?

Nicotinamide Riboside Chloride atanapi Niagen mangrupikeun bentuk kristal tina Nicotinamide Riboside, anu mangrupikeun vitamin prékursor NAD +. Nalika Nicotinamide Riboside beuratna 255.25 g / mol, Nicotinamide Riboside Chloride beuratna 290.70 g / mol sareng 100 mg tina Nicotinamide Riboside Chloride nyayogikeun 88 mg tina Nicotinamide Riboside. NR dianggap aman pikeun dianggo dina katuangan.

Padahal Nicotinamide Riboside mangrupikeun bentuk Vitamin B3, rupa-rupa sipatna béda-béda béda ti seueur anggota grup vitamin B3 séjén, sapertos nikotinamida sareng niacin. Nalika Niacin nyababkeun kulit janten siram ku ngaktifkeun reséptor gépérét GPR109A G -2000, Nicotinamide Riboside sanés réaksi pisan sareng reséptor ieu sareng, henteu ngaleungitkeun kulit siram, bahkan nalika dikonsumsi jumlahna ageung XNUMX mg per dinten. Salajengna, ékspérimén anu dilakukeun dina beurit ngungkabkeun yén Nicotinamide Riboside mangrupikeun prékursor NAD + anu nyababkeun spike pangluhurna dina Nicotinamide Adenine Dinucleotide atanapi NAD + dina jero awak.

Nikotinamide Riboside lumangsung sacara alami dina diet manusa sareng sakali dina awak, éta robih ka NAD +, anu peryogi awak pikeun sababaraha fungsi. Salaku conto, panalungtikan ilmiah tos kabuktian yén Nicotinamide Riboside Chloride atanapi NAD + anu disayogikeun ku NR ningkatkeun fungsi mitokondria ogé sensitipitas insulin ku ngaktifkeun kulawarga sirtuin énzim, anu tanggung jawab ngatur metabolisme oksidatif dina awak.

Sajauhna, lima panilitian anu dilakukeun pikeun nalungtik kasalametan kaamanan sareng khasiat Nicotinamide Riboside sareng sadaya panilitian ieu mendakan sanyawa janten aman pikeun panggunaan manusa.


Naha Urang Peryogikeun Nicotinamide Riboside Chloride

Industri kosmétik mangrupikeun industri samilyar dolar, utamina kusabab manusa katerap ku cara katingalina. Ieu ogé faktor konci naha panilitian ngeunaan bahan anti sepuh sareng produk parantos ngahasilkeun kamajuan anu luar biasa dina waktos anu singget. Konglomerat global ngartos yén aya artos tina kahoyong individu pikeun tetep awét ngora sahingga, gaduh tim dina tempat, nyéépkeun dinten sareng minggu pikeun milarian bahan sareng produk anu tiasa ningkatkeun vitalitas kulit. Nicotinamide Riboside atanapi Niagen kapendak salaku hasil tina maluruh produk anti sepuh ieu. Sedengkeun seuseueurna produk anti sepuh ngaminimalkeun tanda sepuh tina kulit, Niagen ngirangan tanda sepuh dina awak. Nicotinamide Riboside atanapi Niagen mangrupikeun bentuk kristal tina Klorida Nicotinamide Riboside sareng sakali dina awak, éta dirobih kana NAD +, anu tanggung jawab pikeun sepuh séhat ogé rupa-rupa fungsi penting anu sanés.

Dina artikel ieu, urang nutupan sagala aspek sanyawa heran ieu, kaasup mangpaatna, efek samping sareng dosis anu luyu.

Nicotinamide-Riboside-Chloride
Nicotinamide-Riboside-Chloride

Naha Nikotinamide Riboside Chloride Aman?

Sababaraha panilitian anu dilakukeun dugi ka ayeuna parantos mendakan konsumsi Nicotinamide Riboside dina kisaran 1000 dugi ka 2000 mg per dinten aman pikeun panggunaan manusa. Nanging, kumargi langkung seueur kajian konkrit diperyogikeun di daérah ieu, pabrikan Nicotinamide Riboside nyarankeun tetep asupan sadidinten tina NR handapeun 250-300 mg per dinten.

Padahal konsumsi Nicotinamide Riboside atanapi Nicotinamide Riboside Chloride aman, éta tiasa nyababkeun efek samping sapertos seueul, nyeri sirah, teu nyerna, kacapean sareng diare. Upami anjeun ngalaman salah sahiji gejala ieu nalika nyandak suplement NR, geuwat konsultasi ka dokter anjeun. Sumawona, kumargi teu cekap aya buktosna ngeunaan pangaruh Nicotinamide Riboside ka awéwé hamil sareng nyusuan, kelompok ieu kedah ngajauhkeun panggunaan suplemén Nicotinamide Riboside.

Keuntungan Nicotinamide Riboside Chloride

Sateuacan urang bahas kauntungan tina Nicotinamide Riboside Chloride, penting pikeun netelakeun yén saprak Nicotinamide Riboside Chloride nyaéta uyah tina hasil tina Nicotinamide Riboside, kauntungan tina Nicotinamide Riboside Chloride sami sareng kauntungan tina Nikotinamide Riboside.

Nicotinamide-Riboside-Chloride

① Nikotinamida Riboside Klorida Ngalantangkeun sepuh Sehat

NAD + diaktipkeun ku Nicotinamide Riboside Chloride dina jero awak ngaktipkeun énzim spésifik anu aya hubunganana sareng sepuh anu séhat. Salah sahiji énzim sapertos kitu nyaéta sirtuins, anu parantos dikaitkeun sareng kahirupan anu ningkat sacara umum sareng umur hirup dina sato. Panilitian ilmiah parantos ngabuktoskeun yén sirtuin ningkatkeun kualitas hirup sareng umur panjang ku ngirangan peradangan, ningkatkeun kauntungan anu aya hubunganana sareng pangwatesan kalori sareng ngalereskeun DNA anu rusak. NAD + anu diaktipkeun ku Nicotinamide Riboside Chloride ogé ngaktipkeun Poly polimérase anu dipikaterang ngalereskeun DNA anu rusak. Salajengna, sababaraha studi ilmiah ngaitkeun kagiatan polimérase sareng umur hirup anu ditingkatkeun. (1)Conze, D., Brenner, C. & Kruger, CL Kasalametan sareng Métabolisme jangka panjang

② Éta Ngurangan Kasempetan Salah Ngembangkeun Panyakit Jantung

Sepuh ogé ningkatkeun kamungkinan tumerap panyakit jantung. Nalika urang umurna langkung lami, pembuluh getihna janten langkung kandel sareng kaku, anu dina gilirannana, janten nambihan tekanan darah. Nalika tekanan getih dina pembuluh naék ningkat, jantung kedah damel dua kali langkung hésé pikeun ngompa getih, anu nyababkeun rupa-rupa panyakit jantung. NAD + anu disayogikeun ku Nicotinamide Riboside Chloride ngabalikeun parobihan anu aya hubunganana sareng umur anu disababkeun pikeun pembuluh darah. Aya buktina ilmiah anu cukup pikeun ngabuktikeun yén Nicotinamide Adenine Dinucleotide atanapi NAD + henteu ngan ukur ngirangan kaku getih saluran tapi ogé ngatur tekanan getih sistolik.

③ Nicotinamide Riboside Chloride Ogé Nyayogikeun Perlindungan Sél Otak

Nicotinamide Riboside ngajaga sél otak. Panilitian anu dilakukeun dina beurit ngungkabkeun yén produksi anu diinduksi NR tina NAD + ningkatkeun produksi protéin alfa PGC-1 dugi ka 50%. Protein alfa PGC-1 ngabantosan ngajaga sél otak ngalawan setrés oksidatif sareng ogé ningkatkeun fungsi mitokondria. Éta, sahingga, konsumsi NR di manusa ngajaga tina panyawat otak anu ngainduksi umur, sapertos Alzheimer sareng Parkinson. Hiji studi panilitian khusus nalungtik pangaruh tingkat NAD + ka jalma anu kaserang Parkinson. Panilitian nyimpulkeun yén NAD + ningkat fungsi mitokondria dina sél sirung.

Nicotinamide-Riboside-Chloride

④ Kauntungan konci sanésna Nicotinamide Riboside Chloride

Lian ti mangpaat anu dibahas di luhur, ieu aya sababaraha manpaat tambahan tambahan anu aya hubunganana sareng Nicotinamide Riboside Chloride.

i.NR dipikanyaho ningkatkeun kakuatan otot, fungsi sareng daya tahan sahingga janten konsumsi NR dikaitkeun sareng prestasi atlit anu langkung saé.

ii.Sakumaha dibahas di luhur, produksi NR-ngainduksi NAD + ngalereskeun DNA rusak sareng masihan panangtayungan ngalawan setrés oksidatif. Ieu, dina gilirannana, ngirangan kasempetan pikeun kanker.

iii.Panaliti nganalisa pangaruh Nicotinamide Riboside dina métabolisme dina beurit. Panaliti nyimpulkeun yén NR ningkat métabolisme dina beurit. Sanaos buktina langkung ilmiah diperyogikeun ngeunaan ieu, seueur para ilmuwan yakin yén Nicotinamide Riboside bakal gaduh pangaruh anu sami pikeun manusa sareng ku kituna, kedah ngabantuan kaleungitan beurat.

Dosis Nicotinamide Riboside Klorida

Lima panilitian anu dilakukeun salami ayeuna parantos netepkeun yén Nicotinamide Riboside aman pikeun panggunaan manusa. Nanging, panilitian ieu parantos netepkeun tempat anu aman Nicotinamide Riboside Chloridedosage wates pikeun manusa antara 1,000 ka 2,000 mg pér poé. Nanging, kedah diémut yén sadaya panaliten anu nganalisis kasalametan Nicotinamide Riboside ngagaduhan ukuran sampel anu alit pisan, langkung seueur panaliten diperyogikeun di daérah ieu.

Tujuan utama Nicotinamide Riboside Chloride nyaéta pikeun dasarna nyayogikeun Nicotinamide Riboside Chloride atanapi Niagen ka awak. Niagen atanapi NR biasana sayogi dina dua bentuk: tablet sareng kapsul. Seueur produsén suplemén Nicotinamide Riboside ngagabungkeun NR sareng bahan kimia sanés, sapertos Pterostilbene. Dina sagala hal, janten aman, kaseueuran produsén suplemén nyarankeun ngajaga asupan NR sapopoé antara 250 dugi 300 mg per dinten.

Dimana mésér bubuk Nicotinamide Riboside Chloride bubuk dina Bulk?

Paménta suplemén Nicotinamide Riboside parantos ningkat pisan dina sababaraha taun ka pengker, utamina margi Nicotinamide Riboside gaduh seueur kauntungan. Upami anjeun milarian nyayogikeun dina suplemén pasar Nicotinamide Riboside, hal anu kahiji anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyalurkeun bahan bérés anu dipercaya sareng dipercaya. Kamana mésér bubuk Nicotinamide Riboside Klorida sacara ageung? Dina jawaban eta Cofttek.

Cofttek mangrupikeun supplier bahan atah anu eksis di taun 2008 sareng ngan ukur dina dasawarsa, perusahaan parantos ngadegkeun ayana di sababaraha nagara. Lian ti ngahasilkeun produk anu dipercaya, perusahaan ogé museurkeun kana kamajuan dina biotéhnologi, téknologi kimia sareng uji kimia. Perusahaan ieu ogé komitmen kana panalungtikan anu kualitas, anu masihan deui tepi ka suppliers sanésna di pasar. The Bubuk Nicotinamide Riboside Chloride  disayogikeun ku perusahaan sumping dina angkatan 25 kg sareng tiasa dipercaya pikeun kualitas. Sumawona, perusahaan ngagaduhan penjualan anu saé sareng tim dukungan pelanggan anu bakal ngurus sadaya kabutuhan sareng patarosan anjeun sacara real-time. Ieu, upami anjeun hoyong mésér bubuk Nicotinamide Riboside Chloride sacara masal, percanten ngan ukur Cofttek ..

Tulisan ku : Dr. Zéng

Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1).Conze, D., Brenner, C. & Kruger, CL Kasalametan sareng Métabolisme Administrasi Jangka Panjang NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) dina Randomized, Double-Blind, Placebo-terkontrol Percobaan Klinis tina Sehat Anu Langkung Lawas Awéwé. Sci rep9, 9772 (2019)

(2).Carlijn ME Remie, Kay HM Roumans, Michiel PB Moonen, Niels J Connell, Bas Havekes, Julian Mevenkamp, ​​Lucas Lindeboom, Vera HW de Wit, Tineke van de Weijer, Suzanne ABM Aarts, Esther Lutgens, Bauke V Schomakers, Hyung L Elfrink, Rubén Zapata-Pérez, Riekelt H Houtkooper, Johan Auwerx, Joris Hoeks, Vera B Schrauwen-Hinderling, Esther Phielix, Patrick Schrauwen, Nicotinamide ribosida suplemén ngarobih komposisi awak sareng konsentrasi aketylcarnitine otot rangka dina jalma anu séhat. The Amérika Journal of Gizi klinis, Jilid 112, Ngaluarkeun 2, 2020, Halaman 413–426

(3). Elhassan, YS, Kluckova, K., Fletcher, RS, Schmidt, MS, Garten, A., Doig, CL, Cartwright, DM, Oakey, L., Burley, CV, Jenkinson, N., Wilson, M., Lucas, S., Akerman, I., Seabright, A., Lai, YC, Tennant, DA, Nightingale, P., Wallis, GA, Manolopoulos, KN, Brenner, C.,… Lavery, GG (2019 ). Nicotinamide Riboside Augments the Ageed Human Skeletal Muscle NAD + Metabolome and Induces Transcriptomic and Anti-inflammatory Signature. Laporan sél28(7), 1717–1728.e6.

(4).Bubuk Nicotinamide riboside klorida

(5).Perjalanan ngajajah egt.

(6).Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(7).Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(8).Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(9).Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(10).Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(11).Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(12).Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(13).Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(14).Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).