Saatos 2019-ulikan menyimpulkan yén Nicotinamide Mononucleotide aman pikeun dikonsumsi manusa upami konsumsiana diwatesan kana wates anu parantos ditangtoskeun, sababaraha perusahaan pabrikan parantos lebet kana pasar kalayan maturanana. Pilihan anu kaleuleuwihi ieu nyababkeun pembeli bingung ngeunaan anu mana Suplemén Nictonimade Mononukleotida (NMN) anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Dina pendapat kami, suplemén anti sepuh panghadéna Nicotinamide Mononucleotide (NMN) di 2021 nyaéta perusahaan Cofttek.
Cofttek mangrupikeun perusahaan anu dipeunteun A + anu parantos aya di pasar ampir 12 taun sareng parantos ngembangkeun basis pengikut anu satia salami waktos ieu. Bubuk NMN anu disayogikeun ku perusahaan mangrupikeun triple lab-dités, tingkat farmasi NMN sourced ti perusahaan anu sami anu parantos nyayogikeun NMN pikeun sababaraha uji klinis manusa anu signifikan anu parantos dilakukeun mangtaun-taun. The Bubuk NMN disayogikeun ku Cofttek ngagampangkeun nyerep gampang kana awak, ku kituna ningkatkeun bioavailability produk ogé fungsionalitas fisiologis na. Langkung pentingna, bubuk ieu sateuacana sareng anjeun tiasa nyimpen pikeun tilu bulan. Sadayana, ieu mangrupikeun salah sahiji suplemén pangsaéna anu aya di pasar kalayan rating pamaké anu luhur sareng asalna ti perusahaan anu parantos dikirimkeun produk anu dipercaya sareng efektif taun saatos.

FAQ

Naon Nicotinamide Mononucleotide (NMN)?

Nicotinamide Mononucleotide (1094-61-7) atanapi NMN nyaéta nukléotida anu aya sacara alami dina kaseueuran kadaharan anu urang tuang. Éta aya dina alpukat, brokoli, bonténg, kol, edamame, sareng tomat. Nanging, kuantitas NMN anu disayogikeun ku pangan ieu henteu cekap pikeun ngajaga fungsi awak konci sahingga, jalma sering disarankan pikeun nyandak suplemén NMN. Tapi, naha NMN penting pisan pikeun awak?

Nicotinamide Mononucleotide atanapi NMN mangrupikeun miheulaan pikeun Nicotinamide Adenine Dinucleotide atanapi NAD +. Dina kecap saderhana, NMN mangrupikeun sanyawa anu janten NAD + ngalangkungan séri réaksi kimia anu kajantenan di jero sél. NAD +, di sisi anu sanés, dianggap penting pisan pikeun awak sabab ngalakukeun sababaraha pancén utama, diantarana nyaimbangkeun wirahma sirkadian awak, ngarecah nutrisi pikeun ngaleupaskeun énergi sélulér, sareng ngagampangkeun réaksi énzimatik konci, sababaraha diantarana nunda penuaan. Hanjakalna, sanaos NAD + dipendakan dina unggal sél awak, produksi na ngirangan yuswa. Anu langkung penting, teu aya tuangeun anu tiasa dikonsumsi ku jalma pikeun ningkatkeun produksi NAD + dina jero awak. Éta, sahingga, awak ngabutuhkeun prékursor NAD + anu ngajanggélékkeun janten NAD + dina jero sél, sahingga saimbang turunna dina awak. Ieu dimana panggunaan suplemén NMN dimaénkeun.

Pikeun naon Nmn alus?

NMN parantos dipendakan pikeun ningkatkeun aktivitas insulin sareng produksi, ngahasilkeun kauntungan métabolik tambahan ogé kasabaran glukosa. Khususna, suplemén NMN tiasa ngabantosan ngagentoskeun kaayaan métabolik sapertos diabetes, panyakit lemak ati, sareng obesitas.

Tiasa Nmn ngabalikeun sepuh?

Administrasi nikotinamida mononukleotida (NMN) parantos kabuktosan pikeun nyingkahan disfungsi anu aya hubunganana sareng sepuh. Suplemén Nicotinamide mononucleotide (NMN) suplement ngamajukeun profil éksprési miRNA anti sepuh dina aorta beurit yuswa, ngaramal éjuvenasi épigénetik sareng épék anti aterogenik.

Kumaha anjeun ningkatkeun Nmn sacara alami?

NMN tiasa dipasihan aman ka beurit sareng dipendakan sacara alami dina sajumlah kadaharan, kalebet brokoli, kol, bonténg, edamame sareng alpuket. Panilitian anyar nunjukkeun yén nalika NMN leyur dina cai nginum sareng dipasihkeun ka beurit, éta muncul dina aliran getih kirang ti tilu menit.

Naha Nmn ningkatkeun umur panjang?

Élmuwan parantos diajar dua panengah sapertos, nikotinamide riboside (NR) sareng nikotinamide mononucleotide (NMN), langkung éksténsif dibandingkeun anu sanésna, sareng panilitianana pikaresepeun. Sababaraha studi nunjukkeun yén suplemén sareng prékursor ieu tiasa ningkatkeun tingkat NAD + sareng manjangkeun umur umur kapang, cacing, sareng beurit.

Sabaraha lami Nmn cicing dina sistem anjeun?

Panilitian urang ayeuna jelas nunjukkeun yén NMN gancang nyerep tina usus kana sirkulasi getih dina waktos 2-3 menit sareng ogé diberesihan tina sirkulasi getih kana jaringan dina 15 mnt.

Naon kajadian nalika anjeun ngeureunkeun Nmn?

Duanana Resveratol sareng NMN dianggo ku ningkatkeun kamampuan sél dina awak anjeun pikeun ngalereskeun nyalira. Janten, upami anjeun nyandakna sakedap teras ngeureunkeunana éta moal ngakibatkeun anjeun langsung balik deui ka kaayaan anu anjeun pernahkeun sateuacan nyandak éta sabab parobihan mangrupikeun paningkatan pikeun fungsi sél.

Naha Nmn ngajantenkeun anjeun katingal langkung ngora?

"Laboratorium kami nunjukkeun yén masihan NMN kana beurit langkung ti 12 bulan nunjukkeun épék anti sepuh anu luar biasa." Numutkeun ka Imai, narjamahkeun hasilna ka manusa nunjukkeun NMN tiasa nyayogikeun hiji jalma metabolisme 10 nepi ka 20 taun langkung ngora.

Naon suplement pangsaéna pikeun kulit sepuh?

12 Suplemén Anti sepuh Pangsaéna

  • Curcumin
  • EGCG
  • kolagén
  • CoQ10
  • Nicotinamide riboside sareng nikotinamida mononucleotide
  • Buaya
  • Theanine
  • Rhodiola
  • Bawang bodas
  • Astragalus
  • Fisetin
  • Resveratrol

Kumaha kuring tiasa ngabalikeun kerut sacara alami?

  • Nganggo layar layar.
  • Ngawatesan asupan gula.
  • Henteu ngaroko.
  • Anggo minyak kalapa.
  • Candak béta karoten.
  • Inuman teh daun balm lemon.
  • Ngarobih posisi bobo.
  • Ngumbah raray anjeun.
  • Nyingkahan cahaya ultraviolét
  • Naék antioksidan anjeun

Kumaha carana abdi tiasa ngabalikeun kulit sepuh?

Pikeun ngabantosan pasiénna nyegah sepuh kulit dini, ahli dermatologis nawiskeun pasiénna pikeun tips ieu.

  • Ngajaga kulit anjeun tina panonpoé unggal dinten.
  • Larapkeun samak diri tibatan meunang samak.
  • Upami ngaroko, lirén.
  • Nyingkahan éksprési raray anu repetitive.
  • Tuang diet anu séhat, saimbang.
  • Nginum kirang alkohol.
  • Olahraga paling dinten dina saminggu.
  • Bersihkeun kulit anjeun kalayan lembut.
  • Ngumbah ramo dua kali sapoé sareng saatos kesang beurat.
  • Eureun ngagunakeun produk perawatan kulit anu nyeureud atanapi kaduruk.

Naon anu disarankeun ku Sinclair?

David Sinclair Nyandak:

Resveratrol - 1g / unggal dinten - énjing sareng yogurt (tingali dimana ngagaleuh) Nicotinamide Mononucleotide (NMN) - 1g / unggal dinten - énjing (tingali dimana mésér) Metformin (ubar resép) - 1g / unggal dinten - 0.5g énjing & 0.5g peuting - kacuali dina dinten nalika olahraga.

Naha Nmn ngagaduhan efek samping?

Nalika dicandak ku sungut: Nicotinamide riboside nyaéta POSSIBLY SAFE upami dianggo jangka pondok. Efek samping tina nikotinamide riboside biasana hampang. Efek samping tiasa kalebet masalah lambung sapertos lieur sareng kembung atanapi masalah kulit sapertos peurih sareng kesang teuing.

Naon efek samping tina resveratrol?

Nalika dicandak ku sungut: Resveratrol nyaéta SAATNA aman upami dianggo dina jumlah anu aya dina tuangeun. Nalika dicandak dina dosis dugi ka 1500 mg unggal dintenna dugi ka 3 bulan, resveratrol nyaéta POSSIBLY SAFE. Dosis anu langkung luhur dugi ka 2000-3000 mg unggal dinten parantos dianggo salami salami 2-6 sasih. Nanging, dosis resveratrol anu langkung luhur ieu langkung gampang nyababkeun masalah lambung.

Naha nikotinamid aman dicandak unggal dinten?

Nicotinamide riboside sigana aman sareng sababaraha - upami aya - efek samping. Dina studi manusa, nginum 1,000-2,000 mg per dinten henteu ngagaduhan pangaruh anu ngabahayakeun. Nanging, kaseueuran studi manusa pondok dina durasi sareng gaduh sakedik pamilon. Kanggo ideu anu langkung akurat pikeun kaamanan na, peryogi kajian manusa anu langkung mantep.

Naha teuing NADH goréng?

NADH kaleuleuwihan ieu tiasa ngarusak kasaimbangan redoks antara NADH sareng NAD +, sareng akhirna tiasa ngakibatkeun setrés oksidatif sareng rupa-rupa sindrom metabolik.

Mana anu langkung saé Nmn atanapi NR?

NR sering dianggap salaku prékursor anu épisién pisan pikeun NAD +, tapi molekul misan na NMN, sanaos sanés bahan di Basis, naékkeun alis salaku budak énggal di blok.

NMN ngan saukur langkung ageung tibatan NR, hartosna éta sering diperyogikeun kanggo lebet kana sél. NR, upami dibandingkeun sareng prékursor NAD + anu sanés (sapertos asam nikotinat atanapi nikotinamida) kakuasaan luhur. Tapi pasihkeun NMN panto anyar, salah sahiji anu tiasa dianggo, sareng éta kaulinan anu énggal.

Naon suplemén Nmn anu pangsaéna?

  • Suplemén Nmn mana anu pangsaéna?
  • NMN Sublingual Tablet.
  • NAD + Emas Liposomal NMN.
  • Kapsul NMN.

Naha Nmn ngabalikeun sepuh?

Cara pikeun maksa ningkatna tingkat NAD + parantos kabuktosan ningkatkeun fungsi mitokondria dina sato lami, ngabalikeun sababaraha karugian anu lumangsung ku yuswa. Administrasi monotukleotida nikotinamida (NMN) parantos kabuktosan pikeun mitigasi disfungsi anu patali sareng sepuh.

Sakumaha seueur NMN anu anjeun kedah candak?

Sedengkeun panilitian parantos netepkeun yén Nicotinamide Mononucleotide atanapi NMN aman pikeun dianggo manusa, panilitian masih dilakukeun pikeun milarian dosis anu paling épéktip sareng frékuénsi dosis NMN pikeun manusa. Nanging, panilitian anu dilakukeun dugi ka ayeuna parantos netepkeun yén dosis dugi ka 500 mg per dinten aman pikeun lalaki. Poe ieu, Nicotinamide Mononucleotide sayogi dina sababaraha bentuk, kalebet pil sareng bubuk. Suplemén suplemén NMN nyatakeun yén suplemén lisan cukup épéktip dina naekeun produksi NAD + dina awak. Klaim ieu dumasar kana kanyataan yén Slc12a8, pangangkut nukléotida nikotinamida, ngabantosan nyerep NMN dina peujit.

Naha Nmn sami sareng b3?

NMN henteu. NMN sanés mangrupikeun bentuk vitamin B3, sareng teu aya uji coba klinis pikeun ngabuktikeun naékkeun NAD di manusa. NMN ogé sanés jinis molekul anu bakal kantos dianggap salaku vitamin sabab ngandung fosfat, anu mangaruhan kamampuan na pikeun ngasupan sél.

Naon kadaharan ngagaduhan konsentrasi paling luhur NAD +?

Kadaharan anu naekeun Tingkat NAD

Aya kadaharan tangtu anu tiasa naekeun kadar NAD dina awak. Sababaraha diantarana kaasup:

  • Susu Susu - panilitian nunjukkeun yén susu sapi mangrupikeun sumber anu hadé tina Riboside Nicotinamide (RN). Seliter susu sapi seger ngandung sakitar 3.9µmol NAD +. Janten nalika anjeun ngaraosan segelas susu anu nyegerkeun, anjeun saéstuna janten langkung ngora sareng langkung séhat!
  • Lauk - ieu alesan anu sanés pikeun anjeun resep lauk! sababaraha jinis lauk sapertos tuna, salmons sareng sardin mangrupikeun sumber anu seueur tina NAD + kanggo awak.
  • Suung - seueur jalma resep supa sareng éta salaku bahan kadaharan rutin dina diet biasa. Tapi naha anjeun terang yén supa, khusus supa crimini, ogé ngabantosan sacara normal naekeun tingkat NAD? Leres, éta leres. Janten, resep tuang suung sareng teraskeun katingalina sareng ngora sareng langkung awet ngora!
  • Ragi - ragi mangrupikeun bahan anu dianggo pikeun ngadamel roti sareng produk bakery anu sanés. Ragi ngandung Riboside Nicotinamide (RN), anu sateuacanna tina NAD. Ieu alesan anu sanés pikeun anjeun pikeun resep pastry atanapi roti karesep anjeun nalika anjeun nganjang ka toko roti! Ngarasakeun kadaharan karesep anjeun bari ningkatkeun tingkat NAD dina waktos anu sasarengan. Kumaha tiis na!
  • Sayuran Héjo - sayuran héjo ngandung sagala rupa nutrisi di jerona anu manpaat dina rupa-rupa cara. Nembe, parantos terang yén sayuran héjo ogé mangrupikeun sumber anu hadé pikeun NAD pikeun awak. Sababaraha sayuran ieu kalebet kacang polong sareng asparagus.
  • Séréal Utuh - sakumaha anu dibahas tadi, Vitamin B3 ogé ngandung RN, anu miheulaan pikeun NAD. Nanging, nalika sayuran, barang tuang atanapi sisikian asak atanapi diolah, éta kaleungitan nutrisi ogé sumber vitaminna. Kusabab kitu, disarankeun anjeun ogé kedah tuang sayuran atah sareng nyandak séréal utuh tinimbang kadaharan olahan.
  • Ngaleungitkeun Minuman Alkohol - NAD tanggel waler pikeun ngajaga prosés metabolisme umum awak. Alkohol condong ngaganggu prosés ieu sareng ngirangan efficacy tina NAD. Kituna, anjeun kedah nyingkahan asupan seueur teuing inuman alkohol sabab éta ogé henteu saé pikeun kaséhatan anjeun.

Naha Nmn nyababkeun siraman?

A 'Niacin flush' mangrupikeun efek samping tina nyandak dosis tinggi niacin suplemén (Vitamin B3). Siram kajadian nalika niasin nyababkeun kapilér leutik dina kulit anjeun ngalegaan, anu ningkatkeun aliran getih kana permukaan kulit. Beda sareng suplemén vitamin B3 (niacin), riboside nikotinamide henteu matak nyababkeun siram wajah.

Dimana kuring tiasa mésér Nmn di Kanada?

NMN mangrupikeun nukléotida anu diturunkeun tina ribosa sareng nikotinamida. Sapertos ribotida nikotinamida (Niagen), NMN mangrupikeun turunan niacin, sareng miheulaan pikeun NAD +. NMN Kanada: Nicotinamide mononucleotide ayeuna henteu sayogi kanggo dijual salaku suplemén diét di Kanada.

Naha Nmn aman?

Salami sababaraha taun, sababaraha panilitian parantos dilakukeun pikeun diajar naha konsumsi NMN pikeun manusa aman atanapi henteu. Panilitian ieu parantos, teras-terasan ogé, nyebatkeun yén konsumsi Monotucleamide Nicotinamide leres-leres aman nalika dosis na dibatesan. Sacara umum, lalaki disarankeun nempel kana dosis sadinten kirang tina 500 mg. Nanging, éta kedah disorot yén FDA teu acan nyatujuan NMN salaku ubar aman. Janten, upami anjeun ngagaduhan alergi atanapi masalah médis, langkung saé anjeun konsultasi sareng dokter sateuacan ngamimitian suplemén NMN.

Anu hadé NAD atanapi NMN?

NAD sareng NMN mangrupikeun bahan suplemén anti sepuh anu populér, sareng alesan anu saé.

Kumaha carana kuring ningkatkeun NAD + kuring sacara alami?

Lumrahna naekeun Tingkat NAD

  • puasa
  • Suplemén Diét Nicotinamide Riboside
  • latihan
  • Teuing Sinar Matahari Teu Alus!
  • Kadaharan anu naekeun Tingkat NAD

Naon anu kuring kedah bawa sareng NMN?

Pikeun ningkatkeun tingkat NAD + anjeun, anjeun tiasa nyandak kapsul NMN anu reureuh sareng Sirtuin Activator sapertos Resveratrol sareng yogurt gajih lengkep anu ngabantosan bioavailabilitas Resveratrol.

Naha kuring kedah nyandak TMG sareng NMN?

Upami anjeun ayeuna nuju NMN atanapi mikirkeun ngamimitian, pertimbangkeun masangkeunana sareng TMG salaku dukungan tambahan pikeun metilasi. Panyumbang métil anu sanés aya gunana kalebet methylated B6, B12, sareng folat.

Naon bédana antara nikotinamida sareng nikotinamida ribosida? (3)

Niacin mangrupikeun bentuk teroksidasi tina nikotin anu awak tiasa dirobih janten NAD. Nicotinamide mangrupikeun amida niacin anu langkung mirip sareng NAD sareng gaduh efek samping anu langkung saeutik. Nicotinamide riboside mangrupikeun bentuk sintétik tina nikotinamida anu ngagaduhan atribut anu bénten.

Naha Nmn niacin?

Sapertos ribotida nikotinamida, NMN mangrupikeun turunan niacin, sareng manusa ngagaduhan énzim anu tiasa nganggo NMN pikeun ngahasilkeun dinotéotida adénin nikotinamid (NADH). Dina beurit, NMN ngasupkeun sél ngalangkungan peujit leutik dina waktos 10 menit ngarobih kana NAD + ngalangkungan transporter Slc12a8 NMN.

Naha nikotinamid riboside nurunkeun BP?

Nicotinamide riboside mangrupikeun prékursor alami nikotinamida adenine dinucleotide (NAD +), mediator kritis épék mangpaat tina pangwatesan kalori, sareng sabab éta mangrupakeun senyawa mimik pangwatesan kalori. Kami nembé réngsé studi pilot munggaran suplemén riboside nikotinamide dina umur sawawa séhat sareng déwasa anu langkung sepuh sareng nunjukkeun yén 6 minggu suplemén turunna tekanan darah systolic (SBP) ku 8 mmHg di jalma anu gaduh dasar SBP 120-139 mmHg (diangkat SBP / hipertensi tahap 1) dibandingkeun sareng placebo, sareng nurunkeun kaku artéri, prediktor bebas CVD anu kuat sareng morbiditas sareng kematian anu aya hubunganana.

Dimana betaine dipendakan?

Betaine aya dina mikroorganisme, pepelakan, sareng sasatoan sareng mangrupikeun komponén penting tina seueur tuangeun, kalebet gandum, kerang, bayem, sareng bit gula. Betaine mangrupikeun senyawa amonium kuaternér zwitterionic anu ogé katelah trimethylglycine, betaine glycine, lycine, sareng oxyneurine.

Naon kadaharan ngeureunkeun keriput?

Ieu mangrupikeun 10 tina kadaharan anti sepuh anu pangsaéna pikeun nyéhatkeun awak anjeun pikeun cahaya anu asalna ti jero.

  • Watercress
  • Bél beureum cabe
  • gedang
  • Blueberries
  • Brokoli
  • bayem
  • kacangan
  •  
  • Kentang amis
  • Sikina dalima

Kumaha carana kuring tiasa katingal 10 taun ngora?

  • Anggo Masker Hidrasi.
  • Pilih Yayasan Luminous
  • Ringan Rambut Anjeun Sakedik
  • Ngagem Ponytail
  • Exfoliate (Tapi Entong Ngalangkungan)
  • Bodas Kaluar Waterline Anjeun
  • Rengse Titingalian Anjeun Ku Halimun Mineral

Kumaha carana kuring tiasa nyanghareupan raheut tina sepuh?

  • Ngajaga kulit anjeun tina panonpoé unggal dinten
  • Larapkeun samak diri tibatan meunang samak
  • Upami ngaroko, lirén
  • Nyingkahan éksprési raray anu repetitive
  • Tuang diet anu séhat, saimbang
  • Nginum kirang alkohol
  • Olahraga paling dinten dina saminggu
  • Bersihkeun kulit anjeun kalayan lembut

Kadaharan mana anu ngajantenkeun anjeun umur langkung gancang?

  1. Kentang goreng pikeun kentang goreng
  2. Roti anu bertunas kanggo roti bodas
  3. Madu atanapi buah pikeun gula bodas
  4. Minyak zaitun atanapi alpukat pikeun margarin
  5. Lengket sareng jangjangan kanggo daging olahan
  6. Ngarasa susu
  7. Pikir dua kali ngeunaan soda sareng kopi
  8. Inuman alkohol sedeng
  9. Cegah masak dina panas pisan
  10. Tuang kuéh béas
  11. Fruktosa kontra sareng asam lipoat

Naon vitamin anu saé pikeun raray keriput?

Vitamin C ogé tiasa ngabantosan tanda-tanda sepuh kusabab peranna anu penting dina sintésis kolagén alami awak. Éta ngabantuan pikeun nyageurkeun kulit anu rusak sareng, dina sababaraha kasus, ngirangan penampilan keriput. Asupan vitamin C anu cekap ogé tiasa ngabantosan sareng nyegah kulit garing.

Naha Urang Peryogi Nicotinamide Mononucleotide (NMN)?

Sepuh mangrupikeun waktos sareng bantosan waktos pikeun fungsi awak manusa. Sanaos sepuh teu tiasa dilawan sareng teu tiasa dilawan, para ilmuwan parantos mangtaun-taun pikeun ngartos kumaha prosés ieu tiasa reureuh sareng dikontrol. Panilitian anu dilanjutkeun ieu parantos nyababkeun sababaraha bahan sareng sanyawa anu sipat anti sepuh anu tiasa dirobih janten suplemen anti sepuh. Salah sahiji sanyawa sapertos anu sipat anti-sepuh anu signifikan anu ngagaduhan élmuwan anu raoseun nyaéta NMN atanapi Nicotinamide Mononucleotide. Dina tulisan ieu, urang bahas sadayana anu kedah dipikanyaho ngeunaan NMN ogé suplemén anti sepuh panghadéna monotukleotida nicotinamide di 2021.

Nikotinamide Mononukleotida (NMN) Kagunaan

Dugi ka sababaraha taun ka pengker, sadaya panilitian anu aya hubunganana sareng panggunaan NMN dilakukeun ka sato sareng nalika panilitian ieu nunjukkeun hasil anu ngajangjikeun, hasilna ieu henteu cekap pikeun ngawangun kaunggulan panggunaan NMN di manusa. Dina 2016, panilitian dilakukeun pikeun nganalisis kasalametan konsumsi NMN sareng waktos na dina getih manusa. Panilitian masihan hasil anu ngajanjikeun. Pasangkeun éta, panilitian sanés dilakukeun dina 2016 pikeun diajar pangaruh konsumsi NMN di 50 awéwé anu langkung lami kaserang BMI tinggi, glukosa getih, sareng trigliserida getih. Panilitian éta suksés. Nanging, kumargi lapangan ulikan diwatesan pikeun awéwé dina umur anu tangtu, para ilmuwan yakin yén langkung seueur buktina diperyogikeun pikeun netepkeun naha konsumsi NMN aman pikeun manusa.

Ku alatan éta, leuwih anyar, dina 2019, panilitian dilakukeun di Unit Percobaan Klinis Universitas Keio University School of Medicine. Subjék pangajian nyaéta 10 lalaki umur antara 40 sareng 60. Lalaki ieu dikaluarkeun dosis mimitian ti 100 mg dugi 500 mg. Panilitian nyimpulkeun yén NMN tiasa ditolerir ku manusa sareng aman dikonsumsi salami konsumsi na diatur leres-leres. Panilitian ieu penting pisan sabab éta panilitian NMN munggaran anu dilakukeun ka manusa pikeun nalungtik pangaruh NMN kana kaséhatan manusa sacara umum. Pas ditetepkeun yén konsumsi NMN aman, pabrik mimitian ngabom pasar ku suplemén NMN, anu parantos biasa ayeuna-ayeuna. (2) Yoshino, J., dkk. (2011)….

mangpaat

Dina bagian ieu, urang bahas kamungkinan kauntungan anu dikaitkeun sareng Nicotinamide Mononucleotide atanapi NMN.

① NMN Ngalaunan Penuaan

Salah sahiji kauntungan pangbadagna NMN nyaéta yén éta ngalambatkeun prosés sepuh. Sababaraha taun ka pengker David Sinclair, ahli biologi Australia sareng dosenén Genetika, masihan buktina yén NAD + ngalambatkeun sepuh ogé awal kasakit anu aya hubunganana dina manusa. Nanging, produksi NAD + ngirangan kalayan umur. Sahingga, nalika urang umurna, kabutuhan pikeun prékursor NAD nambahan dina jero awakna. Ieu mangrupikeun NMN maén: NMN asup kana sél sareng ngalaman sababaraha transformasi kimia sateuacan janten NAD + sareng ngalambatkeun prosés ngainduksi umur.

② Jalma Sangsara Diabetes Tiasa Nguntungkeun tina Konsumsi na

Hiji studi anu dilakukeun pikeun diajar kumaha suplement lisan NMN ngabantosan diet sareng diabetes anu aya umur beurit. Panaliti ieu ngungkabkeun yén beurit anu dibéré suplement NMN lisan nunjukkeun kana sensitipitas insulin ogé ningkatna sékrési. Panaliti ieu masihan sababaraha indikasi yén Nicotinamide Mononucleotide atanapi suplement lisan NMN tiasa ngabantosan penderita diabetes.

③ Konsumsi NMN Ogé Patali sareng Ngaronjatkeun Kaséhatan Jantung

Panaliti anu séjén dilakukeun pikeun diajar kumaha suplemén NMN mangaruhan kaséhatan jantung beurit Panaliti anu ngungkabkeun yén NMN henteu ngan ukur ngabalikeun umur getih anu aya umur sareng karusakan capillary dina beurit tapi ogé ngabalukarkeun aliran getih anu ningkat. Anu paling pikasieuneun nyaéta kanyataan yén dina beurit dipasihkeun suplemén lisan NMN, bituna saluran getih anyar diperhatoskeun. Langkung nembe, paniliti anu sanés dilakukeun kanggo ngulik efek NMN dina kasihatan radang dina beurit sareng panilikan ieu ogé ngungkabkeun hasil anu sami. Panaliti ieu nyayogikeun buktina anu cukup pikeun panaliti pikeun yakin yén konsumsi NMN ogé ngamajukeun kasehatan jantung manusa.

Nicotinamide Mononukleotida (NMN)

④ Jalma anu ngagaduhan Alzheimer Tiasa Nguntungkeun tina NMN Use

Dina jalma anu kaserang panyakit Alzheimer, tingkat NAD turun sacara signifikan. Janten, nalika jalma anu kaserang Alzheimer ngonsumsi NMN, awak réaksi ku ningkatkeun jumlah NAD +, anu dina gilirannana, ngakibatkeun paningkatan kontrol motor, ningkat aktivitas gén SIRT3, ningkat ingetan, sareng ngirangan neuroinflamasi. Janten, jalma anu kaserang Alzheimer tiasa nguntungkeun tina meakeun NMN.

⑤ NMN Ogé Ngaronjatkeun Fungsi Ginjel

Suplement NMN Lisan dihubungkeun sareng fungsionalitas ginjal. Hal ieu sabab NMN ningkatkeun produksi NAD + sareng SIRT1, duanana dihubungkeun sareng fungsi ginjal ditingkatkeun.

Dimana mésér bubuk Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk dina Bulk?

Upami anjeun milarian mésér bubuk Nicotinamide Mononucleotide (NMN) sacara ageung, tempat anu pangsaéna mésér bubuk NMN nyaéta cofttek.com. Cofttek mangrupikeun perusahaan farmasi berteknologi tinggi anu parantos nyayogikeun produk anu inovatif sareng kualitas luhur ti saprak 2008. Perusahaan ngagungkeun tim R&D anu mengesankan kalayan individu anu berpengalaman komitmen kana pamekaran produk kalapa. Cofttek ngagaduhan mitra sareng nyayogikeun produk na ka perusahaan farmasi di Cina, Éropa, India, sareng Amérika Kalér. Mononucleotide β-Nicotinamide anu disayogikeun ku Cofttek kualitasna saé pisan sareng aman pisan pikeun dikonsumsi manusa. Anu langkung penting, perusahaan nyayogikeun bubuk ieu sacara ageung, nyaéta dina unit 25kgs. Kukituna, upami anjeun milarian mésér bubuk ieu sacara ageung, Cofttek nyaéta perusahaan anu anjeun kedah kontak - aranjeunna mangrupikeun pamasok bubuk Nicotinamide Mononucleotide (NMN) pangsaéna di pasar.

Nicotinamide Mononucleotide (NMN) infogram
Nicotinamide Mononucleotide (NMN) infogram
Nicotinamide Mononucleotide (NMN) infogram
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1). Yao, Z., dkk. (2017). Nicotinamide Mononucleotide ngahambat aktivasina JNK pikeun Ngabalikeun Panyakit Alzheimer.

(2). Yoshino, J., dkk. (2011). Nicotinamide Mononucleotide, panengah NAD (+) Panganteur, Ngubaran Patofisiologi Diet sareng Diabetes Anu Dijieun Jaman-Usum dina Beurit. Métabolisme sél.

(3). Yamamoto, T., dkk. (2014). Nicotinamide Mononucleotide, panengah tina NAD + Sintésis, Ngajagaan Jantung tina Ischemia sareng Reperfusion.

(4). Wang, Y., dkk. (2018). Suplemén NAD + Normalisasi Fitur Alzheimer Key sareng Tanggapan Ruksakna DNA dina Modél Mouse AD Anyar kalayan Kengingkeun Perbaikan DNA.

(5). Keisuke, O., dkk. (2019). Implikasi Ngarobih NAD Métabolisme dina Gangguan Métabolik. Jurnal Élmu Biomédis.

(6). Perjalanan ngajajah egt.

(7). Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(8). Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(9). Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(10). Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(11). Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(12). Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(13). Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(14). Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(15). Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.