Upami Anjeun milarian anu saé Suplemén Magnesium L-Threonate, kami nyarankeun mésér bubuk magnésium Threonate ti Cofttek. Perusahaan nyatakeun yén na ningkatkeun bioavailabilitas magnésium kana awak. Perusahaan ogé nyatakeun yén bubuk anu disayogikeun ku perusahaan ngadukung fungsi mémori sareng ningkatkeun fungsi kognitif sacara umum. Éta ogé ngabantosan pangguna bobo langkung saé. Cofttek nyaéta Anandamide (AEA) anu bakal ngical anjeun anu épéktip pisan produk.

FAQ

Naon Naon Magnesium L-Threonate?

Asam Threonic mangrupikeun sanyawa leyur cai anu dicandak tina rusakna metabolisme Vitamin C. Nalika asam threonic ngagabung sareng magnésium, éta ngabentuk uyah anu disebut Magnesium L-threonate. Magnésium L-threonate gampang diserep ku awak sahingga, mangrupikeun salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun nyieun magnésium ngahontal sél otak sareng bagian sanés awak. Magnésium anu disayogikeun ku Magnesium L-threonate ngalayanan seueur fungsi biokimia anu penting, kalebet aktivasina vitamin B, sékrési insulin, formasi ATP sareng protéin sareng pembentukan asam lemak. Mineral ogé ngagaduhan peran konci dina mempermudah fungsi anu leres tina sababaraha énzim. Anu pangpentingna, éta ningkatkeun fungsi sistem imun ku cara ningkatkeun épék anti-viral sareng anti-tumor tina sél killer alami sareng limfosit T-sitotoksik.

Sakumaha didadarkeun di sateuacan, magnésium tiasa didapet ngalangkungan sababaraha pangan anu alami euyeub ku mineral. Sababaraha kadaharan anu ngandung magnésium dina jumlah anu seueur nyaéta coklat hideung, alpuket, kacang, kacang-kacangan, tahu, waluh sareng siki chia, lauk gajih, sareng sajabana. Nanging, magnésium anu disayogikeun ngalangkungan sumber alami henteu sering cukup pikeun leres-leres ngadukung sababaraha fungsi biokimia sareng éta. nyaéta, sahingga, paménta suplemén magnésium L-threonate parantos ningkat pisan dina sababaraha taun ka pengker.

Naon anu dianggo magnesium L Threonate?

Magnésium L-Threonate gunana pikeun ngatur gangguan otak. Obat ningkatkeun konsentrasi magnesium dina sél otak.

Mésér Magnésium L-Threonate kanggo kauntungan nootropic na. Éta naékkeun épisode episodik, diajar, sareng ningkatkeun konsentrasi. Suplemén mangrupikeun dosis resép ka pasién anu sangsara tina leungitna ingetan anu patali umur, ADHD, pikun, sareng panyakit Alzheimer.

  1. Utami primér kauntunganstina magnésium L-Threonate mangrupikeun paningkatan dina mémori. Éta tiasa ningkatkeun kapadetan synaptic sareng plastisitas ogé ningkatkeun jumlah keseluruhan situs pelepasan neurotransmitter dina otak.
  2. Suplemén ieu ogé tiasa ningkatkeun mémori ruang. Dina hiji ulikan beurit, mémori damel ningkat ku 13% saatos 24 dinten nyandak Magneisum L-Threonate. Saatos 30 dinten suplement, beurit yuswa tiasa nedunan dina tingkat anu sami sareng réncangna anu langkung ngora.

Ieu ngandung harti yén nalika suplemén ieu tiasa ningkatkeun fungsi kognitif dina mata pelajaran anom sareng umur, éta langkung ningkat pikeun sepuh. Nyatana, beurit yuswa ningali tingkat paningkatan 19%, anu signifikan upami dibandingkeun sareng 13% ningkat dina beurit ngora. Nunjukkeun yén populasi lansia langkung kamungkinan kaserang kaleungitan ingetan, suplemén ieu mawa implikasi anu kuat pikeun jalma anu sepuh.

Naha magnésium Threonate langkung saé?

Magnésium L-threonate bisa jadi bentuk magnésium idéal pikeun anjeun upami anjeun milarian ningkatkeun kaséhatan otak khususna. Sedengkeun umumna tiasa naékkeun tingkat magnesium dina saluruh awak, épék panginten langkung kuat dina uteuk ku bentuk magnésium ieu.

Naha magnésium Glycinate langkung saé tibatan magnésium sitrat?

Sanaos aya seueur bentuk magnésium anu sayogi, urang sering resep nganggo magnésium sitrat sareng / atanapi magnesium glycinate. Magnésium sitrat pangpentingna ngabantuan jalma anu kaserang kabebeng, sedengkeun bentuk glycinate langkung saé pikeun kaayaan sapertos hariwang, insomnia, setrés kronis, sareng kaayaan radang.

Pangobatan naon anu anjeun henteu kedah nganggo magnesium?

Nyandak magnésium kalayan pangobatan ieu tiasa nyababkeun tekanan getih turun teuing. Sababaraha pangobatan ieu kalebet nifedipine (Adalat, Procardia), verapamil (Calan, Isoptin, Verelan), diltiazem (Cardizem), isradipine (DynaCirc), felodipine (Plendil), amlodipine (Norvasc), sareng anu sanésna.

Naha magnésium ngadamel kotoran?

Pelunut Bangku: Magnésium narik cai kana peujit, damel salaku laxative osmotic. Kanaékan cai ieu ngarangsang motilitas usus. Éta ogé ngalemeskeun sareng ningkatkeun ukuran tina tai, nyababkeun gerakan bowel sareng ngabantosan supados tai langkung gampang diliwatan.

Sabaraha mg magnésium L Threonate anu kuring kedah?

Magnésium L-threonate mangrupikeun ubar lisan sareng tiasa diinum boh dina bentuk tablet atanapi bubuk. Dosis anu leres tina Magnesium L-threonate atanapi ubar gumantung kana umur sareng kaséhatan jalma anu nginumana ogé tujuan pikeun ubar dikonsumsi. Sacara umum, awéwé yuswa antara 19 sareng 30 disarankeun tetep kana dosis 310 mg per dinten sareng lalaki dina grup umur anu sami kedah nempel kana wates dosis 400 mg per dinten. Lalaki anu langkung lami tiasa ningkatkeun dosisna janten 420 mg sapoé sareng awéwé dina kelompok umur éta kedah nganggo 360 mg magnésium L-threonate unggal dinten kanggo hasil anu pangsaéna. Awéwé anu nyusu payudara ogé tiasa nyéépkeun ubar ieu. Nanging, aranjeunna kedah tetep asupan poean Magnesium L-threonate kirang ti 320 mg per dinten.

Upami anjeun nyandak Magnesium L-threonate kanggo kaayaan spésifik, anjeun kedah nyaluyukeun dosén anjeun dumasar kana tujuan dimana ubar anu kajantenan. Salaku conto, upami anjeun nyandak Magnesium L-threonate pikeun masalah anu nyerna-nyerna, anjeun dianjurkeun nyandak 400-1200 mg unggal dinten. Upami anjeun nyandak suplemén kanggo naekeun fungsi kognitif, anjeun kedah meakeun 1000 mg Magnesium L-threonate unggal dinten. Pikeun bobo anu hadé, 400-420 mg Magnesium L-threonate cekap pikeun lalaki sareng 310 ka 360 mg cekap pikeun awéwé.

Magnésium mana anu paling saé pikeun kahariwang?

Magnésium sering kaiket kana zat sanésna supados langkung gampang awak nyerep éta. Rupa-rupa jinis magnésium dikategorikeun numutkeun zat beungkeutan ieu. Rupa-rupa magnesium kalebet:

Magnésium glisinat. Sering dianggo ngirangan nyeri otot.

Magnésium oksida. Ilahar dipaké pikeun ngubaran migrain sareng kabebeng.

Magnésium sitrat. Gampang nyerep ku awak sareng ogé dipaké pikeun ngubaran kabebeng.

Magnésium klorida. Gampang nyerep ku awak. S

Magnésium sulfat (uyah Epsom). Sacara umum, kirang gampang nyerep ku awak tapi tiasa nyerep ngalangkungan kulit.

Magnésium laktat. Sering dianggo salaku bahan tambahan pangan.

Numutkeun panilitian 2017 ngeunaan panilitian, kaseueuran studi anu aya hubunganana sareng magnésium sareng kahariwang nganggo magnesium laktat atanapi magnesium oksida. Magnésium glisinat gampang nyerep sareng tiasa ngagaduhan sipat tenang. Éta tiasa ngabantosan ngirangan kahariwang, déprési, setrés, sareng insomnia. Nanging, bukti ilmiah ngeunaan kagunaan ieu terbatas, janten peryogi langkung seueur panilitian. Magnésium glisinat sering dianggo pikeun épék nenangkeunana pikeun ngubaran kahariwang, déprési, sareng insomnia.

Naha magnésium tiasa ngabantosan kabut otak?

Ilahar disebut kabut otak, kognisi laun atanapi kasusah sareng konsentrasi sareng ingetan sadayana tiasa nunjukkeun kakurangan magnesium. Magnésium mangrupikeun nutrisi penting pikeun uteuk, janten tanpa éta uteuk henteu tiasa ngalakukeun ogé.

Naha magnésium nyageurkeun uteuk?

Magnésium salaku penjaga gerbang pikeun reséptor NMDA, anu kalibet dina ngembangkeun otak, ingetan sareng diajar anu séhat. Éta nyegah sél saraf tina overstimulated, anu tiasa maéhan aranjeunna sareng tiasa nyababkeun karusakan otak.

Naha magnésium ngabalukarkeun pikun?

Hiji studi anyar anu diterbitkeun dina jurnal Neurology nunjukkeun yén tingkat magnesium anu sangat tinggi sareng lemah pisan tiasa nempatkeun jalma dina résiko katerap pikun.

Naha magnésium L Threonate saé pikeun tekanan getih?

Jinis magnésium ieu tiasa lebet kana aliran getih sareng ngalangkungan panghalang otak getih anjeun, gampang diserep ku sél sareng parantos kabuktosan nurunkeun tekanan darah sareng janten pencegahan stroke ogé.

Naon magnésium anu pangsaéna pikeun dianggo unggal dinten?

Magnésium sitrat mangrupikeun salah sahiji formulasi magnésium anu paling umum sareng tiasa dipésér sacara online atanapi di toko di seluruh dunya. Sababaraha panilitian nunjukkeun yén jenis ieu mangrupikeun salah sahiji bentuk magnesium anu paling bioavailable, hartosna éta langkung gampang nyerep dina saluran pencernaan anjeun tibatan bentuk sanés.

Naon bédana antara magnésium sitrat jeung magnésium glukonat?

Magnésium sitrat pangpentingna ngabantuan jalma anu kaserang kabebeng, sedengkeun bentuk glycinate langkung saé pikeun kaayaan sapertos hariwang, insomnia, setrés kronis, sareng kaayaan radang.

Magnésium mana anu paling saé pikeun kram otot?

magnésium sitrat bisa jadi jinis anu paling épéktip upami anjeun hoyong nyobian suplemén. Upami anjeun kirang magnesium, panginten aya manpaat anu sanés tina ningkatkeun asupan gizi ieu. Sareng ubar-ubaran sanésna sayogi pikeun cramping leg anu tiasa ngabantosan.

Naha Magnésium saé pikeun kahariwang?

Panilitian nunjukkeun yén nyandak magnésium pikeun kahariwang tiasa dianggo ogé. Panilitian mendakan yén perasaan sieun sareng panik tiasa ngirangan nyata kalayan asupan magnésium anu langkung ageung, sareng warta anu hadé nyaéta hasilna henteu diwatesan ku gangguan karesahan umum.

Magnésium mana anu paling saé pikeun bobo?

Magnésium glisinat sering dianggo salaku suplemén diet mandiri pikeun ningkatkeun bobo sareng ngubaran rupa-rupa kaayaan radang, kalebet panyakit jantung sareng diabetes. Magnésium glisinat gampang nyerep sareng tiasa ngagaduhan sipat tenang. Éta tiasa ngabantosan ngirangan kahariwang, déprési, setrés, sareng insomnia.

Barang-barang kadaharan naon anu seueur ngandung magnesium?

Salain tina nyandak Magnesium L-threonate pikeun ningkatkeun tingkat magnesium dina uteuk anjeun, anjeun ogé tiasa nyandak kauntungan tina tuangeun zat mineral ieu. Kadaharan ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun kadar magnesium anu diperyogikeun dina pikiran anjeun sareng ngaraosan sadaya manpaat mineral. Ieu sababaraha hal Magnésium L-threonate dina dahareun;

  • Coklat Gelap– sakumaha ngeunah sareng séhat, éta ngandung 64mg magnesium anu 16% tina RDI. Salian ti éta, coklat hideung ogé beunghar ku tambaga, beusi, sareng mangan ogé serat prebiotik.
  • Alpukat– buah anu ngeunah sareng bergizi ieu tiasa nyayogikeun anjeun 58mg magnesium anu sakitar 15% tina RDI. Buahna ogé beunghar ku vitamin B, K, sareng sumber kalium anu hadé.
  • Nutsare– ogé katelah mangrupikeun salah sahiji sumber alam magnésium L-threonate pangsaéna. 1-ounce porsi cashews gaduh 82mg magnésium anu 20% tina RDI.
  • Legumessuch– sapertos kacang polong, lentil, kacang hayam, sareng kacang kécap anu beunghar ku macem-macem mineral, kalebet magnesium. Salaku conto, salah sacangkir kacang asak ngandung 120mg magnesium, sareng éta 30% tina RDI.

Aya ogé pangan sanés sapertos Tofu, siki chia, siki waluh, lauk gajih, upami disebatkeun sababaraha. Konsultasi sareng ahli gizi anjeun pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal katuangan anu sugih ieu magnesium.

Naon pangaruh jangka panjang tina nyandak magnésium?

Magnésium mangrupikeun nutrisi anu diperyogikeun ku awak pikeun tetep séhat. Nyandak magnésium pikeun jangka panjang penting pikeun seueur prosés dina awak, kalebet ngatur fungsi otot sareng saraf, kadar gula getih, sareng tekanan getih sareng ngadamel protéin, tulang, sareng DNA.

Naha sadayana magnésium nyababkeun diare?

Bentuk magnésium anu paling sering dilaporkeun nyababkeun diare kalebet magnesium karbonat, klorida, glukonat, sareng oksida. Diare sareng épék laxative of uyah magnésium mangrupikeun kagiatan osmotik uyah anu henteu diserep dina peujit sareng titik sareng stimulasi motilitas lambung.

Sabaraha lami damel magnésium L Threonate?

MgT anu dicerna sacara lisan parantos kabuktosan nyandak sahenteuna sabulan pikeun naékkeun tingkat magnesium otak dugi ka diperyogikeun pikeun pangaruh kana formasi ingetan.

Naha magnésium nyababkeun Alzheimer?

Gaduh tingkat magnesium anu luhur teuing atanapi handap teuing tiasa nempatkeun anjeun résiko Alzheimer sareng pikun anu sanés, ngalaporkeun paniliti Belanda.

Naon ari gejala magnésium rendah?

Nalika tingkat magnésium dina awak lungsur sahandapeun normal, gejala berkembang kusabab magnésium rendah. Panyabab umum magnésium handap diantarana:

  • pamakéan alkohol
  • Kaduruk anu mangaruhan aréa ageung awak
  • Birit kronis
  • Kencing seueur teuing (poliuria), sapertos diabétés teu terkendali sareng nalika pulih tina gagal ginjal akut
  • Hyperaldosteronism (karusuhan dimana kelenjar adrénal ngaleupaskeun teuing hormon aldosteron kana getih)
  • Gangguan tubulus ginjal
  • Sindrom malabsorption, sapertos panyakit celiac sareng panyakit usus peradangan
  • kurang gizi
  • Obat-obatan kalebet amphotericin, cisplatin, cyclosporine, diuretik, sambetan pompa proton, sareng antibiotik aminoglikosida
  • Pankreatitis (bareuh sareng radang pankreas)
  • sweating kaleuleuwihan

Naha vitamin D tiasa nyegah Alzheimer?

Ékspérimén sato sareng in vitro nunjukkeun yén vitamin D ngagaduhan poténsi terapi pikeun pencegahan sareng panguburan kognitif turunna sareng pikun. Dua studi prospektif anyar ogé nunjukkeun yén tingkat 25 (OH) D anu handap ningkatkeun résiko turunna kognitif anu penting.

Magnésium mana anu paling cocog pikeun saraf?

Pabrikan nyatakeun yén suplemen magnésium ngabantosan nyeri otot, ningkatkeun kualitas bobo, sareng ngirangan kahariwang sareng setrés. Éta ogé ngajelaskeun yén bentuk magnésium ieu (magnesium bisglycinate) langkung lemes dina lambung tibatan bentuk mineral sanésna.

Naha langkung saé nyandak magnésium énjing atanapi wengi?

Suplemén magnésium tiasa dicandak iraha waé sadidinten, salami anjeun tiasa nyandak sacara konsistén. Kanggo sababaraha, nyandak suplemén anu pangpayunna di énjing tiasa paling gampang, sedengkeun anu sanés panginten mendakan éta nganggo tuang tuang atanapi sateuacan ranjang tiasa dianggo saé pikeun aranjeunna.

Naha Magnésium Saé kanggo saraf anu dicubit?

Magnésium — mineral penting pikeun kaséhatan sistem saraf sareng ngirangan peradangan.

Suplemén magnésium (Mg) parantos kabuktosan sacara signifikan ningkatkeun pamulihan fungsi dina sagala rupa gangguan neurologis. Mangpaat penting tina suplemén Mg dina gangguan saraf periferal teu acan dijelaskeun.

Naha magnésium tiasa ngabantosan?

Tanda kakurangan magnesium anu umum kalebet kedutan otot, tremor sareng keram. Nanging, suplemén henteu dipikaresep pikeun ngirangan gejala ieu di jalma anu henteu kakurangan.

Naha magnésium saé kanggo Parkinson?

Panilitian Awal Parkinson Milarian Bentuk Magnésium Sanggup ngahontal Otak Ngalaunan Motor Turun, Kaleungitan Neuronal

Naon tanda magnésium handap dina awak?

Tanda awal magnésium handap kalebet:

  • seueul
  • utah
  • kalemahan
  • Turunna napsu

Nalika kakurangan magnesium beuki parah, gejala tiasa kalebet:

  • numbness
  • tingling
  • keram otot
  • seizures
  • spasticity otot
  • parobihan kapribadian
  • wirahma jantung abnormal

Naha kunyit ngabantosan panyawat Parkinson?

Dina panilitian anu diterbitkeun dina Experimental and Therapeutic Medicine, panaliti mendakan yén kunyit tiasa ngajagi sistem saraf tina racun-racun anu kalibet dina nyababkeun degenerasi sistem saraf dina panyakit Parkinson.

Naon anu ngaburukkeun panyakit Parkinson?

Parobihan pangobatan, inféksi, déhidrasi, kurang saré, operasi anyar, setrés, atanapi masalah médis sanés tiasa nganyenyeri gejala PD. Inféksi saluran kemih (bahkan tanpa gejala kandung kemih) mangrupikeun sabab anu umum umum. Tip: Pangobatan tinangtu tiasa nganyenyeri gejala PD.

Naha magnésium mangaruhan ingetan?

Panilitian anyar nunjukkeun yén ningkatkeun asupan anjeun magnesium, mineral penting anu aya dina sayuran daun hideung sareng buah-buahan, kacang, sareng kacang-kacangan, tiasa ngabantosan lapses ingetan anu pakait sareng sepuh.

Naha magnésium ngabantosan oksigén?

Salah sahiji peran anu langkung penting nyaéta ngabantosan ngawangun ketahanan ku ningkatkeun kapasitas oksigén awak. Tapi éta ogé ngabantosan: Tekanan getih anu séhat.

Naha magnésium naekeun serotonin?

Panilitian nunjukkeun yén suplemén magnésium tiasa ngabantosan tingkat sérotonin. Nyatana, tingkat serotonin anu handap parantos dititénan dina pasién anu kakurangan magnesium. Panilitian anu ngabahas ningkatkeun serotonin kalayan magnésium ngalaporkeun kasuksésan.

Naha magnésium masihan énergi?

Magnésium maénkeun seueur peran penting dina awak, sapertos ngadukung fungsi otot sareng saraf sareng produksi énergi. Tingkat magnésium anu handap henteu nyababkeun gejala dina jangka pondok. Nanging, tingkat kronis anu handap tiasa ningkatkeun résiko tekanan darah tinggi, panyakit jantung, diabetes tipe 2 sareng osteoporosis.

Naon magnésium L Threonate pangsaéna?

  • Gummies Tenang Vitalitas Alami.
  • AYEUNA Kadaharan Magnesium Citrate Veg Capsules.
  • Vitafusion Magnesium Gummy Vitamins.
  • Extension Kahirupan Neuro-Mag Magnesium L-Threonate.
  • Magtein Magnesium L-Threonate.
  • BioSchwartz Magnesium Bisglikisin.
  • Nyerep Tinggi Dokter Terbaik 100% Tablet Magnésium Chelated.

Naha magnésium glisinat langkung saé?

Magnésium glikosin parantos kabuktosan ngagaduhan macem-macem manpaat, kalebet di handap ieu: Mangrupikeun pangaruh nenangkeun kana uteuk anjeun kusabab ayana glycine. Éta tiasa ngabantosan kamelang sareng ngamajukeun bobo anu langkung saé. Éta ngabantosan tulang tetep kuat ku ngajaga kapadetan tulang anu séhat.

Naha magnésium Glycinate sami sareng magnesium?

Aya seueur bentuk magnésium anu sayogi, urang sering resep nganggo magnésium sitrat sareng / atanapi magnesium glycinate. Bentuk magnésium glycinate langkung mangpaat pikeun kaayaan sapertos kahariwang, insomnia, setrés kronis, sareng kaayaan radang.

Naha magnésium Glycinate ngabantosan anjeun ngéncok?

Magnésium glisinat mangrupikeun salah sahiji jinis magnésium anu hadé pikeun bobo. Mangrupikeun bentuk magnésium anu diserep pangsaéna, sareng lemes dina burih, janten kurang kamungkinan pangaruh laksatif atanapi ngaganggu burih anjeun.

Naon anu dianggo pikeun ngubaran magnesium glycinate?

Pangobatan ieu mangrupikeun suplemen mineral anu dianggo pikeun nyegah sareng ngarawat jumlah rendah magnésium dina getih. Sababaraha mérek ogé dianggo pikeun ngubaran gejala asam lambung teuing sapertos burih, nyeri haté, sareng pencernaan asam.

Naon anu anjeun henteu kedah nganggo magnesium?

Padahal suplemén magnésium umumna dianggap aman, anjeun kedah parios sareng panyadia kasehatan sateuacan nyandak - khususna upami anjeun ngagaduhan kaayaan médis. Suplemén mineral tiasa teu aman pikeun jalma anu nginum diuretik, pangobatan jantung, atanapi antibiotik tangtu.

Iraha anjeun henteu kedah nyandak magnésium?

Pariksa sareng panyawat kasehatan anjeun upami anjeun ngonsumsi ubar sateuacan nyandak magnésium. Résiko. Jalma anu ngagaduhan diabetes, panyakit peujit, panyakit jantung atanapi panyakit ginjal henteu kedah nyandak magnésium sateuacan nyarios sareng panyawat kasihatanna.

Kumaha kuring terang upami kuring kirang magnesium?

Salah sahiji tanda mimiti kakurangan magnesium nyaéta sering kacapean. Anjeun tiasa perhatoskeun kejang otot, kalemahan atanapi kaku ogé. Kaleungitan napsu sareng seueul mangrupikeun gejala anu umum dina tahap-tahap awal. Nanging, anjeun moal merhatoskeun gejala naon waé mimitina.

Sabaraha lami sateuacan bobo kuring kedah nyandak magnésium?

Upami anjeun ngarencanakeun nganggo suplemén magnésium salaku bantosan bobo, kami nyarankeun nyandak 1-2 jam sateuacan angkat ka ranjang. Pertimbangkeun nambihan magnésium kana rutin bobo anjeun.

Vitamin naon anu anjeun henteu kedah nyandak sasarengan?

Dosis mineral ageung tiasa saling bersaing pikeun nyerep. Entong nganggo suplemén kalsium, seng, atanapi magnésium dina waktos anu sami.

Naha magnésium L Threonate saé pikeun kahariwang?

Magnésium L Threonate Ngaluhurkeun tiasa ningkatkeun suasana haté, setrés busting, sareng nurunkeun kahariwang. Salajengna, kertas anu béda anu diterbitkeun dina jurnal Pain Physician mendakan yén magnésium L-threonate nyegah sareng ngabalikkeun kakurangan ingetan anu aya hubunganana sareng nyeri neuropatik kronis.

Jenis magnésium anu mana anu paling nyerep?

Bentuk magnésium anu leyur ogé dina cairan langkung lengkep nyerep dina usus tibatan bentuk anu kurang leyur. Panilitian alit parantos mendakan yén magnésium dina bentuk aspartat, sitrat, laktat, sareng klorida diserep langkung lengkep sareng langkung bioavailable tibatan magnésium oksida sareng magnesium sulfat.

Dupi abdi tiasa nyandak jangka panjang magnésium?

Dosis kirang ti 350 mg unggal dinten aman pikeun kaseueuran jalma dewasa. Dina sababaraha jalma, magnésium bisa ngabalukarkeun kesel burih, seueul, utah, diare, jeung efek samping séjén. Nalika dicandak dina jumlah anu ageung pisan (langkung ageung ti 350 mg unggal dinten), magnésium nyaéta POSSIBLY UNSAFE.

Kumaha pangaruh magnésium kana peujit?

Pelunut Bangku: Magnésium narik cai kana peujit, damel salaku laxative osmotic. Kanaékan cai ieu ngarangsang motilitas usus. Éta ogé ngalemeskeun sareng ningkatkeun ukuran tina tai, nyababkeun gerakan bowel sareng ngabantosan supados tai langkung gampang diliwatan.

Sabaraha kali sapoé anjeun kedah nyandak magnésium?

Magnésium mangrupikeun mineral penting anu kalibet dina seueur aspek kasihatan anjeun. National Academy of Medicine nyarankeun henteu langkung ti 350 mg magnesium suplemén per dinten. Paduli naha anjeun nyandak magnésium pikeun ningkatkeun awak anjeun iraha waé sadidinten, salami anjeun tiasa nyandak éta konsistén.

Naon cara anu paling saé pikeun nyerep magnesium?

  • ngirangan atanapi ngahindaran kadaharan anu beunghar kalsium dua jam sateuacan atanapi saatos tuang kadaharan anu euyeub magnesium.
  • nyingkahan suplemén séng dosis tinggi.
  • ngubaran kakurangan vitamin D.
  • ngadahar sayuran atah tibatan masak.
  • lirén ngaroko.

Naha Urang Kedah Magnesium L-Threonate?

Magnesium mangrupikeun mineral penting sareng awak migunakeunana dina 300 réaksi métabolik anu béda. Éta ogé unsur pangpanjangna anu kaopat dina awak manusa. Awak nganggo magnesium pikeun pangaturan tekanan darah, kontraksi otot, pangiriman sinyal saraf sareng produksi énérgi. Kusabab magnesium mangrupikeun mineral kritis sapertos kitu, kakuranganana tiasa nyababkeun sagala rupa panyakit, kalebet migrain, jinis-2 diabetes, gangguan haté sareng panyakit jantung anu béda. Nalika mineral ieu tiasa didakan tina sababaraha sumber alam anu béda-béda, kalebet sayuran, kacang, siki sareng legum, dua-katilu tina populasi global kakurangan tina kakuranganana. Kituna, yén jalma-jalma sering disarankan pikeun ngonsumsi magnesium dina bentuk suplemén. Salah sahiji suplemén magnesium sapertos anu parantos popularitas anu lami-lami mangrupikeun jaman ayeuna nyaéta Magnesium L-threonate.

Dina tulisan ieu, kami nyaritakeun sadayana anu aya terang ngeunaan Magnesium L-threonate sareng naha anjeun kedah ngonsumsi éta. Janten, baca deui.

Naon Pangaruh Sampingan Magnésium L-threonate?

Panaliti nunjukkeun yén Magnesium L-threonate aman sareng tiasa ditolerir sacara hadé ku awak nalika di dosage sajumlah kurang tina 350 mg sadinten. Tapi, ningkat asupan Magnesium L-threonate tiasa ngakibatkeun efek samping, sapertos seueul, utah, sareng anu sanés. Upami anjeun ngalaman salah sahiji gejala ieu, boh konsultasi dokter atanapi ngirangan jumlah dosis anjeun. Magnesium L-threonate, nalika dicandak dina jumlah anu ageung, ningkatna pembentukan magnesium di jero awak, anu ngabalukarkeun kaayaan sapertos tekanan darah rendah, tingkat denyut jantung, pernapasan ngambat, sareng sajabana Suplemén Magnesium L-threonate. Ubar ieu aman kanggo ibu hamil sareng nyusoni ogé barudak nalika dicandak dina jumlah dosis anu saé.

Naon manpaat Magnesium L-threonate?

Hayu urang tingali sababaraha manpaat Magnesium L-threonate sareng cobian ngartos naha sumber magnésium ieu resep popularitas sapertos kitu.

Magnésium L-threonate Épéktip Ngalawan ADHD

Salah sahiji alesan konci popularitas Magnesium L-threonate nyaéta kamampuanna ningkatkeun tingkat magnesium dina otak. Kusabab uyah ieu gampang diserep ku awak, éta mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngajadikeun magnésium ngahontal sél otak. Magnésium ngagaduhan peran konci dina ningkatkeun kaséhatan kognitif - éta sanggup ngabalikeun gejala sepuh otak, sapertos ADHD atanapi gangguan perhatian deficit. Kusabab ADHD mangrupikeun kaayaan anu ngabutuhkeun waktos pikeun ngembangkeun, jalma-jalma henteu sadar yén aranjeunna ngagaduhan ADHD dugi ka ngahontal titik ti mana janten sesah ditungkulan. Magnésium L-threonate, janten ngagaduhan peran konci dina ningkatkeun kaséhatan méntal, utamina dina kasus manula sareng ngajauhkeun ADHD. (1). Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016).

② Mangrupikeun Élmu Mémori sareng Suplemén Kognitif Éndah

Nalika umurna umurna, uteukna ogé mimiti nyuda ukuranana. Ieu kajadian kusabab leungitna synapses sareng nyababkeun turunna kognitif anu aya umur. Panaliti panalungtikan anu dilakukeun sababaraha taun parantos nunjukkeun yén Magnesium L-threonate ningkatkeun kapadetan sinaps dina jero otak, anu satuluyna, ngahasilkeun memori sareng fungsi kognitif anu langkung saé. Dina kecap anu sederhana, magnesium anu disayogikeun ku Magnesium L-threonate tiasa ngabalikeun sepuh otak sareng ku kituna, naekeun kaséhatan méntal, khususna dina manula.

③ Éta Ngabantosan Ngalawan Déprési sareng Kahariwang

Depresi sareng kahariwang parantos janten masalah umum. Suasana kateupastian anu didamel ku pandemén COVID-19 anu ayeuna ngajantenkeun masalah ieu langkung umum tibatan kantos. Studi parantos nunjukkeun sababaraha hubungan antara magnesium sareng déprési sareng kahariwang. Kusabab magnesium langsung mangaruhan sistem saraf, éta tiasa janten jalma ngarasa tenang sareng santai. Ku kituna, magnesium L-threonate tiasa maénkeun peran konci dina ngirangan déprési sareng kahariwang.

Magnésium L-threonate

④ Éta naekeun Kaséhatan Tulang sareng Otot

Kakurangan magnésium ogé dihubungkeun sareng tulang sareng otot anu lemah ogé ogé keram. Ku kituna, jalma-jalma anu kaserang osteoporosis sering disarankan nyandak Magnesium L-threonate salaku suplemén magnesium. Leuwih ti éta, uyah ieu ogé sering disarankan salaku ubar ngaleupaskeun nyeri ubar.

⑤ Magnésium L-Threonate Ngabantosan Jalma Saré langkung saé

Sababaraha studi panilitian parantos nunjukkeun yén pikeun jalma bobo leres aranjeunna kedah ngagaduhan jumlah magnesium anu pas dina awakna. Magnésium ngaktifkeun sistim saraf parasympathetic, anu ngagaleuhkeun sakujur awak. Anu langkung penting, magnésium ngagabung sareng reséptor GABA dina jero awak sareng nenangkeun sistim saraf jalma, sahingga ngamungkinkeun pikiran sareng awak asa santai. Magnésium L-threonate mastikeun aya magnésium anu cekap dina jero awak pikeun mastikeun wengi bobo.

⑥ Mangpaat sanésna

Lian ti kabéh kauntungan anu disebatkeun di luhur, Magnesium L-threonate ogé dianggo pikeun sagala rupa tujuan anu sanés. Uyah ieu dipasihan pikeun ngirangan nyeri saatos hysterectomy. Éta ogé dipaké pikeun ngaleupaskeun nyeri dada disababkeun ku arteri tersumbat. Anu pamungkas, uyah ieu ogé parantos ditunjukeun pikeun ngabantosan leungitna pendengaran, fibromyalgia sareng diabetes. Sababaraha urang malah nyandak éta pikeun nurunkeun tingkat koléstérol na.

Dimana kuring tiasa mésér magnesium L Threonate?

Upami anjeun milari suplai magnésium L-threonate, anjeun peryogi pemasok bahan baku anu dipercaya sareng dipercaya. Upami anjeun milari tempat kanggo mésér bubuk Magnesium L-threonate sacara ageung, balanja di Cofttek. Perusahaan dipikaterang dina industri biomédis pikeun uji analitis anu conto sareng kamampuan panilitian kualitas. Cofttek ogé ngagaduhan tim manajemen anu berpengalaman sareng tim R&D kelas munggaran kalayan ahli ti sakumna dunya.

Cofttek didirikeun taun 2008 sareng ngan ukur sababaraha taun, perusahaan parantos nyiptakeun nami nyalira dina sababaraha rupa, kalebet téknologi sintétik, pamekaran narkoba, biokinineering, kimia farmasi, sareng sajabana. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan nasabah di Amérika Kalér, India , Cina sareng Éropa sareng kawijakan na ngeunaan 'Basis Kualitas, Palanggan Mimiti, Jasa Jujur, Saling Nguntungkeun' parantos ngabantosan nyiptakeun palanggan anu bagja di saluruh dunya. Magnésium L-threonate anu disayogikeun ku perusahaan asalna dina kendang 25 kg sareng unggal produk tiasa dipercaya pikeun kualitas luhur na. Janten, upami anjeun peryogi bubuk magnésium L-threonate sacara ageung, balanja di cofttek.com.

Naha kalsium sareng magnésium dicandak babarengan atanapi nyalira?

Kusabab magnésium dianggo caket sareng kalsium, penting pikeun ngagaduhan babandingan anu sami pikeun duanana mineral supados aranjeunna épéktip. Aturan jempol anu saé mangrupikeun babandingan kalsium-ka-magnésium 2: 1. Salaku conto, upami anjeun nyandak 1000mg kalsium, anjeun ogé kedah nyandak 500mg magnésium.

Magnésium L-Threonate infogram 01
Magnésium L-Threonate infogram 02
Magnésium L-Threonate infogram 03
Tulisan ku : Dr. Zéng

Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1). Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016). Pangaturan kapadetan sinaps struktural sareng fungsional ku L-threonate ngalangkungan modulasi konsentrasi magnésium intraneuronal. Neuropharmacology, 108, 426-439.

(2). Mazreku, IN, Ahmetaj, H., Aliko, V., Bislimi, K., Halili, F., & Halili, J. (2017). Aktivitas Catalase (CAT), ALT sareng AST dina Béda Organ tina Beurit Albino Swiss Diubaran ku Kalungguhan Asétat, Vitamin C sareng Magnesium-L-Threonate. Jurnal Panilitian Klinis & Diagnostik, 11 (11).

(3). Mickley, GA, Hoxha, N., Luchsinger, JL, Rogers, MM, & Wiles, NR (2013). Magnésium dietary kronis-L-threonate ngagancangkeun punah sareng ngirangan pamulihan spontan tina rasa teu resep. Farmakologi Biokimia sareng Paripolah, 106, 16-26.

(4).Magnésium l-threonate (778571-57-6).

(5).Perjalanan ngajajah egt.

(6).Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(7).Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(8).Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(9).Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(10).Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(11).Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(12).Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(13).Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(14).Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).