Cofttek Holdings dugi

Produksi masal

Produksi masal

Keur sapuluh taun ka tukang, Cofttek geus nyadiakeun sintésis custom jeung manufaktur jasa beredar. tingkat layanan urang bisa dibasajankeun milligram urang tumpak leutik mun ton jasa manufaktur badag skala.

Mayoritas klien kami anu lokasina di Amérika Kalér, Eropa, Aisa, kaasup Pfizer, Lilly, Roche, GSK, MSD, bayer jeung parusahaan kawentar lianna.

Sakabéh urang sintésis custom jeung manufaktur jasa anu dipigawé dina kaayaan tina karusiahan ketat. tim proyék terpadu kami anu dirojong ku grup kacida dialam dedicated of kimiawan skala-up. Gawe sareng Réaktor ku rentang hawa tina -100˚C nepi ka 300˚C, sarta skala mimitian ti 5L mun 5000L, nilai anu dikirimkeun ka para nasabah ku efisien dina-imah sintésis antara proyék konci (nepi ka ton kuantitas métrik) jeung aktif bahan farmasi. Manufaktur anu dipigawé di fasilitas manufaktur urang kaluar liwat-milik.

Urang ngaropea dina ranté suplai pikeun kimia produksi papanggih deliverables proyék husus Anjeun kalawan speed na biaya optimal bari nohonan standar pangluhurna kaamanan prosés jeung patuh pangaturan. Prosés produksi dioptimalkeun ngawenangkeun keur ukuran tumpak fléksibel tur kualitas produk ningkat. Sadaya prosés nu dirancang pikeun minuhan standar pangaturan ketat.