Cofttek Holdings dugi

nyieun husus sintétik

nyieun husus sintétik

Cofttek pikeun Narkoba Papanggihan nyaéta, leyuran kognitif dumasar-awan nu nganalisa pangaweruh saintifik tur data pikeun nembongkeun sambungan dipikawanoh tur disumputkeun nu bisa ngabantu ningkatkeun likelihood breakthroughs ilmiah.

platform nu ngamungkinkeun peneliti keur ngahasilkeun hipotesis anyar kalayan bantuan visualizations dinamis, prediksi bukti-dijieun jeung ngolah basa alam dilatih dina domain élmu hirup.

Cofttek pikeun Narkoba Papanggihan bisa ngagancangkeun idéntifikasi caleg ubar novél jeung target ubar novél ku harnessing potensi data badag.