Cofttek Holdings dugi

Services

Kamekaran sistim

Tim ngembangkeun kimiawi urang, comprised leuwih ti 50 élmuwan di nagara urang ...

Diajar deui

nyieun husus sintétik

sintésis custom jeung kontrak R & D, sakabéh nu underpinned ku kawijakan kuat urang ...

Diajar deui

Produksi masal

tingkat layanan urang bisa dibasajankeun tumpak leutik milligram pikeun ton manufaktur badag skala ...

Diajar deui

Sorangan kami

Dina sythesis jeung manufaktur sahiji kualitas luhur antikanker réagen molekul leutik pikeun panalungtikan Onkologi, Cofftek mangrupakeun salah sahiji dunya suppliers of réagen kimiawi antikanker na sambetan kinase ngarah.

CEO: Jack. Zhang

Kumaha urang ngalakukeun eta

cofttek nyaéta AS-FDA disatujuan Cro / CMO, ku AS-FDA disatujuan tur inspected ISO 9001, ISO 14001, & OHSAS 18001 Certified GMP fasilitas API di Cina.

Sakabéh urang sintésis custom jeung manufaktur jasa dikokolakeun dina ICH cGMP pikeun sakabéh produk.

proyék kami dibasajankeun ngembangkeun fase mimiti nepi commercialization, duanana cGMP sarta non-GMP.

1000
Medicament nimukeun
1000
panghargaan Winned
1000
Agénsi kerjasama