Némbongkeun 1-12 hasil 15

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    607737-87-1 A77-01 (607737-87-1)

    A 77-01 nyaeta potent TGF-βRI (ALK-5) inhibitor (IC50 = 34 nm). Nyegah aktivasina transcriptional TGF-β. Nyegah TGF-β-ngainduksi proliferasi o ...

    909910-43-6 A83-01 (909910-43-6)

    A 83-01 mangrupakeun inhibitor potent sahiji jenis TGF-β I reséptor ALK5 kinase, tipe I activin / nodal reséptor ALK4 tur ngetik kuring reséptor nodal ALK7, kalawan kuring ...

    1206711-16-1 DMH1 (1206711-16-1)

    DMH1 mangrupakeun reséptor inhibitor BMP selektif kalawan IC50 of 107.9 nm pikeun ALK2, exhibiting euweuh inhibisi on AMPK, ALK5, KDR (VEGFR-2) atanapi PDGFR.

    1352608-82-2 Euh-7197 (1352608-82-2)

    Vactosertib mangrupa inhibitor oral bioavailable tina kinase serine / threonine, transforming faktor pertumbuhan (TGF) -beta tipe reséptor 1 (TGFBR1 ...

    864082-47-3 GSK429286A (864082-47-3)

    GSK429286A mangrupakeun inhibitor selektif of ROCK1 na ROCK2 kalawan IC50 of 14 nm sarta 63 nm visinil. GSK429286A mangrupakeun selektif rho-kinase inhib ...

    1431985-92-0 K02288 (1431985-92-0)

    K02288 mangrupakeun inhibitor potent of BMP signalling. K02288 boga di aktivitas vitro ngalawan ALK2 di kadarna nanomolar low sarupa curre nu ...

    1432597-26-6 LDN-212854 (1432597-26-6)

    LDN-212854 mangrupakeun inhibitor selektif na potent tina protéin morphogenetic tulang (BMP) ngetik kuring reséptor kinase kalawan leuwih selectivi 5,000-melu ...

    1062368-24-4 LDN193189 (1062368-24-4)

    LDN193189 mangrupakeun kacida potent molekul leutik BMP inhibitor kalawan IC50 of 5 na 30 nm pikeun ALK2 na ALK3 visinil. LDN193189 ogé nyegah B ...

    700874-71-1 LY2109761 (700874-71-1)

    LY2157299 mangrupakeun inhibitor molekul leutik nu TGF-β tipe reséptor 1 / tipe II kinase (IC50 = 69 nm) .1 Ieu geus dipaké pikeun diajar peran T ...

    1062368-49-3 ML347 (1062368-49-3)

    ML-347, ogé katelah LDN193719, mangrupakeun potent tur selektif reséptor protéin morphogenetic tulang (BMP) inhibitor nu nyegah ALK1 na ALK2 wi ...

    446859-33-2 RepSox (446859-33-2)

    RepSox, ogé katelah SJN 2511, E 616452 na ALK5 Inhibitor II, nyaéta sél nu permeabel, inhibitor selektif tina TGF-β tipe 1 activin kawas kin ...

    301836-41-9 SB431542 (301836-41-9)

    SB-431542 mangrupakeun inhibitor molekul leutik novél sahiji jenis I reséptor TGF-béta, dina panel tina garis sél glioma malignant manusa ....

    <TD>
1 2