Némbongkeun sakabéh hasil 9

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    919486-40-1 AS1517499 (919486-40-1)

    AS-1517499 mangrupakeun STAT6 inhibitor potent tur selektif. AS1517499 ameliorates antigen-ngainduksi bronchial hypercontractility di mencit.

    <TD>

    331244-89-4 BAM7 (331244-89-4)

    BAM 7 mangrupakeun aktivator langsung tur selektif of proapoptotic Bax kalawan EC50 of 3.3 μM.BAM 7 mangrupakeun aktivator Bax (EC50 = 3.3 μM). BCL-2 kulawarga Prot ...

    1172133-28-6 HO-3867 (1172133-28-6)

    HO-3867, hiji analog tina curcumin, mangrupakeun inhibitor STAT3 selektif anu nyegah fosforilasi anak, transkripsi, sarta DNA mengikat tanpa affe ...

    1037624-75-1 R428 (BGB324) (1037624-75-1)

    R428 (BGB324) mangrupa inhibitor of Axl kalawan IC50 of 14 nm,> 100-melu selektif pikeun Axl versus Abl. Selectivty pikeun Axl oge leuwih gede ti M ...

    1239875-86-5 SGI-7079 (1239875-86-5)

    SGI-7079 mangrupa inhibitor Axl, nyata nyegah proliferasi sél SUM149 atanapi KPL-4 kalawan IC50 of 0.43 atanapi 0.16 μM, mungguh ...

    1456632-40-8 SH-4-54 (1456632-40-8)

    SH-4-54 mangrupakeun Stat inhibitor potent kalawan KD of 300 nm sarta 464 nm pikeun STAT3 na STAT5 visinil.

    19983-44-9 Stattic (19983-44-9)

    Teu dimaksudkeun pikeun terapi Paké. Pikeun panalungtikan ngagunakeun wungkul.

    1341200-45-0 TP-0903 (1341200-45-0)

    TP-0903 mangrupakeun AXL inhibitor potent sareng selektif kalawan IC50 of 27 nM. TP-0903 mangrupakeun AXL Inhibitor mujarab. TP-0903 nyababkeun gegedéan ...

    1493764-08-1 UNC2881 (1493764-08-1)

    UNC2881 mangrupakeun mer tirosin kinase inhibitor husus kalawan IC50 of 4.3 nm, ngeunaan 83- na 58-melu selectivity leuwih Axl na Tyro3 visinil.<...