agul seukeut nu diwangun ku hiji band kontinyu tina logam toothed stretched.

Némbongkeun 1-12 hasil 20

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    935693-62-2 BIX01294 (935693-62-2)

    BIX01294 mangrupa inhibitor of G9a histone methyltransferase kalawan IC50 of 2.7 μM. BIX01294 mangrupa inhibitor of G9a histone methyltransferase kalawan ...

    896705-16-1 BMH-21 (896705-16-1)

    BMH-21 mangrupakeun intercalator DNA molekul leutik nu ngiket DNA ribosomal sarta nyegah RNA polimérase I (Pol I) transkripsi; henteu ngabalukarkeun phos ...

    168425-64-7 Sanyawa 401 (168425-64-7)

    Sanyawa 401 mangrupakeun inhibitor sintétik DNA-PK (IC50 = 0.28 μM) anu ogé nargétkeun mTOR tapi teu PI3K.Compound 401 mangrupakeun pyrimid sél-permeabel ...

    6960-45-8 CRT0044876 (6960-45-8)

    CRT0044876 mangrupakeun APE1 inhibitor potent tur selektif kalawan IC50 tina ~ 3 μM. CRT0044876 mangrupakeun inhibitor APE1 potent tur selektif. Dina HeLa sakabeh ce ...

    1138549-36-6 CX5461 (1138549-36-6)

    CX-5461 mangrupa inhibitor of sintésis rRNA, selektif nyegah transkripsi rRNA Pol I-disetir ku IC50 of 142 nm, boga pangaruh dina Pol ...

    259793-96-9 Favipiravir (T-705) (259793-96-9)

    Favipiravir (T-705) mangrupakeun RNA-gumantung RNA polimérase inhibitor potent tur selektif, dipaké pikeun ngubaran inféksi virus influenza. Favipiravir, ...

    1346574-57-9 GSK126 (1346574-57-9)

    GSK126 mangrupa EZH2 methyltransferase inhibitor éféktif jeung IC50 mahluk 9.9nM na selectivity tinggi on EZH2 nu leuwih 1000 kali luhur th ...

    57852-57-0 Idarubicin HCl (57852-57-0)

    Idarubicin HCl mangrupakeun formulir uyah hydrochloride of Idarubicin nu mangrupa antibiotik anthracycline sarta inhibitor DNA topoisomerase II (topo II) ...

    192441-08-0 Lomeguatrib (192441-08-0)

    Lomeguatrib mangrupakeun O6-methylguanine-DNA methyltransferase (Sunda) inhibitor, kalawan IC50s of 9 nm di assay sél-haratis sarta ~6 nm dina sél MCF-7 & # 823 ...

    1202055-34-2 NMS-P715 (1202055-34-2)

    NMS-P715 mangrupa oral bioavailable, ATP-kalapa, malik, sarta waktu-gumantung inhibitor of MPS1 (IC50 = 182 nm, Ki = 0.99 nm)., The MPS ...

    503468-95-9 NU-7441 (503468-95-9)

    NU7441 (KU-57788) mangrupakeun inhibitor DNA-PK kacida potent tur selektif kalawan IC50 of 14 nm sarta ogé nyegah PI3K kalawan IC50 of 5 μM ....

    <...
    72496-41-4 Pirarubicin (72496-41-4)

    Pirarubicin mangrupa antibiotik anthracycline, sarta ogé mangrupa DNA / RNA sintésis inhibitor ku intercalating kana DNA jeung dilibetkeun ku topoisomerase ...

1 2