Némbongkeun sakabéh hasil 9

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    1009298-59-2 AZD2014 (1009298-59-2)

    AZD2014 mangrupakeun mTOR inhibitor novél kalawan IC50 of 2.8 nm; kacida selektif ngalawan sababaraha isoforms PI3K (α / β / γ / δ).

    702675-74-9 Bx-795 (702675-74-9)

    BX795 mangrupakeun inhibitor PDK1 potent. BX795 ogé suppresses MARK1, MARK2, MARK4, NUAK1.

    702674-56-4 Bx-912 (702674-56-4)

    BX912 mangrupakeun potent PDK1 inhibitor selektif kalawan IC50 of 12 nm. BX912 blok PDK1 / Akt signalling dina sél tumor na suppresses nu Anchorage-de ...

    252917-06-9 CHIR-99021 (CT99021) (252917-06-9)

    CHIR-99021 HCl (CT99021) nyaéta hydrochloride of CHIR-99021, nu mangrupakeun GSK-3α / β inhibitor kalawan IC50 of 10 nm / 6.7 nm; CHIR-99021 nembongkeun th gede ...

    1227911-45-6 GSK2334470 (1227911-45-6)

    GSK2334470 mangrupakeun PDK1 inhibitor novél kalawan IC50 tina ~ 10 nm dina assay sél-haratis, kalawan henteu aktivitas dina nutup patali AGC-kinases.-PDK inhib lianna ...

    1622848-92-3 GSK2982772 (1622848-92-3)

    GSK2982772 mangrupakeun reséptor interacting Protéin 1 (RIP1) KinaseSpecific Calon klinis potent tur selektif pikeun Treatment of Inflammator ...

    1233533-04-4 kb NB 142-70 (1233533-04-4)

    kb NB 142-70 mangrupakeun selektif protéin kinase D (PKD) inhibitor (nilai IC50 anu 28.3, 58.7 na 53.2 nm pikeun PKD1, 2 na 3 mungguh) .- PKD inh ...

    667463-62-9 MLS-2052 (bio) (667463-62-9)

    Bio (6-bromoindirubin-3'-oxime) mangrupakeun inhibitor husus tina GSK-3 kalawan IC50 of 5 nm pikeun GSK-3α / β, nembongkeun> selectivity 16-melu leuwih CDK5 ...

    1180676-32-7 PS48 (1180676-32-7)

    PS-48 mangrupa protéin kinase-1 (PDK1) aktivator phosphoinositide-gumantung. PDK1 PS48 mangrupakeun agonists molekul leutik tur nilai KD anu 10.3uM, s nu ...