Némbongkeun 1-12 hasil 53

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    164178-33-0 AM630 (164178-33-0)

    Iodopravadoline, ogé katelah AM630, mangrupa agonist tibalik di cannabinoid manusa CB1 reséptor. Iodopravadoline geus kapanggih nepi ka attenuat ...

    942398-84-7 Amiselimod (942398-84-7)

    Amiselimod hydrochloride mangrupakeun sphingosine 1-fosfat (S1P1) modulator-1 reséptor novél, dirancang pikeun ngurangan épék bradycardia gaul ...

    1206123-37-6 APD334 (1206123-37-6)

    APD334, ogé katelah Etrasimod, mangrupakeun potent, sadia centrally, antagonists fungsi tina reséptor S1P1 pikeun pamakéan salaku generasi saterusna ti ...

    1629268-00-3 ARS853 (1629268-00-3)

    ARS853 (ARS853) nyaéta, kovalén KRAS (G12C) inhibitor selektif anu nyegah mutant signalling KRAS-disetir ku mengikat keur GDP-kabeungkeut oncopro nu ...

    406205-74-1 BAY59-3074 (406205-74-1)

    Bay 59-3074 nyaéta novél, selektif reséptor CB1 / CB2 agonist parsial sareng nilai Ki tina 48.3 na 45.5 nM dina reséptor CB1 sareng CB2 manusa hormat ...

    133085-33-3 BIBS39 (133085-33-3)

    BIBS39 mangrupakeun nonpeptide angiotensin II (AII) antagonists reséptor nu lunta [125I] AII tina situs ngariung husus na ku (i) nilai K ...

    1703793-34-3 BLU285 (1703793-34-3)

    Blu-285 mangrupakeun inhibitor dual of reséptor KIT na trombosit turunan pertumbuhan faktor reséptor α (PDGFRα) tirosin kinase kalawan ngaktipkeun loop muta ...

    1257213-50-5 BMS-986020 (1257213-50-5)

    BMS-986020, mangrupakeun potent G protéin-gandeng reséptor asam lysophosphatidic 1 (LPA1) antagonis. BMS-986020, ogé katelah AM152 jeung AP-3152 fr ...

    1637739-82-2 BQU57 (1637739-82-2)

    BQU57, turunan RBC8, nyaéta inhibitor GTPase Ral selektif relatif ka GTPases Ras sareng RhoA.

    1262414-04-9 Cenerimod (1262414-04-9)

    Cenerimod (Act-334441) mangrupakeun potent jeung oral sadia sphingosine 1-fosfat 1 reséptor (S1P1) agonist sasari tina patén Wo 2016184939 ...

    1437321-24-8 Acép-40783 (1437321-24-8)

    Acép-40783, ogé katelah RXDX-106, mangrupa oral-sadia, potent tur selektif Tam (TYRO3, AXL, MER) / patepung inhibitor mintonkeun nanomolar low bi ...

    124431-80-7 CGS21680 HCl (124431-80-7)

    CGS 21680 HCl mangrupakeun potent, agonist selektif tina reséptor adénosin A2A (Ki = 11-46 nm) .It téh kurang éféktif dina adénosin A1 na A3 recept ...

1 2 3 4 5