Némbongkeun 1-12 hasil 80

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    5142-23-4 3-Methyladenine (3-MA) (5142-23-4)

    3-Methyladenine mangrupakeun inhibitor kelas III fosfatidil inositol 3-kinase (PI 3-kinase) .Pt bisa ngajaga sél granule cerebellar ti apoptos ...

    844499-71-4 A-769662 (844499-71-4)

    A-769662 mangrupakeun poténsial, malik AMP-diaktipkeun protéin kinase protéin (AMPK) aktivator Ieu sareng EC50 tina 0.8 μM.A-769662 mintonkeun seléktivitas nuju β ...

    1166227-08-2 A66 (1166227-08-2)

    A66 mangrupakeun inhibitor p110α kacida husus tur selektif kalawan IC50 of 32 nm,> 100 melu selectivity pikeun p110α leuwih isoform sejenna kelas-I PI3K ...

    870281-34-8 Acalisib (GS-9820) (870281-34-8)

    Acalisib, ogé katelah GS-9820, mangrupa inhibitor tina béta na délta isoforms tina 110 kDa subunit katalitik kelas IA phosphoinositide ...

    1608125-21-8 AMG319 (1608125-21-8)

    AMG319 mangrupakeun PI3Kδ inhibitor potent tur selektif kalawan IC50 of 18 nm,> 47-melu selectivity leuwih PI3Ks sejen, kalawan poténsi klinis anti i ...

    648450-29-7 AS-605240 (648450-29-7)

    AS-605240 selektif nyegah PI3Kγ kalawan IC50 of 8 nm, leuwih 30-melu jeung 7.5-melu leuwih selektif pikeun PI3Kγ ti PI3Kδ / β sarta PI3Kα, masing-masing ...

    1236699-92-5 AS703026 (1236699-92-5)

    AS703026 (Pimasertib) mangrupakeun kacida selektif, potent, ATP non-kalapa allostérik inhibitor of MEK1 / 2 kalawan IC50 of 5 nm-2 μM dina sél MM lin ...

    1173900-37-2 AZD6482 (S-isomér) (1173900-37-2)

    AZD6482 (S-isomér) (1173900-37-2) mangrupakeun inhibitor potent tur selektif of pi 3-kinase ß (PI3-Kß) kalawan IC50 of 10 nm, 8-, 87- na 109-melu langkung ...

    1009298-09-2 AZD8055 (1009298-09-2)

    AZD8055 mangrupakeun potent, inhibitor ATP-kalapa di mTOR kinase kalawan IC50 of 0.8 nm jeung selectivity unggulan (~1,000-melu) ngalawan PI3K isofo ...

    1627494-13-6 AZD8186 (1627494-13-6)

    AZD8186 mangrupa PI3Kβ / δ inhibitor éféktif jeung husus (IC50: 4 / 12 nM), sareng aktivitas antineoplastic poténsial.

    1620576-64-8 AZD8835 (1620576-64-8)

    AZD8835 ia inhibitor dicampur novél ngeunaan PI3Kα na PI3Kδ sareng IC50 of 6.2 nM sareng 5.7 nM masing-masing ogé ku selektif ngalawan PI3Kβ (IC50 ...

    1032568-63-0 BAY80-6946 (Copanlisib) (1032568-63-0)

    Bay 80-6946 nyaéta kelas-I PI3 kinase selektif tur ATP-kalapa inhibito kalawan ICs sub-nanomolér ngalawan PI3Kα sareng PI3Kδ. Bay 80-6946 dis ...

1 2 3 4 5 6 7