Némbongkeun 1-12 hasil 20

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    1351522-04-7 AC710 (1351522-04-7)

    AC710 mangrupakeun potent, oral aktif, sarta selektif trombosit turunan faktor pertumbuhan reséptor-kulawarga kinase inhibitor kalawan poténsi polah antikanker ...

    1002304-34-8 AMG208 (1002304-34-8)

    AMG 208 mangrupakeun inhibitor molekul leutik c-patepung nu well-dicirikeun reséptor tirosin kinase dikedalkeun dina beungeut épitél ...

    883986-34-8 AZD2932 (883986-34-8)

    AZD2932 mangrupakeun potent na mutil-sasaran protéin tirosin kinase inhibitor kalawan IC50 of 8 nm, 4 nm, 7 nm, jeung 9 nm pikeun VEGFR-2, PDGFRβ, Flt-3, ...

    1265229-25-1 CH-5183284 (1265229-25-1)

    CH5183284 mangrupakeun FGFR inhibitor selektif jeung oral sadia kalawan IC50 of 9.3 nm, 7.6 nm, 22 nm, jeung 290 nm pikeun FGFR1, FGFR2, FGFR3, sarta FGFR ...

    343787-29-1 CP-673451 (343787-29-1)

    CP-673451 mangrupakeun inhibitor selektif of PDGFRα / β ku IC50 of 10 nm / 1 nm di assays sél-gratis, némbongkeun> 450-melu selectivity leuwih angi lianna ...

    405169-16-6 Dovitinib (TKI-258) (405169-16-6)

    Dovitinib (TKI258, CHIR258) mangrupakeun inhibitor RTK multitargeted, lolobana keur kelas III (FLT3 / c-Kit) kalawan IC50 of 1 nm / 2 nm, ogé potent ka kelas ...

    1058137-23-7 E-3810 (1058137-23-7)

    E-3810 mangrupakeun inhibitor dual potent tur selektif of VEGF jeung reséptor FGF kalayan nilai IC50 of 7 nm, 25 nm, 10 nm, 17.5 nm sarta 82.5 nm pikeun VEG ...

    1100598-32-0 EMD1214063 (1100598-32-0)

    EMD1214063 mangrupa inhibitor tina patepung tirosin kinase mibanda aktivitas antineoplastic poténsial. Patepung tirosin kinase inhibitor EMD 1214063 selektif ...

    1708971-72-5 FGFR4-IN-1 (1708971-72-5)

    FGFR4-IN-1 mangrupakeun inhibitor FGFR4 potent tur selektif. FGFR4 bisa janten udagan terapi novél pikeun kanker gastric. FGFR4-IN-1 nyata di ...

    1254473-64-7 LY2874455 (1254473-64-7)

    LY2874455 mangrupakeun inhibitor pan-FGFR kalawan IC50 of 2.8 nm, 2.6 nm, 6.4 nm, jeung 6 nm pikeun FGFR1, FGFR2, FGFR3, sarta FGFR4 masing-masing oge dina ...

    790299-79-5 Masitinib (AB1010) (790299-79-5)

    Masitinib (AB1010) mangrupakeun inhibitor tirosin-kinase dipake dina pengobatan tumor sél tihang di sato, husus anjing. Kusabab introduct na ...

    366017-09-6 Mubritinib (TAK 165) (366017-09-6)

    Mubritinib ogé katelah TAK-165, mangrupakeun inhibitor protéin kinase mana éta dina ngembangkeun ku Takeda keur pengobatan kanker. Ieu complet ...

1 2