Némbongkeun 1-12 hasil 22

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    934162-61-5 A-966492 (934162-61-5)

    A-966492 nyaéta novél jeung inhibitor potent of PARP1 na PARP2 kalawan Ki of 1 nm sarta 1.5 nm visinil.

    328543-09-5 AG14361 (328543-09-5)

    AG14361 mangrupakeun inhibitor PARP-1 potent, ku Ki of <5 nm, jeung di permeabilized SW620 jeung sél SW620 gembleng, anu IC50s anu 29 nm sarta 14 n ...

    1645286-75-4 AZ6102 (1645286-75-4)

    AZ6102 mangrupakeun potent TNKS1 / 2 inhibitor (IC50 = 3 / 1 nm) nu boga selectivity 100-melu ngalawan énzim PARP kulawarga sejenna (IC50: 0.5-3 μM) jeung nempokeun ...

    1174043-16-3 AZD2461 (1174043-16-3)

    AZD2461 mangrupakeun PARP inhibitor novél jeung potent kalawan IC50s of 5 nm, 2 nm sarta 200 nm pikeun PARP1, PARP2 na PARP3 visinil. pangirut na handap ...

    66611-37-8 BGP-15 (66611-37-8)

    BGP-15 mangrupakeun polimérase inhibitor novél poli (ADP-ribosa), kalawan kalungguhan di perbaikan DNA jeung apoptosis ...

    1207456-01-6 BMN673 (1207456-01-6)

    BMN 673 mangrupakeun PARP inhibitor novél kalawan IC50 of 0.58 nm. Eta oge inhibitor potent of PARP-2, tapi teu ngahambat PARG na téh kacida sens ...

    868540-17-4 Carfilzomib (PR171) (868540-17-4)

    Carfilzomib (PR171) mangrupa proteasome inhibitor teu bisa balik jeung antibaktéri antineoplastic anu digunakeun dina pengobatan sababaraha myeloma refractory ....

    134381-21-8 Epoxomicin (134381-21-8)

    Epoxomicin mangrupakeun proteasome inhibitor selektif mibanda aktivitas anti radang, nyegah utamina kagiatan CH-L anu proteasome 20S, w ...

    415903-37-6 Grapiprant (415903-37-6)

    Grapiprant, ogé katelah AT-001 na CJ-023, mangrupakeun ubar ti kelas piprant. molekul kasebut diturunkeun tina acylsulfonamide sarta mangrupakeun char ...

    133407-82-6 MG132 (133407-82-6)

    MG132 mangrupakeun sél-permeabel potent proteasome na calpain inhibitor kalawan IC50s of 0.1 na 1.2 μM keur inhibisi proteasome na calpain, ...

    1038915-60-4 MK4827 (Niraparib) (1038915-60-4)

    MK-4827 (Niraparib) mangrupakeun inhibitor selektif of PARP1 / PARP2 kalawan IC50 of 3.8 nm / 2.1 nm; mibanda aktivitas hébat dina sél kanker jeung mutant BRCA-1 ...

    489402-47-3 ML213 (489402-47-3)

    ML213 mangrupakeun aktivator selektif of Kv7.2 na Kv7.4 saluran, ngaronjatkeun Kv7.2 na Kv7.4 saluran kalawan EC50s of 230 na 510 nm visinil.

    ...
1 2