Némbongkeun 1-12 hasil 22

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    2002381-31-7 APS-2-79 (2002381-31-7)

    Piara-2-79 mangrupa antagonis of MEK fosforilasi ku RAF ngaliwatan beungkeut langsung tina KSR loka aktif.

    869357-68-6 AZD8330 (869357-68-6)

    R1487 (Hydrochloride) nyaéta sambetan kacida potent sarta pohara selektif of p38α.AZD8330, ogé katelah ARRY704 na ARRY424704, mangrupa oral ac ...

    606143-89-9 Binimetinib (MEK162) (606143-89-9)

    MEK162 (ARRY-438162; ARRY-162) mangrupakeun inhibitor potent of MEK1 / 2 kalawan IC50 of 12 nM.Binimetinib, ogé katelah MEK162 (ARRY-162), mangrupa lisan, hi ...

    285983-48-4 BIRB 796 (Doramapimod) (285983-48-4)

    BIRB 796 (Doramapimod) mangrupakeun kacida selektif inhibitor p38α MAPK kalawan KD of 0.1 nm, 330-melu selectivity gede versus JNK2, lemah inhibisi ...

    1094614-84-2 BIX02188 (1094614-84-2)

    BIX02188 mangrupakeun inhibitor selektif of MEK5 kalawan IC50 of 4.3 nm, ogé nyegah ERK5 aktivitas katalitik jeung IC50 of 810 nm, jeung teu inhibi ...

    582315-72-8 BMS265246 (582315-72-8)

    BMS-265246 mangrupakeun potent tur selektif CDK1 / 2 inhibitor kalawan IC50 of 6 nm / 9 nm. Éta 25-melu leuwih selektif pikeun CDK1 / 2 ti CDK4 ....

    <...
    1397219-81-6 BS181 (1397219-81-6)

    BS-181 mangrupakeun CDK7 inhibitor kacida selektif kalawan IC50 of 21 nm. Ieu leuwih ti 40-melu selektif pikeun CDK7 ti CDK1, 2, 4, 5, 6, atawa 9 ... ...

    934660-93-2 Cobimetinib (GDC-0973, RG7420) (934660-93-2)

    Cobimetinib (GDC-0973; XL518) mangrupakeun potent, inhibitor kacida selektif of mitogen-diaktipkeun protéin kinase kinase (MEK1 / 2) .......

    <TD>
    146426-40-6 Flavopiridol (146426-40-6)

    Flavopiridol competes kalawan ATP pikeun ngahambat CDKs kaasup CDK1, CDK2, CDK4 na CDK6 kalawan IC50 tina ~ 40 nm. Éta 7.5-melu leuwih selektif pikeun CD ...

    1168091-68-6 GDC-0623 (1168091-68-6)

    GDC-0623 mangrupakeun potent, sambetan ATP-uncompetitive of MEK1 (Ki = 0.13 nm, + ATP); 6-melu potency lemah ngalawan HCT116 (KRAS (G13D), EC50 = 42 nm) v ...

    173529-46-9 HMN-214 (173529-46-9)

    HMN-214 mangrupakeun prodrug of HMN-176 nu alters orientasi spasial sélular of Plk1. HMN-214 (IVX-214) mangrupakeun inhibitor potent of Polo-kawas ...

    585543-15-3 Losmapimod (585543-15-3)

    Losmapimod (GW856553X; SB856553; GSK-Ahab) mangrupakeun selektif, potent, sarta oral aktif p38 MAPK inhibitor kalawan PKI of 8.1 na 7.6 pikeun p38α na ...

1 2