Dupi anjeun kantos wondered naon hartina mun anjeun buka toko jeung kasampak di al.

Némbongkeun 1-12 hasil 29

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    1527503-11-2 A-366 (1527503-11-2)

    A-366 mangrupakeun G9a / GLP histone lisin methyltransferase inhibitor potent tur selektif (IC₅₀ = 3.3 nm). Eta mintonkeun> selectivity 1000-melu keur ...

    328968-36-1 C646 (328968-36-1)

    C646 mangrupa inhibitor pikeun histone acetyltransferase, sarta nyegah p300 ku Ki of 400 nm. Milih selektif pikeun p300 versus ngajempolan lianna ...

    1163-36-6 Clemizole HCl (1163-36-6)

    hydrochloride Clemizole mangrupa reséptor antagonis H1 histamine, geus kapanggih nepi ka substansi ngahambat réplikasi HCV. The IC50 of Clemizole keur ...

    1621862-70-1 CPI-1205 (1621862-70-1)

    CPI-1205 mangrupa inhibitor selektif oral sadia tina histone lisin methyltransferase EZH2, mibanda aktivitas antineoplastic poténsial.

    ...
    1396772-26-1 EPZ005687 (1396772-26-1)

    EPZ005687 mangrupakeun inhibitor potent tur selektif of EZH2 kalawan Ki of 24 nm, selectivity 50-melu ngalawan EZH1 na 500-melu selectivity ngalawan 15 ...

    1616391-65-1 EPZ015666 (1616391-65-1)

    EPZ015666 mangrupakeun potent, selektif inhibitor PRMT5 (Ki of 5 nm); mintonkeun> 20,000-melu selectivity leuwih PMTs lianna. EPZ015666 tindakan ku blocki ...

    1616391-87-7 EPZ015866 (GSK591) (1616391-87-7)

    EPZ015866 (GSK591) mangrupakeun inhibitor selektif potent tina arginin methyltransferase PRMT5 kompléks / MEP50 sahingga stopping nu methylation sahiji na ...

    1700663-41-7 EPZ020411 (1700663-41-7)

    EPZ020411 mangrupakeun inhibitor potent tur selektif of PRMT6 kalawan IC50 of 10 nm, geus> 10 melu selectivity pikeun PRMT6 leuwih PRMT1 na PRMT8.

    <TD>
    1380288-87-8 EPZ5676 (1380288-87-8)

    Pinometostat, ogé katelah EPZ-5676. Pinometostat geus dipaké dina percobaan nalungtik pengobatan Leukemia, Acute Leukemias, Acute Myeloid ...

    1403254-99-8 EPZ6438 (1403254-99-8)

    Tazemetostat (EPZ-6438) mangrupakeun potent, selektif jeung oral sadia inhibitor EZH2. Tazemetostat geus dipaké dina percobaan nalungtik treatme nu ...

    1373423-53-0 GSK J4 (1373423-53-0)

    GSK-J4 geus dipaké pikeun diajar efek KDM2B (Jumonji (JmjC) domain histone 3 lisin 36 (H3K36) di-demethylase) inhibisi on surviv nu ...

    1431368-48-7 GSK-LSD1 2HCl (1431368-48-7)

    GSK-LSD1 geus dipaké salaku husus inhibitor lisin demethylase 1 (LSD1) dina mencit mun diajar mortality sepsis-ngainduksi. Éta ogé kungsi dipaké a ...

1 2 3