A pencét marake bending hiji lambar baja. A pencét ngabentuk, ilahar disingget.

Némbongkeun sakabéh hasil 12

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    1146699-66-2 Avagacestat (1146699-66-2)

    Avagacestat (BMS-708163) mangrupakeun potent, selektif, oral bioavailable inhibitor γ-secretase of Aβ40 na Aβ42 kalawan IC50 of 0.3 nm sarta 0.27 nm, ...

    208255-80-5 DAPT (GSI-IX) (208255-80-5)

    DAPT (GSI-IX) mangrupakeun inhibitor γ-secretase novél, nu nyegah produksi Aβ kalawan IC50 of 20 nm dina sél HEK 293.

    1446502-11-9 Enasidenib (1446502-11-9)

    Enasidenib mangrupakeun potent, selektif, inhibitor malik lisan tina IDH2 mutant. Enasidenib, aslo katelah AG-221 jeung CC-90007, mangrupakeun potent jeung s ...

    313967-18-9 FLI-06 (313967-18-9)

    FLI-06 mangrupakeun inhibitor novél ngeunaan kiyeu signalling kalawan EC50 of 2.3 μM. FLI-06 mangrupakeun inhibitor kiyeu jeung mimiti secretory inhibitor jalur. FL ...

    147591-46-6 ID8 (147591-46-6)

    ID-8 mangrupakeun inhibitor DYRK, sarta sustains émbrionik sél sirung timer pembaharuan di budaya jangka panjang. ID-8 mangrupakeun inhibitor DYRK. ID-8 bisa ngarojong Wn ...

    459168-41-3 JNJ7777120 (459168-41-3)

    JNJ-7777120 nyaeta kahiji potent tur selektif non-imidazole histamine H4 reséptor antagonis kalawan Ki of 4.5 nm, némbongkeun> 1000-melu pilih ...

    668467-91-2 LDN-57444 (668467-91-2)

    LDN-57444 mangrupakeun malik, kalapa proteasome inhibitor pikeun Uch-L1 kalawan IC50 of 0.88 μM, selectivity 28-melu leuwih isoform Uch-L3.

    ...

    603139-19-1 Odanacatib (MK-0822) (603139-19-1)

    Odanacatib (MK 0822) mangrupakeun inhibitor potent, selektif, sarta netral tina cathepsin K (manusa / kelenci) kalawan IC50 of 0.2 nm / 1 nm, jeung nunjukkeun h ...

    960374-59-8 ONX0914 (PR-957) (960374-59-8)

    ONX-0914 (PR-957) mangrupakeun immunoproteasome inhibitor potent tur selektif kalawan minimal cross-réaktivitas keur proteasome constitutive.

    ...

    847925-91-1 RO4929097 (847925-91-1)

    RO4929097 mangrupakeun secretase inhibitor γ kalawan IC50 of 4 nm, inhibiting processing sélular of Aβ40 na kiyeu jeung EC50 of 14 nm sarta 5 nm, hormat ...

    1374598-80-7 TAK875 (1374598-80-7)

    TAK-875 mangrupakeun agonist GPR40 selektif kalawan EC50 of 14 nm, 400-melu langkung potent ti asam oleat. TAK-875 nyaéta novél, oral sadia, selectiv ...

    209984-56-5 Mang-01027 (Dibenzazepine) (209984-56-5)

    Mang-01027 (Dibenzazepine) mangrupakeun γ-secretase inhibitor dipeptidic kalawan IC50 of 2.6 nm sarta 2.9 nm di assays sél-haratis pikeun APPL na kiyeu dipegatkeunana ...