Simkuring ahli Bender tube kalawan 15 + taun inovasi

Némbongkeun sakabéh hasil 11

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    345987-15-7 AS601245 (345987-15-7)

    AS601245 mangrupakeun inhibitor JNK potent tur selektif. AS601245 ngurangan adhesion sél jeung migrasi ngaliwatan modulasi of expressio gén husus ...

    848344-36-5 AS602801 (Bentamapimod) (848344-36-5)

    AS602801 (Bentamapimod) nyaéta potent, oral aktip tur selektif Jun kinase (JNK) inhibitor nu dipeungpeuk JNK1, JNK2 na JNK3 kalayan nilai IC50 ...

    883065-90-5 BI-78D3 (883065-90-5)

    BI-78D3, ogé katelah JNK Inhibitor X, mangrupakeun JNK inhibitor anu kuat. BI-78D3 dosis-gumantung ngahambat fosforilasi of JNK substrat bo ...

    929007-72-7 DB07268 (929007-72-7)

    DB07268 mangrupakeun inhibitor JNK1 potent tur selektif.

    Teu dimaksudkeun pikeun terapi Paké. Pikeun panalungtikan ...

    181223-80-3 Del-22379 (181223-80-3)

    Del-22379 mangrupakeun inhibitor ERK Dimerization potent tur selektif. Del-22379 nyegah ERK Dimerization tanpa mangaruhan ERK fosforilasi, fo ...

    1408064-71-0 JNK-IN-7 (1408064-71-0)

    JNK-IN-7 mangrupakeun JNKs inhibitor rélatif selektif (IC50 = 1.54 / 1.99 / 0.75 pikeun JNK1 / 2 / 3); ogé kabeungkeut IRAK1, PIK3C3, PIP5K3 na PIP4K2C.

    <TD>
    1410880-22-6 JNK-IN-8 (1410880-22-6)

    JNK-IN-8 nyaeta kahiji teu bisa balik JNK inhibitor pikeun JNK1, JNK2 na JNK3 kalawan IC50 of 4.7 nm, 18.7 nm sarta 1 nm,> 10-melu selectivity deui ...

    1338545-07-5 OTS964 (1338545-07-5)

    OTS964 mangrupakeun TOPK inhibitor potent tur selektif mibanda aktivitas antikanker poténsial. OTS964 nyegah aktivitas kinase TOPK kalawan pangirut tinggi a ...

    312917-14-9 TCS JNK 5a (312917-14-9)

    TCS JNK 5a, disebut oge JNK Inhibitor IX, mangrupakeun inhibitor selektif na potent of inhibitor JNK.

    <TD>

    869886-67-9 VRT752271 (869886-67-9)

    VRT752271 mangrupakeun sambetan pyrrole protéin ERK kinase.Downmodulation of ERK aktivitas protéin kinase nyegah sékrési VEGF ku myelom manusa ...

    1435488-37-1 XMD17-109 (1435488-37-1)

    XMD17-109 mangrupakeun potent, inhibitor husus tina ERK-5 kalawan nilai EC50 of 4.2 μM dina sél HEK293.

    <TD>