Némbongkeun sakabéh hasil 8

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    516480-79-8 BML277 (516480-79-8)

    Chk2 Inhibitor II (BML-277) mangrupa inhibitor ATP-kalapa di Chk2 kalawan IC50 of 15 nm. Éta 1000-melu leuwih selektif arah Chk2 serine / THR ...

    1489389-18-5 CCT245737 (1489389-18-5)

    CCT245737 mangrupa CHK1 inhibitor oral aktip kalawan The IC50 of 1.4 nm. Ieu némbongkeun> 1,000-melu selectivity ngalawan CHK2 na CDK1 ... ..

    670220-88-9 Crenolanib (CP-868596) (670220-88-9)

    Crenolanib mangrupa molekul leutik oral bioavailable, targeting nu trombosit turunan faktor pertumbuhan reséptor (PDGFR), kalawan poténsi antineopl ...

    2060530-16-5 K-Ras (g12c) inhibitor 6 (2060530-16-5)

    K-Ras (G12C) inhibitor 6 mangrupa allostérik, sarta inhibitor selektif of oncogenic K-Ras (G12C). MDK30165, ogé katelah K-Ras (G12C) Inhibitor 6. ...

    911222-45-2 LY2603618 (911222-45-2)

    Rabusertib (LY2603618) mangrupakeun Chk1 inhibitor kacida selektif mibanda aktivitas anti tumor poténsi dina assay sél-gratis. Rabusertib geus pamakéan ...

    154447-35-5 NU7026 (154447-35-5)

    NU-7026 mangrupakeun inhibitor DNA-PK potent mibanda aktivitas antikanker poténsial. NU7026 nyaéta DNA-gumantung protéin kinase inhibitor novél anu poten ...

    952021-60-2 PF-477736 (952021-60-2)

    PF-477736 mangrupakeun selektif, potent na ATP-kalapa inhibitor Chk1. PF-00477736 geus dipaké dina percobaan nalungtik pengobatan Neoplasms ....

    587841-73-4 ZCL278 (587841-73-4)

    ZCL-278 mangrupakeun inhibitor sél-permeabel of Cdc42, a GTPase kulawarga rho. ZCL-278 mangrupakeun inhibitor selektif of Cdc42. Nargétkeun situs ngariung t ...