Némbongkeun 1-12 hasil 36

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    935881-37-1 AR-42 (935881-37-1)

    AR-42 mangrupakeun inhibitor HDAC novél, némbongkeun kagiatan biologic ngalawan garis sél tihang malignant via handap-pangaturan constitutively diaktipkeun ...

    844442-38-2 AT7519 (844442-38-2)

    AT7519 mangrupa inhibitor tina sababaraha cyclin-gumantung kinase (CDKs), anu bisa ngahasilkeun ditewak siklus sél, induksi ti apoptosis, sarta inhibi ...

    602306-29-6 AZD5438 (602306-29-6)

    AZD5438 mangrupakeun inhibitor potent of CDK1 / 2 / 9 kalawan IC50 of 16 nm / 6 nm / 20 nm. Éta kirang potent mun CDK5 / 6 sarta ogé nyegah GSK3β. Fase 1.

    <TD>
    865783-99-9 Briciclib (865783-99-9)

    Briciclib mangrupakeun sulfone analog benzyl styryl, sarta disodium fosfat éster prodrug of ON 013100, mibanda aktivitas antineoplastic poténsial.

    ...
    1421693-22-2 CDKI-73 (1421693-22-2)

    CDKI-73 mangrupakeun CDK9 inhibitor potent kalawan Ki of 4 nm. Ieu nembongkeun karacunan selektif pikeun sél CLL (LD50 = 80 nm) versus sél B normal tur normal CD34 ...

    199986-75-9 CVT-313 (NG-26) (199986-75-9)

    CVT-313 mangrupakeun inhibitor potent, selektif, malik, sarta ATP-kalapa di CDK2 (IC50 = 0.5 um pikeun Cdk2 / A jeung Cdk2 / E; 4.2 um pikeun Cdk1 / B; 21 ...

    779353-01-4 Dinaciclib (SCH727965) (779353-01-4)

    Dinaciclib (SCH727965) nyaéta inémitor CDK novél sareng kuat pikeun CDK2, CDK5, CDK1 sareng CDK9 kalayan IC50 1 nM, 1 nM, 3 nM sareng 4 nM, masing-masing ...

    942918-07-2 GSK1070916 (942918-07-2)

    GSK1070916 mangrupakeun potent Parakan B / C kinase inhibitor (kalawan IC50 of 3.5 nm / 6.5 nm) mibanda aktivitas antitumor lega dina sél budaya jaringan sarta hum ...

    1346546-69-7 GSK872 (1346546-69-7)

    GSK872 nyaeta aa reséptor interacting protéin (RIP3) inhibitor-3 kinase. GSK872 nyegah TNF- na necrosis virus-ngainduksi di fibroblasts 3T3-SA. ...

    443797-96-4 JNJ7706621 (443797-96-4)

    JNJ-7706621 pan-CDK inhibitor jeung potency pangluhurna dina CDK1 / 2 kalawan IC50 ti 9 nM / 4 nM sareng nunjukkeun> selectivity 6-fold for CDK1 / 2 ti ...

    1073485-20-7 LDC000067 (1073485-20-7)

    LDC000067 mangrupakeun CDK9 inhibitor kacida selektif kalawan IC50 of 44 nm, selectivity 55 / 125 / 210 /> 227 /> 227-melu leuwih CDK2 / 1 / 4 / 6 / 7 ....

    1453834-21-3 LDC4297 (1453834-21-3)

    LDC4297 mangrupakeun CDK7 inhibitor novél (IC50 = 0.13 ± 0.06 nm pikeun CDK7 versus IC50s antara 10 nm sarta 10,000 nm pikeun sakabéh séjén dianalisis CDKs) ..

    ...

1 2 3